bachuu 01.02.02, 16:51 wlasnie szykuje jedzenie na kolacje i takowy dylemat ? chyba spaghetti. ma wieksze mozliwosci rozwojowe :-))))) uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasiu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 16:54 Oddam swoj lunch za Twoja kolacje - mam zupke ze wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 16:54 z proszku? Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... 01.02.02, 16:56 Gość portalu: yess napisał(a): > z proszku? lasagnia z proszku ? wysylaj mi yesska wysylaj bo u mnie takowej brak. uszanownie Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... 01.02.02, 16:57 widziałam ziemniaki w proszku. do tego puree Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 16:57 chodzi o zupe z proszku. a tak na wieczor to wole spaghetti... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... IP: 192.168.5.* 01.02.02, 17:02 A pomidorki masz świeżutkie i czosnek jak trzeba czy może chińskiego ssyna? A może robisz na pomidorkach z pudła albo puchy? A pasta ugotowana? Pachnie już ? arapski i kubek i widelec uwielbiaja spaghetti arapski&kubek&olivavergin&alioterapia& Bolognese czy carbonara? Pachnie? o ku arapskiikubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 16:57 Nie nie... z prawdziwym zwierzecym mieskiem, ziemnymi warzywami i orientalnymi przyprawami - caly dzien obieralem, gotowalem i od paru dni mam juz jej dosyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 16:58 mamy nastepnego kucharza? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... 01.02.02, 17:00 aha u mnie w domu deficyt w temacie kucharza, jaki wiec nastepny> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 17:00 Jak zona nie gotuje to trzeba Jej czasem pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 17:01 oj ale dobry maz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... 01.02.02, 17:06 Gość portalu: Jasiu napisał(a): > Jak zona nie gotuje to trzeba Jej czasem pomoc! Zeby samemu z głodu nie umrzeć :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... 01.02.02, 17:09 aha czy ta zasada obowiązuje w związkach na kocią łapę też ? bo nie wiem czy powoływać się na nią Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... 01.02.02, 17:13 powoluj sie powoluj !!!!! ja tam bardzo lubie sie godzić po kłótni :-))))) uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... 01.02.02, 17:15 z godzenia się najbardziej lubię kwiaty. po chwili namysłu to stwierdziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... 01.02.02, 17:23 łeeeee...... kwiaty :-(((( ja osobiscie bardziej przepadam za następnymi punktami. oczywiscie najlepsze jset to pierwsze przelamywanie lodow :-))) uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... 01.02.02, 17:03 Gość portalu: Jasiu napisał(a): > Nie nie... z prawdziwym zwierzecym mieskiem, ziemnymi warzywami i orientalnymi > przyprawami - caly dzien obieralem, gotowalem i od paru dni mam juz jej dosyc! jednak zupa lekko przechodzona sie nie nada na wieczór. a teraz zaczynam gotować sos. Nawet mam świeżą bazylie ha! uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... 01.02.02, 16:59 Gość portalu: Jasiu napisał(a): > Oddam swoj lunch za Twoja kolacje - mam zupke ze wszystkim! lunch na kolacje ze swiecami ? eeee........ chyba jednak nie. ale sprecyzuj "wszystko" , oferta zostanie rozpatrzona. uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 17:01 a kto przyjdzie na kolacje przy swiecach ? Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... 01.02.02, 17:05 hm.. jakby ją określić. Poprzestańmy na M. uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 17:06 gratulowac czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... 01.02.02, 17:08 czego ? chyba raczej naturalne takowe wydarzenia. choc hm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 17:09 nie badz taki skromny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 17:11 On mowi o duzym 'M' Trzeba gratulowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 17:12 znawca duzego M ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 17:14 hehe - duze M. czyli Malzenstwo! Moja zona to duza K. tylko ze przez C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 17:15 duza Cobieta ? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 17:21 Ja tam sobie zartuje... Taka z niej mala Krysia przez duze "C" Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... 01.02.02, 17:15 halo halo odbiegamy od tematu ! :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 17:17 nakryles juz do stolu ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... 01.02.02, 17:19 i czy swiece zapaliles?> swiece fantastycznie maskują niedoskonałości cery. czytalam w magazynie kobiecym to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... 01.02.02, 17:21 nie no przeciez dopiero gotuje :-)))) ale w ramach glupich dowcipów w mieszkaniu: wyciagnąłem rzutnik, powiesilem pusta ramę od obrazu, i teraz sprawdzam jaki obraz pasuje :-))))) chyba otworze sobie piwo zeby polotu wiekszego nabrac :-)))) uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 17:43 Cos tak cicho sie tu nagle zrobilo... Myslicie, ze bachuu juz NAKRYWA??? Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... 01.02.02, 17:48 alez skad alez skad. jezuuuu ! jakie halo sie z tego zrobilo ! uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 17:52 Przeciez to tylko naturalne... Najpierw zarelko, potem winko, a potem co dusza zapragnie... Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: lasagnia czy spaghetti ? hm... 01.02.02, 17:55 taka oczywiscie nadzieje, ze bedzie niezbyt cnotliwie i niezbyt tez skromnie. sos sie przypala, oddalam sie na interwencje he he uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Bachuu ! 01.02.02, 18:40 Nie ma to jak schabowy, pieczone ziemniaczki, bigosik i setka zmrożonej gorzałeczki, O ! :) Odpowiedz Link Zgłoś