Gość: aresale! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 19:43 dzięki 4 xplooser! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yess Re: cześć yesska, zmieniłaś mi nicka 16.01.02, 20:03 witaj :))) coz za ladny nick :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aresale! Re: cześć yesska, zmieniłaś mi nicka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 00:59 Jak się okazało wieszczący, ale zamysł jest inny. zabawę mam że to Twoja robota! Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: cześć yesska, zmieniłaś mi nicka 17.01.02, 10:58 no wiec jaki jest zamysl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aresale! Re: cześć yesska, zmieniłaś mi nicka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 11:25 muszę najpierw dużo baranków narysować, zeby wyjawić czywiste, to nie literówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: cześć yesska, zmieniłaś mi nicka 17.01.02, 11:26 ale dlaczego akurat baranek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exkosmos Re: cześć yesska, zmieniłaś mi nicka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 18:17 chwilowe zamieszanie z nickiem, tymczasem używam jednego z najstarszych baranek już został narysowany, ale nie dotyczy to Twego zodiaku, miałem wielką nadzieję, że przyjdziesz... pewnie załapałabyś się na jakieś granty, za szczęśliwą prowokoację prowokatora, jaki mój nowy nick? pomyślę jeszcze liberalny dyktator, liberator?. XpLibris :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: cześć yesska, zmieniłaś mi nicka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 18:21 nie przyjde bom chora :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exkosmos Re: cześć yesska, zmieniłaś mi nicka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 19:11 jak zapewne wiesz, jestem niewiarygodny :) pejoratywnie to brzmi, mam nadzieję :) ale, niewierny Tomaszu, zaprawdę powiadam Ci, iż tym razem dotknęłaś rany pod lewym żebrem! a może to było prawe? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: cześć yesska, zmieniłaś mi nicka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 19:12 dlaczego nie jestes w vikingu? nie odpowiem na pytanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exkosmos zmieniłaś mi nicka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 18:11 nie było mnie w Vikingu bo byłem rysować baranki nakręcone ścichapęk, a jakie zakręcone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: zmieniłaś mi nicka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 18:14 a gdzie rysowales te baranki? i komu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exkosmos Re: zmieniłaś mi nicka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 18:17 no widzisz... tylko nie zgaduj publicznie, bo masz ułatwione zadanie... powiedz, czy się domyślasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: zmieniłaś mi nicka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 18:22 no tylko mi nie mow ze malowales barany na sztandarze???????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exkosmos inspektorka yesska gubi trop.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 18:31 na sztandarze to sztandard ale nie nie... mimo to jeśli ktokolwiek się domyśleć może to Ty pierwsza, potem, jakimś cudem mario2 :) konkurs chyba ogłosimy tajny a nagrodą będzie Kryształowa Kula, w której można będzie ujrzeć jak powstał mój były nick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: inspektorka yesska gubi trop.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 18:42 daj jakis slad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exkosmos Re: inspektorka yesska gubi trop.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 19:00 dałem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: podpowiedź 19.01.02, 19:25 udzielam podpowiedzi, tak od niechcenia ;))))) Expert lover, my baby Ever had a Crystal Ball? Uh, expert lover, my baby (My baby) Ever had a Crystal Ball? Crystal Ball Expert My baby, my baby, my baby, my baby Kiss me, lick me, trick me, whoa! Come on, come on, come on, won't U come on? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exkosmos Re: podpowiedź IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 19:36 diabli! czy to FBI? zaraz dopadną nas dzięki! za takie niechcenie! jak z zadeptanych śladów coś odtworzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: podpowiedź 19.01.02, 19:41 slady zostaly zadeptane i co teraz bedzie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exkosmos Re: podpowiedź IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 20:08 powiem Ci tak rozmawiałem z Tobą o Niej, nie mówiąc Ci, że to ona, Ty też rozmawiałaś z nią o mnie nie wiesz też że to ona, a i my nie wiedzieliśmy, że to my, rozmawiajhąc z Tobą o nas nawzajem :))) znasz mojego maila? Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: podpowiedź 19.01.02, 20:10 no to trzeba bylo tak odrazu. nie znam ale ty znasz mojego. Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: YESSKA MASZ DWA DONOSY NA SKRZYNCE 19.01.02, 23:06 przeczytalam i teraz zastanowie sie co z nimi zrobic :)))) caluski Odpowiedz Link Zgłoś