ulalka 13.10.03, 16:13 smaczne, jesli nie robaczywki....i robi sie z nich powidla...po ktorych.. zostaja dziury w plecach ;)))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen_a Re: śliwki..... mhmm :)))) 13.10.03, 16:28 ulalka napisała: > smaczne, jesli nie robaczywki....i robi sie z nich powidla...po ktorych.. > zostaja dziury w plecach ;)))))))0 a nie robisz przypadkiem powidel??? bo jak tak to pisze sie na 5 sloiczkow:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: śliwki..... mhmm :)))) 13.10.03, 18:38 a ja uwielbiam renklody:-)))) takie zielono-żółte i fioletowe:-) pyyyychaaaa są, ale juz się skończyły:-( i robaki też;-( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: śliwki..... mhmm :)))) 14.10.03, 11:17 heh...jak bede miec jakies powidla, to sie podziele, Malenko :)) Itus, u mnie sa renklody, chcesz troche? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: śliwki..... mhmm :)))) 16.10.03, 20:28 Siedzi krowa na wierzbie i coś zajada. Podchodzi koń i pyta: - Ty, krowa, co jesz? - śliwki koń rży ze śmiechu - przecież tu nie rosną śliwki - śmieje się dalej - SPOKO! - odpowiada krowa - sliwki mam w kieszeni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: śliwki..... mhmm :)))) 16.10.03, 20:31 hihihihihi... a gdzie krowa ma kieszen?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: śliwki..... mhmm :)))) 16.10.03, 20:34 może była w fartuszku?? (ta krowa ma się rozumieć, a kieszeń w fartuszku.... a może odwrotnie?) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: śliwki..... mhmm :)))) 16.10.03, 20:36 Szefuńcio coś tu za bardzo gmatwa;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: śliwki..... mhmm :)))) 17.10.03, 00:14 Ale przeciez sliweczka nie chciala do faruszka o ile dobrze pamietam?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: śliwki..... mhmm :)))) 17.10.03, 00:14 Najlepsiejsze sliwki to wegierki - robi sie z nich powidelka dlugo smazone i nie przypalone:)))) Mniaaaaaaam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: śliwki..... mhmm :)))) 19.10.03, 12:36 a jak bylam na studiach i mieszkalam w akademiku, to mamusia podawala takie pyyyyyyyyszne powidla.. bo innych drzemikow nie robila wtedy. i ja - durna, kajam sie teraz - wymienialam sie z kolezankami, na dzemy o innym smaku :((( a one te powidla takie pyszne byly...mhmmmmmmmm.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś