cien1100 16.07.09, 16:54 Skoro tyle wątków o zlotach, to dopiszę jeszcze jeden. 30.07-02.08 zlot w Giżycku. Kogo tam spotkam? Mówię wam warto pojechać na ten zlot, tylko babozloty są od niego lepsze. Hmmm, trochę wazelina, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzia_80 Re: Giżycko 2009 16.07.09, 20:38 Ja się wybieram :) Będę tam od piątku do niedzieli :D Odpowiedz Link Zgłoś
vidlak77 Re: Giżycko 2009 16.07.09, 22:39 taki jeden u mnie w domu marudzil, ze tam chce... na MID nie zaglada, wiec Twojego anonsu nie zobaczy :) ale jak uderzysz na gg to kto wie;) ps. ja nie mam moto, wiec jestem na lasce innych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
strzyga_0 Re: Giżycko 2009 16.07.09, 23:35 To ten zlot, co na nim te 2 awantury były, co po którejś powstała warmińsko-mazurska strefa neutralna? czy coś mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: Giżycko 2009 21.07.09, 20:31 Czy tam można wpaść na jeden dzień i jeśli tak to na który najlepiej? Niestety moje psy i kot nie zmieszczą się na motocykl i nie mam dla nich kasków. Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Giżycko 2009 21.07.09, 21:47 Tam jest impreza z czwartku na niedzielę wypełniona po brzegi:) Ale jeśli koniecznie chcesz tylko trochę posmakować, to piątek chyba, ale od samego rana. Odpowiedz Link Zgłoś
megi847 Re: Giżycko 2009 22.07.09, 17:42 mozliwe..mozliwe..ze przybedę z moim Miłym. Jak będe juz w Białymstoku,a zapowiada sie ze spędze tam najlbiższy tydzien to na weekend juz bliżej bedzie skoczyc z Białego do Giża:) tak więc znajdziemy się:) do zoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
giencia Re: Giżycko 2009 27.07.09, 07:49 Najprawdopodobniej będziemy ale tylko z soboty na niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
slawo666 Re: Giżycko 2009 28.07.09, 04:43 Witam Zlot motocyklowy Giżycko 2009 Pod tym linkiem jest info o zlocie i wspólna galeria, do której każdy uczestnik może dorzucać swoje zdjęcia i relacje ze zlotu. pozdrawiam Sławo Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: Giżycko 2009 28.07.09, 10:18 moze i ja zawitam na chwilke ale tylko na sobote ;))) ale wszystko sie okaze w najblizszym czasie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
strzyga_0 Re: Giżycko 2009 28.07.09, 21:37 eh... ja nawet chciałam pojechac, ale zostałam zagłuszona. Główny argument - strasznie wysoka cena wstępu i komercyjnośc imprezy... A samej to nie bardzo mi jechac, zwłaszcza, że mój motorek potrafi odstawic akcję w najmniej oczekwianym momencie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Giżycko 2009 28.07.09, 21:48 "Komercyjność imprezy" zawsze mnie śmieszyło i zastanawiało co to znaczy. Może mi ktoś odpowie? Cena, owszem jest wysoka, tylko akurat w tym przypadku wiem za co płacę i nie żałuję wydanej kasy. Program jest dość bogaty. Odpowiedz Link Zgłoś
strzyga_0 Re: Giżycko 2009 29.07.09, 00:35 Mnie to nigdy nie śmieszyło. Przedstawienie zysku ponad klimat to dla mnie pokrótce właśnie komercyjnośc. Odpowiedz Link Zgłoś
strzyga_0 Re: Giżycko 2009 29.07.09, 00:36 A na innych zlotach można się jednak za dużo mniej dobrze bawic. Odpowiedz Link Zgłoś
giencia Re: Giżycko 2009 29.07.09, 16:00 Byłam parę razy na zlocie w Giżycku i chylę czoła przed organizatorami za to, że stają na wysokości zadania. Bilety owszem nie są tanie, ale atrakcje i wrażenia pozostaja niezapomniane. Z całym szacunkiem dla Twojej osoby .... nie możesz sądzić że w Giżycku będziesz gorzej się bawić albo bawić się dobrze ale i tak było za drogo!! Nigdy wszystkim się nie dogodzi. Ważne jest to czego oczekujesz. To nie piknik. To nie jest zlot dla wymagających pod względem wygody - śpi się w namiotach ( chyba, ze ktos wczesniej zarezerwował domek), za umywalkę służy 5 kraników i rynna. Ale atmosfera jest cudowna: takie peace, love.... and motorcycless ;) Do tego jeszcze tradycyjny koncert Kuśki Brothers i ...jak się bawicie !!! Zobaczyć goły tyłek wokalisty wśród tysiąca innych dup ( w tym naszych forumowych rodzynków)- BEZCENNE hahaha!!! :) A komercja - gdzie jej nie ma ?? Sama w tym roku pomagałam przy organizowaniu zlotu i wiem, że bez sponsorów i "włażenia w tyłek" trudno jest coś zorganizować. Warto podkreślić to, że na ten zlot zjeżdżaja ludzie z całej Polski i świata. W tamtym roku bylo ok. 1500 motocyklistów. Jakby się nie podobało - to by ich nie było. Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: Giżycko 2009 29.07.09, 16:14 w bilecie poza tym jest chyba jedzenie, piwo i inne atrakcje, więc nie wychodzi tak drogo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
strzyga_0 Re: Giżycko 2009 29.07.09, 17:21 Giencia, ja nic nie sądzę. Sama pewnie może bym się przejechała, żeby zobaczyc kto ma rację, gdybym miała możliwośc, bo zderzyły się dwie skrajnie różne opinie: moich znajomych i Wasza. Jak wygląda zlot i jego organizacja wiem, więc co do tego nie trzeba mnie uświadamiac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Giżycko 2009 29.07.09, 19:08 Giencia napisała już wszystko. Ja tylko dodam, że za byle jaki zlot gdzie oprócz chlania organizator niewiele więcej ma do zaoferowania, trzeba zapłacić od 40-50 zł. W dodatku Giżycko trwa jeden dzień dłużej. Tak że pozdrów drugą stronę barykady, bo być może czego innego oczekują na zlotach, mi odpowiada bardziej taka forma jak w Giżycku. PS. Parę lat temu namawiałem kolegę na ten zlot. Marudził, bo daleko, bo laska go nie puści, bo księdza w procesji musi prowadzić. W końcu dał się namówić. Jutro wieczorem wyrusza po raz kolejny do Giżycka. Odpowiedz Link Zgłoś
marsv Re: Giżycko 2009 03.08.09, 10:51 Uzupelnie wypowiedz Qgla, piwa w cenie nie ma, ale: jesli ktos chce to w cenie sa inne atrakcje, jak np zwiedzanie Mazur i Warmii z przewodnikiem, czyli "Wycieczka krajoznawcza", chyba rejs statkiem, rajd ktory odbywa sie w piatek. Aha, jest sniadanie, obiad i kolacja na kazdy dzien zlotu, ale to zalezne jest kiedy sie przyjedzie. I jest "Parking strzezony czynny cala dobe...." Tu trzeba powiedziec uklon w strone organizatorow bo pilnuja tego wzorowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kreciul01 Re: Giżycko 2009 02.08.09, 23:17 i juz wiem na czym polega fenomen Gizycka:D bylo fantastycznie, nastepnego nie odpuszcze:) moze za rok bedzie nas wiecej:) Odpowiedz Link Zgłoś
hooloovoo Re: Giżycko 2009 03.08.09, 13:05 Dzięki Mar za miejsce do spania :) Dzięki ekipie za fajny klimat :) było super i za rok też jadę :D Odpowiedz Link Zgłoś
giencia Re: Giżycko 2009 03.08.09, 14:07 jest poniedziałek, jest doskonale..... Po tańcach w towarzystwie Cienia - pozostały wielkie siniaki i podeszwa urwana od klapka ;) czyli w sumie norma. Do zobaczenia za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Giżycko 2009 03.08.09, 19:52 Mnie po tańcach boli podbródek(komuś przywaliłem w baniak, albo on mi) i łokieć, to nie wiem dlaczego. Palec u nogi rozciąłem sobie w jeziorze. Więcej strat nie odnotowałem. No może jeszcze wymazana kurtka po zderzeniu z ptakiem. Rozchlapał mi się trochę na ramieniu. Nie miał kiedy z tego lasu wyfrunąć, cholera:/ Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Giżycko 2009 03.08.09, 20:18 Już kolejny raz nie dałem rady się pojawić mimo przypomnień Cienia, za co przepraszam, ale zlot pokrył się czasowo z IV rundą WMMP. Nic oficjalnie nie mogę obiecać, lecz postaram się we wrześniu zajrzeć tam do Was do Siedlec na chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
belgu1 Re: Giżycko 2009 04.08.09, 12:52 hooloovoo napisał: > Dzięki ekipie za fajny klimat :) > było super i za rok też jadę :D Ja rowniez bede za rok... super imprezka... Odpowiedz Link Zgłoś