Dodaj do ulubionych

kochany mario.......

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 09:50
do jasnej cholery !jak dziecko szoku dostanie to bedzie Twoja wina!:)))))))))) Mowie o przesylce
oczywiscie:))) Pozdrowionka dla Prezesa:)

Obserwuj wątek
    • mario2 Re: kochany mario....... 15.01.02, 18:05
      Samanto. Nie masz hasla ma poczte. Co dziecko ma do szukania w Twojej skrzynce?
      • samanta1 Re: kochany mario....... 15.01.02, 18:14
        A rosnie mi kurwa taki haker pod bokiem!:))))))) Marys odpisalam ale nie moge chwilowo wyslac bo
        poczta ma czkawke:)
        • mario2 Re: kochany mario....... 15.01.02, 18:16
          nie szkodzi. I tak dopiero jutro w pracy przeczytam :o))
          • samanta1 Re: kochany mario....... 15.01.02, 18:22
            To nie masz wejscia na swoja poczte? W takim razie niech sobie mail lezakuje spokojnie w
            szkicach:)
            • mario2 Re: kochany mario....... 15.01.02, 18:27
              niestety nie mam dojscia do serwera w pracy. Na konta gazetowe, wp, onetu,
              comundo, yahoo mam wejscie :o)))
              • samanta1 Re: kochany mario....... 15.01.02, 18:29
                Nic to Marys,i tak nic madrego nie napisalam!:))))))))
              • Gość: mina Re: kochany mario....... IP: *.turboline.skynet.be 15.01.02, 18:29
                marys a tak w ogole to czemu tam jest napisane, ze to tylko dla pan??? przeciez
                tam sa tez pipy! a ja nie bi!
                • mario2 Re: kochany mario....... 15.01.02, 18:32
                  no, zebys sie w lustrze nie musiala przegladac, by wiedziec jak to wyglada :o))
                  • samanta1 Re: kochany mario....... 15.01.02, 18:34
                    Nio!Bo w leb trzachne!:))))))))) A poczta juz poszla:)
                    • mario2 Re: kochany mario....... 15.01.02, 18:38
                      Samcia, to ogladanie tez sie Ciebie dotyczy :o)))

A dokad ta poczta poszla. Tzn. na jakie konto??? :o))
                  • Gość: mina Re: kochany mario....... IP: *.turboline.skynet.be 15.01.02, 18:37
                    pffffff, moja ladniejsza, nie chwalac sie:)))
                    • samanta1 Re: kochany mario....... 15.01.02, 18:40
                      Na te sama co Ty wysylales,nawet nie spojrzalam na adres:)
                      • mario2 Re: kochany mario....... 15.01.02, 18:50
                        Samanta- to poszlo do pracy :o))

Mina- z Twoich intymnych czesci ciala widzialem do tej pory tylko pepek :o))
                        • samanta1 Re: kochany mario....... 15.01.02, 18:59
                          Nic to..przeczytasz jutro do porannej kawki:))))))))
                          • mario2 Re: kochany mario....... 15.01.02, 19:02
                            oj Samciu, Samciu. Znasz mnie juz prawie rok, a nie wiesz, ze kawy nie
                            pijam :o))
                            • samanta1 Re: kochany mario....... 15.01.02, 19:03
                              To dlaczego mnie k..kiedys na kawe chciales zapraszac,he??????;)))))))))))
                              • mario2 Re: kochany mario....... 15.01.02, 19:07
                                a czy zapraszajac kogos na kawe, trzeba ja koniecznie zaraz pic? Ja tam
                                herbatke wole, jak nie ma czegos mocniejszego:o))
                                • crimen Re: kochany mario....... 15.01.02, 19:14
                                  Witajcie z wieczora.Tez bym sie napil;)
                                  • mario2 Re: kochany mario....... 15.01.02, 19:16
                                    Czesc Crimenku!!! Ja akurat sobie pifko otworzylem :o))
                                    • crimen Re: kochany mario....... 15.01.02, 19:17
                                      Tobie to dobrze.U mnie strasznie podla obsluga:)
                                      • mario2 Re: kochany mario....... 15.01.02, 19:21
                                        sam w domu siedze. Wczoraj bylem na zakupach i troche zapasow zrobilem. Kurwa
                                        samotnosc mi doskwiera
                                        • crimen Re: kochany mario....... 15.01.02, 19:32
                                          Mi takze, dlatego gwalce Samante na czacie:)
                                          • mario2 Re: kochany mario....... 15.01.02, 19:36
                                            a co masz za przyjemnosc z wirtualnego gwaltu ??? :o))
                                            • crimen Re: kochany mario....... 15.01.02, 19:38
                                              Z gwaltu chyba nie mialbym przyjemnosci, ale lubie Samcie:)
                                              • mario2 Re: kochany mario....... 15.01.02, 19:39
                                                no ja tez ja lubie. Ale nie gwalce. Nawet na czacie :o))
                                                • samanta1 Re: kochany mario....... 15.01.02, 19:43
                                                  Crimen,zlez ze mnie!:)))))) Co Wy tak plotkujecie o mnie ciooo???:)
                                                  • crimen Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 19:46
                                                    Zlez, wylez.Wieczna malkontentka:)))
                                                  • samanta1 Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 19:51
                                                    ooo,wypraszam sobie!Wczoraj bylo..wlaz!(na dziada!):)
                                                  • crimen Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 19:53
                                                    I wlazlem:)A teraz mam zlazic? ;)
                                                  • samanta1 Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 20:11
                                                    Na dziadzie mozesz siedziec!;)))))
                                                  • crimen Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 20:14
                                                    Zboka ze mnie zrobisz:)))
                                                  • samanta1 Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 20:15
                                                    Bedzie oryginalnie;)))))))
                                                  • crimen Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 20:18
                                                    Eeeee...Gdzie tu oryginalnosc?Wielu juz probowalo:)))
                                                  • samanta1 Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 20:23
                                                    Ja jako dziwka prawie kariere zrobilam;)))))))
                                                  • crimen Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 20:27
                                                    Prawie kariere i tylko wirtualna:)))
                                                  • samanta1 Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 20:32
                                                    W realu to na chleb z woda bym nie zarobila!;))))))) Co to za dziwka w moim wieku? To juz emerytura w tym
                                                    zawodzie!;)))))
                                                  • crimen Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 20:35
                                                    Kazda......znajdzie swego amatora.Sama wiesz ze niektorym bardzo sie
                                                    podobasz:)))
                                                  • samanta1 Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 20:40
                                                    reflektujesz??;))))))))
                                                  • crimen Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 20:47
                                                    Abonament poprosze:)))
                                                  • samanta1 Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 20:53
                                                    a stac Cie?????;)))))))
                                                  • bachuu Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 20:55
                                                    bedzie plakac i placic :-)))
                                                  • crimen Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 20:59
                                                    Bede zbieral pieniazki:)))
                                                  • samanta1 Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 21:27
                                                    Cholera!Crimen!Chociaz sie potarguj a nie tak...bede zbieral pieniazki!;))))))))))))))
                                                  • crimen Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 21:54
                                                    Dawaj cannik to sie potarguje:)))
                                                  • samanta1 Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 21:56
                                                    Cennik na abonament???:)
                                                  • crimen Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 21:57
                                                    Cennik na uslugi.Jak moge sie targowac gdy nie znam cen?
                                                  • samanta1 Re: kochany mario.......Samanta 15.01.02, 22:13
                                                    Wiesz co? To lepiej juz ty zbieraj ten szmal bo i tak Ci zycia zabraknie na zebranie calej sumy!;)))))))))))
                                                • crimen Re: kochany mario....... 15.01.02, 19:44
                                                  To byla taka metafora:)))
                                                  • mario2 Re: kochany mario....... 15.01.02, 20:24
                                                    tym razem nie onomatopeja :o))) ???
                                                  • samanta1 Re: kochany mario....... 15.01.02, 20:28
                                                    Bedziesz mial marys uraz do onomatopeji jak ja do asertywnosci!;)))))))))
                                                  • crimen Re: kochany mario....... 15.01.02, 20:30
                                                    Kurwa mowmy po polsku, bo jezyk polamiemy:)))
                                                  • samanta1 Re: kochany mario....... 15.01.02, 20:33
                                                    Langusta.....:))))))))))))))))))
                                                  • mario2 Re: kochany mario....... 15.01.02, 20:35
                                                    rollmops :o))))))))
                                                  • samanta1 Re: kochany mario....... 15.01.02, 20:39
                                                    eeee....nie wiesz o co chodzi!;))))))))))
                                                  • crimen Re: kochany mario....... 15.01.02, 20:37
                                                    Alez prosze Cie bardzo:)))
                                                  • bachuu Re: kochany mario....... 15.01.02, 20:38
                                                    crimen napisał(a):

> Kurwa mowmy po polsku, bo jezyk polamiemy:)))

uczcie sie dziewczyny
                                                    nie znacie dnia ani godziny

ps wiem ze ty nie dziewczyna ale z chlopakiem nie rymuje sie :-))))
                                                  • crimen Re: kochany mario....... 15.01.02, 20:43
                                                    Wole lamac jezyk niz sie uczyc:)
                                                  • bachuu Re: kochany mario....... 15.01.02, 20:44
                                                    a miales kiedys jezyk w gipsie ? :-)))))
                                                  • mario2 Re: kochany mario....... 15.01.02, 20:49
                                                    w gipsie nie. Ale gdzie indziej- owszem :o))
                                                  • bachuu Re: kochany mario....... 15.01.02, 20:53
                                                    zrozumiale, bo co to za przyjemnosc sie w gipsie memlac, w przeciwienstwie do
                                                    hm...... innych rzeczy
                                                  • crimen Re: kochany mario....... 15.01.02, 20:53
                                                    Zdumiewajace Mario, jak wiele mamy wspolnych upodoban:))))
                                                  • mario2 Re: kochany mario....... 15.01.02, 21:03
                                                    Crimen, tylko nikt nas nie docenia :o))
                                                  • crimen Re: kochany mario....... 15.01.02, 21:20
                                                    Nie wiedza co traca;)
                                                  • mario2 Re: kochany mario....... 15.01.02, 21:21
                                                    tak, tyle ze dla mnie w tym nie ma pociechy :o))
                                                  • crimen Re: kochany mario....... 15.01.02, 21:26
                                                    Ktos nas w koncu doceni;)
                                                  • mario2 Re: kochany mario....... 15.01.02, 21:28
                                                    marzenie scietej glowy. jesli wierszem nie mowisz, nie masz tu szans :o)))
                                                  • samanta1 Re: kochany mario....... 15.01.02, 21:28
                                                    popieprzone,biedne misie! Niedoceniane zupelnie!;))))))))))))
                                                  • crimen Re: kochany mario....... 15.01.02, 21:52
                                                    Mario. ale niechaj zywi nie traca nadziei:)))
                                                  • mario2 Re: kochany mario....... 15.01.02, 22:11
                                                    ja juz wszelaka nadzieje porzucilem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka