Gość: EdWar IP: 157.25.130.* 12.07.01, 17:23 orgazm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: od seksu jest lepszy tylko IP: *.ipartners.pl 12.07.01, 17:28 A może być seks bez orgazmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdWar Re: od seksu jest lepszy tylko IP: 157.25.130.* 12.07.01, 17:39 Gość portalu: Janek napisał(a): > A może być seks bez orgazmu? kiedyś rzekłem też: piwo bezalkoholowe jest jak seks bezorgazmowy, więc moja odpowiedź brzmi NIE Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: od seksu jest lepszy tylko IP: *.ym1.on.wave.home.com 12.07.01, 17:34 Gość portalu: EdWar napisał(a): > orgazm Wole to niż ból zęba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good son Re: od seksu jest lepszy tylko IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 00:10 od seksu lepszy jest tylko brak seksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: od seksu jest lepszy tylko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 00:41 Co ty księdzem zostałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: od seksu jest lepszy tylko 13.07.01, 00:47 Dla mnie rownie wazne sa: przyjazn, zrozumienie, tolerancja i zaufanie. Ale kazdemu wedle ..... potrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: od seksu jest lepszy tylko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 00:54 Mario2, trafiłeś w sedno. Sam seks bez tego co powiedziałeś byłby niewiele wart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: od seksu jest lepszy tylko IP: 193.178.164.* 13.07.01, 09:20 No, ładnie! Gdzie to ja EdWara znajduję, w jakimś siedlisku rozpusty! Poważnie się zastanawiam nad kontynuacją wymiany zdań z prowodyrem tej dyskusji w bardziej przyzwoitych wątkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdWar Re: do Ali IP: 157.25.130.* 13.07.01, 10:19 Alu, pozdrawiam ponownie. A Ty nie lubisz czasem prowokować? Swoją drogą dotychczasowe komentarze troszkę mnie rozczarowują. Hejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: do EdWara Wymagającego IP: 193.178.164.* 13.07.01, 11:21 Ala nie lubi prowokować, bo nie wie potem, co zrobić z konsekwencjami prowokacji. Ala jest intro, czy tego nie widać? Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdWar Re: do EdWara Wymagającego IP: 157.25.130.* 13.07.01, 12:06 Gość portalu: Ala napisał(a): > co zrobić z konsekwencjami > prowokacji. Ala jest intro, czy tego nie widać? > Pozdrowienia. Po prostu pokazujesz ludziom swój dystans, najlepiej nadaje się do tego śmiech, którego wprawdzie nie widać w necie, ale trudno. Intro powiadasz, więc ja na pewno jestem ekstra..... Do tego jestem megalomanem. A przy okazji to im dłużej żyję tym lepiej dogaduję się z osobami, które mają jak najmniej kompleksów, bo taki jak mu coś powiesz to nie szuka od razu czy to się czasem do niego nie odnosi, czyli dokładnie tak jak jest ze mną. Moja żona jest właśnie intro i mnóstwo razu były teksty, że ja gdzieś do kogoś niewłaściwe się zachowałem. Efekt? Tam gdzie jestem z nią jestem spięty, a gdzie sam (np. w pracy) jestem luzak i mnóstwo ludzi mnie lubi. A, że czasem ktoś nie lubi? Trudno, żyjemy w wolnym kraju i grzecznie schodzę takim z drogi i ich proszę o to samo. Ale temat mi się zmienił. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pojeb Re: od seksu jest lepszy tylko IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 10:10 sex oralny Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: od seksu jest lepszy tylko 13.07.01, 10:12 to też sex,tylko w innej odmianie! Odpowiedz Link Zgłoś
kuku Re: od seksu jest lepszy tylko 13.07.01, 11:12 hhhhhhhmmmmmmmmmmm, a dzis piatek:+))) od seksu lepszy jest tylko sekes w piatek. ide po kawe, chce ktos? niewyspane kuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: od seksu jest lepszy tylko IP: *.ipartners.pl 13.07.01, 11:32 Ja też mam na to ochotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: od seksu jest lepszy tylko IP: 213.77.81.* 13.07.01, 11:36 kropka! napisał(a): > na kawe czy sex? na jedno i drugie i jeszcze na cos pikantnego Odpowiedz Link Zgłoś
kuku Re: od seksu jest lepszy tylko 13.07.01, 11:38 obie te rzeczy dzialaj kojaco, pobudzajaco, co tu duzo gadac... to chyba nasze ulubione rozrywki. Seks to chyba jedyna rzecz, ktora potrafi zastapic poranna kawe, a seksu nie zastapi nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: od seksu jest lepszy tylko IP: *.ipartners.pl 13.07.01, 11:39 Nie zastąpi, oj nie zastąpi. Seks zamiast kofeiny, seks zamiast kofeiny, również w pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: od seksu jest lepszy tylko IP: 213.77.81.* 13.07.01, 11:43 Gość portalu: Janek napisał(a): > Nie zastąpi, oj nie zastąpi. Seks zamiast kofeiny, seks zamiast kofeiny, > również w pracy! ale tylko po godzinach bo zmniejszycie drastycznie produkt krajowy brutto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: od seksu jest lepszy tylko IP: *.ipartners.pl 13.07.01, 11:44 Wiedziałem, że będę winny za spadek wzrostu gospodarczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: od seksu jest lepszy tylko IP: 213.77.81.* 13.07.01, 11:47 Gość portalu: Janek napisał(a): > Wiedziałem, że będę winny za spadek wzrostu gospodarczego. nie łam sie.. grunt to dobra organizacja.. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: od seksu jest lepszy tylko 13.07.01, 11:54 ale za to po...ruszysz do jego odbudowania ze zdwojonymi siłami Odpowiedz Link Zgłoś
kuku Re: od seksu jest lepszy tylko 13.07.01, 11:57 kropka! napisał(a): > ale za to po...ruszysz do jego odbudowania ze zdwojonymi siłami faktycznie, to jest jakas metoda, by wyjsc z pracy jesli nie wypoczetym, to przynajmniej zrelaksowanym... przemysle to :+))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: od seksu jest lepszy tylko IP: 213.77.81.* 13.07.01, 11:58 kuku napisał(a): > > faktycznie, to jest jakas metoda, by wyjsc z pracy jesli nie wypoczetym, to > przynajmniej zrelaksowanym... > przemysle to :+))) kuku.. tu nie ma co myslec ,trzeba dzialac..- zresztą jak zaczniesz mysleć to sie nie zrelaksujesz Odpowiedz Link Zgłoś
kuku Re: od seksu jest lepszy tylko 13.07.01, 12:47 Gość portalu: jam napisał(a): > kuku napisał(a): > > > > > faktycznie, to jest jakas metoda, by wyjsc z pracy jesli nie wypoczetym, t > o > > przynajmniej zrelaksowanym... > > przemysle to :+))) > > kuku.. tu nie ma co myslec ,trzeba dzialac..- zresztą jak zaczniesz mysleć to s > ie > nie zrelaksujesz > racja... nabieralem sil nad kotletem, teraz juz tylko kawa i jestem gotow postawic "kropke" nad "i" ps: w tym przypadku mam na mysli oczywiscie przyslowiowa kropke, a nie nasza forumową kropeczke! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: od seksu jest lepszy tylko 13.07.01, 12:50 moje uszanowanie panowie ps.życzę smacznego, kuku Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: od seksu jest lepszy tylko 13.07.01, 11:59 a przed weekendem wskazany relaksik Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: od seksu jest lepszy tylko- Kropka 13.07.01, 12:28 A Ty nic nie piszesz :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: od seksu jest lepszy tylko- Kropka 13.07.01, 12:30 przecież napisałm do Ciebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilly Re: od seksu jest lepszy tylko IP: *.dialup.medianet.pl 13.07.01, 14:26 od seksu jest lepszy tylko orgazm duchowy Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: posta 13.07.01, 14:55 O co to to nie!!!! Orgazm duchowy nie poprawia kršżenia, nie kończy sie mróweczkami, nie da się po nim rozmnożyć, głupio pó�niej zapa�ć w dżemkę i jest to złym tonie, nie wspomnę, że orgazm duchowy jest po prostu bepłodny !!!! Woland <obrońca klasycznego podej�cia do orgazmu> Gość portalu: Lilly napisał(a): > od seksu jest lepszy tylko orgazm duchowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: posta IP: 213.77.81.* 13.07.01, 14:59 woland? napisał(a): > O co to to nie!!!! > Orgazm duchowy nie poprawia kršżenia, nie kończy sie mróweczkami, nie da się po > nim rozmnożyć, głupio pó�niej zapa�ć w dżemkę i jest to złym tonie, nie wspomn > ę, że orgazm duchowy jest po prostu bepłodny !!!! > > Woland <obrońca klasycznego podej�cia do orgazmu> > > > eee.. co ty Wolandzie! orgazm duchowy jest płodny inaczej.. klasyka klasyką... a nie mazna by tego połączyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilly protestare IP: *.dialup.medianet.pl 13.07.01, 15:48 > O co to to nie!!!! no właśnie! > Orgazm duchowy nie poprawia kršżenia, kochany, chyba nie miałeś orgazmu duchowego. On też wpływa na fizjonomię! > nie kończy sie mróweczkami, ależ są nie tylko mrówy jak krokodyle, ale i gęsia skóra jak żwirowisko i włosy dęba na całym ciele!!! >nie da się po nim rozmnożyć, ale twa jaźń się konsoliduje w jednię ze światem i zanikają wszelkie potrzeby rozrodu >głupio pó�niej zapa�ć w dżemkę faktycznie Lilly <zwolenniczka wszelkich orgazmów> Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: protestare 13.07.01, 15:54 Gdyby nie moja wrodzony takt, zaproponowałbym Ci obopólne porównanie doznań... ale na razie poprzestanę na tym, że stanowczo obstaję przy swoim! Woland Gość portalu: Lilly napisał(a): > > > > O co to to nie!!!! > no właśnie! > > Orgazm duchowy nie poprawia kršżenia, > kochany, chyba nie miałeś orgazmu duchowego. On też wpływa na fizjonomię! > > nie kończy sie mróweczkami, > ależ są nie tylko mrówy jak krokodyle, ale i gęsia skóra jak żwirowisko i włosy > > dęba na całym ciele!!! > > >nie da się po nim rozmnożyć, > ale twa jaźń się konsoliduje w jednię ze światem i zanikają wszelkie potrzeby > rozrodu > >głupio pó�niej zapa�ć w dżemkę > faktycznie > > Lilly <zwolenniczka wszelkich orgazmów> > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: od seksu jest lepszy tylko IP: *.ipartners.pl 13.07.01, 15:33 Lily, powiedz nam samcom jak osiagasz orgazm duchowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: od seksu jest lepszy tylko IP: 193.178.164.* 13.07.01, 15:49 Gość portalu: Janek napisał(a): > Lily, powiedz nam samcom jak osiagasz orgazm duchowy Że się wtrącę niepytana: jak to jak? Analogicznie, przez odpowiednią STYMULACJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilly do Janka IP: *.dialup.medianet.pl 13.07.01, 16:16 Gość portalu: Janek napisał(a): > Lily, powiedz nam samcom jak osiagasz orgazm duchowy Ostatnio osiągnęłam go podczas koncertu włoskiego skrzypka - Giuliano Carmignoli - w Filharmonii Narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Janka 13.07.01, 17:04 Jasne Lily, tylko jeszcze jedna prosba- mozesz opisac objawy, ktore wystepuja u kobiet podczas orgazuu duchowego?. Chce to porownac z moim orgazmem duchowym, ktory przezywam podczas sluchania piosenek Mieczyslawa Fogga. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: do Janka IP: *.ipartners.pl 13.07.01, 17:53 Orgazm duchowy? hmmm, może jak słuchałem Ordonki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: do Janka IP: *.ipartners.pl 13.07.01, 17:55 Orgazm duchowy? hmmm, może jak słuchałem Ordonki.... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Janka 13.07.01, 19:06 no stary - gratuluje gustu- dodalbym Bielicka i Kwiatkowska- to do sluczenia. Zapatruje sie doznajac orgazmu w Zofie Merle ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 19:25 Mój pies wył jak śpiewł Fogg,słowo daję!!! Wiele emocji jakże odmiennych wywoływał śpiew faceta.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Mario 14.07.01, 01:16 tak a moj zolw i kanarek kopulowali przy Polomskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: do Mario IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 02:49 Puść im wczesną Anję Orthodox to zrobią to jeszcze raz. A jak Ci padnie winyl z Połomskim to na dokładkę jeszcze Jirzi Korn. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Mario 14.07.01, 16:22 az wydobeda z siebie okrzyk ekstazy: oh Gott!!!!! (Karel) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: do Mario IP: *.ipartners.pl 15.07.01, 12:57 A to już wiem dlaczego powstał film "Och Karol". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicken Re: od seksu jest lepszy tylko IP: *.legnica.dialog.net.pl 27.07.01, 00:49 broodwar ^^ i tak nie wiecie o co chodzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: od seksu jest lepszy tylko IP: 213.76.203.* 27.07.01, 19:54 A ja znam coś lepszego niż orgazm!!!! No zgadnijcie CO... Jestem ciekawa, czy komuś się uda! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasminy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 20:34 Jasmina jeśli nie zalewasz, to powiedz coś więcej. Potem wszyscy chętnie pobawimy się w zgadywanki. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Do janka IP: 194.181.38.* 30.07.01, 09:53 Drogi Janku! Od orgazmu lepsze są tylko trzy orgazmy.... wiem coś na ten temat :-)))) pozdrawiam Jasmina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re: Do janka IP: 195.136.251.* 30.07.01, 10:04 Ale zależy jakie trzy! Moim zdaniem powinnaś wypróbować zestaw: orgazm sutkowy (od pieszczenia), łechtaczkowy (od francuskiego) i orgazm dogłębny (od...!)! Jak sie zapatrujesz na takie zestawienie! Czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re: do Jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 10:11 Oczywiście ta poprzednia wiadomośc była informacją dla Jasmin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Do Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 10:17 Och zestawienie jest orgiastyczno - nieziemskie....!!!!.... Ale chyba nie masz na myśli siebie jako fundatora. Gość portalu: Pete napisał(a): > Ale zależy jakie trzy! Moim zdaniem powinnaś wypróbować zestaw: orgazm sutkowy > (od pieszczenia), łechtaczkowy (od francuskiego) i orgazm dogłębny (od...!)! > Jak sie zapatrujesz na takie zestawienie! Czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re: do Jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 10:22 A to już zależy od Ciebie! W pewnych sprzyjających okolicznościach jestem gotów podjąć się tego wyzwania! Zainteresowna ? jak tak to czekam na mail - xxxxx7@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: do Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 10:57 Brawo za spostrzegawczość: no jasne, że to zależy ode mnie! Na wszelki wypadek zapiszę sobie Twój adres.... Kiedyś jak już będę bardzo stara, bardzo brzydka i bardzo zdesperowana to na pewno mi się przyda....:-))))) Gość portalu: Pete napisał(a): > A to już zależy od Ciebie! W pewnych sprzyjających okolicznościach jestem gotów > > podjąć się tego wyzwania! Zainteresowna ? jak tak to czekam na mail - > xxxxx7@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re: do Jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 11:19 Ale wtedy Słoneczko to juz bedzie po sprawie! Palce nie tak sprawne-odpada orgazm nr. 1! Języczek już zdrętwiały -odpada orgazm nr.2, a co do orgazmu nr.3 to już sama wiesz! A poza tym jak już bedziesz stara to Twoje sutki bedą nieczule i piersi obwisłe, Twoja szparka będzie już tylko atrapą a co do dogłebności to lepiej nie mówić!!! czekam więc teraz i tylko teraz! szybka decyzja to może pomyślę o orgazmie nr.4!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmina Re: do Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 11:39 A jaki byłby orgazm nr 4 ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re: do ciekawej jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 11:51 A to moja droga dopiero w mailu! Napisz to sie przekonasz!!!!! Choć już te trzy by Cie mocno zmęczyły! Czekam na maila!!! A jak tam Twoje popiersie bijace wszystkich innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: do zdesperowanego Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 11:57 Popiersie ma się w porządku, choć jest już mocno spocone... Nie mamy tutaj jeszcze klimy.Nie mam zamiaru do Ciebie pisać! Po pierwsze, na przyjemność trzeba sobie zasłużyć, a po drugie jesteś za bardzo zdesperowany jak na mój gust! Jesteś brzydki i nikt Cię nie chce??? Gość portalu: Pete napisał(a): > A to moja droga dopiero w mailu! Napisz to sie przekonasz!!!!! Choć już te trzy > > by Cie mocno zmęczyły! Czekam na maila!!! A jak tam Twoje popiersie bijace > wszystkich innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re: do poprostu Jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 12:03 Błąd, moje życie osobiste (w tym seksualne) zaliczam do bardzo udanych!!! Po prostu podpowiedzialem Ci możliwą ilość orgazmów za jednym razem i nie ukrywam że potrafię do tego doprowadzić!!! A co do reszty nie będę komentował! Jeśli nie chcesz to nie! Twoja strata! Wspomne tylko że bardzo duża! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v.L. Re: od seksu jest lepszy tylko IP: *.pp.com.pl 30.07.01, 11:26 makaron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Pete i Jasmin IP: *.ipartners.pl 30.07.01, 12:02 A widzisz Pete, prawda stara jak świat mówi, że z kobietami trzeba wolniej, a wtedy wszystko jest możliwe. Chociaż myślę, że Jasmin chciała tylko wiedzieć co jest pod nr 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmina Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 30.07.01, 12:11 Hmmmmmmmm.... Jestem pełna podziwu dla Twojej intuicji! Faktycznie chciałam tylko wiedzieć o co chodzi z tym nr 4! Ale Pete już pewnie zobaczył jak drę na sobie bieliznę i czołgam się u jego stóp.... Gość portalu: Janek napisał(a): > A widzisz Pete, prawda stara jak świat mówi, że z kobietami trzeba wolniej, a > wtedy wszystko jest możliwe. Chociaż myślę, że Jasmin chciała tylko wiedzieć co > > jest pod nr 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re: Do schlebiającej sobie Jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 12:13 I tu się mylisz! Ale skoro wolisz pogawędki z konkurentami to prosze bardzo! W ten sposób nigdy nie dowiesz się o numerze 4! Pozdrawiam Słonko i zyczę powodzenia, a co zdzieranej bielizny to... po prostu nie żartuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re: Do zazdrosnego Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 12:21 Fiu fiu fiu... Już jesteś zazdrosny?! Co będzie za godzinę? Skoczysz po obrączki? A z tą bielizną to nie żartowałam, choć do markowej trzeba silnej, mąskiej dłoni... Sama nie dałabym rady :-)))) Gość portalu: Pete napisał(a): > I tu się mylisz! Ale skoro wolisz pogawędki z konkurentami to prosze bardzo! W > ten sposób nigdy nie dowiesz się o numerze 4! Pozdrawiam Słonko i zyczę > powodzenia, a co zdzieranej bielizny to... po prostu nie żartuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re: Do frywolnej Jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 12:25 A włśnie do markowej i seksownie delikatnej nie potrzeba zbyt silnej ręki! Ale jak sie upierasz to oferuję swoje ręce na początek w tej sprawie a potem .....! zależy od Ciebie1 A co do obrączek to nie tak szybko! Najpierw mózg, potem dekolt, potem całe popiersie, potem podnóże, potem stopy a potem...! Pozdrawiam Kwiatuszku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmina Re: Do napalonego Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 12:27 A potem co???????? Gość portalu: Pete napisał(a): > A włśnie do markowej i seksownie delikatnej nie potrzeba zbyt silnej ręki! Ale > jak sie upierasz to oferuję swoje ręce na początek w tej sprawie a potem .....! > > zależy od Ciebie1 A co do obrączek to nie tak szybko! Najpierw mózg, potem > dekolt, potem całe popiersie, potem podnóże, potem stopy a potem...! > Pozdrawiam Kwiatuszku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re: Do bardzo napalonej Jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 12:30 a co potem to licze że Ty mi powiesz lub pokażesz! Czekam Słoneczko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmina Re: Do bardzo naiwnego Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 12:44 chciałbyś co?! Czego jak czego, ale fantazji niejeden mógłby Ci pozazdrościć! Poza tym, umiesz liczyć to licz na siebie hehehehe..... Gość portalu: Pete napisał(a): > a co potem to licze że Ty mi powiesz lub pokażesz! Czekam Słoneczko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re: Do super cwanej jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 12:47 Ha ha ha ! alez Ty jesteś dowcipna w soim pojęciu !!!! Rozczarowujesz mnie Kwiatuszku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Do przemiłego Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 12:50 Och! Z rozpaczy wrzucę sobie suszarkę do wanny...... Gość portalu: Pete napisał(a): > Ha ha ha ! alez Ty jesteś dowcipna w soim pojęciu !!!! Rozczarowujesz mnie > Kwiatuszku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 30.07.01, 13:33 Tylko nie rób tego jak będziesz zażywać kąpieli... Jasmin posądzasz porządnego Pete''a, że jest napalony? On zapewne przemawia z pozycji własnego doświadczenia. Jasmin powiedz mi proszę: która marka bielizny damskiej jest najmocniejsza, a która mniej? Jestem bardzo ciekaw. Spróbuj zaspokoić chociaż moją ciekawość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 30.07.01, 15:07 Sądzisz, że nasz uroczy Pete jest tylko klasycznym przykładem erotomana - gawędziarza???? Wierzyć się nie chce... Tyle zapału i to wszystko tylko dla ekranu?! Coś Ty.... Co do bielizny, to najgorzej na darciu wychodzi najdroższa.... Jeśli chcesz się trochę pomęczyć, to stanowczo polecam nasze rodzime wytwory... Tylko uważaj, żeby Ci zapał nie ostygł...:-))) Gość portalu: Janek napisał(a): > Tylko nie rób tego jak będziesz zażywać kąpieli... > Jasmin posądzasz porządnego Pete''''a, że jest napalony? On zapewne przemawia z > pozycji własnego doświadczenia. > Jasmin powiedz mi proszę: która marka bielizny damskiej jest najmocniejsza, a > która mniej? Jestem bardzo ciekaw. > Spróbuj zaspokoić chociaż moją ciekawość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re: Do zrozpaczonej jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 13:44 Nie rób tego bo ja z rozpaczy zwiędnę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Do więdnącego Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 15:09 Chodzi Ci o to, że jesteś tak stary, że za moment zwiędniesz???? O rany....I pomyśleć, że prawie na Ciebie poleciałam! Stary piernik! Gość portalu: Pete napisał(a): > Nie rób tego bo ja z rozpaczy zwiędnę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re: Do kwitnacej jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 15:17 Widzisz Kwiatuszku- tak długo się ze mną droczyłaś że się postarzałem!!! Ale jest jeszcze szansa na szybkie odmłodnienie! jaka? Sprobuj sama! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Do starego piernika Pete IP: 194.181.38.* 30.07.01, 15:36 Może jakieś szczegóły.... Bo jeśli przez całą dobę miałabym Ci aplikować kroplówę i podawać basen to dzięki serdeczne.... Gość portalu: Pete napisał(a): > Widzisz Kwiatuszku- tak długo się ze mną droczyłaś że się postarzałem!!! Ale > jest jeszcze szansa na szybkie odmłodnienie! jaka? Sprobuj sama! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re: Do jędrnej Jasmin IP: 195.136.251.* 30.07.01, 15:39 Nie nie martw się - to jeszce nie ten stan!!! Wystarczą okłady z mlodych i jędrnych piersi, a wszystko stanie i wymłodnieje! Wchodzisz w to? Odpowiedz Link Zgłoś