Dodaj do ulubionych

Małlysz wygraaałłł

21.01.02, 07:56
...moi drodzy, sama widziałam w TV...
...pozdrawiam i życzę miłego tygodnia...!
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:05
      ...i nawet parę mądrych i miłych słówek nasz Adaś rzucił w wywiadzie...
      • jerry2023 Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:10
        Ktoś słyszał komentatora królikowskiego z trójki?
        Płakałem ze śmiechu.
        Nowa ksywa Adasia - książe obłoków.
        Prawda, że wesołe...
        PZDRV>
    • mag_nolia Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:13
      Jerry a ten sympatyczny, uśmiechnęty Włoch, to jak się nazywa???
      ...biedny ponoć dziewczęta mu w koncentracji przeszkadzały...
      ha!hA!
      • starykon Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:17
        Roberto Cecon . Ten Włoch.
        A Małysz skakał w niedzielę bardzo ładnie i naprawdę daleko.
        starykon
        • mag_nolia Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:19
          wiem:1-y skok:131metrów, a drugi-125m, ale wygrał tylko różnicą o,6 pkt. do
          Swenka...
          • starykon Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:20
            123,5 - drugi. Hannawald 125.
            starykon
            • mag_nolia Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:21
              hmmm,widzę koniu, że czuwasz nad solidnością forumowych inf....
            • jerry2023 Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:23
              Wróciły nadzieje na medal na Igrzyskach.
              Ale będą emocje...
              • starykon Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:28
                Przygotowuję się do konkursu potęgi skoku. Tam, jak wiesz nawet centymetr,
                jeśli zawadzisz kopytem, to po zawodach.
                starykon
                • mag_nolia Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:32
                  1-y skok Hannawalda-128m...
                  • starykon Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:36
                    Koń ma pamięć dobrą do drogi. Jak narciarz zjazdowiec, co to ogląda bramki
                    slalomu idąc z dołu w górę stoku. Przejeżdża to potem w odróconej kolejności.
                    Czy Hannawald skoczył 128 czy 130 metrów , pierwszego czy drugiego dnia
                    zawodów, to już Magnolio przerasta końskie możliwości zapamiętywania. Ale koń
                    skrupulatny to sięgnie do zapisów. Trzeba?
                    Czy to prawda, że we Wrocławiu powstaje skocznia?
                    starykon
                    • mag_nolia Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:38
                      Koniu we Wrocławiu...prędzej odskocznia-przydałaby sie na pewno...
                      ...a na razie mamy fontannę sezonową...
                      • jerry2023 Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:41
                        No i Halę Ludową...
                        • mag_nolia Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:43
                          hmmm Jerry doprawdy zaimponowałeś znajomością Wrocławia, macie Pałac Nauki i
                          Kultury...to też tacy światli jesteście...ha!ha!
                          ...jesteś kibicem koszykówki...???
                          • jerry2023 Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:46
                            Oczywiście.
                            Wybacz ale mam nadzieje, że Śląsk straci w tym sezonie tytuł Mistrza Polski.
                            PZDRV.
                            • mag_nolia Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:48
                              nie wybaczam...
                              • jerry2023 Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:51
                                Chwileczkę czyżby jakaś ładna chłopięca buzia w śląsku sie podobała...
                                PZDRV
                                • mag_nolia Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:52
                                  Kochany...chodzi o ...patriotyzm...
                                  • jerry2023 Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:55
                                    Uff.
                                    Patriotyczna a szmita lubi...
                                    Wrrr.
                                    PZDRV
                                    • mag_nolia Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 11:56
                                      bo we Wrocławiu mamy wiele pięknej poniemieckiej architektury...stąd szczypta
                                      zachodniej sympatii Jereńku...
                                      • jerry2023 Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 12:00
                                        mag_nolia napisał(a):

> bo we Wrocławiu mamy wiele pięknej poniemieckiej architektury...stąd szczypta
                                        > zachodniej sympatii Jereńku...

abstrakt - pięknej poniemieckiej
                                        brrr.
                                        ale i tak cię lubie..
                                        Przypominasz mi o ciepłych krajach.
                                        kwiatuszku.
                                        PZDRV

• mag_nolia Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 12:01
                                          ...no właśnie Jerry, na kiedy bilety zarezerwowałeś...na te Hawaje, bo muszę
                                          urlop zaplanować...???
                                          • jerry2023 Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 12:09
                                            mag_nolia napisał(a):

> ...no właśnie Jerry, na kiedy bilety zarezerwowałeś...na te Hawaje, bo muszę
                                            > urlop zaplanować...???

Na Hawajach pięknie cały rok...
                                            Kup tylko duży ręcznik plażowy i w drogę...
                                            • mag_nolia Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 12:11
                                              ręcznik już mam, to nie będę nic kupować...stroje mam ładne jeszcze z zeszłych
                                              wakacji...
                                              ...to w drogę...!
                                              • jerry2023 Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 12:14
                                                mag_nolia napisał(a):

> ręcznik już mam, to nie będę nic kupować...stroje mam ładne jeszcze z zeszłych
                                                > wakacji...
                                                > ...to w drogę...!

Stroje jakie stroje?
                                                Jak pojedziemy razem to wrócisz do natury...

• mag_nolia Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 12:17
                                                  W STROJACH TEŻ JESTEM BARDZO NATURALNA...
                                                  • jerry2023 Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 12:22
                                                    mag_nolia napisał(a):

> W STROJACH TEŻ JESTEM BARDZO NATURALNA...

Spódniczka z trawy wystarczy.
                                                    Przecież to Hawaje...
                                                    Po za tym trzeba się równomiernie opalić
                                                    co by biust nie świecł jak żarówka w nocy...
                                                  • mag_nolia Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 12:24
                                                    hmmm...Ty Jerry teżwystapisz w tej naturalnej spódniczce...coby Ci nic w nocy
                                                    nie świeciło...???
                                                  • jerry2023 Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 12:38
                                                    Oczywiście.
                                                    Jedyne co będzie w nocy świeciło to świeczki wokół łoża.
                                                    oraz ewentualnie księżyc.
                                                  • mag_nolia Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 12:41
                                                    ...przy tak intensywnym oświetleniu...nie zasnę...???
                                                  • jerry2023 Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 12:54
                                                    mag_nolia napisał(a):

> ...przy tak intensywnym oświetleniu...nie zasnę...???

I tak byś nie zasnęła
                                                    chyba że na plaży po wschodzie słońca
                                                    PZDRV
                                                  • mag_nolia Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 14:50
                                                    tak głośno chrapiesz Jerry???
                                                  • jerry2023 Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 15:30
                                                    Oj kwiatuszku!
                                                    Miałaś chyba złe doświadczenia z facetami!
                                                    są także inne przyczyny nocnej bezsenności...
                                                    PZDRV

• mag_nolia Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 15:32
                                                    a jakie Jerry???
                                                  • jerry2023 Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 15:40
                                                    mag_nolia napisał(a):

> a jakie Jerry???

Chyba musimy wyjechać na te Hawaje
                                                    a wtedy jak brzmi cytat z mojego ulubionego filmu
                                                    "poznasz jeszcze wiele przyjemności moje dziecko"
                                                    PZDRV
                                                  • barthezz Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 15:41
                                                    Jesli moge sie wtracic,
                                                    to bardzo slodkie i przyjemne:)))

mag_nolia napisał(a):

> a jakie Jerry???

• mag_nolia Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 15:43
                                                    moi mili chłopcy, to napiszcie coś o tych przyjemnościach, bo przecież na
                                                    niewiadoma sie nie będę decydować...
                                      • starykon Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 12:00
                                        Piękna jest także architektura włoska. I oczywiście lekka niemiecka muzyczka.
                                        Lekkie niemieckie śniadanko. Choć trudno się oprzeć urokowi kuchni wspomnianych
                                        Włochów.Ale co mnie o tym opowiadać. U mnie obrok, sieczka, czasem suchar czy
                                        kostka cukru
                                        starykon
                                        • mag_nolia Re: Małlysz wygraaałłł 21.01.02, 12:02
                                          Koooniu, we Wrocławiu nie architektury włoskiej, mamy pizzerie włoskie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka