Dodaj do ulubionych

SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...?

IP: *.sympatico.ca 17.07.01, 20:05
... jesli taki jest. Ostatnio ( tzn. od ery kamienia lupanego) nikt takiego nie
znalazl, ale kto wie, moze ja bede miala troche szczescia?!
Obserwuj wątek
    • Gość: krecha Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? IP: *.hwr.arizona.edu 17.07.01, 20:13
      Chyba raczej nie znajdziesz, skoro nie wierzysz, ze taki istnieje.

Myslisz, ze ten z epoki kamienia lupanego moglby Ci sie podobac?
    • Gość: Aniol Re: ......przynosz Ci szczescie. IP: *.sympatico.ca 17.07.01, 20:31
      ........przychodze tylko raz. Obejrzyj sie za siebie. Czy dalej nie wierzysz ?
      Jezeli Cie nie moge przekonac , to spojrz w " SIEBIE ".

/Aniol laskawy /
      • Gość: Santa Re: ......przynosz Ci szczescie. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 22:26
        Świętość nie obliguje mnie do rozumienia wszystkiego więc jestem
        usprawiedliwiona ze swej niewiedzy.
      • Gość: LM Do Aniola IP: *.sympatico.ca 18.07.01, 00:03
        Pominienes sie koles leczyc! Sam spojrz w siebie - co widzisz? Pustka? Brawo.
      • Gość: gadula Re: ......przynosz Ci szczescie. IP: *.ym1.on.wave.home.com 18.07.01, 14:34
        Gość portalu: Aniol napisał(a):

> ........przychodze tylko raz. Obejrzyj sie za siebie. Czy dalej nie wierzysz ?
        > Jezeli Cie nie moge przekonac , to spojrz w " SIEBIE ".
        >
        > /Aniol laskawy /

kto by pomyslal, nawet aniolowi staje!
    • Gość: good son Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 22:50
      Gość portalu: LM napisał(a):

> ... jesli taki jest. Ostatnio ( tzn. od ery kamienia lupanego) nikt takiego nie
      >
      > znalazl, ale kto wie, moze ja bede miala troche szczescia?!

frustracja czy kompleksy? nie wiem, czy Ty będziesz miała szczescie, ale facet, ktory Cie spotka, na pewno bedzie
      mial pecha.
      • Gość: LM Do... IP: *.sympatico.ca 18.07.01, 00:06
        Nie przesadzaj. Nie jest tak zle. Zreszta szczescie jest sprawa wzgledna. Moj
        facet nie narzeka. I jest inteligentny. Po prostu szukalam innego - dla
        kolezanki. Niestety to nie ty. PA
    • Gość: tadek Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 22:51
      a po co Ci inteligentny facet? zebys mogla bawic sie zabawka, ktorej nie umiesz obslugiwac?
      • Gość: max Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 22:56
        Jeśli będziesz uparcie szukała , wtedy znajdziesz.Życzę Ci z całego serca
        powodzenia ,oby to był ten wymarzony.
        • Gość: Santa do wszystkich IP: 213.76.59.* 17.07.01, 22:59
          dajcie mu(jej) spokój.Ma chandrę! Wszędzie tak gania i pomstuje na wszystko.:))
          Może to "trudne dni"???:))
        • Gość: LM Do Max IP: *.sympatico.ca 18.07.01, 00:12
          Dziekuje, ale juz znalazlam.
      • Gość: LM Do tadek IP: *.sympatico.ca 18.07.01, 00:08
        Umie wiecej niz myslisz!
    • Gość: mario2 Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? IP: *.dip.t-dialin.net 17.07.01, 23:28
      Swoj do swego ciagnie. Nie dziwota wiec, ze do tej pory trafialas tylko na
      idiotow!!!
      Mario
      • Gość: Janek Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 23:43
        Inteligentny moze znaczyć nudny, bo niekoniecznie błyskotliwy, a to Wy kobiety
        uwielbiacie. Taki doktor matematyki ze specjalizacją "liczby urojone".
        Baaaardzo inteligentny.
        • Gość: LM Do Janek IP: *.sympatico.ca 18.07.01, 00:11
          Inteligetny normalnemu czlowiekowi kojarzy sie z blyskotliwym. A ja szukam
          FACETA. Wlasciwie tylko tyle trzeba bylo napisac. Moze ci identifikujacy sie z
          pierwsza czescia stwierdzenia w ogole by sie nie odzwyali? Jak myslisz?
          • Gość: good son Re: Do Janek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 01:04

>. A ja szukam
            > FACETA. Wlasciwie tylko tyle trzeba bylo napisac.

o wlasnie! tak trzeba bylo od razu! uczciwosc! raczki na stol! to, jak zauwazyl Gombrowicz, podstawa zycia
            spolecznego!
          • mario2 Re: Do LM 18.07.01, 11:26
            Ty masz naprawde schizofrenie- patrz post w Temacie "do zakochania jeden krok"
            i Twoje slowa: 1 Blad ja juz mam faceta.
            Masz i szukasz. Raz inteligentnego, raz nie. Podejrzewam, ze obojetnie jaki by
            Ci sie trafil przyjelabys z otwatrymi ramionami. Byle spodnie nosil.
            Mario
            • Gość: LM DO MARIO IP: *.sympatico.ca 18.07.01, 16:22
              Kto tu ma schizofrenie to ma. Ja szukam faceta do rozmowy i nie mam zamiaru do
              nikogo przyjezdzac. Niegdy nie twierdzilam ze poznam przez internet milosc
              swojego zycia i nawet jej nie szukam.
              "Szukam inteligentnego faceta" ... a co ty myslales, ze szukam go na noc. Nie
              dzieki. Co za ...
              • mario2 Re: DO LM 18.07.01, 18:10
                A po co Tobie inteligentny facet do rozmowy???
                Sadze, ze w Twoim przypadku osobowosci posel Niesiolowski, czy A. Lepper
                zupelnie wystarcza!!!
                Mario
                • Gość: LM do mario2 IP: *.ica.net 19.07.01, 03:23
                  Zadowole sie toba. Zartowalam.
                  • mario2 Re: do mario2 19.07.01, 09:19

> Zadowole sie toba. Zartowalam.

W imie Twojej edukacji i resocjalizacji moge sie poswiecic!
                    Mario

• Gość: LM do mario2 IP: *.ica.net 19.07.01, 19:42
                      Jesli ktos sie poswieca, ale nie wklada w to serca i robi to bez przekonania ,
                      to i tak efekty beda marne. A dla ciebie to takie wielkie poswiecenie...?!
                    • Gość: LM Re: do mario2 IP: *.ica.net 19.07.01, 19:52
                      Zadowolenie sie toba byloby w gruncie rzeczy poswieceniem z mojej strony. Ale
                      powiedzmy, ze dobrze, skoro tak dbasz o moja edukacje. Wiec...? Moge wiedziec
                      ile masz lat inteligentny facecie ? To inteligentny w ogole nie pasuje do
                      mario2.
                      • mario2 Re: do mario2 19.07.01, 20:05

> Zadowolenie sie toba byloby w gruncie rzeczy poswieceniem z mojej strony.

Dziwi mnie, ze w ogole znasz takie slowa jak poswiecenie!!! I to niby w imie
                        czego mialabys sie poswiecic? Czy nie uwazasz, ze moj altruizm sie i tak juz za
                        daleko posunal?

Ale powiedzmy, ze dobrze, skoro tak dbasz o moja edukacje. Wiec...? Moge
                        wiedziec ile masz lat inteligentny facecie ?

W gruncie rzeczy to nie tajemnica. Jednak, wybacz na takie pytania nie mam
                        zamiaru odpowiadac na forum ogolnym. Co w koncu za roznica? Przyjmnij wiec, ze
                        jestem gdzies w polowie drogi miedzy matura (jesli wiesz co to jest) a emerytura
                        (moze nigdy nie doczekasz).
                        Widac juz powoli, ze przebywanie w moim towarzystwie przynosi pewne korzysci.
                        Zajrzalas do slownika i poznalas slowo inteligencja!!!! Brawo

To inteligentny w ogole nie pasuje do

Widac zajrzec, a zrozumiec co sie czyta to dwie rozne rzeczy. Coz pocwicz
                        jeszcze: Masz ku temu okazje . Do 26.o7.2001 znikam z Forum. Sporzytkuj ten czas!!

> mario2.

• woland? Do LM 18.07.01, 11:56
            szuakjcie <koleżanko>, a znajdziecie
            • kropka! Re: Do LM 18.07.01, 12:06
              > szuakjcie ,

przepraszam,a co to znaczy?????
              • Gość: drwal Re: Do kropy! IP: *.scm.de 18.07.01, 12:25
                paskudna, drobiazgowa kropa! a wstyd� się !
                • kropka! Re: Do drwala 18.07.01, 12:29
                  to w interesie pozostałych rozmówców,co by zrozumieli

Gość portalu: drwal napisał(a):

> paskudna, drobiazgowa kropa! a wstyd� się !

• mario2 Re: Do drwala 18.07.01, 18:15
                    Dostalas w koncu maila czy nie?
                    Mario
                    • kropka! Re: Do mario2 19.07.01, 09:09
                      dostałam,zaraz odpiszę!!!!!

mario2 napisał(a):

> Dostalas w koncu maila czy nie?
                      > Mario

• Gość: aga Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? IP: *.unregistered.formus.pl 18.07.01, 14:46
      życzę ci powodzenia
      • Gość: bialas Re:Do Agi IP: *.net.autocom.pl 18.07.01, 17:55
        Aga,pracujesz w Formusie?Pozdr.bialasek
    • Gość: LM DO good son IP: *.sympatico.ca 18.07.01, 17:07
      Jestes facetem?
      • Gość: Samanta Re: DO LM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 14:14
        A ja myślę,że masz duże dłonie , owłosioną klatkę piersiową i nosisz spodnie.
      • Gość: good son Re: DO good son IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 16:16
        jezyk angielski, cwiczenia do lekcji pierwszej: omow roznice pomiedzy "son" i "daughter"
    • bigda Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? 19.07.01, 16:03
      Co wy tak wszystkie z ta inteligencja. Moja jest na poziomie trzeciego odhylena
      standardowego, tzn ze niby jestem bystrzejszy od 99% ludzi. I niby co z tego
      mialoby wynikac?
      • kropka! Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? 20.07.01, 11:03
        a chciałbyś mieć nieinteligentną dziewczynę???

bigda napisał(a):

> Co wy tak wszystkie z ta inteligencja. Moja jest na poziomie trzeciego odhylena
        >
        > standardowego, tzn ze niby jestem bystrzejszy od 99% ludzi. I niby co z tego
        > mialoby wynikac?

• Gość: WILD Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 00:03
      A doczegóż Ci on ? W czym ma się ona przejawiać ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka