Dodaj do ulubionych

Donosicielstwo!

10.12.03, 12:13
przejaw tchórzostwa? głupoty? czy poprostu charakter szumowiny?
to takie moje przemyślenie po ostatnich kilku dniach.....
Obserwuj wątek
    • Gość: zaległy Re: Donosicielstwo! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 12:29
      Przede wszystkim to przejaw sku....syństwa. Osobiście znam paru donosicieli i
      wiem,że jest to kwestia charakteru,przeważnie to zwykłe mięczaki,pozbawione
      jaj,bez kręgosłupa, mówiąc krótko - kupa gówna - trzęsąca się ze strachu.
      Najczęściej chęć donoszenia bierze się z obawy o własną pozycję,z lęku przed
      utratą pracy, z chęci zysku i zabezpieczenia własnej dupy. Brzydzę się
      donosicielami i osobiście uważam że to kasta pariasów. W ubiegłym roku miałem
      okazję sprawić, że wyciągnięta w moim kierunku ręka donosiciela zawisła w
      próżni-wspaniałe uczucie.
    • saqqara Re: Donosicielstwo! 10.12.03, 12:31
      mam czasem wrazenie ze to cecha charakterystyczna osob ktore przyzwyczaily sie
      ze ludzie nadstawiaja drugi policzek. gorzej, kiedy ktos ma dosc i odda z
      nawiazka, wczesniejszy 'bohaterek' chowa sie za kazdymi plecami ktore spotka po
      drodze zeby tylko nie oberwac...
      ot i wszystko
      • iwusia Re: Donosicielstwo! 10.12.03, 12:35
        Tak się zastanawiam, człowiek chciałby machnąć ręka żeby czasu na pierdoły nie
        tracic, ale z drugiej strony największym błedem byłoby chyba nic nie robienie w
        tym temacie i w efekcie końcowym tak naprawde przyzwalanie na takie praktyki.
        hm?
        • saqqara Re: Donosicielstwo! 10.12.03, 12:47
          tym razem nie mam zamiaru tego tolerowac.
          coz, z trudem ale chyba przyjdzie sie znizyc do poziomu glona...
          • Gość: zaległy Re: Donosicielstwo! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 13:14
            o kurna, nic nie kumam, o jakiego glona tu chodzi? chyba nie jestem w temacie,
            no nic, trudno się mówi uhaha.
            • iwusia Re: Donosicielstwo! 10.12.03, 13:22
              nie no watek jest ogólny, ale w świetle ostatnich wydarzeń trudno się nie
              odnieść.
              • Gość: zaległy Re: Donosicielstwo! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 13:30
                a co takiego się ostatnio wydarzyło? Co i kto, gdzie i na kogo nakapował? bo ja
                nic nie wiem.
                • iwusia Re: Donosicielstwo! 10.12.03, 13:50
                  ooooooooo to jest historia całe tomy można by pisać....poczytaj sobie
                  FoF,zresztą mieliśmy tak ogólnie na ten temat dyskutować.
                  Zastanawia mnie czy dokąłdnie te same czynniki ludzmi kierując stosując bron -
                  donoszenie, w pracy a w zyciu osobistym? Choc z drugiej strony ktos tutaj pisał
                  o podwójnej moralności (hehe) , więc wydaje mi się że nie mozna byc zarazem
                  prawym człowiekiem i donosicielem jednocześnie. Jedno drugie wyklucza chyba nie?
    • iwusia Re: Donosicielstwo! 10.12.03, 12:50
      zapomiałam dodac że jest to watek z dedykacją dla....
      • Gość: only Re: Donosicielstwo! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 10.12.03, 12:56
        dla Donna Osiol Cielactwo?????
        • iwusia Re: Donosicielstwo! 10.12.03, 13:26
          ha! trafiłass w sedno! ta osoba napewno skojarzy:)
          • Gość: only Re: Donosicielstwo! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 10.12.03, 13:27
            kto?? gdzie??? co ja????
            ja tam nic nie wiem, tak w ogole to mnie tu nie ma
            • martuha Re: Donosicielstwo! 10.12.03, 14:07
              oj, chyba o czyms nie wiem, mam zaleglosci.
              • iwusia Re: Donosicielstwo! 10.12.03, 14:14
                oj martuha jak to co? ciągle to samo:))
                • Gość: samanta Re: Donosicielstwo! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 20:05
                  popieram,najwiekszym obrzydzeniem napawaja mnie skurwiali donosiciele .Ze tez
                  cos takiego moze lazic po ziemi.
                  • tygrysek_ Re: Donosicielstwo! 11.12.03, 08:27
                    ja sie z tym kurwa nie zgodzę! ja sam donoszę już od lat! mam to we krwio!
                    urodziłem sie z tym i tak mi zostało! już w przedszkolu donosiłem dyrektorowi
                    na panie przedszkolanki które molestowały moich kolegów! obecnie donoszę na
                    różnych ludzi, kapuje co sie da i kiedy tylko sie da, czerpiąc z tego
                    nieopisaną radość i satysfakcję, a przecież mimo to mnie lubicie, a wręcz
                    uwielbiacie!! (co nie Szakusiu??:PP)
                    tak wiec donośicielstwo jest ok a donosiciele to spoko ludzie którzy martwią
                    sie o innych ludzi aby nie stało sie im nic złego;-)

pozdrawiam wszystkich donosicieli!!

PS.najgorsza jest niedoniesiona ciąża!!!;PPP

• Gość: zaległy Re: Donosicielstwo! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 10:17
                      Najważniejsze, żeby zawsze zdążyć donieść ujawnianą treść żołądka do właściwego
                      miejsca,bo to już jest kwestia kultury osobistej:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka