paladin 26.09.03, 10:32 Work it harder, make it better, do it faster... i tak przez cale zycie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Work it... 26.09.03, 10:38 e tam! robótka nie zając, nie ucieknie - jakby co poczeka, dojrzeje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Work it... 26.09.03, 10:42 wbrew powszechnem trendom - jakoś się przychylniej skłaniam ku rusycyzmom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Work it... 26.09.03, 11:47 ja to z rosyjskiego malo juz pamietam bo dawno temu uczylem sie tego jezyka Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Work it... 26.09.03, 11:52 ja ponad połowę żywota mego, ciągnie człeka ku stepom szerokim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Work it... 26.09.03, 12:40 "wplynalem na suchego przestwor oceanu..." czy jakos tak to zaczynaly sie Stepy Akermanskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
emilyy1 Re: Work it... 26.09.03, 15:19 Nie bój sie nic nie robić Od rana do wieczora gdy przyjdzie na to pora pokonuj strach co drzemie i który w tobie tkwi Nie bój się nic nie robić, Nie bój się tracić czas, Nie bój się leżeć, Nie bój się marzyć, Nie bój się długo spać Z okna wyglądać godzinami, snuć się bez sensu ulicami, zagapać się na własny cień spędzać w ten sposób cały dzień Możesz być tym co umie Możesz być tym,co wie Lecz zanim zaczniesz już coś rozumieć pomyśl czy ci się chce Powiedz sobie : nie mogę, Powiedz sobie: stój Przyrzeknij sobie: Już nic nie zrobię to będzie wieczór mój Wyłącz dziki telefon, zamknij okna i drzwi pokonaj strach co drzemie w tobie i który w tobie tkwi (M. Zabłocki) Jestem odwazna i nie boje! zaraz zabieram sie za nicnierobienie.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Work it... 26.09.03, 16:28 wlasnie z rowerka wrocilem to jest wspaniale nic nierobienie Odpowiedz Link Zgłoś