jasmina_tdi 01.02.02, 18:45 Pilnie poszukiwane jako przedmiot naszego zakładu :))))))) Z tym że ja WYGRAM hahahahahaha!!!!!!!!!!!!! wdzieczni niezmiernie jasmine z wylosowanym rayoff"em (bez wyobrażni) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: TOTALNE ŚWIŃSTWO...!!!!!!!!!!!!! 01.02.02, 18:47 O kurde, a jak totalne ?:)) tak full, bez żadnych oporów ?:)) dobry wieczór Jasminko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: TOTALNE ŚWIŃSTWO...!!!!!!!!!!!!! 01.02.02, 18:52 jestem nastawiona orgiastyczne bo do saab"a sie dzis dorwałam!!! Niech mi nikt nie usiłuje wmówić, ze faceci są fajniejsi od samochodów :))))))) men_ napisał(a): > O kurde, a jak totalne ?:)) tak full, bez żadnych oporów ?:)) > > dobry wieczór Jasminko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: TOTALNE ŚWIŃSTWO...!!!!!!!!!!!!! 01.02.02, 18:59 Nie bedę wmawiał i nie bede przekonywał ... I nawet nie powiem, jaka mam nowa zabawkę, O ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: TOTALNE ŚWIŃSTWO...!!!!!!!!!!!!! 01.02.02, 19:00 MÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 men_ napisał(a): > Nie bedę wmawiał i nie bede przekonywał ... > > I nawet nie powiem, jaka mam nowa zabawkę, O ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi MAIŁO BYĆ 01.02.02, 19:01 MÓW A NIE MUUUUUUUUUUUUUUU...........:)))) jasmina_tdi napisał(a): > MÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 > > men_ napisał(a): > > > Nie bedę wmawiał i nie bede przekonywał ... > > > > I nawet nie powiem, jaka mam nowa zabawkę, O ! :) > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MAIŁO BYĆ 01.02.02, 19:02 Nie powiem, pewno takimi jeździsz bardzo czesto :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MAIŁO BYĆ 01.02.02, 19:57 no dobra, powiem, ale na razie okres testowania: 5,8l. 324 KM/ 290 km Dobranoc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 kłamiesz men!!!!!!! 01.02.02, 19:58 jestem tego pewna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! men_ napisał(a): > no dobra, powiem, ale na razie okres testowania: > > 5,8l. 324 KM/ 290 km > > Dobranoc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: kłamiesz men!!!!!!! 01.02.02, 20:01 wiedziałam!!! Ty po prostu uwielbiasz mnie dreczyć :)))) men_ napisał(a): > O.K. ten skurczybyyk kłamie Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 20:02 men zajrzyj se do dowodu rejestracyjnego i przestań wciskać!! men_ napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: UPS. nie znam sie : 4,8l IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 20:18 hmmm... uwazaj tu z samochodami, bo ja jem specjalista i wiem kiedy klamiesz Chyba, ze o jakims europejskim super-duper "dziadostwie" mowiles to sie wtedy nie znom :-( 5.7 litra to Chevy Corvette i inne 4.6 litra to Ford Mustang GT Przez te silniki i gabaryty to bomby leca... co ja bym dal za jednego literka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: UPS. nie znam sie : 4,8l IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 20:25 men_ napisał(a): > a 300M w wersji usa ? Edycja specjalna: 3.5L V-6 255HP, $30,858 ze wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 20:29 TY, ja sie na tym nie znam, powiedz to mojemu szoferowi albo ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 20:30 ja zazwyczaj siedzę na tylnych siedzeniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: UPS. nie znam sie : 4,8l IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 20:35 Ja zazwyczaj siedze tez (nie wazne czy z przodu czy z tylu), ale w korku! Silnik 5-litrowy czy nie zazwyczaj nie ma znaczenia jak sie pierwszy bieg non- stop testuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 20:36 co Ty pieprzysz, toz to automat :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: UPS. nie znam sie : 4,8l IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 20:40 men_ napisał(a): > co Ty pieprzysz, toz to automat :)) automat z CZTEREMA biegami... tylko, ze w pierwszym siedziec trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 20:41 wawa, żwirki i Wigury ? Jesteś tam ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: UPS. nie znam sie : 4,8l IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 20:46 men_ napisał(a): > wawa, żwirki i Wigury ? Jesteś tam ?:)) Jak bym tam byl to bym pewnie chodzil na piechote - Przeciez to cala przyjemnosc! Jak masz szofera to nie mozesz chalupy w samym miescie wykombinowac? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 20:49 mam chalupy, a Tyś nie był chyba w wawie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: UPS. nie znam sie : 4,8l IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 20:54 hehe... bylem bylem, ale nie pamietam :-) Taki duzy palac/podarunek jest oblepiony reklamami, no i oczywiscie Marriott z kasynem i pieknymi kobietami. Szkoda tylko, ze to prostytutki i ludzkim jezykiem nie mowia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: UPS. nie znam sie : 4,8l 01.02.02, 20:55 widzę żes TY nie z wawy, w wawie na żwirki i wigury jest serwis C/M :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: UPS. nie znam sie : 4,8l IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 21:00 :-( no kurcze, przylapales mnie... ja nie warszawiak... Pan pyta skad my? My Wroclawianie... My Worclawianie, drogi Panie, Wroclawianie... Jest juz nas ponad pol miliona, a za niezbyt dlugi czas, zdumiona ludzkosc sie przekona ze juz milion nas!!! A swoja droga co to jest C/M i do tego serwis??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: UPS. nie znam sie : 4,8l IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 21:04 Ahhh, GM... ciekawe, ciekawe... Jak nie bombami to kiczem ludzkosc trza sobie podporzadkowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: UPS. nie znam sie : 4,8l IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 21:10 Trza do chaty walic - na razie! OK... GM to nie kicz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: TOTALNE ŚWIŃSTWO...!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 19:03 Słonko, wiesz, ze nie masz szans na wygraną!!! Wiesz i dlatego wątek założyłaś w piątek, żeby mało kto go przeczytał... I się o moją wyobraźnię nie martw! Raczej martw się moją wyobraźnią! :)))) Buziaki dla z góry pzregranej tdi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: TOTALNE ŚWIŃSTWO...!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 19:11 Rayoff, licho nie śpi, nie kuś czorta mnie nie prowokuj... :) Ob.Lech Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi WYGRAM RAY!!!!!!!!!!!! 01.02.02, 19:16 i doskonale o tym wiesz!!!!!!! dlatego nic cymbalku nie wymyslileś :)))) Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Słonko, wiesz, ze nie masz szans na wygraną!!! Wiesz i dlatego wątek założyłaś > w piątek, żeby mało kto go przeczytał... I się o moją wyobraźnię nie martw! > Raczej martw się moją wyobraźnią! :)))) > Buziaki dla z góry pzregranej tdi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: WYGRAM RAY!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 21:07 dujutokintumi? dujutokintumi? Odpowiedz Link Zgłoś