nioma 19.06.08, 22:35 Ci to zawsze maja farta obrzydliwce wstretne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Pieprzone szkopy 20.06.08, 01:15 nie no , dzis zagrali spoko meczyk Portugal jak zwykle naiwnie w obronie, taka Brazylia B Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pieprzone szkopy 20.06.08, 01:39 farta?? no kazdy chcialby miec takiego farta, ktory daje 3 bramki trzeba wprost powiedziec, ze to Portugalia zachowywala sie jakby byla zdziwiona, ze dzis graja jakis mecz. przykro bylo patrzec na ich dzisiejsza niemoc. mam tez teorie, ze gdyby pewna poczatkowa akcja dala bramke Portugalii mecz wygladalby inaczej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Pieprzone szkopy 20.06.08, 10:54 Eeee tam! fajny był mecz. Przez cały czas sie wahałam komu kibicować, no bo Portugalia to Portugalia- fajne chłopaki ale u Niemców w drugiej połowie aż trzech Polaków grało: Klose, Podolski i Borowski. Więc jak tu nie kibicować? Trochę psuł mi wrażenie ten..no...Świńskisztajger. Czegoś nie mogę na niego patrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Pieprzone szkopy 20.06.08, 11:19 swińskisztajger ma urode dopasowaną do nazwiska :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pieprzone szkopy 20.06.08, 12:07 no,a potem w dodatku epatowal gola klata:) ale ta jego narzeczona ladna:) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Pieprzone szkopy 20.06.08, 12:29 oblesny jest. ja niemciom nigdy w zyciu nie kibicowalam i kibicowac nie bede, a z podolskiego czy borowskiego taki polak jak ze mnie peruwianka Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pieprzone szkopy 20.06.08, 16:09 czyli czesto jezdzisz do Peru i masz peruwianskie obywatelstwo, meza Perwuianczyka i znasz jezyk jakim posluguje sie ludnosc Peru, a Twoje ciotki, wujkowie, kuzynostwo, dziadkowie to Peruwianczycy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya z @: dlaczego my,dziewczyny,kibicujemy Portugalii 22.06.08, 14:16 a nie Naszym ;) mojalegia.republikafutbolu.pl/2008/06/16/dlaczego-kobiety-kibicuja-portugalii-a-nie-polsce/ :)) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: z @: dlaczego my,dziewczyny,kibicujemy Portug 22.06.08, 18:23 ach,jaki ten Luisz Figu pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękny :))) Odpowiedz Link Zgłoś