Gość: XpOver IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 23:15 hói teraz ja bluzgfam a reszta bedzie swwirować wyżej srać niż dupę ma elegancka i z głembiom jebanom jAK ja dotej pory aleh nie wiczszymałek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Do chuja, kurwa, ale mam zajebisty pomysł! 08.01.02, 23:17 Nieeeeeeeeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Do chuja, kurwa, ale mam zajebisty pomysł! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 23:18 spierdalaj, dupku, posrało cie?! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do chuja, kurwa, ale mam zajebisty pomysł! 08.01.02, 23:19 hihi :o))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Do chuja, kurwa, ale mam zajebisty pomysł! 08.01.02, 23:20 Dlaczego nie, pod Twoim przewodem złączym się z narodem... i stworzymy prekursorski kierunek CHUJMANIZM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Do chuja, kurwa, ale mam zajebisty pomysł! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 23:23 Z taką szmatą jak Ty, na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Do chuja, kurwa, ale mam zajebisty pomysł! 08.01.02, 23:18 grzeszniku, jakes grzesznik, a ja zem aniolek, pozwalam ci.......... mnie to nie przejdzie przez gardlo moje, juzem raz zgrzeszyl....... alem sobie, jakem aniolek, poczytala......... uuufff, ulzylo mi bycie aniolkiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Do chuja, kurwa, ale mam zajebisty pomysł! 08.01.02, 23:20 eee, eeee, poverze, z rezerwa poprosze do prezesa..... jakem aniolek...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver jak zwykle nie łykasz co się kurwa dzieje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 23:28 ić wyżuć śmieci! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: jak zwykle nie łykasz co się kurwa dzieje 08.01.02, 23:44 janiolek jutro pucie smieci wyrzucic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Do chuja, kurwa, ale mam zajebisty pomysł! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 23:21 nie udawj niewinnej bo mi się rzygać chce jak Cię czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Prosze sie przyznac...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 23:41 Czym spoiliscie X a ?????????????? szaleju sie najadl czy co? X??? Co z Toba Aniele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Prosze sie przyznac...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 23:47 Jaja pokazuję, jaja Anioła, kurwa! Teraz Ty pokaż dupę diablicy! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: xpOver przesadziles troche........ 08.01.02, 23:52 jesli to bylo do mnie..... i spoko, wystarczy.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: xpOver przesadziles troche........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 23:55 Się tobie nie dA POMÓC MOŻE HALOcośtam potrzebujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Ni chuja nie pokaze!!!! 08.01.02, 23:54 xsik toz przy ludziach nie wolno, do kurwy nedzy, ja tyz staram sie nie dac dupy!! (kurwa, nie chcom brac, debile!!!)sza..... ty popierdolencu jeden!!! w dziaslo szarpany na perlowo ze szlaczkiem!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Ni chuja nie pokaze!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 00:10 Nie dość że muszę iść prać, to jeszcze widzę, że alicji w krainie czarów nie przeczytałaś :( Jak ty czort chciałaś pokazać? Obcego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Prosze sie przyznac...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 23:55 Ja nie diablica i nie widze powodu zeby zadek pokazywac..... X...moze wezwac pomoc co???? Co Ci to synu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Prosze sie przyznac...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 23:56 jak już to skurwysynu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Pierdolę! macie czas do 5 po północy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 23:52 huj z wami ja umiem jebać sabaku, a gdzie wasze luksusy psia mać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Xcośtam! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 23:59 Ja tam akurat Cię rozumiem, miałem akurat także do czynienia nieraz z takimi klimatami, powinieneś jednak być świadom, że nie zostanie to zrozumiane tak jak byś sobie tego życzył. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Xcośtam! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 00:02 Słuchaj debilku! albo kurwa nauczysz się używać shifta, albo przestań pierdolić sam do siebie, schizolu Odpowiedz Link Zgłoś
czort a ja na to vademecum!!!!!! 09.01.02, 00:05 zalozyles watek - ustosunkuj sie do kazdego postu!!!!!!! uwazasz, ze olewanie, to wszystko? tanczymy polke-galopke!!!!!!!!! coz warte jezd zycie bez uniesien, nawet takich debilnych, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-wc Re: Xcośtam! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.01.02, 00:05 Najważniejszy obszar naszych działań to białe pole zajmujące największy obszar o knie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOVER Re: Xcośtam! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 00:06 na Twój widok to mam podwójną schizofrenię, zauważ, że Ciebie to też dotyczy, o ile potrafisz cokolwiek ponad swoją rolę. Uważaj. Twój czas minął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-wc Re: Xcośtam! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.01.02, 00:09 hói teraz ja bluzgfam a reszta bedzie swwirować wyżej srać niż dupę ma elegancka i z głembiom jebanom jAK ja dotej pory aleh nie wiczszymałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Pierdolę! macie czas do 5 po północy! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 00:04 Matko Boska! Gdzies Ty sie tego nauczyl?????????????? O w morde jeza! Az mnie zatkalo! Koniec swiata pani Popiolkowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xp OO12 Re: I love U IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.01.02, 00:14 hói teraz ja bluzgfam a reszta bedzie swwirować wyżej srać niż dupę ma elegancka i z głembiom jebanom jAK ja dotej pory aleh nie wiczszymałek Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Do chuja, kurwa, ale mam zajebisty pomysł! 09.01.02, 15:40 eks pe faktycznie zajebisty pomysl! :))) respekt dla Twojej nieograniczonej kreatywnosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Do XpOver! 09.01.02, 17:18 No, no... Szkoda, ze mnie wczesniej nie bylo :((. Ominelo mnie tyle zabawy! Konwencja zajebista, z przyjemnoscia dalabym sie zbluzgac :)) Odpowiedz Link Zgłoś