26.11.03, 09:53
Dzis na sniadanie zjadlam banana pokrojonego w plasterki z miodem. Do tego
kawa. Tez z miodem.
A Wy co na sniadanie jadacie?
Obserwuj wątek
    • ferla Re: Sniadanie 26.11.03, 10:01
      ja z reguły jem jakies kanapki, oczywiscie w biegu lub jesli nie zdaze to w
      pracy jogurt lub owoce. Ale za to w weekendy mamy prawdziwa uczte kulinarna (
      i to nie tylko sniadaniowa... ) A tak w ogole to wlasnie mam solidny zamiar
      zaczac jesc mniej i o normalnych porach, przydałoby troche zrzucic do
      sylwestra... :)
      • ariel23 Re: Sniadanie 26.11.03, 10:08
        ferla napisała:

> A tak w ogole to wlasnie mam solidny zamiar
        > zaczac jesc mniej i o normalnych porach, przydałoby troche zrzucic do
        > sylwestra... :)

Mi tez by sie przydalo... moze powolamy jakas grupe wsparcia?
        • egon.olsen Re: Sniadanie 26.11.03, 10:19
          Bakoma kawowa (mmmmmm... pyszności) i dwie kanapy.
    • chiara76 Re: Sniadanie 26.11.03, 10:28
      Chlebuś z greckim miodem, mniam, mniam. Obowiązkowo herbata. Kawa potem.

A jak już mi się udało zalogować, czy Wy też od wczoraj macie kłopoty z forum?
      Czy znowu się okaże, że tylko ja:( Kłopoty z logowaniem, ściąga się długo itd.

Pozdrawiam.
      • ariel23 Re: Sniadanie 26.11.03, 11:20
        chiara76 napisała:

> A jak już mi się udało zalogować, czy Wy też od wczoraj macie kłopoty z
        forum?
        > Czy znowu się okaże, że tylko ja:( Kłopoty z logowaniem, ściąga się długo itd.

Ja wczoraj mialam klopoty z forum. Dzis na razie wszytsko szybko dziala.
    • ann.k Re: Sniadanie 26.11.03, 11:03
      Kromka Wasy, ogórek kiszony, jedna paróweczka cielęca albo drobiowa. Herbatka.
      Albo płatki kukurydziane z miodem i mlekiem.
    • malen_a Re: Sniadanie 26.11.03, 11:14
      ojej, jakie slodkie :-(((
      a ja w koncu docenilam racje mojej mamy i codziennie prawie jem sobie ciepla
      owsianke na sniadanie
      • ariel23 Re: Sniadanie 26.11.03, 11:19
        malen_a napisała:

> ojej, jakie slodkie :-(((

Nooo, dzis wyjatkowo slodkie. Ale taka mialam ochote na cos slodkiego!
        A normalnie to ja nie jadam sniadan, ale kazdego dnia sobie obiecuje, ze od
        jutra to juz na pewno zaczne.

A jak tam zdrowko Twe?
        • malen_a Re: Sniadanie 26.11.03, 11:40
          jak to nie jesz sniadan ???ja Ci tu zaraz lanie spuszcze :-) w koncu
          to "najwazniejszy posilek dnia"

a zdrowko, dziekuje juz b.dobrze :-)
          • ariel23 Re: Sniadanie 26.11.03, 11:49
            malen_a napisała:

> jak to nie jesz sniadan ???ja Ci tu zaraz lanie spuszcze :-) w koncu
            > to "najwazniejszy posilek dnia"

nie jem, bo rano jedyna rzecza jaka jestem w stanie zrobic to przestawiac
            budzik o 5 minut (nawet 5 razy), wiec jak juz dalej nie da rady przestawic tego
            budzika, to biegne pod kran, wkladam ubranie i jestem zla, ze mi wlasnie
            autobus ucieka.

>
            > a zdrowko, dziekuje juz b.dobrze :-)
            • pireneje Re: Sniadanie :-)))) 26.11.03, 12:00
              W tygodniu wrzucam jakieś kanapki do brzuszka, a że pora jest nieludzka,
              osładzam sobie te śniadanka tym, że jadam je prawie zawsze w łóżku. A w
              weekendy... mmmmm... jest mi tak dobrze, że też jadam je w łóżku :-))))) Te
              sobotnio-niedzielne śniadanka cechuje brak pośpiechu, jogurt kawowy ukradkiem
              podjadany Egonowi ;-) i duuuuuużo czasu....
            • malen_a Re: Sniadanie 26.11.03, 12:12
              to teraz trzeba Ci sprawic taki budzik, zebys nie mogla go przestawiac, bo te
              20 min spania dluzej i tak nic nie daja a nie masz czasu zjesc! :-)
              • ariel23 Re: Sniadanie 26.11.03, 15:26
                malen_a napisała:

> to teraz trzeba Ci sprawic taki budzik, zebys nie mogla go przestawiac, bo te
                > 20 min spania dluzej i tak nic nie daja a nie masz czasu zjesc! :-)

Ja ma budzik w telefonie, ktorego nie chce sie pozbawiac (bo wlasnie go mozna
                przesuwac :)))
    • totenhosen Re: Sniadanie 26.11.03, 12:41
      dzis wyszlam z domu przed sniadaniem bo chcialam zalatwic kilka spraw pojechalam
      do siostry(1 pozycja na liscie) i wyszlo ze kilka spraw samo sie rozwiazalo wiec
      mialam troche czasu i sniadanie dostalam razem z moim siostrzencami ;)

kanapki z serkiem chyba ostrawia + rzoskiewka lub pomidor
      i herbata jak dla mnie zdecydowanie za slodka, ale wypilam bez komentarza ;)
      • kasienka80 nareszcie !!! 26.11.03, 13:35
        Wiecie co? w koncu sie tu fajnie zrobilo, bo pamietam jakis watek o jedzeniu,
        gdzie wszystkie babki sie upieraly, ze jedza tylko 2 jogurciki dziennie, albo
        kanapeczki, albi zupeczki...wszystko takie tycie !!!! nikt nie jadl
        normalnie !!!

a co do sniadania, to jak bylam w domu to zawsze w zime i na jesieni pilam
        herbate, bo tata rano robil i jadlam jakis jogurt albo nic, bo nie lubie przed
        7 rano....teraz, herbate pije czasami, ale wezme sie na sposob i powiem zeby
        Sebek mi robil, bo wczesniej wstaje ;-) i zjadam jakis jogurt i herbatniki ;-)
        niezbyt poprawne zywieniowo, ale co tam ;-)
        • pireneje Re: nareszcie !!! 26.11.03, 14:43
          Tak, tak, ja też pamiętam :-) Zaawansowana anoreksja u wszystkich
          występowała... hahaha.... czytałam te wypowiedzi w stylu "pół plasterka banana
          i szklanka wiody mineralnej na śniadanie" i podobnie przez resztę dnia, i
          zastanawiałm się, gdzie są normalni ludzie, jadający normalne śniadania...
        • chiara76 Re: nareszcie !!! 26.11.03, 14:50
          A ja tam lubię sobie zjeść, a co!:)
          Ale na śniadanie (choć najzdrowiej właśnie wtedy zjeść najwięcej) niewiele, po
          prostu rano mam takie uczucie ściśniętego gardła. I jem przez rozum, jak to się
          mówi. Za to potem lubię sobie podjeść, no, i zrobiłam się głodna. Ładnie,
          ładnie.
    • k.mmilka Re: Sniadanie 26.11.03, 19:37
      Jajecznica rulez!
      (Ale zwykle kończy się na płatkach cynamonowych - mniej zmywania).
      --
      • beauty_baby Jestem żarłokiem ;) 27.11.03, 08:51
        Śniadanko to dla mnie najważniejszy posiłek, zawsze muszę zjeść. Zazwyczaj jem
        muesli crunch z zimnym mlekiem i piję gorzką herbatkę z cytryną, w weekendy
        jednak robię sobie prawdziwą ucztę kontynentalną i nikt by nie uwierzył
        (zwłaszcza patrząc na mnie) ile jestem w stanie zjeść ;)
        Ja w ogóle lubię sobe dobrze zjeść, lubię nowe smaki, a że w życiu w niczym
        raczej się nie ograniczam nie wyobrażam sobie siebie na jakiejś diecie, dobrze,
        że nie muszę takowych stosować.
        Ale jak czytam posty niektórych na forum albo w gazetach wypowiedzi jakichś
        gwiazd to się dziwię, że ci ludzie jeszcze żyją (ale co to za życie) bo ja bym
        pewnie umarła z głodu. Pozdrawiam wszystkich żarłoków.
    • azja.pl Re: Sniadanie 28.11.03, 13:29
      A ja nigdy nie jestem glodna rano.
      Dopiero ok godz 10 jestem w stanie cos zjesc. Ale rano zawsze musze wypic kawe
      z mlekiem i cukrem.
    • mka16 Re: Sniadanie 29.11.03, 20:51
      A ja rano to tylko owoce. Lubilam sobie swego czasu podjesc od rana, a potem
      przeczytalam jakas madra diete, ze dla zoladka to tak od rana najlepiej owoce i
      jakos sie przestawilam. I wcale nie jest mi zle. Tak wiec dzisiaj od rana jabko
      i miseczka kawalkow arbuza. I do tego koniecznie (choc juz nie tak zdrowo)
      kubel kawy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka