the_dzidka 01.10.03, 15:52 Wszyscy pewnie już wychodzą z prac. A ja muszę tu siedzieć jeszcze 50 minut :-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abu-sami Re: Bu, bu, bu, bu!!!! 02.10.03, 08:17 phi,u mnie czesto bywa ze oni wychodza ja siedze a wychodze jak inni przychodza na nastepny dzien..i nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Bu, bu, bu, bu!!!! 02.10.03, 08:36 abu-sami napisał: > phi,u mnie czesto bywa ze oni wychodza ja siedze a wychodze jak inni > przychodza na nastepny dzien..i nie narzekam Dlaczego ja nie poszłam na archeologię? Przecież mogłam choć spróbować... Odpowiedz Link Zgłoś
abu-sami Re: Bu, bu, bu, bu!!!! 02.10.03, 08:40 a pewnie!nie ma nic piekniejszego...chyba ze wyladujesz tak jak ja ,uczac barany... Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Bu, bu, bu, bu!!!! 02.10.03, 12:38 abu-sami napisał: >chyba ze wyladujesz tak jak ja ,uczac > barany... O to to. Pochwalę się. To był jedyny chyba raz kiedy mówił o mnie cały wydział. ;-) Przyszli studenci-sępy prosić o pomoc w rozwiązaniu problemu projektowego. Pytanie jakie zadali świadczyło tylko o nieuctwie. Powiedziałem chłopcom, że są sławni, już mnie koledzy ostrzegali, iż kolędują dwaj tacy i szukają jelenia, który ich w robocie wyręczy. Rzekłem: -No niestety, panowie, nie pomogę. Ale mam dla was propozycję... <nadstawili uszu> -Idźcie do czytelni. Tam was nie na pewno znają. :-) R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Bu, bu, bu, bu!!!! 02.10.03, 12:40 > O to to. Pochwalę się. To był jedyny chyba raz kiedy mówił o mnie cały > wydział. ;-) Brawo. Nie wiedzieli biedacy, na kogo trafili :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś