ariel23 03.12.03, 10:31 Macie juz jakies fajne plany? Wchodzi nowy film na ekrany "Pod sloncem Toskanii", no i zastanawiam sie czy sie nie wybrac do kina... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azja.pl Re: Co bedziecie robic w weekend? 03.12.03, 10:36 Jeszcze nie wiem, ale pewnie bede spac. Moze nawet spedze te dwa dni w lozku? Chyba nie chce mi sie nigdzie wychodzic. Musze odpoczac. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Co bedziecie robic w weekend? 03.12.03, 10:51 Ja na 100% będę szaleć po sklepach i robić zakupy gwiazdkowe!!! A potem może kino, które uwielbiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Co bedziecie robic w weekend? 03.12.03, 11:08 kasia721 napisała: > A potem może > kino, które uwielbiam!!! A jaki film? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Co bedziecie robic w weekend? 03.12.03, 11:43 Jeszcze nie wiem!!! Bardzo czesto to impuls!!! Może cos polecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Co bedziecie robic w weekend? 03.12.03, 11:48 kasia721 napisała: > Jeszcze nie wiem!!! Bardzo czesto to impuls!!! > Może cos polecisz? To wlasnie milosc juz widzialas :) Bardzo fajny jest Goodbye Lenin. Ja sie na pewno chce jeszcze wybrac na Rzeke tajemnic i moze wlasnie na "Pod sloncem Toskanii", ale widzilaam tylko plakat i nic nie wiem o tym filmie (chyba tylko to, ze gra tam jakis Polak) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Co bedziecie robic w weekend? 03.12.03, 20:06 Wczoraj znajomy był na premierze "Pod slońcem Toskanii" i mówi, że to super film aże odbieramy na podobnych falach to chyb asię wybiorę. A o filmie dowiem sięjak go obejżę. Tak lubię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Good bye Lenin 03.12.03, 20:24 Zgadzam sie co do Good bye lenin !!! Fajny film, widzialam go tu w Metz. My jako Ci co komunizm przezyli odbieramy go inaczej niz francuzi dla ktorych to po prostu rozrywka i ciekawostka Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Co bedziecie robic w weekend? 03.12.03, 13:25 W szkole przesiedzę :( Może mąż zjedzie do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
pogoda25 Re: Co bedziecie robic w weekend? 03.12.03, 14:05 a ja zostaje w domku bo "mój"jedzie w delegacje:(-ale oby do pn:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Mam w planach weekend w łóżku... 03.12.03, 18:03 ... sama :-))) Mam zapalenie ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Mam w planach weekend w łóżku... 03.12.03, 20:08 k.mmilka napisała: > ... sama :-))) Mam zapalenie ucha. to smutne i bolące. Zycze zdrówka. Przynajmniej możesz sobie poczytac do bólu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Goscie !!! 03.12.03, 20:28 A ja bede miala gosci w sobote !!! Troje Polakow z medycyny przyjezdza do nas i zrobimy sobie lazenie po Metz, obiadek w domu i potem piwko w jakiejs sympatycznej knajpce. strasznie sie ciesze ale jeszcze bardziej sie ciesze na przyszly weekend, musze wam opowiedziec: jedziemy do Paryza, zobaczymy sie z rodzina Sebka i moja ciotka, weczorem w sobote idziemy na musical Przeminelo z wiatrem, w niedziele na obiad do znajomych, a potem do jeszcze innych znajomych zobaczyc 3-tygodniowgo dzidziusia!!! No i moze jeszcze jedna niespodzianka, na ktora czekam ze strony Sebka sie spelni :-) ale powiem wam potem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Mam w planach weekend w łóżku... 03.12.03, 22:18 O mamo, biedulko, wiem, jak to boli, bo kiedyś to miałam. Nie wiem, jak Ty, ale ja chodziłam po ścianach.Życzę Ci więc szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Mam w planach weekend w łóżku... 04.12.03, 13:00 Dzięki, dzięki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
labeg Re: Co bedziecie robic w weekend? 03.12.03, 20:27 plany mam niesamowicie fajne:)))) jutro mam urlopik, jednodniowy na pozalatwianie roznych spraw: notariusz, wizyta u zleceniodawcy, manicure :], moze po jakichs skelpach polatam jak zdaze.. W piatek ide do pracy, bo sie umowilam wczesniej na szkolenie (ja ucze a nie mnie ucza:). W pierwszej minucie po osmiej godzinie pracy zbieram manatki i ide w sina dal - mam autobus do ukochanego i zadna sila mnie nie powstrzyma! Zamierzam z nim spedzic calutki weekend. Jedynym znanym punktem weekndu jest impreza imieninowa jego mamy, dostalam zaproszenie:), a co poza tym .. zobaczymy, na pewno spacerki, rozmowy, przytulanka hmm poezja :)))) A na kolejny weekend odwiedza mnie przyjaciolka z mezem i coreczka :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 może kino a na pewno w niedzielę koncert 05.12.03, 11:01 Na razie nie mam sprecyzowanych planów . Na pewno na niedziele mam zaproszenie na koncert świąteczny połączony z bankietem od mojego znajomego z firmy . W sobote może wybiore się do kina na " Pod słoncem Toskanii"Widziałam reklamę i mi się bardzo podobała . Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: może kino a na pewno w niedzielę koncert 05.12.03, 11:06 mocca2003 napisała: > sobote może wybiore się do kina na " Pod słoncem Toskanii"Widziałam reklamę i > mi się bardzo podobała . A ja tez chce na to sie wybrac, ale nie widzialam reklamy, tylko przeczytalam notke w internecie. Myslisz, ze moze byc fajny?? Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: może kino a na pewno w niedzielę koncert 05.12.03, 11:14 Powinnien być , podobno książka jest bardzo fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: może kino a na pewno w niedzielę koncert 05.12.03, 11:20 mocca2003 napisała: > Powinnien być , podobno książka jest bardzo fajna. Ksiazki nie czytalam, ale jakos kojarzy mi sie z ksiazkami Petera Mayle'a o Prowansji. Kojarzysz moze? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: może kino a na pewno w niedzielę koncert 05.12.03, 11:21 Wtrące się, ja czytałam , mnie się podobały:) ale ten film chyba będzie zupełnie inny... Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: może kino a na pewno w niedzielę koncert 05.12.03, 11:31 chiara76 napisała: > Wtrące się, ja czytałam , mnie się podobały:) ale ten film chyba będzie > zupełnie inny... A czytalas i o Prowansji i o Toskanii? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: może kino a na pewno w niedzielę koncert 05.12.03, 11:51 Dwie czytałam, ale chyba rzeczywiście tylko o Prowansji...jakoś dawno to było. ale podobały mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: może kino a na pewno w niedzielę koncert 05.12.03, 11:22 niestety nie . Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: może kino a na pewno w niedzielę koncert 05.12.03, 11:32 mocca2003 napisała: > niestety nie . To jak bedziesz miala ochote przeczytac cos lekkiego i sympatycznego to polecam Petera Mayle'a. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Mocca (i nie tylko) 08.12.03, 12:28 Bylas na tym filmie "Pod sloncem Toskanii"? Chcialabym przeczytac jakas opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: Mocca (i nie tylko) 08.12.03, 13:36 hej , niestety nie dotarłam na niego . Na pewno go jednak chciałabym go zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Co bedziecie robic w weekend? 08.12.03, 13:19 A ja byłam na filmie , który polecałyście jakiś czas temu "To Właśnie Miłość", byliśmy z Mężem i obojgu nam się podobało a szczególnie wątek portugalski, chyba ze względów sentymentalnych:)) a film baaardzo ładny. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Co bedziecie robic w weekend? 08.12.03, 15:20 chiara76 napisała: > A ja byłam na filmie , który polecałyście jakiś czas temu "To Właśnie Miłość", > byliśmy z Mężem i obojgu nam się podobało a szczególnie wątek portugalski, > chyba ze względów sentymentalnych:)) a film baaardzo ładny. A rzeczywiscie jest watek portugalski :)))) Wlasnie wyskoczylam do Empiku, gdzie puszczali piosenki po portugalsku wlasnie :) Ale niestety nie wiem kto spiewal, bo sie nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Weekend 13,14 grudnia 12.12.03, 11:10 Moj Mily bedzie pracowac w sobote, takze ja tez sie zgodzilam przyjsc do firmy na pare godzin (dlatego zalozylam watek: jak prosic o podwyzke-bede miala choc jeden argument ;)) Ale wieczor bym chciala jakos milo spedzic w milym miejscu i z milym drinkiem w reku ;) A w niedziele moze sie wybiore do kina na ta Toskanie.... Moze ktos z Was w koncu na to poszedl i moze polecic albo odradzic??? Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 byłam na tym filmie !!!!!!!!!!! 12.12.03, 23:25 hej byłam dzisiaj w koncu na tym filmie !!!!!!! polecam jest super choć zdecydowanie moge powiedziec , że najlepiej wybrac sie na ten film z przyjaciólka a nie z facetem . To typowo babski film , taki ciepły wzruszający i z polskim akcentem . Dodatkowo można sobie pooglądac piekne krajobrazy toskanii. jutro dałam sie wyciągnac na drugi film " Good bye lenin ". opowiem wam później jak mi sie podobał . W niedzielę mam zamiar trochę poleniuchować ... a przede wszystkim w weekend muszę dopracować plan pewnej miłej poniedziałkowej wizyty pozdrawiam was Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: byłam na tym filmie !!!!!!!!!!! 13.12.03, 10:55 Ja sie na niego wybieram jutro :) A na Goodbye Lenien bylam i bardzo polecam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 do Aariel 14.12.03, 22:54 aariel napisała: > Ja sie na niego wybieram jutro :) i co byłas podobał ci się ? > A na Goodbye Lenien bylam i bardzo polecam :))) nie dotarłam na niego jakoś ten film nie jest mi pisany :) miłego dnia poniedziałkowego :)mam nadzije , że masz juz lepszy humor Odpowiedz Link Zgłoś
aariel do Mocca 15.12.03, 10:13 mocca2003 napisała: > > i co byłas podobał ci się ? Na filmie nie bylam, mialam isc wczoraj, ale spedzilam caly dzien w lozku histeryzujac, z wielkim dolem. A pozniej jak sie uspokoilam to mnie tak glowa rozbolala (chyba od histerii) i tak koszmarnie wygladalam, ze zostalam w tym lozku. Nie iwem dlaczego mi sie tak robi czasem ;) Dzis juz jest wszystko ok. I nie mam mordy zapuchnietej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Weekend 13,14 grudnia 13.12.03, 19:05 Co jest, nikt nic nie robi w ten weekend? :-) Ja zaraz idę na pierwsze w życiu PIŻAMA PARTY (i jeszcze nie mam piżamy...)! Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Weekend 13,14 grudnia 14.12.03, 14:02 a po co Ci pizama?? Jesli nie spisz w pizamie idz ubrana w powietrze, bedzie rewelacja, na pewno facetom sie spodoba:). Ja juz bylem na kilku pizamowych imprezach i bylo fajnie. Ach, te Kamilki, juz myslalem, ze to moze moja milosc....:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Weekend 13,14 grudnia 14.12.03, 14:12 Hm, pomysł wart przemyślenia, ale chyba na inną imprezę, bo ta była w babskim gronie :-) Piżamę kupiłam i było super :-) Pozdrawiam niedzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Weekend 13,14 grudnia 14.12.03, 14:35 Na drugi raz zaproscie mnie na taka imprezke, hahaahah! Mocca jaki plan przygotowujesz??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 weekend 14.12.03, 23:08 A my całkiem niespodziewanie mieliśmy całkiem fajne spotkanie. Jakiś czas temu na gg zaczepił mnie Turek mieszkający i pracujący w Polsce. Ponieważ nie był podrywaczem zaczęliśmy rozmawiać i co jakiś czas gawędziliśmy, a dziś zaprosił mnie i P na kolację do Tureckiej restauracji. Muszę Wam powiedzieć, że to było dość śmieszne, nigdy się dotąd nie spotkaliśmy z kimś z netu, ale okazało się, że chłopak jest całkiem sympatyczny, panowie się dogadali, bo obaj są informatykami, pogadaliśmy o tym, jak mu się tu żyje, poćwiczyłam intensywnie angielski i było całkiem sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś