nianiaa 13.03.09, 20:21 Ty gdzieś tutaj szukałas muzyki z lat 20tych.Może juz ci tego nie potrzeba ,ale znalazłam cos takiego,sprawdx sobie: www.retrome.pl/stareprzeboje/muzyka-lat-20-30.html Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nianiaa Re: Urszulko:) 13.03.09, 20:29 Jacie kręcę:)))Bing Crosby ,Billy Holliday,Glenn Miller ,jacieeeeeeeee,jaka uczta dla ucha,wszystkim polecam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Dziękuję:) 13.03.09, 22:15 muzyka się bardzo przyda:) www.youtube.com/watch?v=s58iTzznkp0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Nianiu:) 13.03.09, 22:21 potrzebuję jeszcze porządnego chodzonego, i sygnał dzwonka zwykłego!:) www.youtube.com/watch?v=AHpERguWWXo Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma ech... 16.04.09, 21:53 przestaje mnie się podobać ten projekt, którego jesteśmy małym ogniwem tzn. muzyka i układ wyszedł wydaje mnie się całkiem nieźle (w końcu sama przygotowałam – napisała skromnie urszulka:)) ale teraz łączenie wszystkich elementów w całość przypomina mi trochę.. malowanie tenisówek białą pastą do zębów mam nadzieję, że nie każą nam malować trawy na zielono! ech… tak sobie tylko marudzam jestem dziś zmęczona i ciągle nie mogę się pozbyć tego dziwnego, natrętnego kataru... Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: ech... 17.04.09, 21:09 Wiosna przyszła ,ale co niektórych wpędza w choroby ,jak nie te zwykłe ,to te alergiczne:)))Pyłki zaatakowały:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: ech... 18.04.09, 11:04 jesteśmy tacy słabi, że nawet z pyłkami przegrywamy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma :) 08.05.09, 21:25 jutro się prezentujemy wszystko dopięte do ostatniej kokardki:) muzyka i układ i ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: :) 10.05.09, 10:37 i już po...i udało się:))) Halince dziękuję za wsparcie duchowe:) Odpowiedz Link Zgłoś