Dodaj do ulubionych

Do AAriel!!!

30.12.03, 21:45
Obserwuj wątek
    • kasia721 Re: Do AAriel!!! 30.12.03, 21:50
      Sorrki jakoś poszło puste!!! Tak sobie dziś czytałam forum i przyszło mi do
      głowy, że powinnaś rozszeżyć chyba swojego nicka o aariel" dobra, życzliwa
      rada".Dla wszystkich masz czas, każdemu zawsze coś poradzisz gdyby nie Ty to
      forum wyglądałoby chyba trochę inaczej. Bardzo Cię lubię w tej wirtualnej
      rzeczywistości i myślę, że u Ciebie wszystko ok!!!(pisałaś coś o smutkach w
      wątku o sylwestrze)POWODZENIA!!!
      • aariel Re: Do AAriel!!! 30.12.03, 22:02
        Kasiu, bardzo mile to co napisalas. Naprawde mi sie bardzo milo zrobilo, tym
        bardziej, ze nie mam najlepszego nastroju, gdyz wczoraj stracilam mojego
        zwierzaka (w wypadku). To juz drugi w tym roku. pare miesiecy temu musialam
        uspic moja ukochana sunie. Ale nie chce o tym pisac bo mi strasznie ciezko i co
        chwila rycze. I wlasciwie dzisiaj to forum mnie trzymalo przy zyciu, bo moglam
        (probowalam) sie zajac czym innym niz myslenie i plakanie.
        No ale dosyc tego!
        A co do dobrej rady to tu czasem bywa na forum. No wlasnie: gdzie jest Wujek
        Dobra Rada?
      • monisb Re: Do AAriel!!! 30.12.03, 22:07
        Masz rację Kasiu. Aariel jest dobrym duchem tego forum. Sprawia, że to forum
        żyje i jest cieplutkie dzięki coraz to nowym wątkom. Po za tym żaden wątek
        założony przez kogoś nie pozostanie bez komentarza i dobrego słowa aariel :-)))
        Dzięki i buziaki
        M
        • aariel Re: Do AAriel!!! 30.12.03, 22:09
          Ariel oprocz tego, ze jest proszkiem do prania, to wlasnie jest tez
          duszkiem :)))
          • monisb Re: Do AAriel!!! 30.12.03, 22:13
            Wiem :-)) Dlatego nick idealnie dopasowany. Jesli chodzi o Twoje przykre
            przeżycia, bardzo współczuję, wiem jak jest Ci ciężko i nie ma słów które mogą
            Cię w tej chwili pocieszyć. Po prostu musi minąć jakiś czas... i będzie lepiej.
            Trzymaj sie cieplutko
            • mocca2003 Re: Do AAriel!!! 30.12.03, 22:20
              Aarielko trzymaj się :) przyszłym Rok będzie na pewno lepszy :) całuski
              • aiwa7 Re: Do AAriel!!! 30.12.03, 23:11
                Ja równiez płakałam za swoim psiakiem...strasznie się do niego przywiązałam
                dlatego wiem co przeżywasz....:( trzymaj się będzie lepiej na pewno :)
                Z tego co sobie przypominam to jak sie pojawiłam na forum to właśnie z ariell
                zaczęłam rozmawiać co wpłynęło na zostanie na tym forum :)
                A Wujek Dobra Rada już wkrótce wróci... zrobił sobie labę :)
    • k.mmilka Re: Do AAriel!!! 31.12.03, 08:27
      Ariel trzymaj się, wszelkie słowa pocieszenia niewiele mogą zmienić w takiej
      sytuacji, ale wiedz, że jesteśmy z Tobą.

Co do szukania, to gdzie właściwie jest Kurczak1976 ?
      • aariel Re: Do AAriel!!! 31.12.03, 10:30
        Dziekuje Wam Kochani :)
        Wlasnie se wstalam i mam nadzieje, ze dzisiaj juz mi bedzie lepiej.
        A wlasnie wczoraj tez sie zastanawialam gdzie jest kurczak1976!
        Moze gdzies wyjechala?
        • kasia721 Re: Do AAriel!!! 31.12.03, 10:42
          trzymaj się ciepło!!! Na pewno będzie lepiej!!! Mam w domu Kicię, tak że
          rozumiem Twój żal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka