lubie.pomponiki 18.05.05, 20:10 jak Cię talent męczy, to kup sobie zeszyt i tam pisz, a nie w wątkach, w których się zapala świeczki, bo bzdury piszesz i wkurza mnie to Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka_ma ubie.pomponiki 18.05.05, 20:30 Poznałam Włodka osobiście.. jadłam u Niego..wyśmienitą szarlotkę, przygotowaną przez najwspanialszą matkę.. ..tylko Ją miał, taką.. oddaną i serdeczną Pozwolisz zatem, że zapalę świeczkę..w taki sposób, w jaki uznam za stosowny widzę..że lubisz dla własnego pisarstwa zakładać wiele wątków uważam ..za zbyteczne, zakładanie takiego wątku dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: ubie.pomponiki 18.05.05, 20:41 ja też poznałam Włodka osobiście EOT Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd ech..... 19.05.05, 22:40 miałam się cholera nie dopisywać, ale nie wytrzymam.... co z tego, że osobiście, co z tego, że kiedyś ktoś... co z tego? ważne, co kto obiecywał, a czego nie dotrzymał.. Włodku, wybacz:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: ech..... 19.05.05, 23:41 ..bo dla niektórych najważniejsze jest zapalić popisowo świeczkę... lubie.pomponiki napisała: >w wątkach, w których się zapala świeczki ..i zapaliła Ps. Rena to było zbyteczne! ..pozdrawiam Cię bardzo serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jotenka Re: urszulko_ma, 18.05.05, 21:53 lubie.pomponiki napisała: > jak Cię talent męczy, to kup sobie zeszyt i tam pisz, a nie w wątkach, w > których się zapala świeczki, bo bzdury piszesz i wkurza mnie to Pomponie...zastanawiasz się czasami nad swoimi przekazami? Adresata...jak widzę, dobierasz w sposób przemyślany... Okoliczności...również Ci nie przeszkadzają... Powinszować.. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
swierszczzakominem Re: do lubie.pomponiki 19.05.05, 03:48 przynajmniej raz moglabys nie skomentowac. troche przyzwoitosci kobieto. prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: do lubie.pomponiki 24.05.05, 09:42 swierszczzakominem napisała: > przynajmniej raz moglabys nie skomentowac. troche przyzwoitosci kobieto. prosze > . a kiedy w Tobie zamieszka łagodność? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma do..Administratorów forum.... 19.05.05, 23:42 Czy można ten wątek wyrzucić? bardzo proszę... urszulka_ma_z_prośbą Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: do..Administratorów forum.... 20.05.05, 10:50 Ja proszę jeszcze bardziej.... więcej nie będę dokonywać nieprzemyślanych wpisów;) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: do..Administratorów forum.... 20.05.05, 11:09 rena_gd napisała: > Ja proszę jeszcze bardziej.... więcej nie będę dokonywać nieprzemyślanych > wpisów;) głupota też jest potrzebna :P -- Na Wielkiej Pohulance, w Wilnie, pod numerem 16 mieszkał niejaki Pan Piekielny. Ajar Odpowiedz Link Zgłoś
swierszczzakominem Re: do l.p 20.05.05, 12:58 kazda okazja jest dobra by sie wykreowac? pewnie posiedzisz tu jeszcze kilka lat, troche z nas na pewno odejdzie w zaswiaty, wielka kariera przed toba lubie.pomponiki. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: do l.p 24.05.05, 09:43 swierszczzakominem napisała: > kazda okazja jest dobra by sie wykreowac? pewnie posiedzisz tu jeszcze kilka > lat, troche z nas na pewno odejdzie w zaswiaty, wielka kariera przed toba > lubie.pomponiki. a kiedy w Tobie zamieszka łagodność? Odpowiedz Link Zgłoś
abc_unia Re:do niejakiego pompona ! 20.05.05, 15:46 mam nadzieje,ze sie dobrze masz ? Odpowiedz Link Zgłoś