olusimama 02.04.09, 14:07 byłam na przesiewowej mammografii dla starowinek po 35 roku zycia. Razem z przyjaciółką poszłyśmy. i teraz ona ma jutro biopsję a ja we wtorek usg kontrolne. ile jeszcze mnie czeka niespodzianek? ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: ile jeszcze? 02.04.09, 14:58 Epo? Poszłaś. Jesteś pod kontrolą. Jakie 'niespodzianki' czekają na te kobiety, które nie idą? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
olusimama ufff 07.04.09, 18:25 Alicja ma łagodnego gruczolakowłókniaka. A ja nie mam nic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: ufff 07.04.09, 21:38 I o to chodzi :) lepiej krótka chwila strachu niż nie pilnowanie się :) Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
olusimama służba zdrowia, psia ich mać 21.04.09, 11:27 olusimama napisała: > Alicja ma łagodnego gruczolakowłókniaka. Tydzień temu Alicja musiała jechać na powtórną biopsję, bo sdię okazało, że w tym dniu był jakiś bałagan w wynikach. Dwa dni później zadzwoniła po info i usłyszała, że wszystko ok, jej wynik się nie pomylił. A wczoraj zadwonił do niej jej lekarz, opierniczył z góry na dół, żenie przyjechła po wyniki i poinmfoprmował, że ma guza liściastego. Prwdopodobnie z naciekami, czyli złośliwego. Dzisiaj ma biopsję gruboigłową i tomografię i w zalezności od wyników natychmiastowe leczenie. Od hormonoterapii i naswietlań do - w najgorszym przypadku- mastektomii. no ja pierdolę Odpowiedz Link Zgłoś