jasmina_tdi 10.01.02, 13:33 .....zwieżondkiem!!!!!!!!!!!???????????? Masz śliczny czewrwony kolorek przy nicku...!!! Ja głowę straciłam....!!! buzi jasmine RESZTA NIE WPISYWAĆ SIĘ!!!! TYLKO DJ :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka! Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... 10.01.02, 13:34 taka z Ciebie zaborcza kobietka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... IP: 192.168.5.* 10.01.02, 13:36 jak sobie chcesz ale to guziec. v Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... 10.01.02, 13:37 istniej więc szansa, że pobiegamy sobie po lesie i nikt nam łbów do wiosny nie odstrzeli :))))) Gość portalu: vidi napisał(a): > jak sobie chcesz ale to guziec. v Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... IP: 192.168.5.* 10.01.02, 13:38 a ten kolorek to wysypka. bo to guziec alergik.v Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... 10.01.02, 13:49 zazdrośnik hehehehehe!!!!! Gość portalu: vidi napisał(a): > a ten kolorek to wysypka. bo to guziec alergik.v Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... 10.01.02, 13:36 TAK TAK TAK TAK TAK!!!!!!!! tylko dla mnie!!!! cały pantone mu zagarnę :))))))) kropka! napisał(a): > taka z Ciebie zaborcza kobietka??? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... 10.01.02, 13:36 Jasminko. A wiesz jak on wyglada? Co zrobisz jak to bedzie Robert Redford? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... 10.01.02, 13:38 doprowadzę go do ruiny - w worku po ziemniakach nikt go nie zechce :))) mario2 napisał(a): > Jasminko. A wiesz jak on wyglada? Co zrobisz jak to bedzie Robert Redford? Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... 10.01.02, 13:38 kolejny nestor? ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... 10.01.02, 13:39 Dziewczyny, tylko sie nie posikac za szczescia. Chociaz pomarzyc mozna :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... 10.01.02, 13:46 nooo, a potem okaze sie, ze to kolejny mario;0) eh, zycie..... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... 10.01.02, 13:48 byłoby fantastycznie :))))))) nie ma to jak Kurczaczek! mathildae napisał(a): > nooo, a potem okaze sie, ze to kolejny mario;0) eh, zycie..... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... 10.01.02, 13:50 ja sie jeszcze nie dalem sklonowac! Ale gdyby, to mozecie sie juz zapisywac! Spytam Florentynki jak ten DJ wyglada. Ona ma bliskie dojscia :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... 10.01.02, 13:52 oj spytaj spyyyyyyyyyytaj!!!!!! bo oszalałam!!!! krótki, zwięzły, na temat, czerwony, sławny eh!!!!!! mario2 napisał(a): > ja sie jeszcze nie dalem sklonowac! Ale gdyby, to mozecie sie juz zapisywac! > Spytam Florentynki jak ten DJ wyglada. Ona ma bliskie dojscia :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... IP: 192.168.5.* 10.01.02, 14:30 guziec jak guziec. wiesz jak wyglada. potomstwo bedzie ...brrrrrr, ohyda.jaka bys nie byla jasmin- a. zazdrosnica vidi Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... 10.01.02, 14:34 Wam baby rzeczywiscie trudno dogodzic! Kurwa, za chwile Kwacha zaczna nagabywac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... IP: 192.168.5.* 10.01.02, 14:37 ale zdarza sie ze jakis dogodzi.nie mozesz to spad. chyba ze ty baba co jej zupelnie nic nie da rady.v Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... 10.01.02, 14:43 mario to mario!!!!!! nie nagabywać mi go! a guźce są słodziutkie :))))))))))))) Gość portalu: vidi napisał(a): > ale zdarza sie ze jakis dogodzi.nie mozesz to spad. > chyba ze ty baba co jej zupelnie nic nie da rady.v Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... 10.01.02, 14:46 Vivdi sie jeszcze nie zna Jasminko. Dobra niech dla tego czegos bede baba! :o))) A moze toto za Leppera sie zlapie? Jak sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... IP: 192.168.5.* 10.01.02, 14:52 sie turlaj jak nie pasi. co to za roznica dla mnie czys ty baba czy nie. mozes nawet facet. kryjesz sie za babe.vidi wszystko vidi. pewnies mario wloch.fryzjer.brrrrrrr, ale pojdzie wam.guziec was albo wy guzca.dzieci ohyda. v Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... 10.01.02, 14:54 poturlac to ja Cie moge:o)) Nie masz tym razem nosa. Ja Mario - Polak (Slazak) mieszkajacy w Stuttgarcie, przebywajacy czasowo w Wa-wie. Prezes tutejszych zakal forumowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... IP: 192.168.5.* 10.01.02, 14:58 ptaszkow widzialam jak ornitolog. tyles kaszki na ziarenka w wojsku nie dostal. turlam sie jak ja mam chec. ty sobie mozesz ptaszka turlac raczka. brrrrr, jeszcze pisz tu ze zakala.wypad i nie mieszaj. v Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... 10.01.02, 15:02 widziec a czuc, to roznica! Moze w prosektorium robilas? Jak masz chec to w szukanie grasz, to chyba wszystko , na co partnera( palec wskazujacy prawej reki) stac! A tak dla przestrogi, zanim zaczniesz tutaj fikac wez przeczytaj kilka watkow z tego forum. Potem pogadamy. Szkoda by bylo Cie tracic zara na poczatku. Masz zadatki, ale brak doswiadczenia przemawia przez Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... IP: 192.168.5.* 10.01.02, 15:08 nauczyciel czy co? coś ty sie z kim glupim na lby zamienil? czegos ty jest prezes? prezes jak z cipy myszki na make worek. wez spad i nie mieszaj. po co mi piszesz skad sie wziales i ktos ty. a coz mnie to obchodzi. mnie nie ucz a sam badz grzeczny prezesie. v Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: DJ z gazety!!!!!!!!!!!! A ZOSTANIESZ MOIM... 10.01.02, 15:13 chyba zaczne uzywac slow powszechnie uznanych za nieparlamentarne! Widac problemy u Ciebie z czytaniem! Pojdzie tak dalej Ciotka Mina dostanie kolejnego pacjeta, a ja kolejnego pajaca do obrabiania. Jeszcze masz szanse! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re Juz mnie nie zaczepiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... IP: 192.168.5.* 10.01.02, 15:18 jak mnie nie przestaniesz straszyc prezesie pieprzniety to naprawde poskarze bratu.wpierniczyles sie gosciu do rozmowy i terz mnie straszysz i pouczasz. krotko to tak. odpierdziel sie i dalej sobie turlaj lapka. meczy cie cos i chcesz o tym pogadac to sobie gadaj . ale co ty chcesz ode mnie? zawsze taki jestes? to sobie badz ale ode mnie wypad. zebys nie tesknil za tym swoim wartburgiem czy stuttgartem. i po innych watkach mnie nie kaz biegac bo tobie nic do tego ktoredy ide. spad powiedzialam i nie zaczepiaj mnie . v Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi widi, wiczi czy tam weni. 10.01.02, 15:37 te aniołek - z choinki się urwałaś czy na czy właśnie dotarło do ciebie że mamy 2002 i nie możesz się pogodzić??? oboje się tu wpierniczyliście. jest tylko jedna mała różnica - mario - może, Ty - jak na razie jeszcze - nie hehehehe. Bo taki mam kaprys. a teraz idą się bzykać z guźcem. buzi Pa! Gość portalu: vidi napisał(a): > jak mnie nie przestaniesz straszyc prezesie pieprzniety to naprawde poskarze > bratu.wpierniczyles sie gosciu do rozmowy i terz mnie straszysz i pouczasz. > krotko to tak. odpierdziel sie i dalej sobie turlaj lapka. meczy cie cos i > chcesz o tym pogadac to sobie gadaj . ale co ty chcesz ode mnie? > zawsze taki jestes? to sobie badz ale ode mnie wypad. zebys nie tesknil za tym > swoim wartburgiem czy stuttgartem. > i po innych watkach mnie nie kaz biegac bo tobie nic do tego ktoredy ide. > spad powiedzialam i nie zaczepiaj mnie . > v Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Re Juz mnie nie zaczepiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 10.01.02, 15:38 Gość portalu: vidi napisał(a): > wpierniczyles sie gosciu do rozmowy i (terz!!!) mnie straszysz i pouczasz. ********o kurwa, a ja myslalem, ze ty przynajmniej licealistka!!! Juz moja cora - lat 8 wie jak sie "tez" pisze. I nie wagaruj juz w sieci! To szkodzi niedorozwinietym umyslom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: Re Juz mnie nie zaczepiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... IP: 192.168.5.* 10.01.02, 15:56 jebniety prezesie a kto ci te core zrobil? terz owszem pisze sie tak jak napisalam ale przepadla mi literka a, mialo byc teraz. kuma cep? i tej drugiej osobie tez cos napisze. jak sie bylo na historii -veni vidi itd to mozna bylo isc na lekcje wtedy jak uczyli, ze jesli korespondencja prywatna to sie ja adresuje. jak bedziesz pisala do tego prezesa to sobie pisz i twoja to sprawa, ale jesli ze mna wdajesz sie w wymiane slow ( zobacz w gore watku, ze tak jest!) to mi potem nie wypisuj tego co wypisujesz. jak jestescie towarzystwo zamkniete i wzajemnej adoracji to wystarczy nie otwierzc drzwi. a tak to ja jestem tu u siebie i kazdy z was. nie pasi to sie nie wcinac. v nie zaczepiajcie mnie i niech mi zadne z was nie daje nauk. ten co sie tak naprzedstawial ze jest slazak z niemiec i ty co ci w smak nawet z guzcem. twoja brocha dasz komu pasi. ale jak bedzie male mialo wysypke to sobie placz w rekaw vidi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Re Juz mnie nie zaczepiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 16:02 jezdem tolerancyjna ale brata czy jak wolisz prezesa prosze nie obrazac!Tym razem przeczytalam dokladnie poczatek klotni i stwierdzam ze mario niewinny!Vidi nie poznaleas sie na zarcie!Mario ma taki styl a Ty od razu chcialas go mordowac.Mario ma racje ,szkoda byloby Cie stracic juz na poczatku bo wyglada zes rowna baba ! Ja proponuje ugode!Jezdes za? Z pozdrowieniem Samanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: Re Juz mnie nie zaczepiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... IP: 192.168.5.* 10.01.02, 16:05 ale co to za prezesy!!!!! on sie wpierdziela. jak to jest tak ze on tak zawsze to ja to wale w oko. chyba ze mu sie konczy kadencja albo wypierdziele go na chorobowe vidi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: Re do tego prezesa IP: 192.168.5.* 10.01.02, 16:02 chuj pisze sie przez ch, tez taki jak ty. chwaliles sie tu wiedza o kondomach i pisales ze nie ma czarnych bo wyszczuplaja. sa tacy co sie tego nie boja i czarne prezerwatywy uzywaja bo eleganckie.ale tobie potrzeba bialy i najlepiej z puchowym wkladem zebys byl gruby i przyjemny. gosciu sun na bok . zgredziejesz i ci sie lasuje pod kopula. siemaspadzio v Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samata Re: Re do tego prezesa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 16:03 Alez Ty mosz babo temperament:)))))))) Poczytoj se wyzej i nie wsciekaj sie ,my sa porabani jak i Ty z tego co widze:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: Re do tego prezesa i tej drugiej IP: 192.168.5.* 10.01.02, 16:07 co ty sie tak pieklisz. normalna jestem . a co ty tak piszesz jakbys przyjechala gdzies z podhala to tez tak sie robi? nie cos mnie porypalo bo to szczecin co to jest v Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi zakały kochane 10.01.02, 16:12 Coś mi się widzie że: A) vidi to podróbka czorta - pewnie liczy na to, że w klimacik się expressem wstrzeli hehehe B) to podpócha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: zakały kochane IP: 192.168.5.* 10.01.02, 16:18 kombinuj. a zycie plynie.pewnie dlatego u was takie porzadki.prezes. te sprawy. a moze jeszcze podanko trzeba? czy was pojebalo? ani nikogo nie podpuszczam ani nie udaje czorta. czort to troche jestem. albo diabel. sama nie wiem. wy mi nie robicie lachy, chcecie badzcie a nie to wypad i spoko. a co wy jedyni na tym forum? chyba was naprawde pojebalo v Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia teraz juz wiem......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 16:20 jezdes podpucha :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: teraz juz wiem......... 10.01.02, 16:22 tak - w zmasowanym ataku hehehe Gość portalu: samcia napisał(a): > jezdes podpucha :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: teraz juz wiem......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 16:24 powiem wiecej..domyslam sie nawet kto to jest:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: teraz juz wiem.........samanta 10.01.02, 16:28 ja chyba też ......mmmmmmmmm.....hehehehe..... Gość portalu: samcia napisał(a): > powiem wiecej..domyslam sie nawet kto to jest:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: teraz juz wiem......... IP: 192.168.5.* 10.01.02, 16:25 a ty jestes samcia, samta albo samanta i do tego lekko ze stukiem na panewach. a ja podpucha sakramencka. tak jak sakramencko dobre piwo. nie wiem czego sie czepiasz ale lubisz to sobie tak trzymaj v Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: teraz juz wiem.........:))))))))) 10.01.02, 16:47 a terozki to juz pewna jezdem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi papapappapapa!!!!!! 10.01.02, 16:21 ....pisz do nas często buhuhuhuhuuuuuuuuuuu!!!!!!!! Gość portalu: vidi napisał(a): > kombinuj. a zycie plynie.pewnie dlatego u was takie porzadki.prezes. te sprawy. > > a moze jeszcze podanko trzeba? czy was pojebalo? > ani nikogo nie podpuszczam ani nie udaje czorta. czort to troche jestem. albo > diabel. sama nie wiem. > wy mi nie robicie lachy, chcecie badzcie a nie to wypad i spoko. > a co wy jedyni na tym forum? chyba was naprawde pojebalo > v Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi vidi 10.01.02, 16:15 jak jesteś tak zajebiście rozgarnięta to wkoduj se w łeb mojego nicka - to nie boli (przynajmniej później już nie tak bardzo). Używanie sformulowania "tej druga" razi mnie cokolwiek - nie mówiąc już o tym jakie wrażenie robi na moim serduszku cudza amnezja hehehe..... większe niż wysypka w każdym bądź razie! Gość portalu: vidi napisał(a): > co ty sie tak pieklisz. > normalna jestem . a co ty tak piszesz jakbys przyjechala gdzies z podhala > to tez tak sie robi? > nie cos mnie porypalo bo to szczecin > co to jest > v Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: vidi do jasmina IP: 192.168.5.* 10.01.02, 16:21 soreczki. ale to wy opadliscie mnie tak jak k... nie przymierzajac. dobrze ze ten jebniety prezes sie zerwal. on tak czesto? wypierdzielic go trzeba jak trudny. a ty jasmina to niby bez winy? tez na mnie siadlas albo nie to moze ta samanta albo samta. nie wiem bo pisze i tak i tak v sorki raz i zapamietam cie Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: vidi do jasmina 10.01.02, 16:23 miłego pamiętania hehehe.....!!!!!! Fotkę przesłać??? uroczo wychodzę.... Gość portalu: vidi napisał(a): > soreczki. ale to wy opadliscie mnie tak jak k... nie przymierzajac. > dobrze ze ten jebniety prezes sie zerwal. on tak czesto? wypierdzielic go > trzeba jak trudny. > a ty jasmina to niby bez winy? tez na mnie siadlas albo nie to moze ta samanta > albo samta. nie wiem bo pisze i tak i tak > v sorki raz i zapamietam cie Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi jasmina do vidi 10.01.02, 16:26 trochę se złe wejście zrobiłaś.! po wykreśleniu wszystkich epitetów zostają same kropki. Niestety! kropki jako elemento komunikowania są już zarezerwowane przez użytkowników sztuk dwie. Spróbuj raz jeszcze - tylko żadnych plagiatów. buzi jasminka Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: jasmina do vidi 10.01.02, 16:36 z klonami Jasia Fasoli chcesz gadac??? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: ... IP: 192.168.5.* 10.01.02, 16:43 ten tu znowu.wez sie pierdol facet. a jak wam nie pasi to nie musicie ze mna gadac. macie prezesa. on ma pewnie piekna bryke. kupe salaty i jest bardzo madry. a ja sobie miejsce znajde. bedzie i bryka i salata i cala reszta tylko tego chuja w bialej odziezy nie bedzie. wolne od fryzjerow i od cieplych braci. bede chciala to sobie tu wpadne i wam do tego nic. nie musicie mnie lubic. ja was tez . v Odpowiedz Link Zgłoś