Dodaj do ulubionych

TOTALNE ŚWIŃSTWO...!!!!!!!!!!!!!

01.02.02, 18:45
Pilnie poszukiwane jako przedmiot naszego zakładu :))))))) Z tym że ja WYGRAM
hahahahahaha!!!!!!!!!!!!!

wdzieczni niezmiernie

jasmine z wylosowanym rayoff"em (bez wyobrażni)
Obserwuj wątek
    • men_ Re: TOTALNE ŚWIŃSTWO...!!!!!!!!!!!!! 01.02.02, 18:47
      O kurde, a jak totalne ?:)) tak full, bez żadnych oporów ?:))

dobry wieczór Jasminko :))
      • jasmina_tdi Re: TOTALNE ŚWIŃSTWO...!!!!!!!!!!!!! 01.02.02, 18:52
        jestem nastawiona orgiastyczne bo do saab"a sie dzis dorwałam!!!
        Niech mi nikt nie usiłuje wmówić, ze faceci są fajniejsi od samochodów :)))))))

men_ napisał(a):

> O kurde, a jak totalne ?:)) tak full, bez żadnych oporów ?:))
        >
        > dobry wieczór Jasminko :))

• men_ Re: TOTALNE ŚWIŃSTWO...!!!!!!!!!!!!! 01.02.02, 18:59
          Nie bedę wmawiał i nie bede przekonywał ...

I nawet nie powiem, jaka mam nowa zabawkę, O ! :)
          • jasmina_tdi Re: TOTALNE ŚWIŃSTWO...!!!!!!!!!!!!! 01.02.02, 19:00
            MÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

men_ napisał(a):

> Nie bedę wmawiał i nie bede przekonywał ...
            >
            > I nawet nie powiem, jaka mam nowa zabawkę, O ! :)

• jasmina_tdi MAIŁO BYĆ 01.02.02, 19:01
              MÓW A NIE MUUUUUUUUUUUUUUU...........:))))

jasmina_tdi napisał(a):

> MÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
              >
              > men_ napisał(a):
              >
              > > Nie bedę wmawiał i nie bede przekonywał ...
              > >
              > > I nawet nie powiem, jaka mam nowa zabawkę, O ! :)
              >

• men_ Re: MAIŁO BYĆ 01.02.02, 19:02
                Nie powiem, pewno takimi jeździsz bardzo czesto :))
              • men_ Re: MAIŁO BYĆ 01.02.02, 19:57
                no dobra, powiem, ale na razie okres testowania:

5,8l. 324 KM/ 290 km

Dobranoc :))
                • szpieg007 kłamiesz men!!!!!!! 01.02.02, 19:58
                  jestem tego pewna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

men_ napisał(a):

> no dobra, powiem, ale na razie okres testowania:
                  >
                  > 5,8l. 324 KM/ 290 km
                  >
                  > Dobranoc :))

• men_ Re: kłamiesz men!!!!!!! 01.02.02, 20:00
                    O.K. ten skurczybyyk kłamie
                    • szpieg007 Re: kłamiesz men!!!!!!! 01.02.02, 20:01
                      wiedziałam!!!
                      Ty po prostu uwielbiasz mnie dreczyć :))))

men_ napisał(a):

> O.K. ten skurczybyyk kłamie

• men_ UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 20:01
                    • szpieg007 Re: UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 20:02
                      men zajrzyj se do dowodu rejestracyjnego i przestań wciskać!!

men_ napisał(a):

• men_ Re: UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 20:03
                        dobra, 1,1 litra :))
                        • Gość: Jasiu Re: UPS. nie znam sie : 4,8l IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 20:18
                          hmmm... uwazaj tu z samochodami, bo ja jem specjalista i wiem kiedy klamiesz
                          Chyba, ze o jakims europejskim super-duper "dziadostwie" mowiles to sie wtedy
                          nie znom :-(

5.7 litra to Chevy Corvette i inne
                          4.6 litra to Ford Mustang GT

Przez te silniki i gabaryty to bomby leca... co ja bym dal za jednego literka!

• men_ Re: UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 20:21
                            a 300M w wersji usa ?
                            • Gość: Jasiu Re: UPS. nie znam sie : 4,8l IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 20:25
                              men_ napisał(a):

> a 300M w wersji usa ?

Edycja specjalna: 3.5L V-6 255HP, $30,858 ze wszystkim.

• men_ Re: UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 20:29
                                TY, ja sie na tym nie znam, powiedz to mojemu szoferowi albo ..:))
                              • men_ Re: UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 20:30
                                ja zazwyczaj siedzę na tylnych siedzeniach
                                • Gość: Jasiu Re: UPS. nie znam sie : 4,8l IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 20:35
                                  Ja zazwyczaj siedze tez (nie wazne czy z przodu czy z tylu), ale w korku!
                                  Silnik 5-litrowy czy nie zazwyczaj nie ma znaczenia jak sie pierwszy bieg non-
                                  stop testuje :-)
                                  • men_ Re: UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 20:36
                                    co Ty pieprzysz, toz to automat :))
                                    • Gość: Jasiu Re: UPS. nie znam sie : 4,8l IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 20:40
                                      men_ napisał(a):

> co Ty pieprzysz, toz to automat :))

automat z CZTEREMA biegami... tylko, ze w pierwszym siedziec trzeba...
                                      • men_ Re: UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 20:41
                                        wawa, żwirki i Wigury ? Jesteś tam ?:))
                                        • Gość: Jasiu Re: UPS. nie znam sie : 4,8l IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 20:46
                                          men_ napisał(a):

> wawa, żwirki i Wigury ? Jesteś tam ?:))

Jak bym tam byl to bym pewnie chodzil na piechote - Przeciez to cala przyjemnosc!
                                          Jak masz szofera to nie mozesz chalupy w samym miescie wykombinowac?

• men_ Re: UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 20:49
                                            mam chalupy, a Tyś nie był chyba w wawie :))
                                            • Gość: Jasiu Re: UPS. nie znam sie : 4,8l IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 20:54
                                              hehe... bylem bylem, ale nie pamietam :-) Taki duzy palac/podarunek jest
                                              oblepiony reklamami, no i oczywiscie Marriott z kasynem i pieknymi kobietami.
                                              Szkoda tylko, ze to prostytutki i ludzkim jezykiem nie mowia :-)
                                              • men_ Re: UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 20:55
                                                widzę żes TY nie z wawy, w wawie na żwirki i wigury jest serwis C/M :))
                                                • Gość: Jasiu Re: UPS. nie znam sie : 4,8l IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 21:00
                                                  :-( no kurcze, przylapales mnie... ja nie warszawiak...

Pan pyta skad my? My Wroclawianie... My Worclawianie, drogi Panie,
                                                  Wroclawianie... Jest juz nas ponad pol miliona, a za niezbyt dlugi czas,
                                                  zdumiona ludzkosc sie przekona ze juz milion nas!!!

A swoja droga co to jest C/M i do tego serwis???
                                                  • men_ Re: UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 21:02
                                                    ups, błąd : G/M :))
                                                  • Gość: Jasiu Re: UPS. nie znam sie : 4,8l IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 21:04
                                                    Ahhh, GM... ciekawe, ciekawe... Jak nie bombami to kiczem ludzkosc trza sobie
                                                    podporzadkowac :-)
                                                  • men_ Re: UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 21:08
                                                    pas, to z brydża :)
                                                  • Gość: Jasiu Re: UPS. nie znam sie : 4,8l IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 21:10
                                                    Trza do chaty walic - na razie!

OK... GM to nie kicz :-)
                                                  • men_ Re: UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 21:12
                                                    hej !!11
    • Gość: Rayoff Re: TOTALNE ŚWIŃSTWO...!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 19:03
      Słonko, wiesz, ze nie masz szans na wygraną!!! Wiesz i dlatego wątek założyłaś
      w piątek, żeby mało kto go przeczytał... I się o moją wyobraźnię nie martw!
      Raczej martw się moją wyobraźnią! :))))
      Buziaki dla z góry pzregranej tdi :)
      • Gość: x®♂∞♀ Re: TOTALNE ŚWIŃSTWO...!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 19:11
        Rayoff, licho nie śpi, nie kuś czorta
        mnie nie prowokuj...
        :)
        Ob.Lech
      • jasmina_tdi WYGRAM RAY!!!!!!!!!!!! 01.02.02, 19:16
        i doskonale o tym wiesz!!!!!!! dlatego nic cymbalku nie wymyslileś :))))

Gość portalu: Rayoff napisał(a):

> Słonko, wiesz, ze nie masz szans na wygraną!!! Wiesz i dlatego wątek założyłaś
        > w piątek, żeby mało kto go przeczytał... I się o moją wyobraźnię nie martw!
        > Raczej martw się moją wyobraźnią! :))))
        > Buziaki dla z góry pzregranej tdi :)

• Gość: x®♂∞♀ Re: WYGRAM RAY!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 21:07
          dujutokintumi?
          dujutokintumi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka