Dodaj do ulubionych

HURRRRRA!!!!!!!!!!!!!SKONCZYLAM!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 17:40
wlasnie dzisiaj bylam ostatni raz na uczelni!Koniec podyplomowych! jupijajej!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))
no i wlasnie zaczely sie ferie zimowe....aaaaach!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • enancjo Re: HURRRRRA!!!!!!!!!!!!!SKONCZYLAM! 25.01.02, 17:43
      ..czesc .. rzucilas ??? .. czy moze ani chybu skonczylas z WYROZNIENIEM cio !!!!
      Enancjo

Gość portalu: samanta napisał(a):
      > wlasnie dzisiaj bylam ostatni raz na uczelni!Koniec podyplomowych! jupijajej!!!
      > !!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))
      > no i wlasnie zaczely sie ferie zimowe....aaaaach!!!!!!:))))))))))))))))))))))))
      > ))))))))))))

• enancjo Re: HURRRRRA!!!!!!!!!!!!!SKONCZYLAM! 25.01.02, 17:43
      .. hehe jakby nie bylo GRATULUJE !!!
      Enancjo
    • men_ Re: HURRRRRA!!!!!!!!!!!!!SKONCZYLAM! 25.01.02, 17:47
      To Ty będziesz Samanto teraz bardzo, bardzo mądra (czy mądralińsk), cio ?:)

współczuje, tfu, gratuluję :))
      • enancjo Re: HURRRRRA!!!!!!!!!!!!!SKONCZYLAM! 25.01.02, 17:50
        men_ napisał(a):

> To Ty będziesz Samanto teraz bardzo, bardzo mądra (czy mądralińsk), cio ?:)
        >
        > współczuje, tfu, gratuluję :))

.. oj brzydko ... nie TFUJ na majestat wiedzy :))).. bo teraz jak widzisz WIEDZA
        tfu WYPOCZYWA !!!!
        Enancjo
    • jasmina_tdi samanta!!!!!!!! 25.01.02, 17:49
      GRATULACJE.....!!!!!!!!!!! i jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!!!!! :)))))))

jasmine
    • jasmina_tdi men ;) 25.01.02, 17:51
      Rybenko moja zlota - czy nie wystarczy gdy kobieta WIE jak nie rozwalic chlodnicy w ciagu
      kwadransa??????? No to jak ????? :))))))
      • men_ Re: jasminka 25.01.02, 17:52
        Aaaaaaaaaaaaaaaaa
        Tylko nie zaczynaj znowu, plizzzzzzzzzzz :))
        • jasmina_tdi to wątek gratulacyjno - wypoczynkowy! 25.01.02, 17:53
          pomolestuje cię gdzie indziej! Nie psujmy samancie :)

men_ napisał(a):

> Aaaaaaaaaaaaaaaaa
          > Tylko nie zaczynaj znowu, plizzzzzzzzzzz :))

• Gość: samanta Re: to wątek gratulacyjno - wypoczynkowy! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:00
            Nie rzucilam ..skonczylam i (wstyd sie przyznac!) mam bardzo dobre oceny z egzaminow co wcale nie
            swiadczy ze jestem madra!Nadal jezdem glupia jak but z lewej nogi! :)Boze,jaka ulga!
            Koniec,konieeeec!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            Enancjo,machalam dzisiaj do Ciebie z drugiej strony parku!!!!!:))))))))))))))))
            • enancjo Re: to wątek gratulacyjno - wypoczynkowy! 25.01.02, 18:04
              .. dobra dobra .. ja wiem swoje madralo ...
              .. a zamiast machania to trzeba bylo wlezc .. a nie
              z chlopakami tak przy laweczce .. kurna .. Wiedza
              ZOBOWIAZUJE .. no jakby POSLA nie widziala .. ( ja nie
              wiem kto kolo mnie mieszka !!!! ) ...ech te baby
              Enancjo
              • Gość: czort atulacyjno - wypoczynkowy! IP: 10.0.0.* 25.01.02, 18:12
                toz ja nie wiedzialam, ze mam tak madrom zonem!!!!!!
                kurna felek, a to ja do szkol tyz muszem, bo mam jeno 6 klas skonczonych i
                chamem jezdem - ale moze, tak jak ty, pokonczem to wszycko - to do arystokracyi
                mnie przynmom? co? jak myslis?!!!!!
                • men_ Re: atulacyjno - wypoczynkowy! 25.01.02, 18:17
                  a w małzeństwie jak to jest, hę ? Rzadzi madrzejsza czy sprytniejsza ?:))

To które z was rządzi ?:)))
                  • Gość: samanta men IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:19
                    ja ino gacie kitram!od myslenia jezd moj maz czort!:)
                • Gość: samanta Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:17
                  Nawet nie smialam zajsc do Ciebie!nie dzwonisz,nie piszesz ,ostatnio wpadles w krancowy
                  pracoholizm a ja mialam Ci leb zawracac? Z tym chlopakami to gorzej bylo .Ani jednego na
                  roku!:)))same baby ,ale fajne:)
                  • enancjo Re: Enancjo do Samcia !!! 25.01.02, 18:30
                    .. no wiesz .. ze dla Twego majestatu mam zawsze czas :)))
                    .. pracoholizm .. jasne probuje ruskim sposobem
                    plan roczny w 3 mce(zima sie do tego nadaje.. dzionki
                    szybciej znikaja) .. a pozniej to sobie tak
                    leniwie popracujemy reszte roczku .. co by z wprawy
                    zbytniej nie wypasc ... i fiskusa nie draznic !!!
                    Enancjo

> Nawet nie smialam zajsc do Ciebie!nie dzwonisz,nie piszesz ,ostatnio wpadles w
                    > krancowy
                    > pracoholizm a ja mialam Ci leb zawracac? Z tym chlopakami to gorzej bylo .Ani j
                    > ednego na
                    > roku!:)))same baby ,ale fajne:)

• Gość: samanta Re: Enancjo do Samcia !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:32
                      a kto Cie tam wie Misiu!majestat wolal sie nie wpraszac co by wyproszonym nie zostac:)))))))))
                      Jakbys czasami dal glos to zapodalabym ze bede w okolicy a tak..:)
                      • enancjo Re: Enancjo do Samcia !!! 25.01.02, 18:36

> a kto Cie tam wie Misiu!majestat wolal sie nie wpraszac co by wyproszonym nie z
                        > ostac:)))))))))
                        > Jakbys czasami dal glos to zapodalabym ze bede w okolicy a tak..:)

.. ok .. chyle me czolo unizenie .. zem zniknal ciut ostatnio,
                        ale nie mam sily po 10-12 godzinkach w monitor sie gapic ...
                        .. teraz znikam .. Misiek nalesniczki musi dostac ..:)))
                        .. ale wroce tego wieczora .. ciut to pozniej..
                        .. pozdrowionka dla Pomci !!!!!! i reszty ..
                        Enancjo
                        • Gość: pomerank Enancjo IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 18:42
                          Pozdrówka!! :) No proszę, niby zima a tu wszyscy orzą jak woły!
                • Gość: samanta mezu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:18
                  masz glupia zone!Tylko glupi musi sie uczyc nie?:)))))))))
                  • Gość: pomerank Samanto, a może tak za mnie jeszcze, hm?:))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 18:24
                    Zawsze to raźnej. :)))
                    • Gość: samanta Re: Samanto, a może tak za mnie jeszcze, hm?:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:26
                      Pomcia,toz ja ze durna zeby za Ciebie! Jak chcesz to ksiazki za Toba ponosze,co?:)))))))))
                      • Gość: pomerank Re: Samanto, a może tak za mnie jeszcze, hm?:))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 18:29
                        Ty książki a ja worki będę nosić!:)))
                        Jeśli taka dalej pójdzie. Dziś się dowiedziałam, że taaaaaaką kobyłę nam
                        wpakowali dodatkowo do zakresu.:(
                        Idę po koniaczek. :)))))
                        • Gość: samanta Re: Samanto, a może tak za mnie jeszcze, hm?:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:30
                          myslisz ze po pijaku lepiej Ci do glowy wejdzie????;))))))))))))) Cholera,dzsiaj ja powinnam sie upic!:)
                          • Gość: pomerank Re: Samanto, a może tak za mnie jeszcze, hm?:))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 18:33
                            Nie po pijaku a po małym "luziku". Najważniejsze to opanować panikę.
                            A Ty się urąb jak na portowca przystało:)))))
                            • Gość: samanta Re: Samanto, a może tak za mnie jeszcze, hm?:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:36
                              Jasne!postawie se flache zubrowy przed monitorem i bede chlac! no cooo Ty:)))))))))))
                              • Gość: pomerank Re: Samanto, a może tak za mnie jeszcze, hm?:))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 18:39
                                Ja tam będę chlać. :))))))) 23 kwietnia roku Pańskiego 2002, o ok. godziny
                                14.00 powinnam być już po dooooobrym drinku:)))))))))))))))))))))))))))
                                • Gość: samanta Re: Samanto, a może tak za mnie jeszcze, hm?:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:41
                                  od razu wiadro Pomcia po czyms takim!:))))))))))))) Pietro wyzej Enancjusz sle pozdrowienia !
                                  • Gość: pomerank Re: Samanto, a może tak za mnie jeszcze, hm?:))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 18:45
                                    W zeszłym roku, jak delikwent wychodził z sali tortur to odczekiwał minutkę,
                                    wchodził ponownie by usłyszeć, czy zdał czy nie a następnie udawał się do
                                    SPECJALNEGO pokoju, gdzie wlewano w niego szklanicę jakiegoś zajzajera, żeby
                                    zaczął odpuszczać. A potem to już nie wiem, co się działo, kroniki o tym
                                    milczą.:))))))))
                                    • Gość: samanta Re: Samanto, a może tak za mnie jeszcze, hm?:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:52
                                      Jezuuu..Pomcia..w cos Ty sie wdala!!!!!!!!!!!!!!???????????? Az taaak? Bidulko Ty moja !
    • crimen Re: HURRRRRA!!!!!!!!!!!!!SKONCZYLAM! 25.01.02, 18:42
      Wiedziałem że jesteś wielka:)))Gratulacje.Twoje zdrowie;)
      • Gość: samanta Re: HURRRRRA!!!!!!!!!!!!!SKONCZYLAM! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:45
        Jezuuu..Ty juz chlejesz?????;))))))))))))))))))
        • crimen Re: HURRRRRA!!!!!!!!!!!!!SKONCZYLAM! 25.01.02, 18:47
          To z radości.Parę zdjęć ocalało:)))))))))))))))))
          • Gość: samanta Re: HURRRRRA!!!!!!!!!!!!!SKONCZYLAM! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:51
            to rzucaj na skaner...szybciutko!:))))))
            • crimen Re: HURRRRRA!!!!!!!!!!!!!SKONCZYLAM! 25.01.02, 19:00
              Teraz to ja sobie otworzyłem butelkę łyskacza.Jutro wysyłam Ci pocztą wszystkie
              ocalałe.Czorcikowi też;)
              • Gość: samanta Re: HURRRRRA!!!!!!!!!!!!!SKONCZYLAM! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 19:05
                Sluchaj Kochanie..ty mi sie tu kuwa nie buntuj tylko slij teraz! niooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • crimen Re: HURRRRRA!!!!!!!!!!!!!SKONCZYLAM! 25.01.02, 19:09
                  Kochanie.Tak mi się dobrze pije, a Ty chcesz abym się brał za precyzyjną robotę?
                  Juuuutro, cio? ;)))
                  • Gość: samanta Re: HURRRRRA!!!!!!!!!!!!!SKONCZYLAM! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 19:21
                    Nie!-ktzyknela po czym wkurwiona tupnela noga .nooooo...Cuksik ....slij zdjatka Kotku!;)
                    • crimen Re: HURRRRRA!!!!!!!!!!!!!SKONCZYLAM! 25.01.02, 19:50
                      KOchanie, chciałbym, ale chyba się nie uda:(
    • enancjo Re:Samcia .& Pomcia.. 25.01.02, 18:48
      .. mnie tez dzis ( letko )bierze na zniszczenie
      kilku szarych komorek.. bo weekend sie
      zaczal a te w kolko swoje .. ZROB to ZROB TAMTO
      .. no to za zdrowko ... tych no SZCZESLIWCOW :)))
      Enancjo
      PS: mam przerwe .. bo Misiek ma bajke .. do czego to doszlo
      • Gość: samanta Re:Samcia .& Pomcia.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:54
        no pieknie! Izaraz pojdzie donos ze samanta rozpija towarzycho na forum!;)))))))) Zdrowko obywatele i
        obywatelki:)))))))))))
        • enancjo Re:Samcia .& Pomcia.. 25.01.02, 18:56
          .. no a ponziej bedzie BIALE TANGO !!!!!
          .. zdrowko .. to przecie by nam ino cieplej
          bylo i na duszyczkach gralo.. istna TRADYCJA
          na sie RODZI .. KULTUR(w)A...
          Enancjo
          • Gość: samanta Re:Samcia .& Pomcia.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 19:07
            cieplutko mi na duszy Z reszta jak mogloby byc inaczej z Wami?
            • Gość: pomerank Re:Samcia .& Pomcia.. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 19:19
              Już mam koniaczek... :)
              Przyjęłam od niedzieli nową taktykę. Pięć dni orania, dzień orania - powtórki i
              dzień wolny. Taki cykl. Inaczej się wykończę z kretesem... Jakieś morze,
              karnawał!!! Bo zdziczeję!!!!
              Komu nalać?
              • Gość: samanta Re:Samcia .& Pomcia.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 19:22
                nie cierpie koniaku ale..lej Pomcia!:)
                • Gość: pomerank Re:Samcia .& Pomcia.. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 19:25
                  Leję...:) A teraz pikuję do wanny. Bawcie się dobrze! :)))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka