mocz.piwosza 08.08.09, 16:51 Wróciłem już spokojny i bardziej opalony;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 08.08.09, 17:21 to miło :) ciesze się razem z Tobą,noo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 08.08.09, 18:13 yhy fajno:_)) męczące to leżenie jak foka na plaży, musiałem wieczorami płukać się chmielem... hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 08.08.09, 19:44 miałeś nie pić? czy mi się zdawało? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 08.08.09, 20:09 właśnie miałem...ale taki upał, i tyle tego stało w sklepie...;-))) ;** Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 08.08.09, 20:21 niegrzeczne chłoczysko,ech .. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_05 Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 08.08.09, 20:42 Grzeczne! przecież wócił. Opalony. I piwem schłodzony:) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 08.08.09, 21:25 właśnie viv...czemu się tak...;-) nie cieszysz się że jestem ania_05 napisała: > Grzeczne! przecież wócił. Opalony. I piwem schłodzony:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 08.08.09, 21:50 cieszę się,oczywiście, że jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 08.08.09, 22:30 a nie można czulej...;-)?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 09.08.09, 11:04 A można ? już zapomniałam.. miałam zapomnieć przecież ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 09.08.09, 14:12 :) no tak... ale co tam ja Cię witam czule! o! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 09.08.09, 20:28 O !! to bardzo miłe :) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 11:49 y jestem miły i czuły... ale one były nie czułe! o! Odpowiedz Link Zgłoś
4sylwetka Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 13:03 widzę, że ktoś z urlopu wrócił.... A ja dopiero się wybieram... Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 15:55 4sylwetka napisała: > widzę, że ktoś z urlopu wrócił.... > A ja dopiero się wybieram... jedni kończą, inni zaczynają...miłego Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 14:31 ach te one :)) wstrętne .. to było ich wiele..cóz a wszystkie takie zmory.. pogłaskam cię :)) i nie narzekaj !! nie jest zle :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 15:56 viviene napisała: > pogłaskam cię :)) już nie jest źle...O!:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 19:46 hahahhaaha :)) no widzisz jak Ci szybko mija :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 19:48 widzę, czuję... bo jestem z miasta:) zresztą do dobrych kobiet mam słabość...O! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 19:52 lepiej ty już Moczku nie wydziwiaj !!! byłoby znosniej,gdybys do tej jednej miał słabosc a nie do wszystkich, oszczedziłbys sobie rozczarown:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 19:54 a Ty się nie bój... nie rozczarujesz się, ręce mam sprawne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 19:58 a mnie nie musisz przekonywac.. no i szkoda, ze...tylko rece :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 20:20 fajnie viv ...mam też dobre serce;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 20:25 viviene napisała: > a mnie nie musisz przekonywac.. wiem Ty to czujesz:-0))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 20:31 poczuje niebawem na tej polanie.. piknik bedzie ,haha :) widziałam w rzece śliczny kamień.. był do serca podobny właśnie ale to tylko kamien przecież :)) i tego się trzymam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 20:35 nie ochładaj, weź go w ręce nie zabije mocno, niech go ciepło Twych rąk zreanimuje:-)))) plosiemm Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 20:48 Ty nie plos, sam się wez do roboty ja juz nie daje rady !! :)) stara jestem, zmeczona, O !! no i umrę jak się nie uda ! :) jak ciagle bedzie zimnie i niewzruszone.. to nie dla mnie juz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 21:13 o jeja w starym piecu diabeł pali;-) viv...nie mów tak, bo smutnieje z każdą Twoja literą, plosiem...kamyk w dłonie i juz...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 21:23 Miły,Ty się smucic nie musisz, a i ja nie będę bo i po co :)) lato jeszcze takie ładne :)) korzystajmy wiec !! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 21:43 smucę się i już;-))) i Ty mi nie tukaj tuu..., ze lato, że korzystajmy...;-))) albo, gdzie chcesz mnie zaprosić;-))?? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 21:53 jak to gdzie?? na polanę...potem rozłozymy na polanie piknik...;-) rozłożymy Nasze marzenia, powiemy sobie czulej niż dotychczas do Nas mówiono i popatrzymy sobie w oczy...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 22:18 viviene napisała: > popatrzymy sobie w oczy...;-))) tym mnie rozbroiłaś....niewiasto;-)))!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 22:19 hahahahahaa :):) ale to Twoje słowa,:))) i jak się masz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 22:22 nie wiem... nauczyłaś się??;-) złapałaś mnie??;-))) nie bądź okrutna...proszę...ja tylko chcę dać z siebie wszystko ...;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 22:25 hahahahaah :) daj daj daj nie odmawiaj daj !! :)) dobrze,dobrze, dawaj bo tak chyba trzeba :) a zostało Ci coś jeszcze po tamtych..hmmm miłościach ? Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 22:40 łorzesz nie spotykane pokłady...;-))) viv... dla... wrażiwego serca... zdolny jestem oddać nawet moje sandały;-))) p.s. wiesz, to dziwne, ale moja zdolność akomodacji, po dziwnych dziewczynach jest bardzo dobra... nie bądź dziwna, proszę???;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 22:49 łorzesz a jestem ?? bo tego jeszcze nie słyszałam.. nie bój się,nie zamierzam odebrać Ci sandałów przeciez :)) a tak na marginesie,nawet najwrazliwsze serce moze kiedys zamienic sie w głaz, wiesz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 23:08 dobra chodzę w trampkach na razie//:-))) wiem, wiem... ale viv,,,proszę...czulej...nie pamietaj o tamtym...pamiętaj o dziś...proszę Cię z całego Serca...mych nie spełnionych chwil...O! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 23:15 :))))) a na kogo mam wylać te czułośći tak, zeby się w nich utopił ??? i dlaczego ?? tak mam po drodze rozdawać ?? Eee.. musze sie połozyc,zjadlam moja magiczna pigułe i zaraz odlece,wiesz ? spokojnych,słodkich snów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 23:19 żebym Cię nie lubił, to bym Ci ....! kurczątką...toś...masz mnie, mocza, mocza, piwosza co nie??? kurdę serce Ci nisłem ale ty woliszz stare zasmażki!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 23:23 aleś mnie wkurzył,ze spanie mi przeszło !! :)) a skąd Ty wiesz, ze stare ?? moze to całkiem nowe tak mi dopiekło?? mam Ciebie !!! mam Ciebie !!! utopisz sie we mnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 23:39 aha widzę, że krzyczysz;-))) mam Ciebie mam Ciebie....!??? wiesz viv, nie wiem...kur....a przecież....ta Twoja o jeja... co ja mam powiedzieć?? kurdę...viv...wiesz....! Powinnaś ustać na równe nogi i przychylić się do mnie...OOO! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 14:50 widzę, że krzyczysz;-))) bo lubie ?? > > mam Ciebie mam Ciebie....!??? a nie mam ?? > > wiesz viv, nie wiem...kur....a czego nie wiesz,ja Ci powiem :) > > > przecież....ta Twoja co ?? > > co ja mam powiedzieć?? prawdę :) > > kurdę...viv...wiesz....! Powinnaś ustać na równe nogi i przychylić > się do mnie...OOO czy tak wystarczy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 16:55 odpowiem jednym słowem LOVE;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:07 co ? kogo ? cos mi się widzi duszku miły, że Ty kochliwy jesteś:)) żebyś mi potem nie narzekał :) bo rozerwę na pół :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:10 hahaha...słuchaj...przecież miłość jest osią istnienia... duchy...hm...Ty bycie wyrazisty;-))) rozrywaj mnie, rozrywaj Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:20 hahaha...słuchaj...przecież miłość jest osią istnienia... a nie czasem solą w oku,koscią w gardle ?? > > duchy...hm...Ty bycie wyrazisty;-))) baaardzo wyrazisty :) > > rozrywaj mnie, rozrywaj znowu mam coś robic ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:26 viviene napisała: > > znowu mam coś robic ?? > leń...;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:27 wypraszam sobie! :) ja Ciebie nie przezywam, no ! Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:29 wow, poruszyłaś się... świetnie;-))) a teraz ... zrób coś>>> Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:32 nei wiem...a jaką masz. jakie masz włosy??? Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:38 hmmm długie? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:44 puszyste nie znaczy dlugie,hehe:) a bez włosów bym Ci sie nie podobała?? Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:45 nie wiem... łysa nie, łysa to jest góra//;-))) o! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:50 no to trudno,nie będę Twoja :) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:52 żartujesz? nie jesteś łysa?;-)))hahaaha Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:56 :)) jestem ale Tobie się nie podoba:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:57 ej jaja se robisz;-( Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 18:05 nie wiem... łysa nie, łysa to jest góra//;-))) o! > ej > > jaja se robisz;-( nie mów tak do mnie,proszę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 18:19 dobrze... jakie masz oczy> Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 18:28 nie spoglądam w nie zbyt często.. tatuś mi mówi, że : taakie smutne.. Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 18:30 smutne piękne// jaki kolor;-)))? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 18:36 szaro-niebieskie,podobno takie zmieniajace sie w zaleznosci od sytuacji:)) nakrapiene jakies ,centkowane albo co ?? hahaa,sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 18:37 widać w nich głębie???;-)))) można w nie się gapić godzinami?? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 18:52 hahahahahahahaa:) co Cie naszło??? a skad ja mam to wiedzieć ??? wieczór ładny,trzeba chyba na spacerek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 18:54 nie śmiej się... czemu ??? nei wstydzę sie ok, dobra koło 20 wrócę do Ciebie;-) Odpowiedz Link Zgłoś