gph 17.12.03, 13:15 trza kupić... obciętą czy w doniczce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Re: chojnkę 17.12.03, 13:39 w doniczce bym polecala ale mozna trafic na bubla. Bo one w doniczce czesto nie rosly, jeno w nia wsadzone zostaly sila brutalna...i potem szybko umieraja:((( Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: chojnkę 17.12.03, 13:43 właśni my mieliśmy taką w zeszłym roku - zeschłą szybko, a na dodatek wielka donica pełna moktrej ziemi była niedoudźwignięcia. w tym roku cięta - może dzisiaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: chojnkę 17.12.03, 13:58 ano włąśnie. większość chojnek nie rośnie w doniczkach.. i potem jest problem.. chyba jednak ciętą. ale też do wody by się przydało.. Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead cieta!!! 17.12.03, 15:26 sa specialne uchwyty na takie chojnki, mozna do nich wlac co nieco... ...wody u mnie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: cieta!!! 17.12.03, 16:11 boldhead napisał: > sa specialne uchwyty na takie chojnki, mozna do nich wlac co nieco... > ...wody > u mnie dziala. ale ja małą potrzebuję.. malutką wręcz. takie małe też są? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: cieta!!! 17.12.03, 16:29 a może sam obmyśl system nawadniania... albo ją spryskuj wodą codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: cieta!!! 17.12.03, 17:44 wodnik74 napisała: > a może sam obmyśl system nawadniania... albo ją spryskuj wodą codziennie tja.. z paszczy najlepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: cieta!!! 18.12.03, 09:30 wodnik74 napisała: > już mam!!! i jest piękna :))) a gdzie kupiliście? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: cieta!!! 18.12.03, 09:35 w praktikerze. I nawet widziałam malutkie chojnki tyż. W praktikerze jest fajnie bo tam prawie wcale nie ma ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: scieta!!! 18.12.03, 09:48 wodnik74 napisała: > w praktikerze. I nawet widziałam malutkie chojnki tyż. W praktikerze jest > fajnie bo tam prawie wcale nie ma ludzi a gdzie jest praktiker? przy geancie? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: scieta!!! 18.12.03, 10:15 wodnik74 napisała: > w M1, na lewym krańcu, że się tak wyrażę u, to daleko. pojadem w sobotę do tesco. kupię może jakiegoś stracha na parkingu.. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: scieta!!! 18.12.03, 10:20 szczerze mówiąc wolałabym dołożyc drogi i w spokoju kupować niż brać udział w zawodach na ścisk w tesco Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: scieta!!! 18.12.03, 10:28 wodnik74 napisała: > szczerze mówiąc wolałabym dołożyc drogi i w spokoju kupować niż brać udział w > zawodach na ścisk w tesco a w M1 to niby pusto będzie w sobotę??? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: scieta!!! 18.12.03, 11:45 nie mówię, żebyś latał po całym M1 tylko bocznym wejściem do praktikera, i wpadasz prosto na choinki :)) choinki do kupienia widziałam również na stacjach benzynowych obok drewna do kominka, śmiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: scieta!!! 18.12.03, 12:05 wodnik74 napisała: > nie mówię, żebyś latał po całym M1 tylko bocznym wejściem do praktikera, i > wpadasz prosto na choinki :)) > choinki do kupienia widziałam również na stacjach benzynowych obok drewna do > kominka, śmiesznie tja.. poproszę choinkę i pół litra benzyny.. chcę mieć ciepłe święta ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś