the_dzidka 10.02.09, 10:38 Własnie podpisałam umowę przedwstępną kupna :) Będę sobie mieszkała 100 metrów od Kanału Piaseczyńskiego, 500 od Łazienek, p r a w i e z widokiem na Zamek Ujazdowski. I na Legię ;) Na czwartym piętrze bez windy :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: Już niedługo własne gniazdeczko.... 10.02.09, 18:26 No gratulacje ;) A na tą Legię to będziesz przez okno patrzyła tylko czy chodziła na mecze też?? Kiedy się przenosisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Już niedługo własne gniazdeczko.... 11.02.09, 16:05 > A na tą Legię to będziesz przez okno patrzyła tylko czy chodziła na mecze też?? Jeszcze tam mnie nie widzieli :) > Kiedy się przenosisz?? Pewnie jakoś od połowy marca. Z tym, że spokoooojnie, bez pośpieeeechu... Wiktorską mam do lipca, i o ile nie znajdę wcześniej kogoś na swoje miejsce (a umówmy się, że wiosna to nie jest najlepszy moment na szukanie chętnych na wynajem), to muszę płacić do końca. A zatem mogę tam mieszkać, a w tym czasie spokojnie i w przemyślany sposób meblować nowy dom i powolutku przenosić rzeczy. Te drobniejsze znaczy. Te większe załatwię przy pomocy silnych mężczyzn, być może tych nam wszystkim znanych :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Już niedługo własne gniazdeczko.... 25.03.09, 14:06 the_dzidka napisała: > Te drobniejsze znaczy. Te większe załatwię przy pomocy silnych > mężczyzn, być może tych nam wszystkim znanych :))))) Jak jest potrzebny ktoś silny, niekoniecznie inteligentny to moja kandydatura jest bezkonkurencyjna ;-) marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Już niedługo własne gniazdeczko.... 31.03.09, 20:35 Być może się uśmiechnę :) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Już niedługo własne gniazdeczko.... 10.02.09, 20:02 the_dzidka napisała: > Własnie podpisałam umowę przedwstępną kupna :) > Będę sobie mieszkała 100 metrów od Kanału Piaseczyńskiego, 500 od > Łazienek, p r a w i e z widokiem na Zamek Ujazdowski. I na Legię ;) > Na czwartym piętrze bez windy :)))))))))) Gratulacje! Fajne miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Już niedługo własne gniazdeczko.... 10.02.09, 22:01 Zatem do boju ;-> Wszystko się układa jak trzeba, co? :) Tfu tfu tfu tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Już niedługo własne gniazdeczko.... 11.02.09, 16:31 No to powiedz jeszcze jakie to mieszkanko - jak duże, ile pokoi, nowe czy używane, do remontu czy jak?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Już niedługo własne gniazdeczko.... 11.02.09, 21:34 53 metry, 3 pokoje północ-południe; mieszkanie używane, ale nie wymaga remontu. No, może trzeba podłogi wycyklinować :) I może jeszcze rzutem na taśmę pomaluję duży pokój, ale nie że trzeba, tylko mam własną koncepcję kolorystyczną :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Cyrograf podpisany 31.03.09, 20:37 Znaczy się, w banku. Jeszcze tylko notariusz, i już! :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Cyrograf podpisany 31.03.09, 22:53 the_dzidka napisała: > Znaczy się, w banku. > Jeszcze tylko notariusz, i już! > > :) Hmmm... hmmm... hmmm... :) Gratulujemy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Cyrograf podpisany 01.04.09, 09:32 Gratuluję :) Ja też bym chciała do nowego się wynieść, ale.... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Gniazdeczko już moje 17.04.09, 22:39 Kasa wpłynęła, odebrałam klucze :) Parapetówka pod koniec czerwca :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Gniazdeczko już moje 18.04.09, 11:14 the_dzidka napisała: > Kasa wpłynęła, odebrałam klucze :) Parapetówka pod koniec czerwca :) > Pod koniec czerwca to ja będę budować zamki z piasku na plaży we Władku albo oglądać foki w Helu :) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Gniazdeczko już moje 18.04.09, 12:58 the_dzidka napisała: > Kasa wpłynęła, odebrałam klucze :) Parapetówka pod koniec czerwca :) Fajosko! Gratulacje! /Ale wiesz, że parapetówkę lepiej robić przed remontem. Po co dwa razy remontować mieszkanie? ;) / Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Gniazdeczko już moje 18.04.09, 23:43 Zostaw kawałek parapetu wolny. Może akurat... A jak nie to i tak wiesz, chciałbym przy tym być. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Gniazdeczko już moje 22.04.09, 20:24 Pomyślimy, pokombinujemy, zrobimy tak, żeby wszystkich zadowolić, ale byłoby Raduchu super :)))) Dzidka Odpowiedz Link Zgłoś