Dodaj do ulubionych

szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety

IP: *.officedepot.com.pl 07.08.01, 22:30
szukam pieknej bogatej i inteligentnej kobiety-reszta nie jest az tak istotna
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 213.76.59.* 07.08.01, 22:44
      coz za skromne wymagania !!!!!!
    • Gość: zenia Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 22:44
      Gość portalu: volsung napisał(a):

> szukam pieknej bogatej i inteligentnej kobiety-reszta nie jest az tak istotna

piekno w jakich kategoriach?
      bogactwo zaczyna sie od?
      a intelekt od?
      a wykształcenie też? istotne?
      czy może byc cholernie bogata szwaczka z ilorazem 140 mówiąca 4 językami?
      • Gość: Nata Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 00:06
        to pewnie jesteś diabelnie przystojny, równie bogaty, no i jeszcze bardziej
        inteligentny?
      • Gość: Asia Re: Do Zeni. IP: 212.244.94.* 16.08.01, 14:28
        Wiem,że odbiegam od tematu,ale proszę napisz jakimi sposobami można nauczyć się
        więcej niż jednego języka obcego.
    • Gość: Milla Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.dialinx.net 08.08.01, 06:31
      Sponsorki szukasz?
      Alez zalosnym stworzeniem jestes.
      Bogata woli wydac na siebie niz na zalosnego kochnaka.
      Inteligentna poszuka kogos z kim da sie pogadac.
      A piekna ma tylu wielbiciely, ze Ty jej jestes niepotrzebny

Ale szukaj...skoro nie masz nic lepszego do roboty
      • Gość: Darek Re: szukam pie˛knej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.archeton.com.pl 08.08.01, 07:32
        Twoj list wywolal burze wsrod feministek.
    • Gość: Marien Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 195.205.73.* 08.08.01, 09:03

A więc doszedłeś do wniosku, że lepsza piękna, bogata i inteligentna, niż
      brzydka, biedna i głupia?
      A co sam masz do zaoferowania?
    • Gość: inka Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.hg.mdip.bt.net 08.08.01, 12:47

ale ci sie dostalo...:))))
      ja nie bede cie bila... powiedz tylko jak bardzo ma byc bogata? a jak nie jest
      bogata to odpada? a sam jaki jestes?
      pewno nie bardzo bogaty...
      • Gość: trapszo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.access.nacamar.de 14.08.01, 18:15
        Tak duzo tych feministek znowu niema??
        Wiecie kto wymysla kawaly o bladynkach,Brunetki ktore same siedza w sobote,
        niedziele w domu.

Sam bym chetnie taka poznal.

Pozdrawiam
        • Gość: zdzicho Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.sap-ag.de 14.08.01, 20:39
          A moze byc facet ??? tez takiej szuka, a we dwoch razniej, no i co dwie glowy,
          to nie jedna ... czy raczej nie ????
          • Gość: trapszo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.access.nacamar.de 14.08.01, 21:25
            Naturalnie we dwoch bedzie napewno razniej,jak juz znajdziemy takie panie to
            odrazu jedzimy na Barbados.Pomarzyc dobra sprawa.

Pozdrawim
        • Gość: Szatynka Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.dialinx.net 15.08.01, 04:18
          Gość portalu: trapszo napisał(a):

> Tak duzo tych feministek znowu niema??
          > Wiecie kto wymysla kawaly o bladynkach,Brunetki ktore same siedza w sobote,
          > niedziele w domu.
          >
          > Sam bym chetnie taka poznal.
          >
          > Pozdrawiam

Oj, biedny Trapszo. To chyba Ty siedzisz w domu w sobote i wiele bys dal, by
          brunetka siedziala z Toba. Ja jestem szatynka i ufarbowalam sie na blond dla
          jaj. Moja popularnosc wsrod mezczyzn zmalala. Nawet wlasny maz sugeruje powrot
          do barwy naturalnej. Czyli z blondynkami tez roznie bywa.

• Gość: SEX Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.tnt35.chi5.da.uu.net 15.08.01, 15:07
      STARY,TY SZUKASZ CZY MAZYSZ?.CZY SZUKASZ TRZECH KOBIET.
      • Gość: trapszo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.access.nacamar.de 15.08.01, 19:25
        Naturalnie szukam i nie ustaje w poszukiwaniach.
        Droga Statynko wiadomo naturalny kolor jet najlepszy,ale naturze trzeba czasami
        pomodz.Najwazniejsze zeby bylo tak jak w tytule stoi.

Pozdrawiam
    • Gość: monik Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.umcs.lublin.pl 16.08.01, 14:06

Masz racje w swoich poszukiwaniach. Trzeba mierzyc wysoko i nie rezygnowac ze swoich idealow.
      Szukajcie a znajdziecie.
    • Gość: Wredna Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.dialinx.net 16.08.01, 15:15
      Szukajcie chlopcy do usranej smierci
      • Gość: Janek Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.ipartners.pl 16.08.01, 15:21
        Bogata nie ma nic wspólnego z ideałem - to do Monik
        Wredna - jesteś dosadna, ale masz rację.

Pozdrowienia
    • Gość: Gusia Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.syberia.pl 16.08.01, 15:42
      A jeśli już jestem piękna, bogata i inteligentna to gdzie mam Cię znaleźć
      • Gość: trapszo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.access.nacamar.de 16.08.01, 19:12
        Jak to gdzie tutaj. Jestem i czekam.
        Man nadzieje ze przy bilizszym poznaniu nie zawiode oczekiwan
        pieknej,inteligentnej, jezeli ma sie dwie te cechy to bogactwo zawsze mozna
        zdobyc.

Pozdrawiam
        • Gość: Mag Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 195.205.73.* 17.08.01, 09:25
          Piękno i intelekt jest bogactwem samym w sobie, czyż nie?
    • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 17.08.01, 11:55
      Ja też ! Tylko nie kobiety a pana. I wcale nie musi być piękny. Wolałabym dobrego i mądrego.
      • Gość: rohmer Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 195.94.210.* 17.08.01, 12:34
        A moze to ja Anulko?
        Odezwij sie jesli dalej poszukujesz...
        Miłego dnia i buziaczki
        rohmer@wp.pl
        • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Rohmera IP: 212.33.74.* 17.08.01, 13:03
          Odzywam się i nadal szukam. Może to Ty. Może się okaże, a może nie...
          • Gość: rohmer Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anuli IP: 195.94.210.* 17.08.01, 14:51
            Miła Anulko- poniewaz jestem optymista(niepoprawnym) uwazam ze jednak sie
            okaze,wiec pozwól sie znależć...
            • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Rohmera IP: 212.33.74.* 17.08.01, 15:30
              Podobno optymisci to źle poinformowani pesymisci... Odezwę się w poniedziałek. Zaraz wyjeżdzam na "
              weekend. Miłej soboty i niedzieli !
              • Gość: trapszo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.access.nacamar.de 17.08.01, 19:38
                Prosze, zostawic ten caly kram i wyjechac to jest inteligencjia,na wyjazd sa
                fundusze to bogactwo jeszcze tylko uroda zostala.

Panowie jestesmy na dobrej drodze.

pozdrawiam
    • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Rohmera IP: 212.33.74.* 20.08.01, 08:21
      Rohmer czy jestes tu jeszcze? Przesyłam Ci mnóstwo umiechów na nowy tydzień ))))))))))) !
      • Gość: trepan4 Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Rohmera IP: 193.227.223.* 20.08.01, 08:24
        czy tylko jemu?
        • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana4 IP: 212.33.74.* 20.08.01, 08:37
          Do Ciebie też mogłabym się usmiechnąć, ale trepany kojarzą mi się ze stomatologiem - to
          jeden z rodzajów wiertła ! Miłego tygodnia mimo wszystko!
          • Gość: Trepan4 Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anuli IP: 193.227.223.* 20.08.01, 08:41
            Chyba sobie ze mnie jaja robisz ze ja jestem stomatologiem ,
            jak na fotelu u stom;sasypiam
            caluje i pozdrawiam na ta chwile!
            • Gość: Trepan4 Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anuli IP: 193.227.223.* 20.08.01, 08:51
              Anula czy zyje
            • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana IP: 212.33.74.* 20.08.01, 08:51
              Ależ ja wcale nie twierdzę, że jestes stomatologiem! Tylko twój nick kojarzy mi się własnie z
              tym rodzajem wierteł. Jesli rzeczywiscie zasypiasz u stomatologa to jestes mężczyzną rzadkiego
              gatunku. Większosć mi znanych blednie na sam dźwięk słowa stomatolog.
              • Gość: trepan4 Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana IP: 193.227.223.* 20.08.01, 09:01
                No widzisz jestem jedyny w swoim rodzaju , nie ma takiej osoby jak ja
                Pozatym bardzo dziekuje ci za ten komplement ,chyba ty nie zasypiasz co?
                • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana IP: 212.33.74.* 20.08.01, 09:06
                  Chodzi Ci o zasypianie u stomatologa czy o zasypianie tu i teraz? Jesli chodzi o to pierwsze
                  to nie zasypiam, wolę wiedzieć co wkładają mi w zęby. Jesli o to drugie to nie mogę -
                  jestem w pracy !
                  • Gość: trepan4 Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana IP: 193.227.223.* 20.08.01, 09:09
                    Ja tez jestem w pracy i nie zasypiam bo mam za bardzo odpowiedzialna prace , i
                    czy mozna wiedziec czy pracujesz w warszawie?
                    • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana IP: 212.33.74.* 20.08.01, 09:17
                      Nie ! Ja jestem z Dalekiego Wschodu!
                      • Gość: trepan4 Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana IP: 193.227.223.* 20.08.01, 09:37
                        moze posadzisz mnie ze jestem upierdliwy ale z jak dalekiego zachodu, i
                        przyznam ze nikogo nieznam z tamtych stron
                        • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana IP: 212.33.74.* 20.08.01, 09:54
                          Ty chyba się jeszcze nie obudziłes ! Napisałam, ze jestem z Dalekiego - Wschodu- ! Jesli
                          stąd nikogo nie znasz to dużo tracisz. Tu jest bardzo dużo fajnych ludzi. A miasto zaczyna się
                          na B. Zgaduj dalej!
                          • Gość: Trepan4 Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana IP: 193.227.223.* 20.08.01, 09:59
                            bangok,bialystok
                            • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana IP: 212.33.74.* 20.08.01, 10:09
                              Ciekawe czy w Bankgoku są jakies Anule :)))))))))))). Z drugim trafiłes. Jestes bardzo
                              zawiedziony, że nie to pierwsze?
                              • Gość: trepan4 Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana IP: 193.227.223.* 20.08.01, 10:25
                                Nie.bangkok byl dla jaj, a w bialystoku nigdy nie bylem ze wzgledu na niskie
                                temperatury w zimie
                                • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana IP: 212.33.74.* 20.08.01, 10:49
                                  A czy wiesz, że u nas jest taka pora roku, która nazywa się lato? W tej chwili jest 30 stopni w
                                  cieniu. Zimy za to są ostatnio byle jakie. Góra -10. To nazywasz mrozem?! Mężczyzna, który
                                  nie boi się stomatologa? Eeee. :))))))).
                                  • Gość: trepan4 Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana IP: 193.227.223.* 20.08.01, 11:03
                                    Jakie masz ladne zapki,i usmiech w ta piekna pogode.
                                    • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana IP: 212.33.74.* 20.08.01, 11:12
                                      Ząbki Trepanku to ja mam akurat lekko krzywe, bo mi się aparatu nie chciało nosić. Ale
                                      umiech może być. Jest z dołeczkiem na prawym policzku. Słuchaj może powinnismy założyć
                                      na Forum wątek stomatologiczny? Trapszo i Inni się wsciekną, że im poszukiwania bogatej i
                                      pięknej zakłócamy. Hę?
                                      • Gość: trepan4 Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anuli IP: 193.227.223.* 20.08.01, 13:09
                                        przepraszam ze tak dlugo nie odpowiadalem ale bylem zajety jesli chcesz to
                                        mozemy prozmawiac trepan4@poczta.onet.pl co ty na to?
                                        • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana IP: 212.33.74.* 20.08.01, 13:36
                                          A dlaczego nie na Forum? Całkiem fajnie nam się gawędzi o zębach etc.
                                          • Gość: TREPAN4 Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana IP: 193.227.223.* 20.08.01, 13:52
                                            nie ma sprawy tylko nikomu nie przeszkadzamy?
                                            • Gość: Trepan4 Re: Do Anuli!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.227.223.* 20.08.01, 14:01
                                              Przykro mi ale musze konczyc,ale jutro o tej samej porze bede,a na razie moj
                                              kolega z pracy moze sie wlaczyc w rozmowe,- Marcin.
                                              • Gość: Anula Re: Do Trepana i Marcina IP: 212.33.74.* 20.08.01, 14:22
                                                To Wy tak wczesnie kończycie pracę? Tylko pozazdroscić!
                                                • Gość: trapszo Re: Do Anuli IP: *.access.nacamar.de 20.08.01, 18:55
                                                  Nie wscieka sie, nie ma obawy. My mozemy szukac cala moc w "poruwnaniu".
                                                  Jednak z ta uroda mialem racjie te krzywe zeby.

Pozdrawiam
                                                  • Gość: Anula Re: Do Trapszo IP: 212.33.74.* 21.08.01, 08:08
                                                    Trapszo, do licha, dlaczego Ty się odzywasz tak późno ? Mnie o tej porze już daaawno nie
                                                    ma w pracy, no chyba, że to jest już rok akademicki. W każdym razie dzięki za komplementy!
                                                    A to mój usmiech dla Ciebie ))))))))))). Z krzywymi zębami ma się rozumieć!
                                                  • Gość: trepan4 Re: Do Anuli IP: 193.227.223.* 21.08.01, 10:02
                                                    Ciekaw jestem czy zyjesz?
                                                  • Gość: Anula Re: Do Trepana IP: 212.33.74.* 21.08.01, 10:30
                                                    Nie jestem jeszcze taka stara żeby się na tamten swiat wybierać! Plotkuję z koleżanką, która
                                                    wróciła z urlopu. Jak tam w pracy - dużo pracy?:)))))))))))))
                                                  • Gość: trepan4 Re: Do Anuli!!! IP: 193.227.223.* 21.08.01, 11:12
                                                    Jak widac odpowiadamy sobie nawed w niezlym czasie, pracy jest sporo jak sie
                                                    pracuje na lotnisku, a u ciebie?
                                                  • Gość: Anula Re: Do Trepana IP: 212.33.74.* 21.08.01, 11:22
                                                    Ja mam na razie swięty spokój ! Kampania wrzesniowa i październikowa jeszcze przede mną.
                                                    Biblioteka jest w sierpniu zamknięta dla czytelników. Od czasu do czasu tylko nawiedzeni
                                                    naukowcy czegos chcą. Najczęsciej sami nie wiedzą czego.
                                                  • Gość: trepan4 Re: Do Anuli IP: 193.227.223.* 21.08.01, 11:26
                                                    Jednym slowem odpoczywasz , co powiesz na wyjazd na slowacje we wrzesniu:)))))))
                                                  • Gość: Anula Re: Do Trepana IP: 212.33.74.* 21.08.01, 11:49
                                                    Chyba nie dam rady! Po kupieniu mieszkania i remoncie leżę finansowo! Zza długów mnie
                                                    prawie nie widać! W dodatku musiałam wymienić zbiornik paliwa w moim kaszlaku. Gdzie
                                                    cienko tam się rwie, chaliera jasna. Przepraszam, ale musiałam sobie ulżyć rusycystycznie!
                                                  • Gość: Anula Re: Do Trepana IP: 212.33.74.* 21.08.01, 11:51
                                                    Nie podpuszczaj mnie Złosliwcze!
                                                  • Gość: trepan Re: Do Anuli IP: 193.227.223.* 21.08.01, 12:11
                                                    No co ty nie podpuszczam cie , ja mam samochod i slowacja nie jest droga 600zl
                                                    na 2tygodnie , poprostu kocham gory i chcialbym tam pojechac bo nie byle 2 lata
                                                    juz, a za mozem nie przepadam. Nie lubie sie jaszczuzyc na plazy a pozatym
                                                    mozemy tak gadac i gadac a z wyjazdu nici.
                                                    A wogule w najbliszych tygodniach masz czas bo z warszawy do bialegostoku jest
                                                    nie daleko He?
                                                  • Gość: Anula Re: Do Trepana IP: 212.33.74.* 21.08.01, 12:42
                                                    Czas to ja mam! Ale na dodatek mam lęk wysokosci i z gór "podchodzą" mi Bieszczady li i
                                                    jedynie. A do Białegostoku jasne, że nie jest daleko! Jak będziesz chciał przyjechać nie ma
                                                    sprawy . Mogę podać Ci swój telefon. Tylko żebys się nie rozczarował na mój widok ! ))))))))))))
                                                  • Gość: trepan Re: Do Anuli IP: 193.227.223.* 21.08.01, 12:48
                                                    To nie jestes w sobie zakochana?, a jesli chodzi o telefon to nie ma sprawy
                                                    ,tylko czy na forum czy moze inna droga?
                                                    A co do twoje urody to nic ci nie powiem bo nawed nie mam z czego
                                                    Ja 1.8ocm.25lat.bladyn powino ci wystarczyc.
                                                  • Gość: Anula Re: Do Trepana IP: 212.33.74.* 21.08.01, 13:31
                                                    Jestem w sobie zakochana zdrową miłoscią! A co do wyglądu : szatynka, szaroniebieskie
                                                    oczy, 164 cm. Tylko o wiele od Ciebie starsza! Dalej jestes zainteresowany? Zrozumiem jesli
                                                    nie!
                                                  • Gość: trepan Re: Do Trepana IP: 193.227.223.* 21.08.01, 13:52
                                                    Jak narazie to niezle > o wiele starsza. Niech bedzie mam nadzieje ze nie o 50
                                                    lat ,ale dalej jestem zaiteresowany tylko jest problem , nie pogadamy sobie
                                                    dlugo bo ja koncze prace o 14 ale na twoja odpowiedz poczekam i na telefon tez
                                                    caluje soczyscie:))))))))))))))))
                                                  • Gość: Anula Re: Do Trepana IP: 212.33.74.* 21.08.01, 13:56
                                                    W porządku! W takim razie odezwę się jutro. Miłego popołudnia, nocy itd.!
                                                  • Gość: trepan Re: Do Anuli IP: 193.227.223.* 21.08.01, 14:05
                                                    ok jutro bede czekal od 6 juz na ciebie
                                                    Pozdrawiam
    • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trapszo IP: 212.33.74.* 21.08.01, 15:16
      Trapszo ! Czy dzis też będziesz odzywał się tak późno? Ja zaraz idę do domu! Przy okazji
      pozdrów ode mnie Rohmera jak Go gdzies zobaczysz! Cos się biedak nie odzywa!
      • Gość: trapszo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anuli IP: *.access.nacamar.de 21.08.01, 19:53
        Witam Anulko!!! Ja noge tylko z domu pisac nistety w pracy musze pracowac.
        Przychodze dopiero po 18,00.
        Widze ze wszystko jest na najlepszej drodze zycze Ci powodzenia.

Powodzenia
        • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anuli IP: 193.227.223.* 22.08.01, 06:32
          Czesc z rana co tam u ciebie z rana
          • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anuli IP: 193.227.223.* 22.08.01, 07:16
            spoko-wlasnie wstalam, a co u ciebie?
            • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anuli IP: 193.227.223.* 22.08.01, 07:34
              Wlasnie wstalas to niezle bo ja juz pracuje i zygac mi sie chce na ten swiat,
              nie chce mi sie zyc.
              • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anuli IP: 193.227.223.* 22.08.01, 07:49
                nie przesadzaj, a poza tym "don''t worry be happy"
                • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anuli IP: 193.227.223.* 22.08.01, 07:52
                  A powiedz mi z czego mam sie cieszyc ?
                  • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana IP: 212.33.74.* 22.08.01, 08:01
                    Widzę, że ktos się pode mnie podszywa Trepan! Prawdziwa Anula to ja! Chyba nasz
                    informatyk robi nam niezbyt wyszukany dowcip. Wysyłam do Ciebie maila z moim adresem i
                    telefonem. Ja mogę odezwać się do Ciebie około 8, o tej porze już jestem w pracy. A
                    dlaczego masz taki podły humor? Czy cos się stało?
                    • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana IP: 193.227.223.* 22.08.01, 08:03
                      Porozmawiamy ok 8 ok
                      Przepraszam.
                  • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana IP: 212.33.74.* 22.08.01, 08:08
                    To nie nasz informatyk. Zwracam Mu honor i uwagę to chyba ktos od Ciebie, bo adres taki
                    sam.
                    • Gość: TREPAN Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trepana IP: 193.227.223.* 22.08.01, 08:43
                      TO chyba moj kolega z pracy
                      • Gość: cinek Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anuli IP: 193.227.223.* 22.08.01, 08:56
                        Wybacz Anulu, ze sie pod Ciebie podszywalem-ale to byla taka mala zemsta na
                        Trepanku, za identyczna sytuacje ze jego strony - juz wiecej nie bede -
                        obiecuje pozdrowionka
                        • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 22.08.01, 09:02
                          W porządku! Zostało Ci wybaczone. Ale następnym razem nie ręczę za siebie! Jak tam Trepan
                          przeszło Mu trochę czy powinien się na Tobie wyżyć? :)))))))))))))
                          • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 22.08.01, 09:06
                            Troche mi przeszlo ale i tak go zabije
                          • Gość: cinek Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 22.08.01, 09:06
                            wlasnie rzuca w moja strone grozne spojrzenia-oj chyba cos bedzie, musze
                            zorganizowac sobie jakas ochrone-chyba sie wkurza, wlasnie jego nozdrza
                            zaczynaja falowac, wlos sie zjerzyl i ruszyl w moja strone...RATUUUNKU....
                            • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 22.08.01, 09:08
                              alasie mu mozg wyplyna i oczmi sie jego bawie
                              • Gość: cinek Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 22.08.01, 09:11
                                ps.sprostowanie do poprzedniego posta-jeszcze zyje i mam sie dobrze...
                                • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 22.08.01, 09:19
                                  ps.klamie on iuj nie zyje i zdycha jak pies
                                  • Gość: cinek Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 22.08.01, 09:22
                                    jak nie przestaniesz rozsiewac tych oszczerstw, to rzuce w Ciebie tym
                                    niebieskim kubkiem co stoi u mnie na biurku - zreszta po co ja Ci to pisze
                                    skoro siedzisz trzy metry ode mnie???
                                    • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 22.08.01, 09:27
                                      zeby bylo weselej bo kurwicy mozna dostac z tym andrzejem
                                      • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 22.08.01, 12:17
                                        Panowie objasnijcie mi łaskawie o co chodzi ja mam dzis kłopoty z koncentracją bo szefowa
                                        przyniosła arbuzika z wódeczką w srodku i chyba za dużo go zjadłam!
                                        • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 22.08.01, 12:19
                                          a czego nie wiesz kochanie:)))))
                                          • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 22.08.01, 12:25
                                            nie wiem na przykład czy nie zmienić nicka na starą bibliotekarę czyli w skrócie SB. Cha, cha!
                                            • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 22.08.01, 12:32
                                              pilas cos nie, a z SB to niezly pomysl
                                              • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 22.08.01, 12:53
                                                nic nie piłam ! jadłam! Ok. od teraz pisz do mnie na sb!
                                                • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 22.08.01, 13:02
                                                  posluchaj nie jestem dzisiaj w formie i mozesz mnie oswiecic
                                                  • Gość: cinek Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 22.08.01, 13:05
                                                    a ja znowu wtrace swoje trzy grosze: jeden grosz, drugi grosz, trzeci grosz...
                                                  • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 22.08.01, 13:08
                                                    mogę Cię oswiecić po pierwsze jadłam arbuza do którego wlewa się wódeczkę po
                                                    poprzednim usunięciu miąższu a po drugie jesli nie jestes w formie to może masz dosyć
                                                    gadania na dzis i przerwiemy te dialogi na cztery ręce i klawiaturę?
                                                  • Gość: trepan Re:do sb IP: 193.227.223.* 22.08.01, 13:09
                                                    ok mozemy gadac juz wyzdrowialem
                                                  • Gość: cinek Re:do IP: 193.227.223.* 22.08.01, 13:13
                                                    dyskusja na klawiaturke i szesc raczek-bo moje dwa przeszczepki tez sie chyba
                                                    licza no nie??
                                                  • Gość: sb Re:do sb IP: 212.33.74.* 22.08.01, 13:14
                                                    chyba masz jakis cudowny lek zdradzisz co pomogło?
                                                  • Gość: sb Re:do cinka IP: 212.33.74.* 22.08.01, 13:21
                                                    no jasne że się liczą każda para rąk nawet tych przeszczepionych się przyda!
                                                  • Gość: cinek Re: IP: 193.227.223.* 22.08.01, 13:33
                                                    czy lubisz chlopcow z przeszczepionymi raczkami {mowie Ci prawie nic nie widac}
                                                    hehe??/
                                                  • Gość: trepan Re:do cinka IP: 193.227.223.* 22.08.01, 13:39
                                                    a ty nie masz pszyszczepionego mozgu co? hehe!!!!!!!!!!:)))))))))))))))
                                                  • Gość: cinek Re:do Trepana IP: 193.227.223.* 22.08.01, 13:42
                                                    a nie szybciej by bylo jakbys sie odwrocil i mi to powiedzial {dla
                                                    niezorietowanych--Trepan siedzi jakies trzy metry ode mnie i grzebie po swoim
                                                    biurkiem--oczywiscie lepiej sie nie domyslalismy co on tam robi hehe}
                                                  • Gość: sb Re IP: 212.33.74.* 22.08.01, 13:42
                                                    panowie proszę się nie kłócić bo zabiorę zabawki i pójdę na swoje podwórko! a mężczyzn
                                                    lubię i cenię bo bez nich nudno jak psia dupa! o przepraszam wyrwało mi się!
                                                  • Gość: trepan Re:do sb IP: 193.227.223.* 22.08.01, 13:24
                                                    kochana jak bym ci zdradzil moja tajemnice to bys tu do mnie na skrzydlach
                                                    przyleciala i twoje zabki nawed by nie przeszkadzaly
                                                  • Gość: sb Re:do trepana IP: 212.33.74.* 22.08.01, 13:36
                                                    to krzywe ząbki przeszkadzają w lataniu? nie wiedziałam! chyba zaraz spadnę! a poza tym
                                                    skąd wiesz, że tak zaraz bym do Ciebie przyleciała? ja jestem kobieta i swój honor mam!!!
                                                    )))))))))))))
    • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 22.08.01, 13:56
      kochani moi :))))))))))) Wy zapewne kończycie już pracę a mnie koleżanki namawiają na
      jedzonko więc idę i żegnam Was czule )))))))))))) do zobaczenia! mam nadzieję cha, cha!
    • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trapszo IP: 212.33.74.* 22.08.01, 15:13
      Trapszo dzięki za pozdrowienia ! Wielka szkoda, że nie możesz do nas dołączyć akurat w
      czasie, gdy się dobrze bawimy! Ale ja od 3 wrzesnia, czasem będę w pracy do 19 może się
      wtedy odezwiesz? Pozdrawiam Cię serdecznie!
      Anula co zmieniła się w sb
      • Gość: trapszo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anuli IP: *.access.nacamar.de 22.08.01, 20:24
        Napewo sie odezwe. Czekam do 3 wrzesnia na tej samej stonie,nawet jak juz nie
        bedzie tak aktualna jak dzisiaj.
        Pozdrawiam Ciebie serdecznie i do "napisania"

Pozdrawiam
    • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 23.08.01, 08:13
      Chłopcy odzywajcie się jak możecie bo nam wątek umrze z nudów!
      • Gość: cinek Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 23.08.01, 08:22
        a witaj witaj-troszke duzo pracy z rana ale teraz juz bedzie latwiej...
        • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 23.08.01, 08:32
          chyba się forum ożywiło bo są chwilowe kłopoty z połączeniem słuchaj a co wy własciwie
          robicie na tym lotnisku? chyba to nie wieża kontroli lotów hę?
        • Gość: trepan cinek IP: 193.227.223.* 23.08.01, 08:33
          pewnie juz nie mozesz pracowac , taki jestes zapracowany, szkoda mi ciebie
          bidosiu moze zrobic ci herbatki co?
      • Gość: gosia Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.*.*.* 23.08.01, 08:26
        no tak bo juz ledwo duszy :o(((
      • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 23.08.01, 08:29
        ja juz znalazlem , mieszka w bialystoku , moze nie jest za piekna "przez zabki"
        za madra tez nie jest ale pewnie jest bogata hehe
        • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobietydo trepana IP: 212.33.74.* 23.08.01, 08:38
          Trepan ty gadzie nie odzywam się do ciebie!
          • Gość: trepan Re: sb IP: 193.227.223.* 23.08.01, 08:44
            odrazu gadzie , sb troche przesadzasz nie tak ostro z samego rana , ja uwazam
            ze to niezly komplement
        • Gość: cinek Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 23.08.01, 08:39
          kurcze--znowu mnie chwile nie bylo na forum i od razu rozwinal sie jakis watek
          a Ty Trepan zajmij sie swoimi a/c bo cos w koncu opoznisz :}
          • Gość: trepan Re: cinek IP: 193.227.223.* 23.08.01, 08:48
            ty tez tak ostro , wylozuj stary jest cool . nie mam mnie na forum. a musisz
            byc nie to tak nie placz z tego powodu ok i ty mozesz opoznic cos a nie ja hehe
          • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 23.08.01, 08:51
            ja jestem kobietą po trzech "fakultetach" a ty mi mówisz że nie jestem mądra! zabiję z zimną
            krwią zimną jak moja uroda )))))))))))))))!
            • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety np: sb IP: 193.227.223.* 23.08.01, 08:54
              po trzech! , co tak malo ja jestem po pieciu,a pozatym "co ty wiesz o zabijaniu"
              :)))))))))))
              • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety np: sb IP: 212.33.74.* 23.08.01, 09:03
                nie wiem czy dobrze kojarzę ale to chyba mówił bogus linda a ty mi go nie cytuj bo mi się nie
                dobrze robi na samą mysl o lindzie! nie znoszę tego bubka!
                • Gość: cinek Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety np: sb IP: 193.227.223.* 23.08.01, 09:05
                  masz racje-ja tez go nie cierpie...
                  • Gość: trepan Re: sb i cinek IP: 193.227.223.* 23.08.01, 09:11
                    a kto go lubi, ale tekst mi sie podoba i sb poewiedzmi jaka macie tam pogode i
                    kiedy ostatni raz bulas z mezczyzna na drinku? i na kolacji? bo my z cinkiem
                    idziemy dzisiaj, mozre sie przylaczysz
                    • Gość: sb Re: sb i cinek IP: 212.33.74.* 23.08.01, 09:20
                      pogoda jest piękna a wsciekły upał wreszcie przestał szczerzyć kły! nawet trochę zmarzłam jak
                      szłam do pracy. a jesli chodzi o drinki z mężczyzną to mój drogi :)))))))))) nie powinienes pytać
                      o takie rzeczy!
                  • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety np: sb IP: 212.33.74.* 23.08.01, 09:12
                    cinek mój kochany:)))))))))))przynajmniej ty mnie rozumiesz!
                    • Gość: cinek Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety np: sb IP: 193.227.223.* 23.08.01, 09:20
                      taak-i oto chodzi-droga sb-skad ten nick??-wiesz, ze sb kojarzy sie w zasadzie
                      jednoznacznie...:}
                    • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety np: sb IP: 212.33.74.* 23.08.01, 09:22
                      panowie pozwólcie że odezwę się za jakąs godzinkę idę na ploty i jedzonko do koleżanek.
                      buziaczki dla was obu!
                      • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety np: sb IP: 212.33.74.* 23.08.01, 09:27
                        chciałam sprowokować trepana tym skrótem jednoznacznie się kojarzącym z wiadomymi
                        slużbami , ale się nie dał . Możesz to tłumaczyć jako stara bibliotekara cha, cha, cha. No
                        dobra lecę jesć pa!
                    • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety np: sb IP: 193.227.223.* 23.08.01, 09:24
                      Jak moglas ,to ja odkad cie poznalem na forum spac po nocach nie moge,cierpie
                      ze cie nie widzwe, ze tylko w ten bezlitosny sposob mozemy sie porozumiewac,
                      nawed niewiesz jak mi jest smutno , lzy same mi leca z tesknoty do mej
                      ukochanej,a ty do cinka ukochany , nie jak mogas sb co ja takiego ci zrobilem:
                      zdradzilem nie, upokorezylem nie, przestalem kochac nie,wiec co , przeciesz
                      kochanie wiesz ze jestes piekna,bogata, i inteligentna.
                      A ty mnie po tylu godzinach wspolnej rozmowy zostawiasz dla jakiegos cinka czy
                      cos tam , nie moge juz KOCHANIE NIE ROB MI TEGO
                      BUBUBUBUBUBUBUUBBMNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:)))))))))
                      • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety np: sb IP: 212.33.74.* 23.08.01, 09:30
                        trepan nie rycz bo ja nigdy nie pójdę jesć! przecież cię uwielbiam od samego początku mój
                        odważny mężczyzno! całuję długo i namiętnie! Idę jesć!))))))))))))))))
                        • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety np: sb IP: 193.227.223.* 23.08.01, 09:42
                          Juz mi lepej kochanie , smacznego i oczywiscie rowniez caluje cie namietnie i
                          dlugo gdzie tylko zachcesz,twoj wybor, jsatem caly twoj i zawsze do dyspozycji
                          w dzien i w nocy))))))))))))
    • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 23.08.01, 11:23
      chłopaki wiecie, że skończyli zdjęcia pierwszej częsci Władcy Pierscieni i premiera będzie w
      grudniu? ciekawe jak to wyszło mam nadzieję, że nie zepsują mojej kochanej książki
      adaptacją!
      • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 23.08.01, 11:25
        nie mow ze przeczytalas Tolkena
        • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 23.08.01, 11:27
          a to takie dziwne, ze przeczytałam?
          • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 23.08.01, 11:32
            no nie, pewnie lubisz bardzo czytac tez romansy, tylo mie mow ze nie
            • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 23.08.01, 11:37
              lubię czytać ale wolę Tolkiena od romansów one są przeważnie głupawe chyba, że pisze je
              ktos inteligentny np. mężczyzna cha, cha!
              • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 23.08.01, 11:40
                ahaaaaaaaa mezczyzna , wiesz jakos nie moge sobie pszypomniec czy jakas
                "kobitla " napisala cos dobrego , jak mozesz to mi przypomnij))))))))))))))cha
                cha
                • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 23.08.01, 11:49
                  a Ursula le Guin? Czarnoksiężnik z Archipelagu jest całkiem dobry! jesli jestes taki jak Ged
                  to jestem twoja z zamkniętymi oczami ! Lem pisał, że nawet ją woli od Tolkiena! bardzo go za
                  to znielubiłam. sródziemie to sródziemie a ziemiomorze to ziemiomorze. obie książki są super!
                  • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 23.08.01, 11:54
                    wiesz kocham Cie..
                    • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 23.08.01, 11:57
                      to jest wymijająca odpowiedź mój drogi :)))))))))) chociaż bardzo miła skądinąd! nie zapominaj
                      tylko, że jestem stara cha, cha!
                      • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 23.08.01, 11:59
                        stara ale jara , i czy jeszcze na chodzie?
                        • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 23.08.01, 12:04
                          na chodzie cha, cha! zapisuję się niedługo do sekcji turystyki pieszej PTTK będę się włóczyć
                          po podlaskich wertepach w sposób bardziej zorganizowany niż dotychczas.
                          • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 23.08.01, 12:09
                            to moze chcesz ze mna chodzic
                            • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 23.08.01, 12:29
                              to przyjeżdzaj, ale się jeszcze nie zapisałam to będziemy łazić w sposób niezorganizowany.
                              • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 23.08.01, 12:34
                                podaj termin
                                • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 23.08.01, 12:42
                                  co ty mato w niedziele 23 ale poznym wieczorem bo bede wracal z kielc, dzisiaj
                                  wyjezdzam, i lasnie skonczylem prace i sie bardzo spiesze, jak mozesz to mi
                                  wyslij adres . i podaj kokretny telefon bo z tamtym nie moge siedodzwonic co
                                  ty nato
                                  I odrazu caluje i zegnam na kilka dni , pa
                                  ps:czekam na szybka odpowiedz.
                                • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 23.08.01, 12:43
                                  następny dwudnik ci odpowiada? jesli oczywiscie masz ochotę jechać do białegostoku w
                                  tłumach wracających z wakacji.
                                  • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 23.08.01, 12:49
                                    kochanie dzisiaj wyjezdzam do kielc , wracam dopiero w niedziele i do pracy ide
                                    na 22 i wpadlem na ten pomysl
                                    • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 23.08.01, 12:59
                                      trepan ja też wyjeżdżam i w ten weekend nie będzie mnie w białymstoku najbardziej pasuje
                                      mi 1 wrzesnia co ty na to? wyslę ci maila z telefonem pod którym mnie znajdziesz w sobotę i
                                      niedzielę szczęsliwej drogi! buzi!!!
    • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 23.08.01, 13:34
      cinek czy ty tam jeszcze jestes? moglibysmy jutro pogadać korzystając z okazji, że nie ma
      Trepana :)))))))))))))).
    • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do trapszo IP: 212.33.74.* 23.08.01, 14:28
      Trapszo nie czekaj do 3 wrzesnia zaglądaj tu od czasu do czasu! Pozdrawiam Cię bardzo
      serdecznie!
      • Gość: trapszo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety do Anuli IP: *.access.nacamar.de 23.08.01, 17:55
        Nie martw sie jetem stalym gosciem forum,nie zagladam w kazdy temat ale jestem
        w dwoch tematach i jednym wadku.

Pozdrawiam
    • Gość: 2001 Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 24.08.01, 00:16
      PIekne, inteligentne i bogate zyskuja zawsze najwiecej popularnosci.

• Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do 2001 IP: 212.33.74.* 24.08.01, 07:59
        panowie Wy chyba macie o mnie zawyżone opinie :))))))))))). nie jestem piękna ani bogata ( z
        many u mnie raczej srednio ) a z inteligencją różnie bywa czasem mam jej blokady i robię
        głupstwa. buziaczki dla wszystkich!
    • Gość: sb Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety do cinka IP: 212.33.74.* 24.08.01, 08:07
      cinek pogadasz ze mną dzisiaj? odbiór!
      • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety do Trapszo IP: 212.33.74.* 24.08.01, 12:12
        Panowie zostawili mnie dzisiaj samą i muszę bawić na innych wątkach, żeby nie zemrzeć z
        nudów (((((((. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i udanego weekendu jeżeli takowy masz
        wolny. Odezwę się w poniedziałek ok. 8-mej. Pa!
        • Gość: trapszo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety do Anuli IP: *.access.nacamar.de 24.08.01, 13:55
          Widzisz tak to czasami jest, oczywiscie sobote i niedzele man wolna.
          Pogoda szykuje sie tez dobra, szykujemy wypad za miasto i grila.
          Czy widzialas juz film "Dziennik Bridget Jones" niewiem czy dobrze napisalem
          nie znam angielskiego,polecam niezla zabawa na letnia niedziele.

Pozdrawiam
          • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety do Anuli IP: 212.33.74.* 27.08.01, 08:13
            Nie byłam na bridget jones ( też nie znam angielskiego ). Byłam na Shreku. Jeżeli go jeszcze
            nie widziałes wybierz się koniecznie! To bardzo mądra bajka wbrew pozorom wcale nie dla
            dzieci. Życzę Ci tygodnia równie udanego jak Shrek!
    • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trapszo IP: 212.33.74.* 27.08.01, 12:42
      Moi panowie :)))))))) się nie odzywają. Pewnie znaleźli w końcu piękne, inteligentne i bogate, a
      przede wszystkim młode.:))))). Ale liczę, że z Tobą się tu jeszcze spotkam. Miłego tygodnia raz
      jeszcze!
      • Gość: trapszo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anuli IP: *.access.nacamar.de 27.08.01, 18:47
        Napewno, napewno!! dziekuje za pozdrowienia, Tobie tez zycze udanego tygodnia.
        Moze nasz kontakt nie bedzie tak burzliwy ale trwaly. Bajeczek tez nie
        ogladam,juz wyroslem ale do czasu do czasu dobry film czemu nie.Ten film o
        ktorym pisalem nie jest moze taki ambitny ale zapewnia dobra zabawe.

Pozdrawiam
        • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trapszo IP: 212.33.74.* 28.08.01, 08:53
          Jeżeli film chociaż trochę dorównuje książkowej wersji Bridget to rzeczywiscie warto się na
          niego wybrać. Chociaż ja się zawsze boję, że mi to zaszkodzi na wybraźnię :)))))). A na wielu
          filmach się rozczarowałam. Np. filmowe Imię Róży książce nie dorasta do pięt. W dodatku
          Annaud zrobił z tych zakonników stado degeneratów, a przecież w oryginale oni wcale tacy nie
          byli. I biblioteka - labirynt nie taki jak ten z książki.
          Pozdrawiam Cię serdecznie!
    • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trapszo IP: 212.33.74.* 28.08.01, 14:36
      Ja raz jeszcze tym razem w kwestii formalnej:))))). Gdybym się nie odzywała dłużej tzn. że
      mamy awarię serwera. Nad Białymstokiem szaleje burza, a nasza technika jest wyjątkowo
      wrażliwa. Kiedys przez dwa tygodnie nie mogłysmy pracować, bo sieć padła. Pozdrawiam Cię
      serdecznie!
      • Gość: trapszo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trapszo IP: *.access.nacamar.de 28.08.01, 18:20
        Hallo!!!
        Masz racjie zawsze ksiazka jest lepsza od filmu, w pezypadku filmu "Forest
        Cammp" jest akurat odwrotnie film byl lepszy.A pozatym jak dobrze pomyslec to
        przewaznie czy w literaturze czy w innym rodzaju sztuki bohaterowie sa z reguly
        stuknieci.

Pozdrawiam
        • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trapszo IP: 212.33.74.* 29.08.01, 08:33
          Uff! Na szczęscie serwer nie padł i mogę się odezwać do Ciebie w tym trybie:)))))). Może
          masz rację, że bohaterowie sztuk wszelakich :)))) są stuknięci. A może to po prostu autorzy
          przelewają na nich swoją odrobinę ( albo całkiem sporą porcję ) szaleństwa które w nich
          tkwi?
          Pozdrawiam z deszczowego Białegostoku!
    • Gość: malena+ Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 20:13

Mam piekna dusze, bogate wnetrze i wrodzona inteligencje . Wytarczy?
      • Gość: trapszo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: *.access.nacamar.de 29.08.01, 20:34
        Malena+Witamy,Witamy bo taka okazjia moze sie juz nie zdazyc.

Do Anuli cos nam idzie jak z kamienia, moze od 3 wrzesnia bedzie lepiej gdy
        kontakt bedzie prawie bezposredni. W sztuce uwazam za duzo jest pedalow i
        lizbijek oni teraz feruja wyroki w modzie,filmie i innych dziedzinach.
        Najbardziej rozsmiesza gdy taki pedal zasiada w komisji wybierajacej Miss
        Polonia, moze normalnym ludziom poprostu sie niechce.

Pozdrawiam

• Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Trapszo IP: 212.33.74.* 30.08.01, 09:47
          Hm, jest cos w tym co mówisz. Normalni nie tylko tym się nie zajmują, ale i w czyms takim
          nie startują jako okazy dla pasienia czyjegos wygłodniałego wzroku. Wolę oglądać pokazy
          zwierząt one nie chcą wybić się za wszelką cenę.
          Wiesz ja uważam, że jak na osoby, które nigdy o sobie nie słyszały idzie nam całkiem dobrze.
          To niesamowite, że mogę siedzieć w Białymstoku, pisać do Ciebie i wiedzieć, że mi
          odpowiesz. A ludzie mówią, że nie ma cudów!
          Pozdrawiam Cię z lekko już jesiennnego B.
          • Gość: Enancjo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety -OGOLNIE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 10:05
            Wszystkie wybory PIEKNYCH i INTELIGENTNYCH w Polsce.. to niemal przetarg na
            piekno i powierzchowna inteligencje. A jak w przetargu bywa .. lapowki, lozko,
            itp. Kiedys przygladalem sie takiemu etapowi dla tych dziewczyn ktore
            najczesciej wydaje im sie ze WIERZA i SZUKAJA jakiejs wielkiej kariery tylko
            dlatego ze sa jakie sa, a te ich marzenia sa poprostu wykorzystywane i czesto
            przeistaczaja sie w tragedie. Z drugiej strony kto startuje i z jakich powodow
            do takich przetargow... nie musimy sie zbytnio oszukiwac, choc w koncu wiecej
            jest potem oszukanych. Jury - to juz zasada i generalnie zespol krypto-zboczkow
            lub bardzo niskiego lotu zwyklych ludzi od robienia kasy - pomimo ze czesto sa
            to tzw wielkie nazwiska.
            Przykre, ale prawdziwe ze zyjemy w swiecie gdzie gorsze wartosci wypieraja
            lepsze.
            Enancjo
            • Gość: anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Enancjo IP: 212.33.74.* 30.08.01, 10:15
              To miłe, że zdarzają się jeszcze panowie którzy trzeźwo patrzą na taki "cyrk" jak wybory
              "misek itp."
              Jestes już drugi po Trapszo! :))))))
              • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 30.08.01, 10:26
                Witam was wszystkich:)))))))
                • Gość: anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 30.08.01, 10:36
                  witam ozięble z domieszką ironii :))))))))!
                  • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 30.08.01, 11:10
                    witam witram tylko dlaczego odrazu oziemble, kochanie nie tak ostro od razu ok
                    a pozatym co u ciebie co porabiasz?
                    • Gość: anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 30.08.01, 11:18
                      przede wszystkim mam w tym tygodniu pierepałki z techniką. a poza tym idzie jesień i mam
                      ataki melancholii ;))))))). jakas " bogata" jestem w te mam:)))))))) aha, gdybym się nie
                      odzywała tzn. że nasz serwer leży albo własnie przeładowuję komputer ostatnio ciągle jakies
                      gremliny mi tu włażą.
                      • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 30.08.01, 11:34
                        ja tez mam przerypane studua sie zaczynaja , poprawki
                        ale jakos bedzie, ale na urlop jade na slowacje i to mnie jeszcze trzyma na
                        silach
                        • Gość: anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 30.08.01, 11:37
                          własnie. niestety wraca szara rzeczywistosć. może przynajmniej jesień będzie złota taka jak z
                          piosenki Niemena.
                          • Gość: trepan Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 193.227.223.* 30.08.01, 11:59
                            przez ile tydzien zlotej jesieni a potem zima i
                            wiesz co jest poprostu do dupy
                            Nie masz czasami dosc tego wszystkiego gdzies uciec od tej rzeczywistosci, byc
                            sama od wszystkiego a przedewszystkim od ludzi i nie wracac ale pojechac daleko
                            z osoba ci bardzo bliska
                            • Gość: anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety IP: 212.33.74.* 30.08.01, 12:04
                              skąd wiesz, że własnie tak mam?! <wsiąsc do pociagu byle jakiego> albo kupić sobie
                              bezludną wyspę... dlatego włóczę się po Podlasiu. tu są jeszcze spokojne miejsca, czyste i
                              prawie nie spotyka się w nich ludzi.
              • Gość: Enancjo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anuli IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 12:48
                .. podoba .. mi sie twoj ranking ... dzieki i milego
                • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Enancjo IP: 212.33.74.* 30.08.01, 12:53
                  dziękuję Enancjo! Tobie także miłego cokolwiek by to miało znaczyć :)))))))).
                  • Gość: Enancjo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anula IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 13:31
                    ... milego cokolwiek znaczy..... odpowiadam :
                    ... pracuj mniej .. zyj wiecej... a szczesciu pomagaj ........ bo ..... "wazne
                    sa tylko te dni ktorych jeszcze nie znamy, waznych jest kilka tych chwil na
                    ktore czekamy ( Grechuta )" ... i do tego. ...... tak dlugo jest jakies piekno
                    w naszej przeszlosci jak jest w niej tez terazniejszosc i przyszlosc.
                    Zycze Ci wlasnie tego .. czesc
                    • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Enancjo IP: 212.33.74.* 30.08.01, 13:35
                      Napisałabym Ci w odpowiedzi Desiderata gdyby nie były tak długie. Dziękuję Enancjo! Czesć!
                      • Gość: Enancjo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anula IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 13:56
                        Gość portalu: Anula napisał(a):

> Napisałabym Ci w odpowiedzi Desiderata gdyby nie były tak długie. Dzię
                        > kuję Enancjo! Czesć!

Wole cos wlasnego ..... czyjes cytaty, moim zdaniem, mozna wtracac, stosowac
                        jako laczniki w wypowiedzi ... ale nie zeby sie nimi po trochu zaslaniac,gdyz
                        wowczas mamy doczynienia z inteligentnym ale niestety plagiatem ... pomimo ze
                        tozsamym duchem z nami, ale potwierdz to swoimi rownie pieknymi slowami... to
                        dopiero wyzwanie .... a i ja np bede wiedzial ze gdzies tam na Podlasiu jest ktos
                        kto ma myslace serducho... czesc.

Ale wyszedl mi mentorski wyklad....hihi. CZESC i jeszcze raz milego.
                        • Gość: Anula Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Enancjo IP: 212.33.74.* 30.08.01, 14:02
                          Na końcu złagodziłes więc jakos to przeżyję :))))))).Pa!
                          • Gość: Enancjo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anula IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 14:54
                            powiem krotko .... "enancjo".. czesc i pa na weekend
                            • Gość: trapszo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anuli IP: *.access.nacamar.de 30.08.01, 18:27
                              Tak,tak cos w tym jest ludzie pedza nie wiadomo gdzie wszyscy chca byc ladni,
                              inteligetni i zrobic kariere nie wazne za jaka cene.Moze dzieki temu mamy
                              postep w zyciu bez, ktorego ciezko by nam w tej chwili zyc. Ale czasami wydaje
                              mi sie ze cena ktora placimy za to wszystko jest za wysoka.

Pozdrawiam
                              • Gość: Enancjo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anuli IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 18:48
                                .. system ktory stworzylismy jest zbyt drogi i ulomny przy nadmiernym wzrocie
                                populacji, natomiast postep .. nie ma ceny, gdyz jest istota wartosci.
                                • Gość: trapszo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety Do Anuli IP: *.access.nacamar.de 30.08.01, 20:04
                                  Postep tez ma cene, ta cena sa zabrudzone powietrze,gory smieci, zabetonowane
                                  lasy,itp. Mozna dokladnie wyliczyc ile to kosztuje, a kosztuje coraz wiecej.

Pozdrawiam
                                  • Gość: Enancjo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety do TR... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 21:51
                                    masz racje.... ale to system wykorzystywania postepu jest zly.....jezeli np
                                    zwrocisz uwage to wojna jest najwiekszym motorem napedzajacym koniunkture..
                                    dlaczego bo obowiazujacy system pieniadza wymaga szybkiego obrotu na malo
                                    trwalych produktach. Zobacz nowy samochod wyjedzajacy z fabryki do nowego
                                    wlsciciela traci 30-40 procent wartosci. To co to jest wartosc i co to jest
                                    rzeczywista wartosc.
                                    Ale to wszystko sa tak zwane uboczne efekty postepu==>a niszczymy bo nie umiemy
                                    wbudowac systemu ktory byl by oparty na pozytywnej selekcji. Nawet obiwazujace
                                    prawo jest oparte na negatywnej selekcji.
                                    Kiedys pieniadz mial realna wartosc. Nikt nie dopuszczal do tego by bylo go w
                                    nadmiarze, ale nigdy nie tworzyl deficytu. Dzis pieniadz to wartosc sama w
                                    sobie. Rzady jak im brakuje moga dodrukowac czyli doprodukowac papierki by
                                    zapchac chwilowy problem. Dzis pieniadz mozesz kupic tanio drogo zalezy jakiego
                                    masz nosa. Ale co to ma wspolnego z postepem. Ma tylko tyle ze wszyscy poluja
                                    na tzw perpetum mobile czyli cos co stanie sie postepem ostatecznym. Dlatego
                                    przez kilka lat spolki internetowe wydawaly sie ostatecznym wymiarem
                                    informatycznym i ich akcje szly w gore. Czy to byl postep jasne ze tak.. bo
                                    uwazam ze jest w tym wielka przyszlosc, ale nadmiar ekspansji tej przyszlosci
                                    spowodowal efekt neagtywny, ale czy tp wyhamowalo rozwoj i postep zwizany z ta
                                    formula komunikowania sie i nie tylko, raczej nie.
                                    Mozna by duzo gadac, ale tylko postep moze nas tylko uratowac.. gdyz
                                    obowiazujacy system i postep to wspolczesny paragraf 22 i mam nadzieje ze jest
                                    z niego wyjscie ktore nie bedzie absurdem.
                                    Tyle przeciwstawnej dywagacji. Czesc.
                                    • Gość: trapszo Re: szukam pięknej bogatej i inteligentnej kobiety do TR... IP: *.access.nacamar.de 31.08.01, 15:37
                                      Napewno jest cos w tym co piszesz.
                                      Wydaje mi sie ze wytlumaczenie jest bardziej ptoste,postep mas wyprzedza i
                                      przestajemy nad nim panowac.Ten caly postep jest juz w szkole sredniej a my
                                      zostalismy w przedszkolu.

Pozdrawiam
                                      • Gość: trapszo Re: Do Anuli IP: *.access.nacamar.de 01.09.01, 13:02
                                        W poniedzialek jest 03.09.01 i juz nie moge sie doczekac, bede kolo 17,00.
                                        Man nadzieje ze milo spedzasz czas w sobote i nidziele i wypoczeta wystartujesz
                                        w nowy tydzien.

Pozdrawiam
                                        • Gość: A. Re: Do Trapszo IP: 212.33.74.* 03.09.01, 11:53
                                          Super! Postaram się odezwać zaraz po 17. Chyba, że będzie dużo poprawkowiczów w czytelni
                                          wtedy bedę trochę później. Pozdrawiam i nie mogę sie doczekać!
                                          • Gość: trapszo Re: Do A IP: *.access.nacamar.de 03.09.01, 17:50
                                            No i co jest duzo?
                                            Mam nadzieje ze nie masz duzo pracy.

Pozdrawiam
                                            • Gość: Anka Re: Do T. IP: 212.33.74.* 03.09.01, 17:55
                                              witaj! cieszę się, że jesteś! nie ma ich dużo a poza tym w tej chwili na dyżur weszła
                                              koleżanka możemy spokojnie porozmawiać!
                                              • Gość: trapszo Re: Do A. IP: *.access.nacamar.de 03.09.01, 18:04
                                                A wiec witam Cie serdecznie!!
                                                Jak tam dobrze wypoczelas w sobote i niedziele, pogoda dopisala??
                                                A moze byla znowu burza u was.

Pozdrawiam
                                                • Gość: Anka Re: Do T. IP: 212.33.74.* 03.09.01, 18:10
                                                  sobota była ładna łaziłam w krótkich spodniach i szorowałam kaszlaka, bo był brudny jak
                                                  nieludzkie stworzenie, dolałam mu oleju itp. ingrediencji. niedziela była niepewna byłam tylko
                                                  na spacerze, a potem odrabiałam zaległosci w prasówce opychając się ciastem ze śliwkami.
                                                  a Ty miałeś udany weekend?
                                                  • Gość: trapszo Re: Do A. IP: *.access.nacamar.de 03.09.01, 18:21
                                                    O tak bardzo udamy, wyspalem sie ale napewno starczy tylko do srody.
                                                    Jestem permametnie nie wyspany, Nie wiem co to moze byc moze juz "krematorium".
                                                    Co to jest kaszlak? domyslam sie ze chodzi o samochod czy tak czesto musisz
                                                    dolewac.Z innych postow wyczytalem ze pracujesz w bibliotece co konkretnie
                                                    robisz.

Pozdrawiam
                                                  • Gość: Anka Re: Do T. IP: 212.33.74.* 03.09.01, 18:26
                                                    Kaszlak to moje leciwe 126p. w pracy mam w pieczy czasopisma .teraz tworzę ich bazę w
                                                    Alephie, bo były potworne zaległości. oprócz tego mam dyżury w czytelni po 4,5 godziny.
                                                    czasem pracuję w weekendy np. w najbliższy.
                                                  • Gość: trapszo Re: Do A. IP: *.access.nacamar.de 03.09.01, 18:32
                                                    Bardzo Ci wspolczuje, to jest przykre.
                                                    Ale sie nie martw nie bedzie pogody,ulewa i zimno. A wprzytulnej bibliotece
                                                    przy kominku????

Pozdrawiam
                                                  • Gość: Anka Re: Do T. IP: 212.33.74.* 03.09.01, 18:36
                                                    W bez kominka i lekko niesamowitej. budynek jest zabytkowy, tajemniczy, w dodatku 2 lata
                                                    temu wydarzyła się tu tragedia. brrr!!! jestem sama chyba nie będę Ci dalej tego opowiadać...
                                                  • Gość: trapszo Re: Do A. IP: *.access.nacamar.de 03.09.01, 18:44
                                                    Opowiedz prosze, co to moglo byc.
                                                    Czyzby duchy was straszyly, to ekscytujace.

Pozdrawiam
                                                  • Gość: Anka Re: Do T. IP: 212.33.74.* 03.09.01, 18:52
                                                    w razie czego będziesz miał mnie na sumieniu:)))))) w 1999 nasza ciężko chora na nerki
                                                    koleżanka zasłabła w pracy. wezwałyśmy pogotowie, ratowałyśmy ją jak dałyśmy radę.
                                                    przyjechał lekarz zabrali ją do karetki. byłyśmy przekonane,że wszystko dobrze, że to tylko
                                                    omdlenie. po 2 godzinach przybiegł jej znajomy i powiedział, że nie żyje. nie mogłyśmy
                                                    uwierzyć. dotarło to do nas dopiero na jej pogrzebie. teraz w bibliotece słychać trzaski , dziwne
                                                    dźwięki i boimy się zostawać tu same. ja też się boję. chyba zaraz Cię pożegnam, bo czuję
                                                    się nieswojo....
                                                  • Gość: trapszo Re: Do A. IP: *.access.nacamar.de 03.09.01, 19:04
                                                    A wiec duchy tak sie domyslalem, ale nie wiedzialwm ze wierzysz w cos takiego.
                                                    Naprawde niechce Ciebie miec na sumieniu, taka strata.To by byla tragedia dla
                                                    mnie i calego forum, tak sie juz do Ciebie przywyklismy.Anulko!!!!

Pozdrawiam
                                                  • Gość: A. Re: Do T. IP: 212.33.74.* 03.09.01, 19:11
                                                    Cos w tym jest Trapszo. kiedys opowiem Ci jeszcze inną niesamowitą historię jaka mi się
                                                    przytrafiła. a teraz naprawdę Cię pożegnam. robi się ciemno i niesamowicie. jutro mam na
                                                    8-mą więc sobie pewnie nie porozmawiamy, ale w środę znów zostanę do 19.00 to może uda
                                                    się nam zamienić parę słów. chyba, że zdradzisz swój mail to będzie jeszcze inna forma
                                                    kontaktu. dzięki za miłe słowa lubię Cię! Serdecznie pozdrawiam i uciekam do domu! PA!
                                                  • trapszo Re: Do T. 03.09.01, 19:20
                                                    Dobranoc.Mam nadzieje ze "kaszlak" nie zawiedzie.

Pozdrawiam
                                                  • Gość: A. Re: Do T. IP: 212.33.74.* 04.09.01, 08:34
                                                    Trapszo tym razem odpowiedziałam Ci mailem. Pozdrawiam!
                                                  • Gość: A. Re: Do T. IP: 212.33.74.* 05.09.01, 11:57
                                                    Trapszo czekam tu dziś do 19.00. jeśli nie zdążysz prześlij wiadomość mailem albo zostaw ją
                                                    tu jak zwykle. Pozdrawiam Cię serdecznie z " nawiedzanej biblioteki " !
                                                  • Gość: trapszo Re: Do A. IP: *.access.nacamar.de 05.09.01, 18:13
                                                    Halo!! Aniu. Juz jestem, w srody po pracy bawie sie troche w strzelanie i chodze
                                                    na strzelnice.Nawet niezle dzisiaj poszlo.

Pozdrawiam
                                                  • Gość: Anka Re: Do T. IP: 212.33.74.* 05.09.01, 18:22
                                                    Ahoj przygodo! ile 10 trafiłeś?
                                                  • Gość: trapszo Re: Do A. IP: *.access.nacamar.de 05.09.01, 18:37
                                                    Nie tak duzo jak bym chcial, ale za kazdym razem lepiej. Wszystkie byly w
                                                    czarnym.

Pozdrawiam
                                                  • Gość: A. Re: Do T. IP: 212.33.74.* 06.09.01, 16:11
                                                    a z czego strzelasz? to jakiś sportowy karabinek? możesz napisać mi w mailu.
                                                    pozdrawiam! i życzę samych 10!
                                                  • anka1 Re: Do T. 09.09.01, 12:00
                                                    Trapszo założyłam konto dzięki Gazecie i zmienił mi się nick jak widać. pozdrawiam Cię
                                                    serdecznie - od dziś anka1! maile możesz nadal przysyłać na stary adres.
                                                  • trapszo Re: Do A 1. 09.09.01, 12:14
                                                    Hallo!!!!

Jestes dzisiaj w pracy,czy teraz z domu mozesz pisac?

Pozdrawiam
                                                  • Gość: anka1 Re: Do T. IP: 212.33.74.* 09.09.01, 12:42
                                                    jestem w pracy! i jest mi smutno, bo na forum zaczęła się wojna, w którą niestety dałam się
                                                    wciągnąć(((. chyba posiedzę sobie z Tobą przez kilka dni na tym wątku, a Im może przejdzie...
                                                  • trapszo Re: Do A. 09.09.01, 12:49
                                                    A za co Ciebie tak karza forumowicze,Jaka wojna?
                                                    Biedna Anulko, przytul sie do mnie postaram sie Cie zrozumiec.
                                                    Duzo masz pracy dzisiaj?

Pozdrawiam
                                                  • Gość: anka1 Re: Do T. IP: 212.33.74.* 09.09.01, 13:00
                                                    dobrze, że jesteś Trapszo. bardzo chętnie wtulę się w Twoje ramiona. forum podzieliło się na
                                                    dwa wrogie obozy starych i nowych piszących a mnie to zasmuca, bo fajni ludzie zaczęli się
                                                    kłócić. czy u nas zawsze musi być polskie piekło?
                                                  • trapszo Re: Do A. 09.09.01, 13:18
                                                    Anulko niech sie kluca, moze byc tylko ciekawiej. Nowe twarze na forum tez
                                                    dobrze, a to ze czasani wybucha mala klutnia dodaje calej sprawie pikanterji.
                                                    Nie martw sie jak sie beda godzic to dopiero bedzie wesolo.

Pozdrawiam
                                                  • anka1 Re: Do T. 09.09.01, 13:21
                                                    obyś miał rację. na razie wcale się na to nie zanosi. gdyby to było w rzeczywistości
                                                    niewirtualnej pewnie przybyłoby kilka trupów niestety.
                                                  • trapszo Re: Do A. 09.09.01, 13:26
                                                    Aniu napewno nie, nie moze byc zeby sie dorosli ludzie do tego dopuscili.
                                                    Pozatym ja nie moge nigdzie stwierdzic zadnej wojny,troche pyskowki to wszystko.

Pozdrawiam
                                                  • anka1 Re: Do T. 09.09.01, 13:31
                                                    pewnie masz rację, bo patrzysz na to wszystko obiektywnie. ja za bardzo w to wszystko
                                                    wdepnęłam i czuję niesmak.
                                                  • trapszo Re: Do A. 09.09.01, 13:41
                                                    Tak wydaje mi sie ze tej calej zabawy nie mozna traktowac powaznie.
                                                    Bo to przeciez nie jest powazne, tylko takie duperele dla zabicia czasu.Mnie
                                                    powinnas traktowac bardzo powaznie. Tak sobie mysle czy sie nie wybrac do tej
                                                    Twojej biblioteki po ksiazke.

Pozdrawiam
                                                  • anka1 Re: Do T. 09.09.01, 13:48
                                                    zapraszam w takim razie! miej tylko na uwadze,że to biblioteka specjalizująca się w ekonomii i
                                                    jeśli nie pasjonuje Cię ta dziedzina to niestety nic ciekawego do czytania tu nie znajdziesz.
                                                    najwyżej czasopisma, niektóre mamy ciekawe.
                                                  • trapszo Re: Do A. 09.09.01, 13:57
                                                    Taka waska specjalizacjia no no. Ale to byl tylko pretekst, sympatyczna
                                                    bibiotekarka jest moim celem, ladna,bogata i inteligetna.

Pozdrawiam
                                                  • anka1 Re: Do T. 09.09.01, 14:04
                                                    Trapszo muszę kończyć. napisałam Ci w mailu jak jestem jutro. i jutro będę prostować twoje
                                                    wyobrażenia o mnie. bogata bibliotekarka to brzmi niesamowicie zabawnie!:))) pozdrawiam Cię
                                                    serdecznie!
                                                  • Gość: trapszo Re: Do A. IP: *.access.nacamar.de 09.09.01, 14:47
                                                    Nie bylo mnie przez chwile, nusialem troche zaleglej poczty zalatwic.
                                                    Bogata bibliotekarka czemu nie,bogaci ludzie maja swoje dziwctwa.
                                                    Do jutra.

Pozdrawiam
                                                  • anka1 Re: Do siebie 11.09.01, 13:26
                                                    wątek obumiera a wiersz, który cytowałam znalazł się prawie na początku. tak to jest....
    • Gość: Anula Re: Do Panów T. i T. IP: 212.33.74.* 30.08.01, 14:52
      Trepan ! Trapszo ! ( mam nadzieję, że nikt nie obrazi się za kolejnosć :))))) ). Oberwałam od
      Enancjo, ale Wam napiszę Desiderata. Może znajdziecie czas, żeby je przeczytać, a może
      słyszeliscie jak spiewa to Piwnica pod Baranami.
      Przechodź spokojnie przez hałas i pospiech i pamiętaj jaki spokój można odnaleźć w ciszy.
      O ile to możliwe, bez wyrzekania się siebie, bądź na dobrej stopie ze wszystkimi.
      Wypowiadaj swoją prawdę jasno i spokojnie i wysłuchuj innych, nawet tępych i
      nieswiadomych, oni też mają swoją opowiesć.
      Unikaj głosnych i napastliwych, są udręką ducha.
      Porównując się z innymi, możesz stać się próżny i zgorzkniały, zawsze bowiem znajdziesz
      gorszych i lepszych od siebie.
      Niech twoje osięgnięcia, zarówno jak i plany będą dla ciebie źródłem radosci.
      Wykonuj swą pracę z sercem jakkolwiek byłaby skromna, ją jedynie posiadasz w zmiennych
      kolejach losu. Bądź ostrożny w interesach, na swiecie bowiem pełno oszustwa,
      niech ci to jednak nie zasłoni prawdziwej cnoty.
      Wielu ludzi dąży do wzniosłych ideałów i wszędzie życie jest pełne heroizmu.
      Bądź sobą, zwłaszcza nie udawaj uczucia, ani nie podchodź cynicznie do miłosci, albowiem
      wobec oschłosci i rozczarowań ona jest wieczna jak trawa.
      Przyjmuj spokojnie co ci lata doradzają, z wdziękiem wyrzekając się spraw młodosci.
      Rozwijaj siłę ducha, aby mogła cię osłonic w nagłym nieszczęsciu.
      Nie dręcz się tworami wybraźni. Wiele obaw rodzi się ze znużenia i samotnosci.
      Obok zdrowej dyscypliny bądź dla siebie łagodny. Jestes dzieckiem wszechswiata nie mniej niż
      drzewa i gwiazdy. Masz prawo być tutaj. I czy to jest dla ciebie jasne czy nie wszechswiat jest
      bez wątpienia na dobrej drodze.
      W zgiełku i pomieszaniu życia zachowaj spokój ze swą duszą. Przy całej złudnosci i znoju i
      rozwianych marzeniach jest to piękny swiat. Bądź uważny. Dąż do szczęscia.
      Pozdrawiam Was serdecznie i odezwijcie się jutro jak będziecie mogli. Będę ok.9.00.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka