goha66 Re: Nie otwierajcie wątku aharef= TO SPAM Z WI 29.07.09, 13:50 usunęłam - powinien być dla reszty już niewidoczny ... niech to cholera ... co za dzień Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Nie otwierajcie wątku aharef= TO SPAM Z WI 29.07.09, 19:18 goha66 napisała: > ... niech to cholera ... co za dzień E tam, dzień całkiem dobry. 20 zł znalazłem:D Odpowiedz Link Zgłoś
pan.ucio Re: Nie otwierajcie wątku aharef= TO SPAM Z WI 29.07.09, 19:23 cien1100 napisał: > goha66 napisała: > > > > ... niech to cholera ... co za dzień > > E tam, dzień całkiem dobry. 20 zł znalazłem:D No to stawiasz :D:D:D Faktycznie, niezły ten dzień :P ucio P.S. I nie spamować tu, do cholery! Wątek tyczy się wirusa, a nie picia! No... Porządek ma być... Prawda, Leo? Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Apropo stawiania.... :))) 29.07.09, 20:06 Rozmawia dwóch pijaczków: - Ciekawe dlaczego dali mi ksywkę Dżin? Pewnie dlatego, że wszystko mogę? - Nie, stary, po prostu gdy tylko ktoś odkręca butelkę, Ty od razu się pojawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Nie otwierajcie wątku aharef= TO SPAM Z WI 29.07.09, 20:33 pan.ucio napisał: > I nie spamować tu, do cholery! Wątek tyczy się wirusa, a nie picia! ... ale alkohol dezynfekuje, więc zabija wirusy :) Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: Nie otwierajcie wątku aharef= TO SPAM Z WI 29.07.09, 20:38 mam niejasne wrażenie, że gdzie nie zajrzę tam piją. Ide otworzyć sobie pifko :D Odpowiedz Link Zgłoś