ariel23 26.11.03, 09:53 Dzis na sniadanie zjadlam banana pokrojonego w plasterki z miodem. Do tego kawa. Tez z miodem. A Wy co na sniadanie jadacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ferla Re: Sniadanie 26.11.03, 10:01 ja z reguły jem jakies kanapki, oczywiscie w biegu lub jesli nie zdaze to w pracy jogurt lub owoce. Ale za to w weekendy mamy prawdziwa uczte kulinarna ( i to nie tylko sniadaniowa... ) A tak w ogole to wlasnie mam solidny zamiar zaczac jesc mniej i o normalnych porach, przydałoby troche zrzucic do sylwestra... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Sniadanie 26.11.03, 10:08 ferla napisała: > A tak w ogole to wlasnie mam solidny zamiar > zaczac jesc mniej i o normalnych porach, przydałoby troche zrzucic do > sylwestra... :) Mi tez by sie przydalo... moze powolamy jakas grupe wsparcia? Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Sniadanie 26.11.03, 10:19 Bakoma kawowa (mmmmmm... pyszności) i dwie kanapy. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Sniadanie 26.11.03, 10:28 Chlebuś z greckim miodem, mniam, mniam. Obowiązkowo herbata. Kawa potem. A jak już mi się udało zalogować, czy Wy też od wczoraj macie kłopoty z forum? Czy znowu się okaże, że tylko ja:( Kłopoty z logowaniem, ściąga się długo itd. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Sniadanie 26.11.03, 11:20 chiara76 napisała: > A jak już mi się udało zalogować, czy Wy też od wczoraj macie kłopoty z forum? > Czy znowu się okaże, że tylko ja:( Kłopoty z logowaniem, ściąga się długo itd. Ja wczoraj mialam klopoty z forum. Dzis na razie wszytsko szybko dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Sniadanie 26.11.03, 11:03 Kromka Wasy, ogórek kiszony, jedna paróweczka cielęca albo drobiowa. Herbatka. Albo płatki kukurydziane z miodem i mlekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Sniadanie 26.11.03, 11:14 ojej, jakie slodkie :-((( a ja w koncu docenilam racje mojej mamy i codziennie prawie jem sobie ciepla owsianke na sniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Sniadanie 26.11.03, 11:19 malen_a napisała: > ojej, jakie slodkie :-((( Nooo, dzis wyjatkowo slodkie. Ale taka mialam ochote na cos slodkiego! A normalnie to ja nie jadam sniadan, ale kazdego dnia sobie obiecuje, ze od jutra to juz na pewno zaczne. A jak tam zdrowko Twe? Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Sniadanie 26.11.03, 11:40 jak to nie jesz sniadan ???ja Ci tu zaraz lanie spuszcze :-) w koncu to "najwazniejszy posilek dnia" a zdrowko, dziekuje juz b.dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Sniadanie 26.11.03, 11:49 malen_a napisała: > jak to nie jesz sniadan ???ja Ci tu zaraz lanie spuszcze :-) w koncu > to "najwazniejszy posilek dnia" nie jem, bo rano jedyna rzecza jaka jestem w stanie zrobic to przestawiac budzik o 5 minut (nawet 5 razy), wiec jak juz dalej nie da rady przestawic tego budzika, to biegne pod kran, wkladam ubranie i jestem zla, ze mi wlasnie autobus ucieka. > > a zdrowko, dziekuje juz b.dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: Sniadanie :-)))) 26.11.03, 12:00 W tygodniu wrzucam jakieś kanapki do brzuszka, a że pora jest nieludzka, osładzam sobie te śniadanka tym, że jadam je prawie zawsze w łóżku. A w weekendy... mmmmm... jest mi tak dobrze, że też jadam je w łóżku :-))))) Te sobotnio-niedzielne śniadanka cechuje brak pośpiechu, jogurt kawowy ukradkiem podjadany Egonowi ;-) i duuuuuużo czasu.... Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Sniadanie 26.11.03, 12:12 to teraz trzeba Ci sprawic taki budzik, zebys nie mogla go przestawiac, bo te 20 min spania dluzej i tak nic nie daja a nie masz czasu zjesc! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Sniadanie 26.11.03, 15:26 malen_a napisała: > to teraz trzeba Ci sprawic taki budzik, zebys nie mogla go przestawiac, bo te > 20 min spania dluzej i tak nic nie daja a nie masz czasu zjesc! :-) Ja ma budzik w telefonie, ktorego nie chce sie pozbawiac (bo wlasnie go mozna przesuwac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
totenhosen Re: Sniadanie 26.11.03, 12:41 dzis wyszlam z domu przed sniadaniem bo chcialam zalatwic kilka spraw pojechalam do siostry(1 pozycja na liscie) i wyszlo ze kilka spraw samo sie rozwiazalo wiec mialam troche czasu i sniadanie dostalam razem z moim siostrzencami ;) kanapki z serkiem chyba ostrawia + rzoskiewka lub pomidor i herbata jak dla mnie zdecydowanie za slodka, ale wypilam bez komentarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 nareszcie !!! 26.11.03, 13:35 Wiecie co? w koncu sie tu fajnie zrobilo, bo pamietam jakis watek o jedzeniu, gdzie wszystkie babki sie upieraly, ze jedza tylko 2 jogurciki dziennie, albo kanapeczki, albi zupeczki...wszystko takie tycie !!!! nikt nie jadl normalnie !!! a co do sniadania, to jak bylam w domu to zawsze w zime i na jesieni pilam herbate, bo tata rano robil i jadlam jakis jogurt albo nic, bo nie lubie przed 7 rano....teraz, herbate pije czasami, ale wezme sie na sposob i powiem zeby Sebek mi robil, bo wczesniej wstaje ;-) i zjadam jakis jogurt i herbatniki ;-) niezbyt poprawne zywieniowo, ale co tam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: nareszcie !!! 26.11.03, 14:43 Tak, tak, ja też pamiętam :-) Zaawansowana anoreksja u wszystkich występowała... hahaha.... czytałam te wypowiedzi w stylu "pół plasterka banana i szklanka wiody mineralnej na śniadanie" i podobnie przez resztę dnia, i zastanawiałm się, gdzie są normalni ludzie, jadający normalne śniadania... Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: nareszcie !!! 26.11.03, 14:50 A ja tam lubię sobie zjeść, a co!:) Ale na śniadanie (choć najzdrowiej właśnie wtedy zjeść najwięcej) niewiele, po prostu rano mam takie uczucie ściśniętego gardła. I jem przez rozum, jak to się mówi. Za to potem lubię sobie podjeść, no, i zrobiłam się głodna. Ładnie, ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Sniadanie 26.11.03, 19:37 Jajecznica rulez! (Ale zwykle kończy się na płatkach cynamonowych - mniej zmywania). -- Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Jestem żarłokiem ;) 27.11.03, 08:51 Śniadanko to dla mnie najważniejszy posiłek, zawsze muszę zjeść. Zazwyczaj jem muesli crunch z zimnym mlekiem i piję gorzką herbatkę z cytryną, w weekendy jednak robię sobie prawdziwą ucztę kontynentalną i nikt by nie uwierzył (zwłaszcza patrząc na mnie) ile jestem w stanie zjeść ;) Ja w ogóle lubię sobe dobrze zjeść, lubię nowe smaki, a że w życiu w niczym raczej się nie ograniczam nie wyobrażam sobie siebie na jakiejś diecie, dobrze, że nie muszę takowych stosować. Ale jak czytam posty niektórych na forum albo w gazetach wypowiedzi jakichś gwiazd to się dziwię, że ci ludzie jeszcze żyją (ale co to za życie) bo ja bym pewnie umarła z głodu. Pozdrawiam wszystkich żarłoków. Odpowiedz Link Zgłoś
azja.pl Re: Sniadanie 28.11.03, 13:29 A ja nigdy nie jestem glodna rano. Dopiero ok godz 10 jestem w stanie cos zjesc. Ale rano zawsze musze wypic kawe z mlekiem i cukrem. Odpowiedz Link Zgłoś
mka16 Re: Sniadanie 29.11.03, 20:51 A ja rano to tylko owoce. Lubilam sobie swego czasu podjesc od rana, a potem przeczytalam jakas madra diete, ze dla zoladka to tak od rana najlepiej owoce i jakos sie przestawilam. I wcale nie jest mi zle. Tak wiec dzisiaj od rana jabko i miseczka kawalkow arbuza. I do tego koniecznie (choc juz nie tak zdrowo) kubel kawy! Odpowiedz Link Zgłoś