Dodaj do ulubionych

Powrót tu ... i kilka słów do viv...

08.08.09, 16:51
Wróciłem już spokojny i bardziej opalony;-)))
Obserwuj wątek
    • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 08.08.09, 17:21
      to miło :)
      ciesze się razem z Tobą,noo :))
      • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 08.08.09, 18:13
        yhy fajno:_))

męczące to leżenie jak foka na plaży, musiałem wieczorami płukać się chmielem...

hahahahaha
        • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 08.08.09, 19:44
          miałeś nie pić?
          czy mi się zdawało? :)
          • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 08.08.09, 20:09
            właśnie miałem...ale taki upał, i tyle tego stało w sklepie...;-)))

;**
            • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 08.08.09, 20:21
              niegrzeczne chłoczysko,ech .. :)
              • ania_05 Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 08.08.09, 20:42
                Grzeczne! przecież wócił. Opalony. I piwem schłodzony:)
                • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 08.08.09, 21:25
                  właśnie viv...czemu się tak...;-) nie cieszysz się że jestem

ania_05 napisała:

> Grzeczne! przecież wócił. Opalony. I piwem schłodzony:)

• viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 08.08.09, 21:50
                    cieszę się,oczywiście, że jesteś :)
                    • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 08.08.09, 22:30
                      a nie można czulej...;-)?;-)
                      • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 09.08.09, 11:04
                        A można ? już zapomniałam..
                        miałam zapomnieć przecież ..:)
                        • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 09.08.09, 14:12
                          :) no tak...

ale co tam ja Cię witam czule! o!
                          • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 09.08.09, 20:28
                            O !!
                            to bardzo miłe :)
                            • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 11:49
                              y jestem miły i czuły...

ale one były nie czułe! o!
                              • 4sylwetka Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 13:03
                                widzę, że ktoś z urlopu wrócił....
                                A ja dopiero się wybieram...
                                • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 15:55
                                  4sylwetka napisała:

> widzę, że ktoś z urlopu wrócił....
                                  > A ja dopiero się wybieram...

jedni kończą, inni zaczynają...miłego
                              • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 14:31
                                ach te one :)) wstrętne ..
                                to było ich wiele..cóz
                                a wszystkie takie zmory..
                                pogłaskam cię :))
                                i nie narzekaj !! nie jest zle :))
                                • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 15:56
                                  viviene napisała:

> pogłaskam cię :))

już nie jest źle...O!:)
                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 19:46
                                    hahahhaaha :))
                                    no widzisz jak Ci szybko mija :))
                                    • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 19:48
                                      widzę, czuję... bo jestem z miasta:)

zresztą do dobrych kobiet mam słabość...O!
                                      • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 19:52
                                        lepiej ty już Moczku nie
                                        wydziwiaj !!!
                                        byłoby znosniej,gdybys do tej jednej
                                        miał słabosc a nie do wszystkich,
                                        oszczedziłbys sobie rozczarown:))
                                        • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 19:54
                                          a Ty się nie bój...

nie rozczarujesz się, ręce mam sprawne:)))
                                          • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 19:58
                                            a mnie nie musisz przekonywac..
                                            no i szkoda, ze...tylko rece :))
                                            • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 20:20
                                              fajnie viv

...mam też dobre serce;-)))
                                            • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 20:25
                                              viviene napisała:

> a mnie nie musisz przekonywac..

wiem Ty to czujesz:-0)))
                                              • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 20:31
                                                poczuje niebawem na tej polanie..
                                                piknik bedzie ,haha :)
                                                widziałam w rzece śliczny kamień..
                                                był do serca podobny właśnie
                                                ale to tylko kamien przecież :))
                                                i tego się trzymam :)
                                                • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 20:35
                                                  nie ochładaj, weź go w ręce nie zabije mocno, niech go ciepło Twych
                                                  rąk zreanimuje:-)))) plosiemm
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 20:48
                                                    Ty nie plos, sam się wez do roboty
                                                    ja juz nie daje rady !! :))
                                                    stara jestem, zmeczona, O !!
                                                    no i umrę jak się nie uda ! :)
                                                    jak ciagle bedzie zimnie i niewzruszone..
                                                    to nie dla mnie juz :))
                                                  • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 21:13
                                                    o jeja

w starym piecu diabeł pali;-)

viv...nie mów tak, bo smutnieje z każdą Twoja literą,
                                                    plosiem...kamyk w dłonie i juz...;-)))
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 21:23
                                                    Miły,Ty się smucic nie musisz,
                                                    a i ja nie będę bo i po co :))
                                                    lato jeszcze takie ładne :))
                                                    korzystajmy wiec !! :))
                                                  • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 21:43
                                                    smucę się i już;-)))

i Ty mi nie tukaj tuu..., ze lato, że korzystajmy...;-)))

albo, gdzie chcesz mnie zaprosić;-))??
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 21:53
                                                    jak to gdzie?? na polanę...potem rozłozymy na polanie piknik...;-)
                                                    rozłożymy Nasze marzenia, powiemy sobie czulej niż dotychczas do Nas
                                                    mówiono i popatrzymy sobie w oczy...;-)))
                                                  • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 22:18
                                                    viviene napisała:

> popatrzymy sobie w oczy...;-)))

tym mnie rozbroiłaś....niewiasto;-)))!!!!
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 22:19
                                                    hahahahahaa :):)
                                                    ale to Twoje słowa,:)))
                                                    i jak się masz ??
                                                  • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 22:22
                                                    nie wiem...

nauczyłaś się??;-)
                                                    złapałaś mnie??;-)))

nie bądź okrutna...proszę...ja tylko chcę dać z siebie wszystko ...;-
                                                    )
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 22:25
                                                    hahahahaah :)
                                                    daj daj daj nie odmawiaj daj !! :))
                                                    dobrze,dobrze, dawaj bo tak chyba trzeba :)
                                                    a zostało Ci coś jeszcze po tamtych..hmmm
                                                    miłościach ?
                                                  • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 22:40
                                                    łorzesz nie spotykane pokłady...;-)))

viv...

dla...

wrażiwego serca...

zdolny jestem oddać nawet moje sandały;-)))

p.s.

wiesz, to dziwne, ale moja zdolność akomodacji, po dziwnych
                                                    dziewczynach jest bardzo dobra...

nie bądź dziwna, proszę???;-)))
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 22:49
                                                    łorzesz a jestem ??
                                                    bo tego jeszcze nie słyszałam..
                                                    nie bój się,nie zamierzam odebrać Ci
                                                    sandałów przeciez :))
                                                    a tak na marginesie,nawet najwrazliwsze serce
                                                    moze kiedys zamienic sie w głaz, wiesz ??
                                                  • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 23:08
                                                    dobra chodzę w trampkach na razie//:-)))

wiem, wiem...

ale viv,,,proszę...czulej...nie pamietaj o tamtym...pamiętaj o
                                                    dziś...proszę Cię z całego Serca...mych nie spełnionych chwil...O!
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 23:15
                                                    :)))))
                                                    a na kogo mam wylać te czułośći tak,
                                                    zeby się w nich utopił ???
                                                    i dlaczego ??
                                                    tak mam po drodze rozdawać ?? Eee..
                                                    musze sie połozyc,zjadlam moja magiczna pigułe
                                                    i zaraz odlece,wiesz ?
                                                    spokojnych,słodkich snów :)))
                                                  • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 23:19
                                                    żebym Cię nie lubił, to bym Ci ....!

kurczątką...toś...masz mnie, mocza, mocza, piwosza co nie???

kurdę serce Ci nisłem ale ty woliszz stare zasmażki!;-)))
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 23:23
                                                    aleś mnie wkurzył,ze spanie mi przeszło !! :))
                                                    a skąd Ty wiesz, ze stare ??
                                                    moze to całkiem nowe tak mi dopiekło??
                                                    mam Ciebie !!!
                                                    mam Ciebie !!!
                                                    utopisz sie we mnie :)))
                                                  • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 10.08.09, 23:39
                                                    aha

widzę, że krzyczysz;-)))

mam Ciebie mam Ciebie....!???

wiesz viv, nie wiem...kur....a

przecież....ta Twoja

o jeja...

co ja mam powiedzieć??

kurdę...viv...wiesz....! Powinnaś ustać na równe nogi i przychylić
                                                    się do mnie...OOO!
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 14:50
                                                    widzę, że krzyczysz;-)))

bo lubie ??
                                                    >
                                                    > mam Ciebie mam Ciebie....!???

a nie mam ??
                                                    >
                                                    > wiesz viv, nie wiem...kur....a

czego nie wiesz,ja Ci powiem :)
                                                    >
                                                    >
                                                    > przecież....ta Twoja

co ??
                                                    >
                                                    > co ja mam powiedzieć??

prawdę :)
                                                    >
                                                    > kurdę...viv...wiesz....! Powinnaś ustać na równe nogi i przychylić
                                                    > się do mnie...OOO

czy tak wystarczy ??
                                                  • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 16:55
                                                    odpowiem jednym słowem LOVE;-))))
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:07
                                                    co ? kogo ?
                                                    cos mi się widzi duszku miły,
                                                    że Ty kochliwy jesteś:))
                                                    żebyś mi potem nie narzekał :)
                                                    bo rozerwę na pół :))
                                                  • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:10
                                                    hahaha...słuchaj...przecież miłość jest osią istnienia...

duchy...hm...Ty bycie wyrazisty;-)))

rozrywaj mnie, rozrywaj
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:20
                                                    hahaha...słuchaj...przecież miłość jest osią istnienia...

a nie czasem solą w oku,koscią w gardle ??
                                                    >
                                                    > duchy...hm...Ty bycie wyrazisty;-)))

baaardzo wyrazisty :)
                                                    >
                                                    > rozrywaj mnie, rozrywaj

znowu mam coś robic ??

• mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:26
                                                    viviene napisała:

>
                                                    > znowu mam coś robic ??
                                                    >

leń...;-(((
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:27
                                                    wypraszam sobie! :)
                                                    ja Ciebie nie przezywam, no !
                                                  • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:29
                                                    wow, poruszyłaś się... świetnie;-))) a teraz ... zrób coś>>>
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:31
                                                    fryzurę????
                                                  • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:32
                                                    nei wiem...a jaką masz. jakie masz włosy???
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:37
                                                    puszyste ??
                                                  • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:38
                                                    hmmm długie?
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:44
                                                    puszyste nie znaczy dlugie,hehe:)
                                                    a bez włosów bym Ci sie nie podobała??
                                                  • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:45
                                                    nie wiem...

łysa nie, łysa to jest góra//;-))) o!
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:50
                                                    no to trudno,nie będę Twoja :)
                                                  • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:52
                                                    żartujesz? nie jesteś łysa?;-)))hahaaha
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:56
                                                    :))
                                                    jestem ale Tobie się nie podoba:))
                                                  • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 17:57
                                                    ej

jaja se robisz;-(
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 18:05

nie wiem...

łysa nie, łysa to jest góra//;-))) o!

> ej
                                                    >
                                                    > jaja se robisz;-(

nie mów tak do mnie,proszę :))

• mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 18:19
                                                    dobrze...

jakie masz oczy>
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 18:28
                                                    nie spoglądam w nie zbyt często..
                                                    tatuś mi mówi, że : taakie smutne..
                                                  • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 18:30
                                                    smutne piękne//

jaki kolor;-)))?
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 18:36
                                                    szaro-niebieskie,podobno takie
                                                    zmieniajace sie w zaleznosci od sytuacji:))
                                                    nakrapiene jakies ,centkowane albo co ??
                                                    hahaa,sama nie wiem
                                                  • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 18:37
                                                    widać w nich głębie???;-))))

można w nie się gapić godzinami??
                                                  • viviene Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 18:52
                                                    hahahahahahahaa:)
                                                    co Cie naszło???
                                                    a skad ja mam to wiedzieć ???

wieczór ładny,trzeba chyba na spacerek:)))
                                                  • mocz.piwosza Re: Powrót tu ... i kilka słów do viv... 11.08.09, 18:54
                                                    nie śmiej się...

czemu ???

nei wstydzę sie

ok, dobra koło 20 wrócę do Ciebie;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka