men_ 22.01.02, 21:37 ŚLICZNEJ OSÓBKI z ostatniego spotkania w Vikingu - to takie pstryknięte w atrakcyjnej, niedwuznacznej pozycji, hę ?:))) p.s.; tylko prosze nie ujawniać imienia tej Osóbki :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: parka Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ IP: *.chello.pl 22.01.02, 21:39 men_ napisał(a): > p.s.; tylko prosze nie ujawniać imienia tej Osóbki :))) a ja powiem: Osóbka-Morawska Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 21:41 no, no - takiej nie było, O ! złosnica Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 21:43 men jakiej fotki szukasz?? chodzi Ci o to jak siedziales na kolanach u swojego kierowcy????? men_ napisał(a): > no, no - takiej nie było, O ! > złosnica Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 21:44 Oj Jasminka - Ty to sobie od rana grabisz :))) A ja Ciebie tak bardzo lubię jeszcze, chyba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 21:47 oj koteczku! no chyba nie dasasz sie na jasminke cioooo???? men_ napisał(a): > Oj Jasminka - Ty to sobie od rana grabisz :))) > > A ja Ciebie tak bardzo lubię jeszcze, chyba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: jaśminka 22.01.02, 21:56 No nie wiem, a juz zapominam, jak wyglądały te twoje sliczne błękitne oczęta i duży, ładny intelekt :))) jasmina_tdi napisał(a): > oj koteczku! no chyba nie dasasz sie na jasminke cioooo???? > > men_ napisał(a): > > > Oj Jasminka - Ty to sobie od rana grabisz :))) > > > > A ja Ciebie tak bardzo lubię jeszcze, chyba :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jaśminka 22.01.02, 22:00 w banku kitek, w banku! czekam az mi procent urosnie :)) kitek1 napisał(a): > a gdzie sminka intelekt trzyma ? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: jaśminka 22.01.02, 22:01 juz lepiej niech on wiecej nie rosnie - i tak bardzo madra jesteś jasminko :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jaśminka 22.01.02, 22:02 madrzejsza niz Ty??? no powiedz!!!!! men_ napisał(a): > juz lepiej niech on wiecej nie rosnie - i tak bardzo madra jesteś > jasminko :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jaśminka 22.01.02, 22:04 nie przeginaj, ale jak na sminki, to faktycznie bystra jestes, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi itek 22.01.02, 22:05 przestan sie itek na mnie wyzywac! poszukaj se sminki w domu! kitek1 napisał(a): > nie przeginaj, > ale jak na sminki, to faktycznie bystra jestes, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: itek 22.01.02, 22:07 juz sie dzisiaj dawalas rozbierac, a teraz fukasz, ja Cie lubie i cenie za Twoj urokliwy intelekt, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: itek 22.01.02, 22:07 a dasz buziaka? kitek1 napisał(a): > juz sie dzisiaj dawalas rozbierac, > a teraz fukasz, > ja Cie lubie i cenie za Twoj urokliwy intelekt, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: itek 22.01.02, 22:10 masz najdluzszego buziaka, zycia mojego, 14 lutego Ci go, konkretnie urealnie, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi wow!!!!!! 22.01.02, 22:11 jakmasz zamiar to zrobic??? moze jakies szczegoly??? :)) kitek1 napisał(a): > masz najdluzszego buziaka, zycia mojego, > 14 lutego Ci go, konkretnie urealnie, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: wow!!!!!! 22.01.02, 22:17 kolesie uop-ki juz cie namierzaja, a z reszta sam, sobie dam rade, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: wow!!!!!! 22.01.02, 22:18 milego namierzania hehehe... a sam dasz tego buziaka, czy kolesi wyslesz? kitek1 napisał(a): > kolesie uop-ki juz cie namierzaja, > a z reszta sam, sobie dam rade, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: wow!!!!!! 22.01.02, 22:24 he, he, przeciez, to marzenie mego zycia, dac Ci dlugiego buziaka, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: wow!!!!!! 22.01.02, 22:25 juz nie chce twojego buziaka!!! nikt kto myli mnie z blondynkami nie dostanie go!!!!!!! a w zyciu!!!! kitek1 napisał(a): > he, he, > przeciez, to marzenie mego zycia, > dac Ci dlugiego buziaka, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ale mi to wlasnie, nie pasuje.......... 22.01.02, 23:06 bo Ty mentalnie nie blondynka, tylko men namieszal z tymi zielonymi oczami, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ale mi to wlasnie, nie pasuje.......... 22.01.02, 23:07 bo ja mam zielone oczy!!!! kitek1 napisał(a): > bo Ty mentalnie nie blondynka, > tylko men namieszal z tymi zielonymi oczami, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ale mi to wlasnie, nie pasuje.......... 22.01.02, 23:10 oczy????? kitek1 napisał(a): > farbowalas? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ale mi to wlasnie, nie pasuje.......... 22.01.02, 23:11 nie!!!! musk, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ale mi to wlasnie, nie pasuje.......... 22.01.02, 23:12 ale po co?? do twarzy mi w szarym:)))) kitek1 napisał(a): > nie!!!! > musk, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ale mi to wlasnie, nie pasuje.......... 22.01.02, 23:15 to juz wiem, ze mozg masz szary, a oczy zielone, wiedzialem, ze ladna jestes, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi reklamacja 22.01.02, 23:23 ladne jeziorko!!!!! wow! gory tez niczego sobie! plecak fajny.. Tylko kitka kiepsko widac!!!!!!! inna fotke chce :(((((( kitek1 napisał(a): > to juz wiem, ze mozg masz szary, a oczy zielone, > wiedzialem, ze ladna jestes, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 zblizenie..... 22.01.02, 23:27 to jedyna zeskanowana, ale mozesz sobie zblizenie zrobic, czekam na Twoja, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: zblizenie..... 22.01.02, 23:32 cooo??? fotke dopiero co mi wyslales i juz o zblizeniu???? oj brzydko!!!! dostaniesz jak znajde dyskietke :)))) kitek1 napisał(a): > to jedyna zeskanowana, > ale mozesz sobie zblizenie zrobic, > czekam na Twoja, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 powiekszenie........ 22.01.02, 23:36 licze na Twoja uczciwosc, napisze zrob sobie powiekszenie, to tez sie nabijac bedziesz, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: powiekszenie........ 22.01.02, 23:41 kitek - jak powiedzialam,ze wysle, to wysle! i wcale sie nie nabijam! (hehe) kitek1 napisał(a): > licze na Twoja uczciwosc, > napisze zrob sobie powiekszenie, > to tez sie nabijac bedziesz, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 gdzie, te dyskietki trzymasz.......... 23.01.02, 00:06 do piwnicy znioslas, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: gdzie, te dyskietki trzymasz.......... 23.01.02, 00:07 w domu kitek! to jest to miejsce do ktorego zaraz wychodze! spojrz na to z drugiej strony - bardziej je docenisz :))))))) kitek1 napisał(a): > do piwnicy znioslas, > czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 to powiedz czortowi............ 23.01.02, 00:10 zeby mi tamte wyslal, i nie bedziesz musiala isc do domu, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi odpada 23.01.02, 00:13 wysle Ci jutro!!!!! a dlaczego mam nie isc do domu????? ja chce do dooooooomu!!!! kitek1 napisał(a): > zeby mi tamte wyslal, > i nie bedziesz musiala isc do domu, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: jaśminka 22.01.02, 22:04 A czy my o tym samym intelekcie rozmawiamy, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jaśminka 22.01.02, 22:05 oj men gupi jestes! jasne, ze nie o tym samym tylko o moim czyli genialnym :)))) men_ napisał(a): > A czy my o tym samym intelekcie rozmawiamy, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jaśminka 22.01.02, 22:00 odswiezyc ci pamiec aniolku??? men_ napisał(a): > No nie wiem, a juz zapominam, jak wyglądały te twoje sliczne błękitne oczęta i > duży, ładny intelekt :))) > > jasmina_tdi napisał(a): > > > oj koteczku! no chyba nie dasasz sie na jasminke cioooo???? > > > > men_ napisał(a): > > > > > Oj Jasminka - Ty to sobie od rana grabisz :))) > > > > > > A ja Ciebie tak bardzo lubię jeszcze, chyba :))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jaśminka 22.01.02, 22:06 urode :))))) men_ napisał(a): > A co miałas tym wpisem odświezyc ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: jaśminka 22.01.02, 22:06 Aaaaaaaaa, to jeszcze pamietam, chodzi o ten błękit bijący od Ciebie z daleka ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jaśminka 22.01.02, 22:08 z jakiego daleka?? nigdzie nie wyjezdzalam! men_ napisał(a): > Aaaaaaaaa, to jeszcze pamietam, chodzi o ten błękit bijący od Ciebie z > daleka ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: jaśminka 22.01.02, 22:09 Kurde, Ty cos troszkę wieczorem juz nie kumata ?:)) Jak weszłas do Vikinga, to bynajmniej mnie oslepił - ten błękit Jaśminko :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jaśminka 22.01.02, 22:12 jaki blekit??? tam ciemno bylo??? nawet komora na zielono mi swieci... cos bredzisz men... men_ napisał(a): > Kurde, Ty cos troszkę wieczorem juz nie kumata ?:)) > > Jak weszłas do Vikinga, to bynajmniej mnie oslepił - ten błękit Jaśminko :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: jaśminka 22.01.02, 22:15 Ale nadal myslimy o tych samych Twoich Oczetach ślicznych i dużych ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jaśminka 22.01.02, 22:16 zaczynam miec ochote na kurza slepote :)))) men_ napisał(a): > Ale nadal myslimy o tych samych Twoich Oczetach ślicznych i dużych ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: jaśminka 22.01.02, 22:17 Znowu Cie jakies dziwne pomyśly nachodzą - co do Twoich ocząt ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jaśminka 22.01.02, 22:18 jak to znow???? :)))) men_ napisał(a): > Znowu Cie jakies dziwne pomyśly nachodzą - co do Twoich ocząt ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 21:45 a potem cie pod pache i do samochodu doniosl???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 21:46 O jak sie czarownice zleciały !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 21:47 jak czarownice to po cholere ci nasze fotki???? men_ napisał(a): > O jak sie czarownice zleciały !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 21:48 Jedna fotke, hi, hi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 21:48 one zawsze do kotla sie zlatuja:o)) Perwersja i juz. Nastepnym razem dostana miotly w prezencie, nie kierowce :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 21:48 tak tak ja poprosze miotle A6 :)))))))) mario2 napisał(a): > one zawsze do kotla sie zlatuja:o)) Perwersja i juz. Nastepnym razem dostana > miotly w prezencie, nie kierowce :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 21:49 Jezuuuuuuuu, A Ona znowu - przestań, bo zaraz snic Ci sie bedzie ta miotła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 21:52 jak bedzie niegrzeczna dostanie miotle na pedaly!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 21:53 a może miotłe turbo diesel, hę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi nie obgadywac mnie chlopaki 22.01.02, 22:02 turbo to turbo :)))))) dobre i miotle :)) men_ napisał(a): > a może miotłe turbo diesel, hę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 22:19 Myślę, we każda zadowoli się Nimbusem 2001, co? Szykaj mugolu na ulicy Pokatnej hi hi:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 22:01 juz mi sie sni :))) men_ napisał(a): > Jezuuuuuuuu, A Ona znowu - przestań, bo zaraz snic Ci sie bedzie ta miotła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 22:02 warunki wymienione w dzień nie podlegają negocjacji, O ! jasmina_tdi napisał(a): > juz mi sie sni :))) > > men_ napisał(a): > > > Jezuuuuuuuu, A Ona znowu - przestań, bo zaraz snic Ci sie bedzie ta miotła > :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 22:04 przepraszam ale mam lekka amnezje :))) men_ napisał(a): > warunki wymienione w dzień nie podlegają negocjacji, O ! > > jasmina_tdi napisał(a): > > > juz mi sie sni :))) > > > > men_ napisał(a): > > > > > Jezuuuuuuuu, A Ona znowu - przestań, bo zaraz snic Ci sie bedzie ta m > iotła > > :)) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 22:06 No co Ty, w tym wieku ? Może masełka jadasz za duzio ?:)) Mozesz poczytac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 22:07 poczyyyyyytac.... ale zes wymyslil,,,, nie ma horoskopu ani krzyzowki! co mam czytac??? men_ napisał(a): > No co Ty, w tym wieku ? Może masełka jadasz za duzio ?:)) > Mozesz poczytac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 22:08 To w takim razie musimy osobiście uzgodnić warunki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 22:09 uzgadnuiajce sobie co chcecie tylko mnie w to nie mieszajcie :)))) men_ napisał(a): > To w takim razie musimy osobiście uzgodnić warunki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 22:11 No nie, Jasminko idź juz spać Kotku (sama) :))) Niech Ci sie przysni cos bardzo ładnego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 22:13 a moze mi sie przysnic A6??? a dlaczego sama?? wiesz jak tam ciemno jest gdzie spie???? men_ napisał(a): > No nie, Jasminko idź juz spać Kotku (sama) :))) > Niech Ci sie przysni cos bardzo ładnego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 22:16 No nie znowu - kiedy przestaniesz o tym batoniku gadać, hę ?:)) Jak sie boisz ciemności, to sobie lampke nocna zapal :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 22:17 ale ja glodna jestem!!!! a do lampki daaaaaaaaaaalekooo...... men_ napisał(a): > No nie znowu - kiedy przestaniesz o tym batoniku gadać, hę ?:)) > Jak sie boisz ciemności, to sobie lampke nocna zapal :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 22:22 No nie - to sie przytul do pluszowego misia - wyobraź sobie, że to ja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 22:26 o cholera!!!! to zamiast do Kidilandu musialbzm pojsc do ... no wlasnie? gdzie? men_ napisał(a): > No nie - to sie przytul do pluszowego misia - wyobraź sobie, że to ja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: CZORT, KURDE, GDZIE JEST ZDJĘCIE MOJE I WIADOMEJ 22.01.02, 22:27 No co Ty, chcesz takiego pełnowymiarowego ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort JESZCZE NIE WYWOLANE SA IP: *.tkb.net.pl 22.01.02, 22:18 a bo co? a jasmina ma oczy zielone!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: JESZCZE NIE WYWOLANE SA 22.01.02, 22:20 dzieki czort :))) jako jedyna nie masz oczu w 4 literach! aha - czorcik - etui do aparatu zostalo w moim samochodzie! razem z kliszami Ci je odesle, ok? Gość portalu: czort napisał(a): > a bo co? > a jasmina ma oczy zielone!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: JESZCZE NIE WYWOLANE SA-CZORT 22.01.02, 22:22 MI chodzi o Oczęta Jasminki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: JESZCZE NIE WYWOLANE SA-CZORT IP: *.tkb.net.pl 22.01.02, 22:38 dzieks, jasminka - a zastanawialam sie, gdzie moglam posiac!! sama wiesz, dlaczego!!! a ty - menik - myslisz, ze ja o czyich oczach la ciem myslalam? o jasminki oczach! a moze o ronji oczach? a moze o only oczach? a moze o dorotki oczach? jak powiesz kolor oczu kazdej z nich (oprocz jasminy) to po wywolaniu zapodam ci je!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: JESZCZE NIE WYWOLANE SA-CZORT 22.01.02, 23:01 kurde, Oczęta nie oczy, buuuuuuuuuuu i TY Czort mnie nie rozumiesz ?:)) Te same, co kiedyś Mario sie podobały tez :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort nie bucz - ja dobrze rozumiem!!!! IP: *.tkb.net.pl 22.01.02, 23:58 dlatego musisz odpowiedziec - kolor, kolor pozostalych oczu - to oczeta dostaniesz, jasminki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi zabraniam!!!! 23.01.02, 00:00 posylania menowi moich fotek! Gość portalu: czort napisał(a): > dlatego musisz odpowiedziec - kolor, kolor pozostalych oczu - to oczeta > dostaniesz, jasminki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: nie bucz - ja dobrze rozumiem!!!! 23.01.02, 00:00 Ty nie bądź taka, na drugi raz niecnie wykorzystam dane z komórki :)) ciemno było ... Odpowiedz Link Zgłoś