rastaman 11.07.01, 02:58 W sobotnia noc wyjezdzam do Wloch z kumplami. Tak szczerze to nie za bardzo mi sie chce i szukam osoby ktoraa by sie mna zaopiekiekowala przez jakis czas. Naprawde chce aby bylo milo, czy ktos mnie zlapie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ........ Re: Bez owijania w bawelne IP: *.sympatico.ca 11.07.01, 05:37 rastaman napisał(a): > W sobotnia noc wyjezdzam do Wloch z kumplami. Tak szczerze to nie za bardzo mi > sie chce i szukam osoby ktoraa by sie mna zaopiekiekowala przez jakis czas. > Naprawde chce aby bylo milo, czy ktos mnie zlapie? To znaczy ze Ty uciekasz? Sam piszesz o zlapaniu Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?# Re: Bez owijania w bawelne IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 15:02 Faktycznie troche sie to kupy nie trzyma co napisalem, ale mialem niezle w czubie wiec pisalem co myslalem, a ze moje mysli sa zakrecone wiec .... Po prostu wziol bym pieniadze co mam na wyjazd i milo spedzil czas w dobrym towarzystwie, chodzby na chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Bez owijania w bawelne IP: *.ie.lodz.pl 11.07.01, 15:19 To zależy co masz na mysli pisząc "spedził miło czas" i "w dobrym towarzystwie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #? Re: Bez owijania w bawelne IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 17:03 Ja i Ty ,razem cos wymyslimy. O to mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś