papajosa 05.12.08, 23:55 Dlaczego inteligentne? Przeczytałem "wontki" i gdzie ta inteligencja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_karolak Re: Inteligentne? 05.01.09, 12:45 Pomiędzy wierszami. A tak na poważnie to poczytaj te same wątki, ale odrzuć każdą nieparzystą literę i co trzecie słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Inteligentne? 09.02.09, 14:18 dobra, ale nie czytaj pierwszych literek w kolumnach ukladaja sie brzydko pa a. Odpowiedz Link Zgłoś
papajosa Re: Inteligentne? 06.03.09, 20:20 aniela napisała: > dobra, ale nie czytaj pierwszych literek w kolumnach > ukladaja sie brzydko > pa > a. Ja wogóle nie czytam kolumn. Czytam wierszem. Anielu, mała chinko czikulinko. Odpowiedz Link Zgłoś
papajosa Re: Inteligentne? 06.03.09, 20:12 j_karolak napisał: > Pomiędzy wierszami. > > A tak na poważnie to poczytaj te same wątki, ale odrzuć każdą > nieparzystą literę i co trzecie słowo. Rozumiem, czyli głupim, żem nie dostrzegł tego błysku intelektów. Bo ON jest!!!, ON przecież jest!!!!, błysk ten!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Inteligentne? 06.04.09, 21:30 chyba nei dalas sie nabrac na to swiecidelko? papajosa napisał: > j_karolak napisał: > > > Pomiędzy wierszami. > > > > A tak na poważnie to poczytaj te same wątki, ale odrzuć każdą > > nieparzystą literę i co trzecie słowo. > > Rozumiem, czyli głupim, żem nie dostrzegł tego błysku intelektów. > Bo ON jest!!!, ON przecież jest!!!!, błysk ten!! > Odpowiedz Link Zgłoś
xbrunetka Re: Inteligentne? 03.10.09, 20:58 lecem po ciemne okulary, ten błysk mnie poraził:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bigblue77 Re: Inteligentne? 24.04.10, 23:21 ...chyba jestem inteligentna inaczej....(proszę nie przestawiac literek nawet...) Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Inteligentne? 10.04.15, 15:24 Forum jest inteligentne ? Samo z siebie ? A jacy są jego uczestnicy ? Jakoś nie widzę "inteligentnych dyskusji". A cisz na forum jest przygnebiająca. Nie lepiej byłoby .... go skasować ? Odpowiedz Link Zgłoś