stephen_s 31.07.08, 09:20 To mi się podoba: deser.gazeta.pl/deser/1,83453,5505899,Zakochal_sie_w_dziewczynie_z_metra__a_potem___.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: Bardzo romantyczne :) 31.07.08, 11:07 no to rób podobnie.... jak Ci się jaka spodoba, to nie wdychaj w ukryciu, tylko poznaj.... najwyżej nie wyjdzie... a może? nigdy nie wolno z góry przesądzać. A jak ta panienka, która na kontroli była? Nawiązałeś kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Bardzo romantyczne :) 31.07.08, 15:12 a000000 napisała: nie wdychaj w ukryciu, =========================== Co stefan wdycha w ukryciu? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bardzo romantyczne :) 31.07.08, 15:30 hiperrealizm napisał: > a000000 napisała: > nie wdychaj w ukryciu, > =========================== > Co stefan wdycha w ukryciu? > Takie różne rzeczy, pod wpływem których pisze na forum. ;-) Na marginesie - w dziennikach francuskich jest specjalna rubryka dla takich ofiar, co wyznają "spotkałem cię w metrze "dwójka", wsiadłaś na stacji Montparnasse, miałaś piękne ciemne oczy i zielony worek na ramieniu. Odezwij się!" Nazwy rubryki nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm E tam 31.07.08, 15:38 Ja w metrze przyuważyłem taką jedną fajną krótko ostryżoną, filigranową, brunetkę. Wsiadała i wysiadała czasem na stacji Służew. No i dzisiaj spotkalem ją u dentysty w Przychodni Damiana - jest tam higienistą. Cała godzinę meczyła zię z moimi zębami. Niezwykle sympatyczna... bardzo urocza istota. A jaki profesjonalizm!!!! PS Jest mężatką... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Bardzo romantyczne :) 31.07.08, 18:51 "spotkałem cię w metrze "dwójka", wsiadłaś na stacji > Montparnasse, Eee, 2 nie jedzie przez Montparnasse.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bardzo romantyczne :) 31.07.08, 20:32 grzespelc napisał: > "spotkałem cię w metrze "dwójka", wsiadłaś na stacji > > Montparnasse, > > Eee, 2 nie jedzie przez Montparnasse.... :) No to przez Montmartre. One mi się zawsze mylą. No północnym Paryżem, tam gdzie jest Pigalak i Sacre-Coeur... ;-) A żeby jechać Montparnasse, faktycznie, musiałoby zrobić niezłą pętlę... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Bardzo romantyczne :) 31.07.08, 21:22 > No to przez Montmartre. Tak. One mi się zawsze mylą. Mnie też się mylą, ale pomaga mi, że jest Dworzec Montparnasse na południu, a Dworca Montmartre nie ma. No i Tour de Montparnasee też jest, taki wysoki wieżowiec, ale o nim to już prawie nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Jawnie ma wdychać? nt 31.07.08, 15:31 a000000 napisała: > no to rób podobnie.... jak Ci się jaka spodoba, to nie wdychaj w ukryciu, tylko > poznaj.... najwyżej nie wyjdzie... a może? nigdy nie wolno z góry przesądzać. > > A jak ta panienka, która na kontroli była? Nawiązałeś kontakt? > Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Jawnie ma wdychać? nt 31.07.08, 16:08 KURNA.... miało być: wzdycha... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Wiemy, wiemy 31.07.08, 20:33 ale okropnie mi się spodobało pytanie Hipera: Co Stefan wdycha w ukryciu? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Wiemy, wiemy 01.08.08, 10:51 kochanica-francuza napisała: > ale okropnie mi się spodobało pytanie Hipera: Co Stefan wdycha w ukryciu? ========= A ja nie był bym soba gdybyn takiej okazji nie wykorzystał, i takiego pytania nie zadał :) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Wiemy, wiemy 01.08.08, 11:04 >Co Stefan wdycha w ukryciu? hehehe, znamienne i brzemienne w domysły jest milczenie bohatera romantycznego. Czyli naszego Stefcia.... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wiemy, wiemy 01.08.08, 15:22 a000000 napisała: > >Co Stefan wdycha w ukryciu? > > > hehehe, znamienne i brzemienne w domysły jest milczenie bohatera romantycznego. > Czyli naszego Stefcia.... Właśnie wdycha. ;-) > Odpowiedz Link Zgłoś