the_dzidka 20.12.03, 18:25 Jeszcze 15 minut i skończy się ta gehenka ;-PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Pozdrowienia ze szkółki... 20.12.03, 22:41 the_dzidka napisała: > Jeszcze 15 minut i skończy się ta gehenka ;-PPPPPP No i git, jak mówi Kamisia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Pozdrowienia ze szkółki... 20.12.03, 22:55 P.S. Wy też mieliście taką fantastyczną sobotę? I owszem. Mniej więcej do 9:48 rano :-P Dzidka Zmaltretowana Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Pozdrowienia ze szkółki... 21.12.03, 01:23 konradbryw napisał: > P.S. Wy też mieliście taką fantastyczną sobotę? Hmmmmmmm... Poranek wprawił mnie w naprawdę cudowny nastrój... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Pozdrowienia ze szkółki... 22.12.03, 09:20 > Poranek wprawił mnie w naprawdę cudowny nastrój... :-))) > Kami (wiesz, że szczerze, o!) Hęęę?! Dzidka Podejrzliwie Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Pozdrowienia ze szkółki... 22.12.03, 10:51 the_dzidka napisała: > > Poranek wprawił mnie w naprawdę cudowny nastrój... :-))) > > Kami (wiesz, że szczerze, o!) > > Hęęę?! > Dzidka Podejrzliwie Wszystkiego się dowiesz w stosownym czasie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Pozdrowienia ze szkółki... 22.12.03, 10:54 > Wszystkiego się dowiesz w stosownym czasie. ;) HĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ??!!! Dzidka jeszcze bardziej podejrzliwie Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Pozdrowienia ze szkółki... 22.12.03, 11:00 the_dzidka napisała: > > Wszystkiego się dowiesz w stosownym czasie. ;) > > HĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ??!!! > > Dzidka jeszcze bardziej podejrzliwie Dzidka, nic strasznego. Po prostu za wcześnie, co by paszczą kłapać. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Pozdrowienia ze szkółki... 22.12.03, 11:07 > Dzidka, nic strasznego. Po prostu za wcześnie, co by paszczą kłapać. Coraz gorzej Ci to wychodzi, to uspokajanie :-DDDDD Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Pozdrowienia ze szkółki... 22.12.03, 11:38 the_dzidka napisała: > Coraz gorzej Ci to wychodzi, to uspokajanie :-DDDDD No to ja już nic nie mówię... :P Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Pozdrowienia ze szkółki... 22.12.03, 13:17 the_dzidka napisała: > Coraz gorzej Ci to wychodzi, to uspokajanie :-DDDDD > Bo z facetami to tak zawsze. Tym gadaniem to i mnie zdenrwował ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Pozdrowienia ze szkółki... 22.12.03, 13:49 catalina1 napisała: > > Coraz gorzej Ci to wychodzi, to uspokajanie :-DDDDD > > > Bo z facetami to tak zawsze. Tym gadaniem to i mnie zdenrwował ;-) Z facetami? To przecież Wy takie ciekawskie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Pozdrowienia ze szkółki... 22.12.03, 14:02 > Z facetami? To przecież Wy takie ciekawskie. :P Mnie to najbardziej ciekawi, jak to odebrał Artur. Ciekawe, czy tak jak ja? :D Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Pozdrowienia ze szkółki... 22.12.03, 14:04 the_dzidka napisała: > Mnie to najbardziej ciekawi, jak to odebrał Artur. Ciekawe, czy tak jak ja? :D KAMI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Pozdrowienia ze szkółki... 22.12.03, 14:55 konradbryw napisał: > KAMI!!! Słucham?! :-DDD Mam się wszystkiego wyprzeć? :-PPP > P.S. Od Artura dostaliśmy gratulacje. ;) No ba?! :-) Przepraszam, a spodziewałeś się czego inszego?! Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Pozdrowienia ze szkółki... 22.12.03, 14:57 the_kami napisała: > Mam się wszystkiego wyprzeć? :-PPP Tak. I znajdź dobrą wymówkę. :P > > P.S. Od Artura dostaliśmy gratulacje. ;) > > No ba?! :-) Przepraszam, a spodziewałeś się czego inszego?! Nie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Pozdrowienia ze szkółki... 22.12.03, 15:17 konradbryw napisał: > Tak. I znajdź dobrą wymówkę. :P Uhm. Długi pewnie mija teraz Łomianki, to akurat zdążę :-DDD > Nie. :) A widzisz :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Pozdrowienia ze szkółki... 22.12.03, 14:56 the_dzidka napisała: > Mnie to najbardziej ciekawi, jak to odebrał Artur. Ciekawe, czy tak jak ja? :D Czyli jak? :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś