Dodaj do ulubionych

Z przykrością informuję

20.11.03, 16:28
Uprzejmie informuję, że z przyczyn ode mnie zależnych, nie będę się pokazywał
przez czas jakiś na forum. Bardzo mi z tego powodu przykro, albowiem
pokazywanie się na forum jest lubianą przeze mnie formą marnowania czasu.

_____________________Na zawsze Twój Miltonio - Normalsik

ps Czas jakiś to więcej, niż parę godzin.
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: Z przykrością informuję 21.11.03, 20:17
      Normals, a moglbys mi przy okazji, jak zalezne przyczyny mina, przyblizyc mi
      lubiane przez Ciebie sposoby na niemarnowanie czasu?
      • znawca Re: Z przykrością informuję 24.11.03, 13:51
        Ja lubię też patrzeć w gwiazdy i słuchać śpiewu słowika.
        • miltonia Re: Z przykrością informuję 24.11.03, 18:17
          Ilez my mamy wspolnego, no normalnie nie moge. Tyle, ze na raz nie mozna tych
          atrakcji miec, bo jak gwiazdy swieca, to slowik spi. Chyba, ze plyt z jego
          trelami posluchamy? I przy okazji pokazalabym Ci moja kolekcje znaczkow. Co Ty
          na to?
          • j_karolak Re: Z przykrością informuję 25.11.03, 08:54
            Na serio masz znaczki? To bajer. Nie uwierzysz, ale ja też mam mnóstwo
            znaczków. Na jednych są radzieccy kosmonauci. Są bardzo kolorowi. A na innych
            mam takich ludzi i napisane, że jesteśmy 10. na świecie w przetopie siarki i 3.
            na świecie w pszenicy, czy też w węglu. No i mam jeszcze takie z ptakami.
            Superkolorowe. A jakie ty masz?
            • miltonia Re: Z przykrością informuję 25.11.03, 09:43
              Mam takie z motylkami i z kwiatkami. Z ptakami tez mam, rajskimi. Mozemy sie
              powymieniac.
              • j_karolak Re: Z przykrością informuję 25.11.03, 11:23
                Ja się mogę wymienić na stemplowane z kancerą, ale też w zasadzie ładne.
                • miltonia Re: Z przykrością informuję 25.11.03, 11:47
                  Wszystko jedno Karolak na jakie, aby do wymiany doszlo.
                  • j_karolak Re: Z przykrością informuję 25.11.03, 12:05
                    Mówią, że nie wszystko jedno. Że kolekcjoner z Ciebie lichy. Tak mówią. I to w
                    tym wątku.
              • zarlaczka Re: Z przykrością informuję 25.11.03, 11:55
                Z motylkami i kwiatkami, dobre sobie. Ty Karolaczku, nawet nie wyobrażasz sobie
                jakie Ona ma paskudne znaczki, nie wymieniaj się z nią lepiej, nawet na kancery.
                • miltonia Re: Z przykrością informuję 25.11.03, 12:30
                  Ty nic Karolak nie kumasz, nic a nic. Kolekcjoner ze mnie przedni, znaczki moje
                  prima sort i klasery pieknie pozlocone. Przeciez byle czego bym Ci nie
                  oferowala na wymiane, no nie. Zarlacza sie nie sluchaj, on sie kompletnie na
                  znaczkach nie zna i na sluchaniu plyt tez.
                  • j_karolak Re: Z przykrością informuję 25.11.03, 13:35
                    Ja wierzę Żarłaczce. Ona mi dobrze życzy.
                    • miltonia Re: Z przykrością informuję 25.11.03, 15:06
                      Jak by Ci dobrze zyczyla, to by nie deprecjonowala moich znaczkow i mnie
                      posrednio.
                      • zarlaczka Re: Z przykrością informuję 26.11.03, 16:06
                        Właśnie dlatego, że ukochanemu Karolakowi dobrze życzę. Ostrzegam go przed
                        niewierną kobietą. Karolaczek ma do mnie zaufanie i to mi wierzy!
                        • j_karolak Re: Z przykrością informuję 26.11.03, 16:14
                          Właśnie!
                          • miltonia Re: Z przykrością informuję 26.11.03, 16:29
                            Ales Ty latwowierny Karolak. Dajesz sie nabrac na slodkie slowka. Ja to
                            przynajmniej niczego przed Toba nie ukrywam i cie nie mamie, jak ten podstepny
                            Zarlacz. Podejrzewam, iz dybie na moj posag, com Ci go dala.
                            • zarlaczka Re: Z przykrością informuję 26.11.03, 17:15
                              Posag sobie możesz zabrać z powrotem. Ja dybię tylko na Karolaczka. Nie
                              ukrywasz nic przed nim, ha! ha! ha!
                              • zakompleksiony Re: Z przykrością informuję 27.11.03, 10:22
                                zarlaczka napisała:

> Posag sobie możesz zabrać z powrotem. Ja dybię tylko na Karolaczka. Nie
                                > ukrywasz nic przed nim, ha! ha! ha!

Hola, hola, jeszcze nic nie powiedziałem, a Ty już mnie posagu pozbawiasz.
                                Dobrze panna Miltonia mówi, że trzeba na Ciebie uważać. Posagiem mym będzie się
                                rozporządzała, dobre sobie!
                                • zarlaczka Re: Z przykrością informuję 27.11.03, 10:45
                                  Po co Ci jej marny posag. Ja Ci wniosę dużo więcej. Ale coś widzę, że się
                                  dajesz Miltonii manipulować. Przecież jej o jedno chodzi, żeby się mnie pozbyć.
                                  • zakompleksiony Re: Z przykrością informuję 27.11.03, 12:34
                                    A konkretnie to co mi dasz?
                                    • zarlaczka Re: Z przykrością informuję 27.11.03, 12:36
                                      Siebie.
                                      • miltonia Re: Z przykrością informuję 27.11.03, 17:52
                                        Mowilam Ci Normals, nie zawracaj sobie nia glowy. Siebie Ci daje che, che,
                                        pewnie jeszcze wykarmic i odziac bedziesz musial. tTos sie wpedzil w slepy
                                        zaulek chlopie. Ale nic to, dam Ci jeszcze jedna szanse.
                                        • zarlaczka Re: Z przykrością informuję 27.11.03, 22:14
                                          Po co mu dajesz to, czego On ewidentnie nie chce.
                                          • j_karolak Re: Z przykrością informuję 28.11.03, 10:01
                                            Najpierw mi zabierasz posag, teraz szansę. Strasznie jesteś zaborcza, a dajesz
                                            tylko siebie. Siebie to nawet ja daję.
                                            • miltonia Re: Z przykrością informuję 28.11.03, 11:40
                                              Ciesze sie Normals, ze przejrzales na oczy. Ostrzegalam Cie przed roznymi
                                              niebezpieczenstwami na forum a przed Zarlaczem szczegolnie.
                                            • zarlaczka Re: Z przykrością informuję 28.11.03, 13:10
                                              Jaka ja tam zaborcza. Wszystko tylko robię żeby Cię przed Miltonią ustrzec. A
                                              siebie Ci daję, bo razem ze mną i inne dobra dostaniesz. Mów tylko czego chcesz.
                                              • j_karolak Re: Z przykrością informuję 28.11.03, 13:14
                                                Pieniędzy, samochodu, nieruchomości, i tej, no, miłości.
                                                • miltonia Re: Z przykrością informuję 28.11.03, 13:28
                                                  Od Zarlacza? Cha, cha, cha! Te, no, te milosc to Zarlacz ma glownie wlasna.
                                                  Pieniadze, nieruchomosci i samochod kocha na wylacznosc. Ty tam za pomietlo
                                                  bedziesz i tyle.
                                                  • j_karolak Re: Z przykrością informuję 28.11.03, 13:37
                                                    W zasadzie, to obie jesteście już tak oczernione, że zastanwiam się nad
                                                    przejściem na homoseksualizm.
                                                  • miltonia Re: Z przykrością informuję 28.11.03, 13:42
                                                    To ja tez. Jak oboje przejdziemy, to bedziemy mogli dalej ten, tego.
                                                  • j_karolak Re: Z przykrością informuję 28.11.03, 13:45
                                                    Nie było jeszcze ten tego, żeby było dalej.
                                                  • miltonia Re: Z przykrością informuję 28.11.03, 13:51
                                                    A faktycznie, nie bylo. Ale bedzie, no nie?
                                                  • zarlaczka Re: Z przykrością informuję 28.11.03, 14:08
                                                    Przez Ciebie to już chopina na homoseksualizm chce przechodzić, a ty jeszcze
                                                    usiłujesz go wyeksplatować cieleśnie.
                                                  • miltonia Re: Z przykrością informuję 28.11.03, 14:21
                                                    Nie przeze mnie a przez Ciebie. Dopoki sie nie pojawilas, w naszym szczesciu
                                                    macic, to mu to nawet do glowy nie przyszlo.
                                                  • zarlaczka Re: Z przykrością informuję 28.11.03, 14:25
                                                    Uciekał przed Tobą, a Ty na niego dybałaś. W końcu bidulina się poddał, bo już
                                                    sił nie miał uciekać. A ja śniłam i marzyłam o nim. W końcu postanowiłam nie
                                                    oddać mego szczęścia bez walki. Taka jest prawda.
                                                  • j_karolak Re: Z przykrością informuję 28.11.03, 15:19
                                                    Pięknieś to ujęła żarłaczko. Trzeba walczyć o miłość!
                                                    Te slowa, tak bliskie są sercu poety - memu sercu.
                                                    A czy Ty Miltonio, też potrafisz tak cudownie mówić o miłości?
                                                  • zarlaczka Re: Z przykrością informuję 28.11.03, 16:33
                                                    Ona tylko mówić umie o alkoholu.
                                                  • miltonia Re: Z przykrością informuję 29.11.03, 11:52
                                                    j_karolak napisał:

> Pięknieś to ujęła żarłaczko. Trzeba walczyć o miłość!
                                                    > Te slowa, tak bliskie są sercu poety - memu sercu.
                                                    > A czy Ty Miltonio, też potrafisz tak cudownie mówić o miłości?

Mowic? Po co? Cudownie to wole ten tego.
                                                    Normals, a tak w ogole to banaly same a nie cudowne mowienie o milosci.
                                                  • zarlaczka Re: Z przykrością informuję 29.11.03, 13:04
                                                    Widzisz Normalsik, w ogóle do siebie nie pasujecie. Ty romantyczny, subtelny,
                                                    poezyję lubisz, a dla niej to wszystko, to tylko banały.
                                                • zarlaczka Re: Z przykrością informuję 28.11.03, 14:07
                                                  Jaka marka, jaka nieruchomość, ile pieniędzy. Miłość masz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka