Dodaj do ulubionych

HUUURRRRAAAAA!!!!!!! WROCIL!!!!!!!!!!!!

27.01.02, 22:32
moj ukochany powrocil po dwoch miesiacach rozlaki!!!!!
jest, jest juz ze mna, moje szczescie jest juz ze mna!!!!
nie oddam cie juz nigdy nikomu!!!!!!!
to nic ze troche zdemolowany!!!!!!
przygwozdze cie do TV i juz nigdy mnie sie stad nie ruszysz cobym za toba
tesknila i oczy wyplakiwala!!!!!!!!

Co za radosc zagoscila u mnie w domu!!!!!!!

hej, pilocie, jak ja za toba tesknilam, nawet nie wlaczalam TV przez dwa
miesiace, ale teraz wszystko nadrobimy!!!!!!!!

napisala szczesliwa Onlyanka
po odnalezieniu po dwoch miesiacach pilota do swego telewizora

he he he :))))
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: HUUURRRRAAAAA!!!!!!! WROCIL!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 22:34
      ale jazda!!!Ty to masz zajobca jednak!;))))))))))))))))
      • onlyania Re: HUUURRRRAAAAA!!!!!!! WROCIL!!!!!!!!!!!! 27.01.02, 22:36
        zebys ty wiedziala ile ja sie go naszukalam tez bys sie cieszyla.....
        :)))
        a zajobiec zajobcem, przeca ja mowilam zem szczegolny przypadek!!!!
        • Gość: samanta Re: HUUURRRRAAAAA!!!!!!! WROCIL!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 22:39
          przemyslalam...masz pilota to pielegniarza ci nie dam!!!;)))))))))))))
          • onlyania Re: HUUURRRRAAAAA!!!!!!! WROCIL!!!!!!!!!!!! 27.01.02, 22:41
            siem zgadzam, po kiego mnie pielegniarz.......
            ja sie za doktorka wezme, he he he...
            • Gość: samanta Re: HUUURRRRAAAAA!!!!!!! WROCIL!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 22:45
              A fuj! On ma brodawki na nosie i raz w tygodniu targa nim delirka!:)
              • onlyania Re: HUUURRRRAAAAA!!!!!!! WROCIL!!!!!!!!!!!! 27.01.02, 22:47
                a fuj, a skad ty o tym wiesz????
                obrabialas go juz???
                a feee, wezme sie wiec za studencikow, he he he.......
                • Gość: samanta Re: HUUURRRRAAAAA!!!!!!! WROCIL!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 22:48
                  takiego paskudztwa nie ruszylabym! Bierz studentow,co mi tam!
                  • onlyania Re: HUUURRRRAAAAA!!!!!!! WROCIL!!!!!!!!!!!! 27.01.02, 22:52
                    dobra, biore studentow, ty bierz pielegniarza.......
                    tylko gdzie jest Kitek, nic nie zapodaje ze miejsce gotowe na przyjecie nas do
                    grona szczesliwych inaczej!!!!!!
                    • Gość: samanta Re: HUUURRRRAAAAA!!!!!!! WROCIL!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 22:55
                      Moze dodatkowe kraty zaklada w naszym pokoju??
                      • onlyania Re: HUUURRRRAAAAA!!!!!!! WROCIL!!!!!!!!!!!! 27.01.02, 22:56
                        nie, raczej je oklada wata, coby nam sie delikatniej przez okno wygladalo...
                        • Gość: samanta Re: HUUURRRRAAAAA!!!!!!! WROCIL!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 23:03
                          Ja tylko nie wiem po co jemu ta klamka byla!Glupio teraz te drzwi beda wygladac
                          • onlyania Re: HUUURRRRAAAAA!!!!!!! WROCIL!!!!!!!!!!!! 27.01.02, 23:05
                            ej, kitek ma typowe objawy swego wieku.....
                            bierze wszystko, nawet jak nie wie po co mu to......
                            • Gość: samanta Re: HUUURRRRAAAAA!!!!!!! WROCIL!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 23:08
                              znaczy sie syndrom chomika?:)))))))
                              • onlyania Re: HUUURRRRAAAAA!!!!!!! WROCIL!!!!!!!!!!!! 27.01.02, 23:11
                                dokladnie!!!
                                • Gość: leziox Re: nie ma hurra IP: *.arcor-ip.net 28.01.02, 00:30
                                  A ja tam nie wiem,co twoj lekarz,Only,na taką przypadłość powiedzieć może,że ty
                                  całe 2 miesiące wytrzymałaś bez pilota telewizyjnego naturalnie.Mnie wystarczy
                                  dzień udreki i już jest ze mnie wrak czlowieka,który do przełączników jak matoł
                                  jeden latać musi:a poza tym-gdzie znalazłaś tego swojego pilota,że sie tam 2 m-
                                  ce zawieruszać mógł???
                                  • onlyania Re: nie ma hurra 28.01.02, 00:37
                                    ociec, spalam nad nim cale dwa miesiace!!!!
                                    he he he
                                    • arktur Re: nie ma hurra 28.01.02, 00:47
                                      nad nim?? praktykujesz lewitacje???
                                      • onlyania Re: nie ma hurra 28.01.02, 00:48
                                        nie, uprawiam lewizne, he he he...
                                        • arktur Re: nie ma hurra 28.01.02, 00:49
                                          no to wszystko jasne.. :)))
                                          • onlyania Re: nie ma hurra 28.01.02, 00:51
                                            no i jasne :)))
                                            • arktur Re: nie ma hurra 28.01.02, 00:52
                                              chociaż jednak nie... kiedy to sie sieje?? :))
                                              • onlyania Re: nie ma hurra 28.01.02, 00:57
                                                w marcu sie sieje, a w lutym zbiera plony, he he he
                                                • arktur Re: nie ma hurra 28.01.02, 00:58
                                                  a w ktorym marcu tym przed lutym czy za? :))
                                                  • Gość: samanta Re: nie ma hurra IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 01:10
                                                    Only,wolaj doktora!Jest trzeci do pokoju!
                                                  • arktur Re: nie ma hurra 28.01.02, 14:00
                                                    doktora?? a ktoś potrzebuje leczenia??
                                                  • Gość: samanta Re: nie ma hurra IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 14:04
                                                    prosze sie nie denerwowac,zaraz przyjdzie lekarz i wszystko Ci wyjasni;))
                                                  • arktur Re: nie ma hurra 28.01.02, 14:05
                                                    a długo trzeba czekać?? bo ja już sie leczyłem....
                                                  • arktur Re: nie ma hurra 28.01.02, 14:53
                                                    pacjent ..zmarł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka