konradbryw 20.10.03, 08:07 ...się zaczyna. Jakoś ciemno dziś. Teraz czekać na zmianę czasu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: i już kolejny tydzień... 20.10.03, 08:13 konradbryw napisał: > ...się zaczyna. No, spóźniłam się do pracy, bo... musiałam wyjść z psem :-D > Jakoś ciemno dziś. Teraz czekać na zmianę czasu. ;) No. Zadzwonił budzik, wyglądam przez okno, a tam ciemno. Miałam nadzieję, że zmiana czasu już była, a ja jej nie zauważyłam po prostu, buuu... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: i już kolejny tydzień... 20.10.03, 08:15 > Miałam nadzieję, że zmiana > czasu już była, a ja jej nie zauważyłam po prostu, buuu... ROTFL Miałam to samo :D Zaczęłam się zastanawiać, o której wczoraj były "Wiadomości" Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Z ust mi wyjmujesz... 20.10.03, 08:14 > ...się zaczyna. Tak sobie pomyślałam na 14 minut przed budzikiem :D > Jakoś ciemno dziś. Tak sobie pomyślałam 15 sekund po dźwignięciu się z barłogu, jeszcze w trakcie chwiejnych prób złapania równowagi :-D > Teraz czekać na zmianę czasu. ;) A o to miałam zapytać, jak tylko wlizę na forum: Kiedy zmiana czasu?! Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Z ust mi wyjmujesz... 20.10.03, 08:15 the_dzidka napisała: > A o to miałam zapytać, jak tylko wlizę na forum: > Kiedy zmiana czasu?! W najbliższą niedzielę? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka No i gites 20.10.03, 08:19 > W najbliższą niedzielę? Na szczęście nie mam szkoły aniżadnych tam takich... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: No i gites 20.10.03, 08:31 the_dzidka napisała: > > W najbliższą niedzielę? > > Na szczęście nie mam szkoły aniżadnych tam takich... a ja mam szkołę. Od keidy pamiętam - zawsze jak była zmiana czasu, ja szłam do szkoły ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: No i gites 20.10.03, 08:36 > a ja mam szkołę. Od keidy pamiętam - zawsze jak była zmiana czasu, ja szłam do > szkoły ;-) Cati, szykuje się chyba pierwsza zmiana czasu, kiedy ja "niczego" nie mam :) Zawsze było coś - jak nie szkoła, to insza inszość, a niedawno to mimo zmiany czasu musiałam wstać JESZCZE godzinę wcześniej, bo gdzieś jechałam. To był szczyt wszystkiego! Więc jestem ciekawa, czy tym razem los się nade mną zlituje, czy szykuje mi jakieś atrakcje, a ja jeszcze o tym nie wiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: i już kolejny tydzień... 20.10.03, 08:27 No własnie kiedy jest zmiana czasu??? Ostatni weekend października??? A co do ciemności to jak wychodzę z Nuką pierwszy raz to jest noc i jak ostatni to też jest noc. Źle się robi ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: i już kolejny tydzień... 20.10.03, 08:40 catalina1 napisała: > No własnie kiedy jest zmiana czasu??? Ostatni weekend października??? No, już za chwileczkę ;-) Chociaż dla mnie praktyczniejszy jest chyba aspekt odrobinkę późniejszego robienia się ciemno. Wczoraj myłam okna po ciemku :-DDD > A co do ciemności to jak wychodzę z Nuką pierwszy raz to jest noc i jak > ostatni to też jest noc. Źle się robi ;-( Ja tam poczekałam, aż zrobi się jasno :-D A Uśka ekonomiczna jest - wszystko zajęło jej 2 minutki :-D Odpowiedz Link Zgłoś