Gość: LM IP: *.sympatico.ca 17.07.01, 20:05 ... jesli taki jest. Ostatnio ( tzn. od ery kamienia lupanego) nikt takiego nie znalazl, ale kto wie, moze ja bede miala troche szczescia?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krecha Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? IP: *.hwr.arizona.edu 17.07.01, 20:13 Chyba raczej nie znajdziesz, skoro nie wierzysz, ze taki istnieje. Myslisz, ze ten z epoki kamienia lupanego moglby Ci sie podobac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniol Re: ......przynosz Ci szczescie. IP: *.sympatico.ca 17.07.01, 20:31 ........przychodze tylko raz. Obejrzyj sie za siebie. Czy dalej nie wierzysz ? Jezeli Cie nie moge przekonac , to spojrz w " SIEBIE ". /Aniol laskawy / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santa Re: ......przynosz Ci szczescie. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 22:26 Świętość nie obliguje mnie do rozumienia wszystkiego więc jestem usprawiedliwiona ze swej niewiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Do Aniola IP: *.sympatico.ca 18.07.01, 00:03 Pominienes sie koles leczyc! Sam spojrz w siebie - co widzisz? Pustka? Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: ......przynosz Ci szczescie. IP: *.ym1.on.wave.home.com 18.07.01, 14:34 Gość portalu: Aniol napisał(a): > ........przychodze tylko raz. Obejrzyj sie za siebie. Czy dalej nie wierzysz ? > Jezeli Cie nie moge przekonac , to spojrz w " SIEBIE ". > > /Aniol laskawy / kto by pomyslal, nawet aniolowi staje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good son Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 22:50 Gość portalu: LM napisał(a): > ... jesli taki jest. Ostatnio ( tzn. od ery kamienia lupanego) nikt takiego nie > > znalazl, ale kto wie, moze ja bede miala troche szczescia?! frustracja czy kompleksy? nie wiem, czy Ty będziesz miała szczescie, ale facet, ktory Cie spotka, na pewno bedzie mial pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Do... IP: *.sympatico.ca 18.07.01, 00:06 Nie przesadzaj. Nie jest tak zle. Zreszta szczescie jest sprawa wzgledna. Moj facet nie narzeka. I jest inteligentny. Po prostu szukalam innego - dla kolezanki. Niestety to nie ty. PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 22:51 a po co Ci inteligentny facet? zebys mogla bawic sie zabawka, ktorej nie umiesz obslugiwac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 22:56 Jeśli będziesz uparcie szukała , wtedy znajdziesz.Życzę Ci z całego serca powodzenia ,oby to był ten wymarzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santa do wszystkich IP: 213.76.59.* 17.07.01, 22:59 dajcie mu(jej) spokój.Ma chandrę! Wszędzie tak gania i pomstuje na wszystko.:)) Może to "trudne dni"???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? IP: *.dip.t-dialin.net 17.07.01, 23:28 Swoj do swego ciagnie. Nie dziwota wiec, ze do tej pory trafialas tylko na idiotow!!! Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 23:43 Inteligentny moze znaczyć nudny, bo niekoniecznie błyskotliwy, a to Wy kobiety uwielbiacie. Taki doktor matematyki ze specjalizacją "liczby urojone". Baaaardzo inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Do Janek IP: *.sympatico.ca 18.07.01, 00:11 Inteligetny normalnemu czlowiekowi kojarzy sie z blyskotliwym. A ja szukam FACETA. Wlasciwie tylko tyle trzeba bylo napisac. Moze ci identifikujacy sie z pierwsza czescia stwierdzenia w ogole by sie nie odzwyali? Jak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good son Re: Do Janek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 01:04 Gość portalu: LM napisał(a): >. A ja szukam > FACETA. Wlasciwie tylko tyle trzeba bylo napisac. o wlasnie! tak trzeba bylo od razu! uczciwosc! raczki na stol! to, jak zauwazyl Gombrowicz, podstawa zycia spolecznego! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do LM 18.07.01, 11:26 Ty masz naprawde schizofrenie- patrz post w Temacie "do zakochania jeden krok" i Twoje slowa: 1 Blad ja juz mam faceta. Masz i szukasz. Raz inteligentnego, raz nie. Podejrzewam, ze obojetnie jaki by Ci sie trafil przyjelabys z otwatrymi ramionami. Byle spodnie nosil. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM DO MARIO IP: *.sympatico.ca 18.07.01, 16:22 Kto tu ma schizofrenie to ma. Ja szukam faceta do rozmowy i nie mam zamiaru do nikogo przyjezdzac. Niegdy nie twierdzilam ze poznam przez internet milosc swojego zycia i nawet jej nie szukam. "Szukam inteligentnego faceta" ... a co ty myslales, ze szukam go na noc. Nie dzieki. Co za ... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: DO LM 18.07.01, 18:10 A po co Tobie inteligentny facet do rozmowy??? Sadze, ze w Twoim przypadku osobowosci posel Niesiolowski, czy A. Lepper zupelnie wystarcza!!! Mario Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do mario2 19.07.01, 09:19 Gość portalu: LM napisał(a): > Zadowole sie toba. Zartowalam. W imie Twojej edukacji i resocjalizacji moge sie poswiecic! Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM do mario2 IP: *.ica.net 19.07.01, 19:42 Jesli ktos sie poswieca, ale nie wklada w to serca i robi to bez przekonania , to i tak efekty beda marne. A dla ciebie to takie wielkie poswiecenie...?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Re: do mario2 IP: *.ica.net 19.07.01, 19:52 Zadowolenie sie toba byloby w gruncie rzeczy poswieceniem z mojej strony. Ale powiedzmy, ze dobrze, skoro tak dbasz o moja edukacje. Wiec...? Moge wiedziec ile masz lat inteligentny facecie ? To inteligentny w ogole nie pasuje do mario2. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do mario2 19.07.01, 20:05 Gość portalu: LM napisał(a): > Zadowolenie sie toba byloby w gruncie rzeczy poswieceniem z mojej strony. Dziwi mnie, ze w ogole znasz takie slowa jak poswiecenie!!! I to niby w imie czego mialabys sie poswiecic? Czy nie uwazasz, ze moj altruizm sie i tak juz za daleko posunal? Ale powiedzmy, ze dobrze, skoro tak dbasz o moja edukacje. Wiec...? Moge wiedziec ile masz lat inteligentny facecie ? W gruncie rzeczy to nie tajemnica. Jednak, wybacz na takie pytania nie mam zamiaru odpowiadac na forum ogolnym. Co w koncu za roznica? Przyjmnij wiec, ze jestem gdzies w polowie drogi miedzy matura (jesli wiesz co to jest) a emerytura (moze nigdy nie doczekasz). Widac juz powoli, ze przebywanie w moim towarzystwie przynosi pewne korzysci. Zajrzalas do slownika i poznalas slowo inteligencja!!!! Brawo To inteligentny w ogole nie pasuje do Widac zajrzec, a zrozumiec co sie czyta to dwie rozne rzeczy. Coz pocwicz jeszcze: Masz ku temu okazje . Do 26.o7.2001 znikam z Forum. Sporzytkuj ten czas!! > mario2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: Do kropy! IP: *.scm.de 18.07.01, 12:25 paskudna, drobiazgowa kropa! a wstyd� się ! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Do drwala 18.07.01, 12:29 to w interesie pozostałych rozmówców,co by zrozumieli Gość portalu: drwal napisał(a): > paskudna, drobiazgowa kropa! a wstyd� się ! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Do mario2 19.07.01, 09:09 dostałam,zaraz odpiszę!!!!! mario2 napisał(a): > Dostalas w koncu maila czy nie? > Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? IP: *.unregistered.formus.pl 18.07.01, 14:46 życzę ci powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialas Re:Do Agi IP: *.net.autocom.pl 18.07.01, 17:55 Aga,pracujesz w Formusie?Pozdr.bialasek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samanta Re: DO LM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 14:14 A ja myślę,że masz duże dłonie , owłosioną klatkę piersiową i nosisz spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good son Re: DO good son IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 16:16 jezyk angielski, cwiczenia do lekcji pierwszej: omow roznice pomiedzy "son" i "daughter" Odpowiedz Link Zgłoś
bigda Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? 19.07.01, 16:03 Co wy tak wszystkie z ta inteligencja. Moja jest na poziomie trzeciego odhylena standardowego, tzn ze niby jestem bystrzejszy od 99% ludzi. I niby co z tego mialoby wynikac? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? 20.07.01, 11:03 a chciałbyś mieć nieinteligentną dziewczynę??? bigda napisał(a): > Co wy tak wszystkie z ta inteligencja. Moja jest na poziomie trzeciego odhylena > > standardowego, tzn ze niby jestem bystrzejszy od 99% ludzi. I niby co z tego > mialoby wynikac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WILD Re: SZUKAM INTELIGENTNEGO FACETA ...? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 00:03 A doczegóż Ci on ? W czym ma się ona przejawiać ? Odpowiedz Link Zgłoś