azja35 20.11.03, 16:08 Nieznany Gitmanie Przyjm przeprosiny Że się zrobiłem Mężem dziewczyny Lecz w awangardzie wystapić musiałem Bo jakis twardziel Przeginał pałę Edziszkę twoją W opiekę brałem jak siostrę swoją: Zrozum, musiałem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paladin Re: Do Gitmana 20.11.03, 18:37 gitman cos sie dzieje niedobrego chyba... co??? Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Do Gitmana 20.11.03, 19:19 a co niby? na zamek twoj ktos napadl? jak by sie osmielil znowu, to daj znak, to przegonimy napastnika az w portki sie posika... Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Do Gitmana 20.11.03, 19:22 o to juz wiersze sie o mnie pisze? czym zem sobie zasluzyl na takie wyroznienei? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Do Gitmana 20.11.03, 19:30 hyhy, no wiesz, małżonkiem jesteś wielce zacnej białogłowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Do Gitmana 20.11.03, 20:31 nie u mnie na zamku cisza tylko ze myslilem co by zonki Ci nie uwiedziono bo z tego com przeczytal wrazenie dziwne odnioslem mosci Panie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Do Gitmana 20.11.03, 21:52 a nene, to tylko takie neiwinne zarciki sa. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Do Gitmana 20.11.03, 22:17 Gitmanek to master intelektualizma, wie co mówi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Do Gitmana 21.11.03, 09:39 ok spoko :) niech bedzie tak tylko kontrolnie zauwazylem ze moze cos sie dzieje :P Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Do Gitmana 21.11.03, 09:48 hyhy, nazbyt niedyskretny się robisz Mości Paladinie, ja Cię nie proszę przeca, abyś się publicznie wypowiadał w kwestii śniadań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Do Gitmana 21.11.03, 09:53 yhm przeto przepraszam niezmiernie klaniajac sie do ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Do Gitmana 21.11.03, 09:55 aj nie przesadzaj, nie bierz wszystkiego na poważnie i zbyt dosłownie, żartujemy sobie wyłącznie, wyluzuj! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Do Gitmana 21.11.03, 10:10 ale przeceiz chyba na forumku u ciebie nie ma bardziej nikogo bardzien niepowaznego ode mnie tylko jak co to pelna kulturka :)) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Do Gitmana 21.11.03, 10:21 moja powaga wielką jest, rzadko kiedy ironizuje, a jak piszę to wyłącznie o wydarzeniach autentycznych, robię to z niemniejszą precyzją od "Faktu" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Do Gitmana 21.11.03, 10:36 a ja jak mowie powaznie to naprawde musi byc to powazna sprawa o ktorej mowie/pisze tak to prawie caly czas lajtowo wszystko traktuje Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Do Gitmana 21.11.03, 16:58 aha to znaczy, ze nei masz zadnego zamku tak naprawde i tylko tak piszesz ze niby masz? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Do Gitmana 21.11.03, 17:13 może to jest netofatamorgana, ludziom się różne rzeczy zdawać mogą.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Do Gitmana 21.11.03, 22:08 gitman mnie zdemaskowal ;) ale to nie stanowi zeby inni utrzymani zostali w niewiedzy wy zas psssssssyyyttt cisza... moge na was liczyc ?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Do Gitmana 21.11.03, 22:14 no wiesz, jeśli chodzi o mnie - można polegać jak na Zawiszy <oczywiście proszę tego nie wyrozumiewać nazbyt dosłownie> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Re: Do Gitmana 23.11.03, 17:42 Paladinie, Gitman jest OK, ale jakby kto jeszcze zart stroił, mów kto, a dostanie..... to na co zasługuje.O zamek sie nie martw - on istnieje Wszak masz w nim nawet więźnia hy hy... Odpowiedz Link Zgłoś
agniicha Re: Do Gitmana 23.11.03, 21:55 nie zrozumiałam yyy... ale chyba hmm.. bo czy można pojąć wszechświat?? oj..za mocno poleciałam... jak przyjemnie jest nie zrozumiec :) ciał! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Do Gitmana 24.11.03, 08:29 Witaj Aguś! :) równie trudne jest pojęcie własnej metafizyki, magicy w postaci badaczy Psyche są ustawicznie zaskakiwani <bo któż tajniki umysła ludzkiego zgłębić zdoła>, wszelako i somatyczne możliwości człowieka nie mają barier, coraz to nowe rekordy, wariacje, akrobacje - niejeden ruszył w szranki z własną słabością, to jest dopiero cud - dokonać i dowiedzieć się po czasie, iż była to niemożność, jesteśmy niczym księga, w której Bóg zapisał jakieś niezrozumiałe dla nas literówki.. Odpowiedz Link Zgłoś