malen_a 29.10.03, 11:55 umowilysmy sie z Kasienka80 na spotkanko 3.XI na 18:00 w centrum Warszawy (takie nie za dlugie bo to pn, mozemy sie spotkac np na Chmielnej a potem gdzies pojsc razem i pogadac :-) Kto jest chetny ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miziek Re: Apel do Warszawiakow i nie tylko... 29.10.03, 12:03 Ha! To w moje urodziny :) pzdr miziek Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Apel do Warszawiakow i nie tylko... 29.10.03, 15:30 Uuuuu...cos was nie za duzo !!! kochani, to bedzie tylko godzinka, dwie, tak sobie pogadamy, posmiejemy i do domciu... No prosze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Apel do Warszawiakow i nie tylko... 29.10.03, 15:45 Dziewczyny , gdybym ja była wtedy w W-wie, to bym do Was dołączyła z chęcią, bo mnie w tygodniu pasuje znacznie bardziej, niż w weekend. No, ale jadę sobie w cieplejsze strony na moment:) Chętnie bym z Wami poplotkowała. Co do drugiego terminu, to ja się na razie nie piszę, za wcześnie na to. Wy się umawiajcie, a ja się najwyżej zgłoszę, co i jak u mnie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Apel do Warszawiakow i nie tylko... 29.10.03, 21:49 a w imieniny mojego brata i w wigilie moich imienin, tylko,z e w danii ich nie obchodza:( Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Apel do Warszawiakow i nie tylko... 29.10.03, 21:52 wpadnij do Wawy karolku !!!! przeciez tak duzo podrozujesz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
camina Re: Apel do Warszawiakow i nie tylko... 29.10.03, 16:12 Szkoda że to dla mnie za daleko, bo chętnie bym was poznała. Może się umówicie gdzieś w centrum, ale Polski, np.Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Jak wyzdrowieje do poniedzialku... 29.10.03, 17:26 ... to na pewno sie pojawie. Chociaz lekarz kazal mi byc w domu tak do wtroku, ale bardzo bym chciala. Bede na biezaco informowac jak sie czuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Jak wyzdrowieje do poniedzialku... 29.10.03, 21:53 Mam nadzieje, ze sie pojawisz !!!! bierz wszelkie leki jakie sie da !!! herbata z miodem i cytryna na dodatek i w lozku do niedzieli, zeby na pon byc zdrowym !!! Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Jak wyzdrowieje do poniedzialku... 29.10.03, 22:25 no i zobacz, zostalysmy we dwie :-)) bedzie mozna wszystkich z forum oplotkowac!!!!! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Jak wyzdrowieje do poniedzialku... 29.10.03, 22:34 no pewnie, choc ja ciagle mam nadzieje, ze Ariel wyzrowieje.....a juz nikt wiecej nie jest z wawy????? Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Jak wyzdrowieje do poniedzialku... 29.10.03, 22:36 kasienka80 napisała: > no pewnie, choc ja ciagle mam nadzieje, ze Ariel wyzrowieje.....a juz nikt > wiecej nie jest z wawy????? jak Ariel wyzdrowieje, to nie bedzie mozna jej obgadac :-( a tak na powaznie to tez zycze szybkiego powrotu do zdrowia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rebbi Re: Jak wyzdrowieje do poniedzialku... 30.10.03, 10:29 Ojej... Ja jestemz Wawy!!! I bardzo chętnie bym sie z Wami zobaczyła! Tylko że mam zajecia na 19.30... Ale co tam - najwyzej bedę sie szybciutko ewakuować ;) rebbi. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Jak wyzdrowieje do poniedzialku... 30.10.03, 11:35 rebbi napisała: > Ojej... Ja jestemz Wawy!!! I bardzo chętnie bym sie z Wami zobaczyła! Tylko że > mam zajecia na 19.30... Ale co tam - najwyzej bedę sie szybciutko ewakuować ;) > > rebbi. to zapraszamy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Jak wyzdrowieje do poniedzialku... 30.10.03, 15:02 no i to jest bardzo dobre podejscie do sprawy !!! ja tez nie bede dlugo, bo nastepnego dnia wracam do Francji....ale te 1,5godzinki wykombinuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga-21 Re: Jak wyzdrowieje do poniedzialku... 31.10.03, 19:44 moze ja bym mogla wpasc.... postaram sie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga-21 Re: Jak wyzdrowieje do poniedzialku... 31.10.03, 20:13 Ale gdzie na chmielnej? A poza tym - ostatno rzadko tu zagladam, wiec zastanawiam sie czy nie bede sie czula glupio i troche nie na miejscu.... Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a na Chmielnej przed Atlanticiem 31.10.03, 21:53 wymienmy sie mailowo komorkowcami to sie odnajdziemy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Apel do Warszawiakow i nie tylko... 03.11.03, 09:09 No i niestety..... nie moge przyjsc mimo, ze bardzo bym chciala !!! moi rodzice stwierdzili, ze zrobimy kolacje przed moim wyjazdem, na ktorej musze byc, bo badz co badz ona jest dla mnie. Strasznie mi przykro, ze tak sie naplatalo, ale naprawde nie wiedzialam... bawcie sie dobrze, porobcie zdjecia i zdajcie potem relacje !!! trzymajcie sie cieplo kochani Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Apel do Warszawiakow i nie tylko... 03.11.03, 09:50 No, ja niestety jeszcze nie wyzdrowialam do konca, ale mam nadzieje, ze napiszecie po spotkaniu jak bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 troche glupio... 03.11.03, 10:24 mi jest z tego powodu...bo troche namieszalam: najpierw wszystkich namawialam z malena a teraz sama odwoluje. Ale mam nadzieje, ze mnie rozumiecie i nie macie mi za zle Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: troche glupio... 03.11.03, 10:26 nie przejmuje sie !!! to przeciez zrozumiale, ze kolacji na swoja czesc nie mozesz opuscic :-))) ja sie tam na Ciebie nie gniewam, bo wiem, ze jak przyjedziesz nastepnym razem to sie nie wymigasz ze spotkania :-) a jak sie spotkamy wczesniej to wszystkie fotki zobaczysz :-) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: troche glupio... 03.11.03, 10:31 dzieki Malenka....nastepnym razem jestem kolo swiat wiec moze sie jakos spotkamy ;-))) a na fotki czekam !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: troche glupio... 03.11.03, 10:35 no wlasnie, a to bedzie za mniej niz 2 m-ce wiec nie ma problemu :-)) a fotek sama dopilnuje, albo Egon wrzuci na stronke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: troche glupio... 03.11.03, 17:42 Ah, Kobiety, ale sie umowilyscie:) >Dobrze, ze ja nie mialem okazji byc, bo bylbym strasznie zawiedziony, a do Polski chce przyjechac na Andrzejki, bo tesknie za moimi przyjaciolmi. Odpowiedz Link Zgłoś