the_dzidka 30.09.03, 15:19 Opowiedz o urlopiku. Skąd ten Amsterdam Ci się wziął? Pytam, bo to moje ulubione miasto... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bain_de_sang Re: Opowiedz coś, Marcyś!! 01.10.03, 10:03 the_dzidka napisała: > Opowiedz o urlopiku. Skąd ten Amsterdam Ci się wziął? Pytam, bo to moje > ulubione miasto... Moje też :-))) Do Amsterdamu wpadliśmy tylko na chwilkę, był po drodze do Portugalii. m. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Opowiedz coś, Marcyś!! 01.10.03, 10:14 > Moje też :-))) Do Amsterdamu wpadliśmy tylko na chwilkę, był po drodze do > Portugalii. Coś mącisz :-P Po drodze DO Portugalii? To dlaczego pisałes mi 4 dni temu, że jesteś w Amsterdamie?! A tak w ogole to faktycznie z Wraszawy do Portugalii najbliżej przez Amsterdam :P O Londyn nie zahaczyliście? Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Opowiedz coś, Marcyś!! 01.10.03, 10:25 the_dzidka napisała: > > Coś mącisz :-P Po drodze DO Portugalii? To dlaczego pisałes mi 4 dni temu, że > jesteś w Amsterdamie?! Balonem podróżowali. R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Opowiedz coś, Marcyś!! 01.10.03, 10:35 > Balonem podróżowali. Balona to ktoś tu z kogoś robi ;-)) Jak tam Junior? Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Opowiedz coś, Marcyś!! 01.10.03, 10:38 the_dzidka napisała: > > Balona to ktoś tu z kogoś robi ;-)) Eee tam, bardzo szlachetny sport. > Jak tam Junior? > Juniorowi obecnie najbardziej elokwencja się rozwija. Wypowiada dziennie więcej słów od seniora. R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Opowiedz coś, Marcyś!! 01.10.03, 10:47 > Eee tam, bardzo szlachetny sport. Robienie balona? :-DDDDD > Juniorowi obecnie najbardziej elokwencja się rozwija. Wypowiada dziennie więcej > > słów od seniora. Phi, jakoś to mną nie wstrząsnęło. Zaczęłabym się poważnie obawiać o jego rozwój, gdyby wymawiał mniej :-P Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Opowiedz coś, Marcyś!! 01.10.03, 11:11 the_dzidka napisała: > Robienie balona? :-DDDDD Też. > Phi, jakoś to mną nie wstrząsnęło. Zaczęłabym się poważnie obawiać o jego > rozwój, gdyby wymawiał mniej :-P Buchacha! R Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Opowiedz coś, Marcyś!! 01.10.03, 10:51 raduch napisał: > Juniorowi obecnie najbardziej elokwencja się rozwija. A kiedy będzie malowanie ścian? marcin ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Opowiedz coś, Marcyś!! 01.10.03, 11:13 bain_de_sang napisał: > A kiedy będzie malowanie ścian? > > marcin ciekawy Na razie naparza makutrą po ścianach. Malowanie więc będzie kiedy mu się to zajęcie znudzi. ;-) R Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Opowiedz coś, Marcyś!! 01.10.03, 10:30 the_dzidka napisała: > Coś mącisz :-P Po drodze DO Portugalii? Pewnie. Jest po drodze do każdego kraju, no może oprócz wschodu, ale nie jeżdżę na wschód, więc nie mogę stwierdzić z całą pewnością. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Opowiedz coś, Marcyś!! 01.10.03, 10:34 > Pewnie. Jest po drodze do każdego kraju, no może oprócz wschodu, ale nie jeżdżę > > na wschód, więc nie mogę stwierdzić z całą pewnością. Wymigujesz się od odpowiedzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Opowiedz coś, Marcyś!! 01.10.03, 11:00 the_dzidka napisała: > Wymigujesz się od odpowiedzi :-) Pojechaliśmy na dwa tygodnie w stylu "mam gitarę, spodnie wytarte i buty stare". Z namiotami i bez konkretnych planów. Zaczęliśmy od Barcelony (full wypas), przez Granade (średnia) do południowo-zachodniej Portugalii, czyli Algarve. Chyba najfajniejsze plaże w Europie, a im dalej na zachód, tym ładniej. Polecam! Później zachodnim wybrzeżem (dziko, ładnie) do Lisbony, Fatimy, Coimbry (bardzo ładne) do Porto. Samo Porto to kanał, ale winiarnie są nie do opisania :-) No i na koniec stwierdziliśmy, że w nagrodę za grzeczny urlop należy się coś od życia. marcin wylewny Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Opowiedz coś, Marcyś!! 01.10.03, 11:29 Z całej Portugalii najfajniejszy był Amsterdam. Zupełnie nie rozumiem, po co dymaliśmy trzy tysiące kilometrów dalej :-) By the way, masz jakieś zdjęcia z Amsterdamu, bo mnie jakoś brakuje? marcin Odpowiedz Link Zgłoś