malen_a 28.10.03, 15:22 czesc! co myslicie o propozycji spotkania sie w realu? tak troche egoistycznie z mojej strony, ale chetnie poznalabym wszystkich warszawskich forumowiczow malen_a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egon.olsen Re: spotkanie 28.10.03, 15:28 Jestem na tak :) Można w jakiś weekend się spotkać :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
julia.julia Re: spotkanie 28.10.03, 15:43 Świetny pomysł :-) Najprawdopodobniej większość listopada spędzę w Warszawie, więc chętnie przyłączę się do spotkania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 jestem za!! 28.10.03, 15:48 Ja ostatnio się sparzyłam na takich spotkaniach, ale może się dam namówić:)) Ponamawiajcie mnie:)) Jeśli będziecie coś organizować, to ja w poniedziałek jadę do Lizbony i wracam dopiero 11.XI. Pewnie jak coś szybko zorganizujecie, to się niestety, nie spotkamy...:( Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: jestem za!! 28.10.03, 16:39 wiesz, zawsze mozemy poczekac troszke, albo spotkac sie po raz drugi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: jestem za!! 28.10.03, 20:59 Jestem jak najbardziej na tak! juz dawno apelowalem - zrobmy imprezke!!! Kochani, ale ja tez chce byc na tym spotkaniu, poczekajcie na mnie albo spotkajmy sie gdzies na zachodzie! Pozdrawiam, bardzo dobry pomysl! Odpowiedz Link Zgłoś
donna25 Re: spotkanie 28.10.03, 22:28 Jestem za , nawet jeżeli miałaby to byc Warszawa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: spotkanie 29.10.03, 10:23 Baaaardzo dobry pomysł :-) Ciekawe, czy poza wirtualną rzeczywistością też tak dobrze będzie się nam rozmawiać.... Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: spotkanie 29.10.03, 10:41 Ja tez bardzo chetnie. A co jesli sie okaze, ze sie z kims znam? Bo ja tu tylu sekretow moich Wam powierzylam... Wiekszosc moich znajomych o polowie rzeczy, kt tu napisalam nie ma pojecia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: spotkanie 29.10.03, 10:47 ariel23 napisała: > Ja tez bardzo chetnie. > A co jesli sie okaze, ze sie z kims znam? Bo ja tu tylu sekretow moich Wam > powierzylam... Wiekszosc moich znajomych o polowie rzeczy, kt tu napisalam nie > ma pojecia ;) hehe u mnie tez tak jest :-) ale caly czas mam nadzieje,ze nikogo z Was jeszcze nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a termin!!!! 29.10.03, 10:49 dobrze, skoro juz pare osob wyrazilo chec to moze znajdziemy termin... "poniewaz zawsze jest czas, ze ktos musi zaczac..." wiec ja proponuje 1 termin: SOBOTA 15 LISTOPADA O GODZINIE 20:00 W WARSZAWIE (nie wiem czy wolicie "poskakac" czy tez moze zasiasc w pubie) i co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: termin!!!! 29.10.03, 10:53 Mi pasuje. Chociaz zastanawiam sie czy np piatek wieczor nie bylby lepszy, bo szybciej by sie jakies miejsca wolne znalazly. No i ja jestem za pubem, bo tam gdzie sie skacze, trudno pogadac. malen_a napisała: > dobrze, skoro juz pare osob wyrazilo chec to moze znajdziemy termin... > > "poniewaz zawsze jest czas, ze ktos musi zaczac..." wiec ja proponuje 1 termin: > SOBOTA 15 LISTOPADA O GODZINIE 20:00 W WARSZAWIE > (nie wiem czy wolicie "poskakac" czy tez moze zasiasc w pubie) > > i co Wy na to ? > Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: termin!!!! 29.10.03, 10:56 ariel23 napisała: > Mi pasuje. Chociaz zastanawiam sie czy np piatek wieczor nie bylby lepszy, bo > szybciej by sie jakies miejsca wolne znalazly. > No i ja jestem za pubem, bo tam gdzie sie skacze, trudno pogadac. moze byc i pt, ale myslalam o tych, ktorzy po pracy padaja na twarz (jak ja :-)) ale na pub to dam rade jeszcze sie zmobilizowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: termin!!!! 29.10.03, 10:58 Ja tez padam na twarz, ale bede tak podekscytowana spotkaniem, ze na pewno przybiegne w podskokach :) malen_a napisała: > ariel23 napisała: > > > Mi pasuje. Chociaz zastanawiam sie czy np piatek wieczor nie bylby lepszy, > bo > > szybciej by sie jakies miejsca wolne znalazly. > > No i ja jestem za pubem, bo tam gdzie sie skacze, trudno pogadac. > > moze byc i pt, ale myslalam o tych, ktorzy po pracy padaja na twarz (jak ja :- ) > ) > ale na pub to dam rade jeszcze sie zmobilizowac :-) > Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: termin!!!! 29.10.03, 11:06 ariel23 napisała: > Ja tez padam na twarz, ale bede tak podekscytowana spotkaniem, ze na pewno > przybiegne w podskokach :) trzymam za slowo!!!wezme aparat i pstrykne kilka fotek jak bedzie tak w podskokach biedla hihi Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: spotkanie 29.10.03, 10:50 ariel23 napisała: > Ja tez bardzo chetnie. > A co jesli sie okaze, ze sie z kims znam? Bo ja tu tylu sekretow moich Wam > powierzylam... Wiekszosc moich znajomych o polowie rzeczy, kt tu napisalam nie > ma pojecia ;) No ładnie, a tu na spotkaniu okaże się, że np. pod jakimś sympatycznym nickiem ukrył sie nasz znienawidzony szef...hłehłehłe.... Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: spotkanie 29.10.03, 10:54 pireneje napisała: > No ładnie, a tu na spotkaniu okaże się, że np. pod jakimś sympatycznym nickiem > > ukrył sie nasz znienawidzony szef...hłehłehłe.... ktory w dodatku wie o "moim pierwszym razie". Jesli spotkam szefa, to sie nie przyznam, ze ariel to ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: spotkanie 29.10.03, 10:59 ariel23 napisała: > > ktory w dodatku wie o "moim pierwszym razie". Jesli spotkam szefa, to sie nie > przyznam, ze ariel to ja ;) spoko, zakryje cie moim wielkim swetrem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: spotkanie 29.10.03, 10:51 Hej hej, ja się tylko przypominam skromnie i wyciągam łapkę do góry, choć jak znam życie, to się umówicie, jak będę na wyjeździe:(( ale może się uda, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: spotkanie 29.10.03, 11:21 Mi pasuje :) Tylko jeszcze miejsce musimy ustalić :) Ale jeżeli można wybrzydzać to wolałabym sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: spotkanie 29.10.03, 11:23 Nam (ja i pireneje) pasuje. Będziemy na pewno :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 ZDJECIA !!! 29.10.03, 11:20 Sluchajcie, mnie niestety nie bedzie, bo wracam do francji juz 4.11 ale mam do was prosbe !!! porobcie zdjecia i wstawcie je na forum, albo na jakas strone? moze ego.olsen by sie zgodzl je dac u siebie, co? szkoda, ze sie z wami nie zobacze, ale bede o was myslec bardzo mocno !!! Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: ZDJECIA !!! 29.10.03, 11:26 spoko, ja wezme aparat ale moze nie na stronke, tylko mailami je rozeslem ... szkoda, ze juz 4 wracasz :-((( tak mysle, ze mozna by sie 2.XI spotkac, ale to niedziela itp... a moze 3? Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: ZDJECIA !!! 29.10.03, 11:29 Ja chętnie wrzucę do siebie na stronkę nasze zdjątka. Proponuję przesłać do jednej osoby mailem zgłoszenia kto będzie na pewno i na tej podstawie zamówimy jakiś stolik. Mogę się zgłosić na ochotnika. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: ZDJECIA !!! 29.10.03, 11:29 Wiesz, ja bym bardzo chciala, ale nie wiem jak z reszta ludzi pracujacych, 3.11 to jest poniedzialek....przemyslcie i napiszcie. Mi pasuje jak najbardziej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: ZDJECIA !!! 29.10.03, 11:32 Biorąc pod uwagę, że jest to 'cmentarny' weekend to raczej nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: ZDJECIA !!! 29.10.03, 11:36 tez tak pomyslalam... fajnie bedzie jak wrzucisz zdjatka do siebie na strone !!! przynajmniej zobacze z kim rozmawiam na necie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: masz @ 29.10.03, 11:42 kasia_zareba@wp.pl albo jak te zdjecia beda duze to kasia_zareba22@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: a ja juz na gazete puscilam malpke :-(( 29.10.03, 11:46 spoko, tam tez zagladam od czasu do czasu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a sorki, @ ma kasienka80 :-)).. 29.10.03, 11:43 ... ale do Ciebie tez chetnie napisze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 buziaki 29.10.03, 11:45 dzieki wielkie !!! teraz wam sle buziaki, bo lece na kolejne spotkanie ze znajomymi ;-)))) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: sorki, @ ma kasienka80 :-)).. 29.10.03, 11:50 pireneje i egon będą na pewno :-) i baaaaaardzo popierają pomysł spotkania "na żywo"... Ale się cieszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl :( 29.10.03, 21:47 Ja tez chce byc na tym spotkaniu:((( P.S Przyslijcie zdjecia, prosze:(!! Odpowiedz Link Zgłoś