chudyy 10.01.02, 15:57 tylko komuś słabszemu żeby mi nie oddał czasem, kobiety są słabsze z reguły ale kobiet nie biję przy świadkach odkąd mam dziecko bicie żony odpada więc kto by się dał zbić??? proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: komuś bym przywalił 10.01.02, 15:58 chudy współczuję...ale kurcze życzę...niech Ci się uda...! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: komuś bym przywalił 10.01.02, 16:11 Ty Chudy, TY masz żonę, a blondynce z Vikinga coś obiecywał ?????? No to teraz Viking dla nas zamknięty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: komuś bym przywalił 10.01.02, 16:13 czyli moze my ramach zemsty, zamiast chudy kogos to my chudego ? albo babcie naslac na kolege niech sie wylga z seansow :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: komuś bym przywalił IP: 192.168.5.* 10.01.02, 16:13 jak masz za duzo energii to ja potrzebuje, zebys jebnal takiemu jednemu prezesowi. a potem opowiem ci o tym punkcie ktorego szukales. wchodzisz? v Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: komuś bym przywalił 10.01.02, 16:16 Vidi- blad kalkulacyjny!!! To moja banda!!! wlasnie na piwo ich zapraszam. Szczegolnie Mena, Bachuu i Chudeggo!! Hihi juz masz przejebane :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: komuś bym przywalił 10.01.02, 16:16 Gość portalu: vidi napisał(a): > jak masz za duzo energii to ja potrzebuje, zebys jebnal takiemu jednemu > prezesowi. a potem opowiem ci o tym punkcie ktorego szukales. wchodzisz? ale na pewno słabszy?, bo jak mi odda to się na Ciebie pogniewam Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi mario 10.01.02, 16:19 Kurczaczku - coś mi się widzi, że to vidi to jakaś niespodzianka! ciekawe co wyskoczy z pudełko i kto to to cóś zmajstrował heheh Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario 10.01.02, 16:26 jebnac nie zawadzi. Za bardzo toto kobiecosc swa podkresla. Wiec przebieraniec jakis. Obawiam sie, czy nie z Opola! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: mario 10.01.02, 16:27 To w takim razie ten szalony doktorek pobił juz mój rekord nicków, O ! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: men znowu kocura....Kitek 10.01.02, 16:33 Ty te OONE nicki to bierzesz z jakiejs fachowej książki ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: men znowu kocura....Kitek 10.01.02, 16:34 "poradnik majsterkowicza, czyli jak się mnożą kocury" Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: men znowu kocura....Kitek 10.01.02, 16:39 a ja myślałem, że z: "Jak przestac bac sie kobiet" w/g Lwa Starowicza Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy vidi kim jesteś? 10.01.02, 16:28 i gdzie mam przywalić, bo poza W-wę się nie ruszam, jak to było w jednym odcinku seksu w wielkim mieście, że facet nigdzie z Manhatammu się nie ruszał, bo tam jest wszystko, Warszawa też ma wszystko ;-) nawet mnie Megaloman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: vidi kim jesteś? IP: 192.168.5.* 10.01.02, 16:34 nie wiem co was kreci zeby sie kazdy ze jestem slazakiem z kielc obecnie w warszawie i tego typu gadka? a nie mozna byc o z wawy albo tarchomina albo chuj wie z jakiego miejsca i przysiasc? co wyscia popierdoleni z tym kto skaad i te sprawy? a w dupie mam takie bale. jak wlazisz do pubu to tez drzesz ryja jestem pudel z guadelupy? chudy daj sobie spokoj, na co wam to? v mloda normalna laska i oki Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy vidi może odwiedzisz lekarza??? 10.01.02, 16:39 Gość portalu: vidi napisał(a): > a nie mozna byc o z wawy albo tarchomina albo chuj wie z jakiego miejsca i > przysiasc? > co wyscia popierdoleni z tym kto skaad i te sprawy? jesteś przewrażliwiona i nie rozumiem Twojego wybuchu, ale dziękuję już wiem, że sobie nie pogadamy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: vidi może odwiedzisz lekarza??? 10.01.02, 16:45 pitunia swedzi- nic wiecej Chudy. Widac od dawna ja reka boli! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: vidi może odwiedzisz lekarza??? 10.01.02, 16:46 to niech dowcipnie łyknie nitroglicerynę, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: vidi może odwiedzisz lekarza??? IP: 192.168.5.* 10.01.02, 16:53 prezes .przymarszczasz skore to sie ciesz. a moja brocha jest moja i ty nawet pedale z daleka na zdjeciu takiego czegos nie widziales. pieprz sie v Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: vidi może odwiedzisz lekarza??? Kitek 10.01.02, 16:56 Kitek - to nie przypadkiem twoja siostra z Opola ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jakbys byl bardziej kumaty MENIE 10.01.02, 17:33 to, po numerze domeny wiedzialbys skad toto nadaje, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re:................ IP: 192.168.5.* 10.01.02, 16:30 ty sobie podreslaj kobiecosc pedale cieply. z kolegami sie umowiles to wypierdzielaj. zebys sobie tylko dobra odziez nalozyl...brrrrrr fryzjerze, cieply brachu........ pasi ? v Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy a fe 10.01.02, 16:34 z tak niemiłymi osobami nie rozmawiam Gość portalu: vidi napisał(a): > ty sobie podreslaj kobiecosc pedale cieply. z kolegami sie umowiles to > wypierdzielaj. zebys sobie tylko dobra odziez nalozyl...brrrrrr fryzjerze, > cieply brachu........ > pasi ? > v Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: chudy IP: 192.168.5.* 10.01.02, 16:36 soreczki chudy to z tymi cieplymi bylo do tego prezesa v Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy poddaję się 10.01.02, 16:40 Gość portalu: vidi napisał(a): > soreczki chudy to z tymi cieplymi bylo do tego prezesa no i już mi się wszystko poplątało Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: poddaję się 10.01.02, 16:43 kurwa, Chudy, ja bym Cie bronil przed wscieklizna! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: poddaj sie IP: 192.168.5.* 10.01.02, 16:47 a stad tez wypierdalaj ty slazaku z wartburga. jestem tolerancyjna ale takich chujow nie cierpie. i wypierdalaj bo powiem bratu i jak cie znajdzie to ci wpierdoli ze sie w locie osrasz. teraz idz kup sobie kij i sie po glowie bij. a nie strasz tez innych . chudy pewnie fajny a ty chuju go gonisz. po co? wypierdalaj juz v Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re:co sie boisz chudy IP: 192.168.5.* 10.01.02, 17:05 co ty sie tak boisz. wez i przywal jak chciales v Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi vidi 10.01.02, 17:06 ty się chyba ze słoika z formaliną urwałaś!!!!! Gość portalu: vidi napisał(a): > co ty sie tak boisz. wez i przywal jak chciales > v Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Re: jasmina IP: 192.168.5.* 10.01.02, 17:08 ale nisko stal i zalany byl swiezo . ten z prezesem to sie chyba zjebal z najwyzszej polki. i stal znacznie dluzej v Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy jednak wiem 10.01.02, 17:10 po innych postach widzę, że sobie z Vidi nie pogadam, kłaniam się i żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: jednak wiem-od Maryjo2 10.01.02, 18:00 Chydyy, jak wiesz, to mi odpowiedz- dlaczego mnie wszystkie nawalanki bokiem mijaja??? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy odpowiadam choć nie wiem 10.01.02, 18:09 odpowiadam bo uprzejmy jestem, nie wiem, ale ja nie lubię nawalanek w razie ataku zaskakuję przeciwnika ucieczką, bo ktoś kiedyś powiedział: nie dyskutuj z głupcem bo ludzie mogą nie zauważyć różnicy Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
bokserrrrr Re: jednak wiem-od Maryjo2 10.01.02, 18:25 maryjo2 napisał(a): > Chydyy, jak wiesz, to mi odpowiedz- dlaczego mnie wszystkie nawalanki bokiem > mijaja??? Takiego masz pecha!WRRRRRRRRRRR!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: jednak wiem-od Maryjo2 10.01.02, 18:27 O w mordę! To by mi nie przyszło do głowy :((( To mi się wcale nie podoba :(( Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: jednak wiem-od Maryjo2 10.01.02, 18:46 O? To tylko i wyłącznie mój pech, jak mi sie zdaje. Dzięki za kondolencje, w każdym razie. Choć wolałabym nawalankę :o)) Odpowiedz Link Zgłoś