Dodaj do ulubionych

SKLEP Z BATONIKAMI DLA SZCZUPLUTKIEGO

21.01.02, 15:47
i zgrabniutkiego Kwiatuszka !!!

p.s.: ale profilaktycznie sa tutaj tylko dietetyczne batoniki :)
Obserwuj wątek
    • men_ Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 21.01.02, 15:58
      • mag_nolia Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 21.01.02, 16:00
        to dla mnnie!
        ...poproszę dwa kilo...???
        • men_ Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 21.01.02, 16:04
          mag_nolia napisał(a):

> to dla mnnie!
          > ...poproszę dwa kilo...???

Nie bądx znowu pazerna, powoli, po troszku :)))
          • mag_nolia Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 21.01.02, 16:15
            to na zapas, bo gdyby miły miał Ci sklep splajtować, to gdzie sie będe
            zaopatrywać...
            no i obiecuję podzielić się z menem...
            • men_ Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 21.01.02, 16:16
              czym podzielić ?:)) batonikami ???
              • mag_nolia Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 21.01.02, 16:18
                a sprzedajesz coś jeszcze, bo nie wiem co ten men właściwie lubi, chyba myszy,
                dostanę u Ciebe???
                to wzięłabym z 15sztuk...
                • mag_nolia Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 21.01.02, 16:20
                  albo jakies słoneczko-ciepłe mi sprzedaj...
                • men_ Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 21.01.02, 16:20
                  a co byś z nimi robiła ??
                  Myszki nie myszy - nimi tez bys sie podzieliła z menem, hę ?
                  • mag_nolia Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 21.01.02, 16:23
                    te-wyłącznie dla niego
                    • men_ Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 21.01.02, 16:28
                      O jaki Kwiatuszek miły i tolerancyjny dla Mena z tymi Myszkami :)
                      • mag_nolia Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 08:19
                        Nieee, dla mena niech niech będzie czekolada z bakaliami-podzieli się na pewno
                        z Magnolią...
                        • men_ Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 08:54
                          Nie jadam czekolad, dbam o linię , O !

A może Kwiatuszek od czasu do czasu skosztowałby prawdziwej słodyczy, nietylko
                          te batoniki na zmiane z czekoladą ...
                          • mag_nolia Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 08:55
                            hmmm, menie a jaka to jest prawdziwa słodycz...???
                            • men_ Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 09:16
                              Na zdjęciu wyglądałaś mi na dużą dziewczynkę ???

Chociaz te plotki, co O Tobie kursują ... :))))
                              • mag_nolia Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 09:24
                                tak, a które z plotek o mnie dotarły do Ciebie, bo różne kursuja...
                                • men_ Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 09:25
                                  Te najciekawsze i najbardziej pikantne :))

Ach, rozmarzyłem sie w tej chwili ...
                                  • mag_nolia Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 09:30
                                    hmmm, jestem zatem sławna...???
                                    • men_ Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 09:32
                                      Nooooooo, bardzo :))) strasznie :))
                                      • mag_nolia Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 09:34
                                        ...no to teraz ...będę jeszcze bardziej kapryśna
                                        • men_ Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 09:40
                                          A myslałem, że Twoje kaprysy doszły juz do zenitu ?
                                          • mag_nolia Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 09:43
                                            widzisz jak miło...ciągle jesteś zaskakiwany...
                                            • men_ Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 09:46
                                              Faktycznie, szczególnie tymi pikantymi ploteczkami :)

Tylko juz nie jedz tych batoników - bo trudno je potem spalić w szczuplutkim
                                              ciałku ...
                                              • mag_nolia Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 11:07
                                                a ja wolę się najeść to przynajmniej jest później co spalać...najlepiej w jakiś
                                                słodki sposób...
                                                • men_ Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 11:13
                                                  a których słodkich metodach piszesz ? tych przez naturę danych, czy prze
                                                  człowieka wymyślonych ?:)
                                                  • mag_nolia Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 11:29
                                                    każdą słodką...mogłabym chyba polubić...
                                                  • men_ Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 12:00
                                                    E tam, ja tylko te prawdziwe.. słodkości ...
                                                  • mag_nolia Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 14:00
                                                    widzisz menie, wygląda na to, że preferujemy te same potrawy...słodkie...
                                                  • men_ Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 14:02
                                                    ale nie do przesady - czasami przyda mi sie cos ostrego i pikantnego ...
                                                  • mag_nolia Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 14:03
                                                    kurczak po chińsku?
                                                  • men_ Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 22.01.02, 14:05
                                                    A jak to jest po chińsku Kwiatuszku ?:)Moze oboje to lubimy, ale pod inną
                                                    nazwą ?
      • barthezz Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 21.01.02, 16:02
        a kto jest tym "zgrabniutkim Kwiatuszkiem" jesli mozna wiedziec?
        • men_ Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 21.01.02, 16:05
          Tak do końca nie jestem pewien , bo podobno złe zdjęcie ogladałem ..:))
          • barthezz Re: Kwiatuszki, nie chcesz juz batonika ????/ 21.01.02, 16:08
            a ja niestety zadnego nie ogladalem i nie jestem w stanie pomoc Ci w
            identyfikacji:(
    • mag_nolia Re: SKLEP Z BATONIKAMI DLA SZCZUPLUTKIEGO 22.01.02, 14:43
      a w ogóle to taka jestem taka głodna, że nie zamierzam sie odchudzać...Kocurze,
      czy został jeszcze jakis batonik, czy też wszystko Jasminie rozdałeś???
      • men_ Re: SKLEP Z BATONIKAMI DLA SZCZUPLUTKIEGO 22.01.02, 14:50
        A pewnie, bo Jasminka jest bardzo miła i kochana dla menika :)))
        • kitek1 Re: SKLEP Z BATONIKAMI DLA SZCZUPLUTKIEGO 22.01.02, 14:51
          i ma tyleczek pelen menikowych batonikow,
          sama tak mowi,
          • men_ Re: SKLEP Z BATONIKAMI DLA SZCZUPLUTKIEGO 22.01.02, 14:53
            Mnie tam pasi, a Tobie nie musi - tobie pozostaja tylko sny, równiez o Uneczce :))
            kitek1 napisał(a):

> i ma tyleczek pelen menikowych batonikow,
            > sama tak mowi,

• mag_nolia Re: SKLEP Z BATONIKAMI DLA SZCZUPLUTKIEGO 22.01.02, 14:51
          a magnolia mówi: jestem po to by kochac mnie...i nakarmić...chyba wyskoczę na
          jakiś jogurt...
          buziaki!
          PA!
          • men_ Re: SKLEP Z BATONIKAMI DLA SZCZUPLUTKIEGO 22.01.02, 15:07
            dobrze, ale tylko jogurt - profilaktycznie nie jedz juz batoników :))
            • mag_nolia Re: SKLEP Z BATONIKAMI DLA SZCZUPLUTKIEGO 22.01.02, 15:23
              dobrze Kocurku, cobyś już martwić się nie musiał, a mogę jogyrt z
              ciasteczkiem???
              • men_ Re: SKLEP Z BATONIKAMI DLA SZCZUPLUTKIEGO 22.01.02, 15:35
                A nie zaszkodzi ? to ciasteczko ?:)
    • mag_nolia Re: SKLEP Men 22.01.02, 14:58
      to Jasmina ma Twoje batoniki w 4-ech literach???
      ...a myślałam , że smacznymi częstujesz...???
      • men_ Re: SKLEP Men - Magnolia 22.01.02, 15:08
        Oj ! , hi, hi - i znowu, kurde to samo :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka