starykon 09.01.02, 13:22 Czy i kiedy odpływa następna Arka? Koń jak osioł, spóźniony i popłakał na brzegu. Nie zabrał się. Trudno. Może jakiś kierunek? A koń pójdzie po kompas. Stępa. starykon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yess Re: ARKA NA ATOL 09.01.02, 13:24 arka jeszcze nie odplynela bo motor nie pokroil salatki Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: ARKA NA ATOL 09.01.02, 13:28 ja sie tez spuznilam, ale sie chyba zmieszcze. Jestem taka filigranowa! Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: ARKA NA ATOL 09.01.02, 13:31 Spóźnienie jak widać to nie jest problem. Spostrzegłem inny. I jeszcze taki, że nie odpłynęła, a przy nabrzeżu jej nie ma. starykon Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: ARKA NA ATOL 09.01.02, 13:51 stary kon chcesz zrobic sobie wakacje od zimy? Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: ARKA NA ATOL 09.01.02, 14:11 Przywykłem. Więc nie. Ale przywykam do Twoich subtelnośći. Więc może. Czy to znaczy, że łatwo się przyzwyczajam? Nie wiem. Wiem ,że można dobrać udane siodło. Jeśli dobre to i koń je polubić może. Są siodła dobre i piękne w jednym. Takie chciałbym. Na kilka zim. Na kilka długich zim. I nie tylko zim. Czy Arka daje taką szansę? starykon Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: ARKA NA ATOL 09.01.02, 14:15 moje subtelnosci...sa malo subtelne :)) sadzilam ze juz znalazles piekne i udane siodlo. jesli no to arka moze ...cos zmnieni? Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: ARKA NA ATOL 09.01.02, 14:21 Siodło jest dobre i solidne. Popręg się poluzował. A przecież dobry koń, mógłby mieć ze dwa siodła . Nie wiem, ale może. starykon Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: ARKA NA ATOL 09.01.02, 14:31 tylko mlode narwiste konie chca miec wiecej niz jedno siodlo. myslalam ze stary kon woli sjest dobre i solidne Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: ARKA NA ATOL 09.01.02, 14:36 A czy koniom to juz pomarzyc nie wolno? Jedno tu, a drugie na haku............. I jeszcze to drugie mogłoby mieć inny kolor. starykon Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: ARKA NA ATOL 09.01.02, 14:40 ach koniu ale ty masz marzenia :)) ale oczywsicie ze moze miec inny kolor a nawet wielkosci i co tam sobie zazyczysz...ale pozostawione sobie samo na haku moze zostac skradzione... Odpowiedz Link Zgłoś
kolczatka Re: ARKA NA ATOL 09.01.02, 14:13 Mam nadzieję, że są jeszcze wolne miejsca. Mam już dość zimy. Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: ARKA NA ATOL 09.01.02, 14:38 Arka dziś nie odpłynie. Koń idzie do ujeżdżalni. starykon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: ARKA NA ATOL IP: 62.26.71.* 09.01.02, 22:03 Starykoń,nie przejmuj się.Tam,gdzie wybiera się arka,czyli na atol Mururoa,nie będziesz miał już żadnych kłopotów z doborem siodła,ani jakichkolwiek innych. Na łące pachnącej kwiatuszkami będziesz mógł hasać jako Pegaz. Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: ARKA NA ATOL 10.01.02, 09:41 koniku, moze zamiast drugiego siodla lepsza ciepla derka? zima jeszcze powroci... Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: ARKA NA ATOL 10.01.02, 09:48 Dzien dobry Państwu. Ładnie wyglądałbym jeśli korzystać z Waszych rad. Zauważacie tylko to. Koń i siodło. A jeździec? A jaki pożytek koń z siodła ma? Tyle , że mu pakują to na grzbiet. Radość z siodła to radość jeźdźca. Koniowi jedynie przykro może być, bo to na jego grzbiecie............ Dziękuję za troskę i może lepiej, jeśli zimową porą zajmę się tym czym starykon zima powinien. A kompas oddam komuś. Kto zechce. starykon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Na jeźdźca? IP: *.chello.pl 10.01.02, 23:46 Na jeźdźca czekasz? Czy może samotnie chcesz brykać na maneżu? I nowy rząd Ci się marzy? A siodło - czy damskie? Odpowiedz Link Zgłoś