Dodaj do ulubionych

MINA, do cholery jasnej, dajesz w końcu

21.01.02, 18:52
te swoja małą za zone, czy nie, bo juz mnie zaczyna to wcurwiać !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mina Re: MINA, do cholery jasnej, dajesz w końcu IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 21.01.02, 18:53
      a co ty sie mnie pytasz? corka jest pelnoletnia, robi co chce! z nia gadaj!
      • kretyn Re: MINA, do cholery jasnej, dajesz w końcu 21.01.02, 18:55
        to po jaki dzwon ruszylas z ta opieka nad starą matka - laleczka sie
        przestraszyła :)
        • onlyania Re: MINA, do cholery jasnej, dajesz w końcu 21.01.02, 19:16
          matka za zone mnie da, ale temu kogo ja wybiore, ble ble ble.......
          • kretyn Re: MINA, do cholery jasnej, dajesz w końcu 21.01.02, 19:18
            Cicho Mała, jak dorosli rozmawiają !!
            Matki sie nie posłuchasz niewdzięczne dziewcze ?:))
          • Gość: mina Re: MINA, do cholery jasnej, dajesz w końcu IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 21.01.02, 19:19
            dokladnie, corus, dokladnie. nawet jakiego ojca ci skombinujemy, coby cie mial
            kto poblogoslawic i zebys wstydu w kosciele nie miala:)))
            • onlyania Re: MINA, do cholery jasnej, dajesz w końcu 21.01.02, 19:21
              ano, matko, ty to wiesz co tu corce potrzeba.....
              a nie tak jak dzis, co to mnie hydraulik byl potrzebny, a tu dupa wyszla....
              jak ja za arystokrate pojde, to zadnego pozytku z takiego nie bedzie...
              • kretyn Re: Onlymala, a do czego Ci potrzebny hydraulik ? 21.01.02, 19:33
                cio ?:)))
            • men_ Re: MINA, co do tego ojca to masz juz 21.01.02, 19:22
              kandydata na innym wątku :))))))))
              • onlyania Re: MINA, co do tego ojca to masz juz 21.01.02, 19:24
                a tobie co do tego???
                • men_ Re: MINA, co do tego ojca to masz juz 21.01.02, 19:27
                  doradzam tylko z życzliwości, ale wedle zyczenia juz tu nie zaglądam :)
                  • onlyania Re: no i dobra, bo ci przypomne jak to .... 21.01.02, 19:33
                    ojciec Ani na kocurka wola...........
                    :))))
                    • kretyn Re: no i dobra, bo ci przypomne jak to .... 21.01.02, 19:41
                      kocurka na męza ??? ble, z reszta zwiał juz dawno, ktos go przepedzil :)
    • kretyn No tak, obydwie zwialy, i duża i mała 21.01.02, 20:26
      co za niezdecydowana rodzinka :)
      I jeszcze jakies kocury czy też kotki po głowach im chodzą :)

chyba trzeba sobie puszukac narzeczonej na innym forum: erotycznym czy
      romantyce ??
      • Gość: mina Re: No tak, obydwie zwialy, i duża i mała IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 21.01.02, 21:03
        to kto ma byc ojcem only w koncu?
        • kretyn Re:mina, to juz w koncu nie pamietasz, kto 21.01.02, 21:12
          był ojcem Only-maleństwa ???
          chyba nie ta pijanica Lezio ?:)))
          • Gość: leziox Re:mina, to juz w koncu nie pamietasz, kto IP: *.arcor-ip.net 21.01.02, 21:27
            A ty Kretyn zostaw moją córę w spokoju,z tobą na pewno na randkę nie
            pójdzie,już ja przypilnuję,tylko wyślij mi swoje zdjecie.
            • kretyn Re:mina, to juz w koncu nie pamietasz, kto 21.01.02, 21:39
              spoko, pójdzie, pójdzie
              To po jaki dzwon zdjęcie - kolekcja odrzuconych zieciów prze tate-
              alkoholika ?:))
      • Gość: leziox Re: Only,do domu!! IP: *.arcor-ip.net 21.01.02, 21:04
        Only,wracaj do domu,cholera,znowu za chłopakami ganiasz,a jeszcze lekcje nie
        odrobione,psiakrew!!Pewnie znowu w bramie z synami pana Czesia bełta
        oprawiasz,a potem pójdziecie do piwnicy kotków szukać!Ja ci dam kotki,zostaw
        tych zboczeńców i do domu mi szybko,jeszcze nie w smak mi dziadkiem zostać!!!
        • Gość: mina Re: Only,do domu!! IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 21.01.02, 21:27
          lezio, ty ojcem only??? to ja juz chyba na urwanym filmie wtedy bylam, kurwa
          • kretyn Re: Only,do domu!! 21.01.02, 21:40
            o curwa, coraz lepiej - fajna rodzinka :))
            tylko Onlymaleństwo normalne :))
            • Gość: mina Re: Only,do domu!! IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 21.01.02, 21:41
              no to chuj, musieli podmienic w szpitalu:)))
              ale zaraz, kurwa, w jakim szpitalu? przeca ona na fiacie 126p na swiat
              przyszla, przeca pamietam jak dzis, sroda to byla
        • kocur1 Re: Only i Jej zgred 21.01.02, 21:43
          Bo Onlykicia lubi sie bawić z kotkiem, tfu, kocurkiem :))

Gość portalu: leziox napisał(a):

> Only,wracaj do domu,cholera,znowu za chłopakami ganiasz,a jeszcze lekcje nie
          > odrobione,psiakrew!!Pewnie znowu w bramie z synami pana Czesia bełta
          > oprawiasz,a potem pójdziecie do piwnicy kotków szukać!Ja ci dam kotki,zostaw
          > tych zboczeńców i do domu mi szybko,jeszcze nie w smak mi dziadkiem zostać!!!

• onlyania Re: Only,do domu!! 21.01.02, 21:55
          no co ty ociec, ja w domu przeca....
          ogladam te edukacyjne kasety cos je pod lozkiem chowal, przegryzam jakims
          metnym w smaku chipsem na ksztalt muchomora, i dopijam reszte tego co w lodowce
          zostalo....
          acha, jak bedziesz wracal z matka do chaty to kupta dzieciakowi jeszcze jeszcze
          cos na jutro rano, coby dzieciak nie musial na kacu do szkoly sie
          slaniac........
          :)))
          • Gość: leziox Re: Only,do domu!! IP: 194.162.84.* 21.01.02, 22:01
            Ach córa,ty w domu już-no ja nie zauważyłem nawet jak ty weszłaś,bo wszak przy
            aparaturce poprawić coś trzeba było,samogonka nie kapała jak należy,cosik z
            awolno leciało do szklanki.Ale jak już musztardówa pełna była,to sobie
            posmakowałem i nawet niezłe rzeczy dzisiaj wychodzom,pali się bimberek jak
            benzynka.Córo kochana,toż zawsze do szkoły dostajesz termosik ze
            spirytusikiem,co by ty dziecko nie zamarzła w styczniu po drodze.Tylkom
            słyszał,że ty dla woźnego oddajesz parę kropelek,a co on niby,zasłużył na
            to,czy co,pasożyt parszywy?Ty dbaj o siebie lepiej,bo na łasce Pajacyka biedna
            wylądujesz...
          • Gość: mina Re: Only,do domu!! IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 21.01.02, 22:02
            no pieknie kurwa, ja cie chowalam przez te wszystkie lata na damem, a tu kurwa
            chuj - geny po ojcu widze wziely gore...
            • onlyania Re: Only,do domu!! 21.01.02, 22:14
              no co ty matka, ja zawsze dama, jak mnie uczylas, nawet ten czerwony gorset
              wcisnela na sie cos mnie na gwiazdke dala, cobym na dame wygladala......
              tylko kurde chyba mnie sie cos pomylilo i zem nie w te manke zalozyla....
              musisz mnie jescze raz na sobie pokazac jak sie to wklada bo ocied na sie
              wciagnac nie da rady, nie ten rozmiar chyba.....
              • Gość: mina Re: Only,do domu!! IP: *.turboline.skynet.be 21.01.02, 22:18
                szanuj gorset, gowniaro! twoja prababka w nim jeszcze na chleb zarabiala!
                • men_ Re: Only,do domu!! 21.01.02, 22:34
                  Ani men, ani kocur, ani nawet kretyn !!!
                  To kogo dla Onlyani szykujecie zgredzi, hę ?:)
                  • Gość: mina Re: Only,do domu!! IP: *.turboline.skynet.be 21.01.02, 22:35
                    najlepiej jakiegos bogatego, cobysmy juz po smietnikach nie musieli zarcia
                    rzukac i sami metanolu pedzic:)))
                    • men_ Re: Only,do domu!! 21.01.02, 22:37
                      no znając zapędy (do alkoholu) rodziców, to jam faktycznie za bidny :((((
                      • onlyania Re: Only,do domu!! 21.01.02, 22:45
                        e tam, po metanol to mnie do cystern na kolei pedza, cobym spuszczala, a potem
                        ojciec taczka do domu transportuje.....
                        • men_ Re: Only,do domu!! 21.01.02, 22:56
                          no ładnie, coraz ładniej :)
                          Im blizej północy, to coraz ciekawszych rzeczy o rodzince mozna sie
                          dowiedzieć :)))
                          • Gość: mina Re: Only,do domu!! IP: *.turboline.skynet.be 21.01.02, 22:58
                            te corka, a jak sie wydasz, to co, starzy rodzice maja sie po bocznicach
                            kolejowych petac? znajdz no ty najlepiej jakoegos kojerzarza na meza, serce
                            matki ci to radzi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka