Dodaj do ulubionych

Dzień dobry cz. 2

• urszulka_ma Dzień dobry cz. 2 21.03.12, 08:40

Witam i pozdrawiam... wiosennie:)
      • nianiaa Re: Dzień dobry cz. 2 21.03.12, 17:31
        A dobry był ,dobry ten dzień:)))
        • urszulka_ma Dzień dobry :) 24.03.12, 08:55

słoneczny i radosny:)
          • urszulka_ma Dobry wieczór... 23.04.12, 21:25

już znacznie dłuższy ale jeszcze chłodny... :)
            • urszulka_ma Dzień dobry:) 01.05.12, 10:31
              słoneczny, cudowny!:)
              • nianiaa Re: Dzień dobry:) 08.05.12, 19:54
                Witam ,witam ,dziś nawet udało mi się pospacerować w chłodnym słoneczku:)
                • urszulka_ma dobry wieczór:) 19.05.12, 23:20
                  nianiaa napisała:

> Witam ,witam ,dziś nawet udało mi się pospacerować w chłodnym słoneczku:)

a dziś słonko było prawie gorące:)
                  • urszulka_ma dobry wieczór:) 04.06.12, 22:10
                    czerwcowy:)
                    • nianiaa Dzień dobry:)) 05.06.12, 11:14
                      Dzień czerwcowy ,ale pogodowo nie:)))
                      • urszulka_ma Dzień dobry:)) 08.06.12, 15:10
                        jak to nie?:)
                        • urszulka_ma Dzień dobry:)) 24.06.12, 11:45
                          niedzielnie:)
                          • nianiaa Re: Dzień dobry:)) 02.07.12, 16:51
                            A tyle się nawpisywałam ,że zamiast" do widzenia" powiem" Dzień dobry":))))).Czekam na odpowiedź:)))
                            • urszulka_ma Dobry wieczór:))) 03.07.12, 22:23
                              Super, że już Jesteś:)
                              • nianiaa Re: Dobry wieczór:))) 08.07.12, 20:44
                                A dziękuję ,za te "super":)))
                                • urszulka_ma Dobry wieczór:))) 12.07.12, 22:45

:)
                                  • nianiaa Dzień dobry:)) 16.07.12, 11:05
                                    Witam i pytam ,skąd u nas te trąby powietrzne?Ja ich nie chcę u nas...Pewnie nam je ktoś podesłał...
                                    • urszulka_ma dobry wieczór:) 19.07.12, 22:20
                                      tydzień teraz fatalny pogodowo trafiłam mój wyjazd prawie jest jak niewypał...:(
                                      • nianiaa Re: dobry wieczór:) 20.07.12, 21:31
                                        Nie zawsze jest tak ,jak zaplanujemy,ale zawsze trzeba wyciągać na światło dzienne te najlepsze strony z niewypałów:))).Kurde hi hi ,saper zrobiłby na mnie wielkie oczy:))) No i chyba popukałby się po czole:))
                                        • urszulka_ma Re: dobry wieczór:) 25.07.12, 21:29
                                          masz rację Nianiu,
                                          tzn. nie z pukaniem się w czoło przez sapera:)
                                          tylko z wyciąganiem pozytywnych stron niewypałów:)
                                          mimo braku w miarę ładnej pogody
                                          wyjazd był fantastyczny
                                          miły, sympatyczny, niezapomniany!
                                          ech...
                                          szkoda, ze tak szybko minął...
                                          • urszulka_ma dzień dobry:) 17.08.12, 09:52

wszystkie moje wyjazdy,
                                            tego lata
                                            były bardzo udane;)
                                            • urszulka_ma dobry wieczór:) 23.08.12, 21:08

od poniedziałku latam jak helikopterowiec już :)
                                              tylko zdjęcia przypominają o urlopie
                                              no i jeszcze ...hmmm
                                              ten brąz,... który lubią kobiety:)
                                              • nianiaa Dzień dobry:)) 02.09.12, 18:11
                                                Witam Urszulko:))
                                                • urszulka_ma Dobry:) 02.09.12, 21:33

no wreszcie, gdzie się podziewałaś?..hmm?:)
                                                  • peter.steele Re: Dobry:) 29.03.13, 14:40
                                                    dzień dobry
                                                  • urszulka_ma Dzień Dobry:) 01.04.13, 08:27

ale miła niespodzianka w postaci ...Peterka Panka:)

• urszulka_ma Re: Dobry:) 09.05.13, 20:28
                                                    peter.steele napisał:

> dzień dobry

pojawia się i znika?:)
                                                  • oldpiernik Re: Dobry:) 16.05.13, 13:16
                                                    wiosenny...
                                                  • urszulka_ma Re: Dobry:) 18.05.13, 09:56

...sobotni:)
                                                  • urszulka_ma Dobry:) 07.06.13, 00:21
                                                    ...podróżny:)
                                                  • urszulka_ma Re: Dobry:) 01.07.13, 21:03

...powrotny!
                                                    lubię tu wracać:)
                                                  • urszulka_ma Dobry:) 15.09.13, 13:52
                                                    ...nieustająco:)
                                                  • urszulka_ma Dobry:) 17.09.13, 15:04
                                                    ...choć deszczowy:)
                                                  • urszulka_ma Re: Dobry:) 29.09.13, 10:50
                                                    a dziś słoneczny:)
                                                  • peter.steele Re: Dobry:) 30.09.13, 08:35
                                                    i w dodatku poniedziałkowo-porannie i gotowy do pracy
                                                  • urszulka_ma witaj wierny duszku:) 30.09.13, 17:38
                                                    ...ostatnio lubię poniedziałki:)

• halina501 Re: dobry wieczór:) 05.11.13, 12:38
                                                    Dzieńdobramy?Super:)
                                                  • urszulka_ma dobra nocnie:) 06.11.13, 00:03

późno już ale miałam dziś trochę tzw. papierowej roboty:)
                                                    własnie skończyłam i widząc Twoje wpisy,...bardzo się ucieszyłam:)
                                                  • halina501 Re: dobra nocnie:) 06.11.13, 09:03
                                                    Podzieńdobram:)
                                                  • urszulka_ma może jeszcze ... 06.11.13, 17:58

załapię się na dzień, chciaż już ciemna noc prawie:)

Peterek a może nowy folder do witania ...hmm?:)
                                                    bo tu, dokopać się jest coraz trudniej:)
                                                  • halina501 Re: może jeszcze ... 08.11.13, 08:53
                                                    Dzień słoneczny od rana,dobry:)
                                                  • urszulka_ma dziś deszczowy... 09.11.13, 22:40

ale sympatyczny:)
                                                  • halina501 Re: dziś deszczowy... 17.11.13, 11:27
                                                    Dzień nawet dobry,słońce ,chociaż bardzo jesienne już,ale świeci:)
                                                  • urszulka_ma dziś mroźny... 08.12.13, 11:35

...dzień pogodny:)
                                                  • halina501 Re: dziś mroźny... 09.12.13, 10:12
                                                    Witam .Jest szaro i ponuro.Deszcz zmył śnieg .
                                                    Mam nadzieję,że do świąt zima zdąży wrócić:)
                                                  • urszulka_ma Re: dziś mroźny... 10.12.13, 14:13

wczoraj u nas czarno było,
                                                    dziś się słonko pojawiło:)
                                                  • halina501 Re: dziś mroźny... 11.12.13, 10:45
                                                    Dzień dobry:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka