smutna555_only 06.05.09, 09:20 Szukam, kogoś kto tak jak ja nie ma z kim porozmawiać. Nie lubię samotnych wieczorów, więc jeśli masz ochotę ze mną porozmawiać pisz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karakum1 Re: Samotność... 20.05.09, 00:10 Gnębi mnie podobny stan ducha z tą różnicą, że mam z kim rozmawiać, tylko nie mam już o czym. Piszę więc, podczas bezsennych nocy, sobie, a muzom, to czego nigdy nikomu nie mówiłem i chyba nie powiem. Myślę,że każdy człowiek ma olbrzymi zasób takich przeżyć, którymi się z nikim nie dzieli. Ja przynajmniej do takich egzemplarzy należę. Jednakże w moim przypadku, to "grzebanie" się we własnym, immanentnym świecie pomaga. Spróbuj Sutna. Może Ci też pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
ozg-a46 Re: Samotność... 25.05.09, 15:01 dlaczego nie jesteś smutna? nie lubisz samotności.jeżeli masz ochotę pisz na priv....lub chociaż wyślij e-mail....mój to: Kamilo44@orange.pl Odpowiedz Link Zgłoś
searam Re:Oj Smutna! 25.05.09, 21:43 Nie badz smutna ! Niby dlaczego ? Popisz i wymien poglady, ale smutek ? Jak ci smutno idz na cmentarz, tam sie opamietasz. Sciskam. I nie badz smutasna bo chlopaki uciekna... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka_32 Re: Samotność... 26.05.09, 23:25 A ja myślę że smutek to odczucie jak każde inne. Nie można go potępiać. Ja też często bywam smutna i samotna. Ale nie poddaje się temu. Jest czas na smutek ale i na radość. Wiem co czujesz, też często mam poczucie że nie mam z kim porozmawiać. Wtedy albo piszę tu, albo cieszę się własnym towarzystwem (dobre wino, książka albo film, spacer z własnymi myślami,...). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mergs Re: Samotność... 29.05.09, 22:50 chętnie porozmawiam napisz do mnie mergs@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sombree Re: Samotność... 01.06.09, 21:40 Jeżeli chcesz pogadać, pisz -> sombre@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
janpol20 Re: Samotność... 03.06.09, 17:10 te roki bo cie mam na liscie ...........................miłego Odpowiedz Link Zgłoś