Gość: AgnieszkA IP: *.gdynia.mm.pl 19.02.07, 22:35 Witam. Mam banalne pytanie ale nie wiem jak jest naprawde. Czy przez używanie tamponów można stracić dziewictwo? POzdrawiam i z niecierpliwością proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Tampony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 23:18 mozesz przerwać błonę, ale nie stracić dziewicwo podoba mi sie ta nieciepliwość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Re: Tampony IP: *.tpnet.pl 19.02.07, 23:27 Gość portalu: ola napisał(a): > mozesz przerwać błonę, ale nie stracić dziewicwo zgadzam sie w 100%. WIele dziewic uzywa tamponow i nic nie dzieje sie z ich blonami. Czesto blona dziewicza, jej budowa pozwala na uzywanie tamponow. Ale czasami blona jest dosc "gesta", albo dziewczyna wrazliwa na potencjalny bol przy pierwszym wprowadzaniu. Wtedy na pewno nie nalezy wsadzac tamponu "na sile". Ja tez uzywalam tamponow jako dziewica, nie mialam wiekszego problemu z pierwszym zalozeniem - przeczytalam DOKLADNIE ulotke, rozluznilam sie, wzielam lusterko, zeby dobrze "wycelowac" i.. poszlo bez problemu. A dziewictwo straciłam okolo pol roku pozniej z facetem nie z tamponem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Tampony IP: *.gdynia.mm.pl 19.02.07, 23:28 naprawdę? ciekawe... a od czego to zależy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Tampony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 23:34 gosiu/agnieszko, co od czego zalezy? trollem jesteś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: Tampony 20.02.07, 09:49 Zależy od budowy dziewczyny, niektóre mają różne błony ich grubość itd.Pa. Jak można zadawać takie pytania? Odpowiedz Link Zgłoś