kasia721 Re: Do AAriel!!! 30.12.03, 21:50 Sorrki jakoś poszło puste!!! Tak sobie dziś czytałam forum i przyszło mi do głowy, że powinnaś rozszeżyć chyba swojego nicka o aariel" dobra, życzliwa rada".Dla wszystkich masz czas, każdemu zawsze coś poradzisz gdyby nie Ty to forum wyglądałoby chyba trochę inaczej. Bardzo Cię lubię w tej wirtualnej rzeczywistości i myślę, że u Ciebie wszystko ok!!!(pisałaś coś o smutkach w wątku o sylwestrze)POWODZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Do AAriel!!! 30.12.03, 22:02 Kasiu, bardzo mile to co napisalas. Naprawde mi sie bardzo milo zrobilo, tym bardziej, ze nie mam najlepszego nastroju, gdyz wczoraj stracilam mojego zwierzaka (w wypadku). To juz drugi w tym roku. pare miesiecy temu musialam uspic moja ukochana sunie. Ale nie chce o tym pisac bo mi strasznie ciezko i co chwila rycze. I wlasciwie dzisiaj to forum mnie trzymalo przy zyciu, bo moglam (probowalam) sie zajac czym innym niz myslenie i plakanie. No ale dosyc tego! A co do dobrej rady to tu czasem bywa na forum. No wlasnie: gdzie jest Wujek Dobra Rada? Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Do AAriel!!! 30.12.03, 22:07 Masz rację Kasiu. Aariel jest dobrym duchem tego forum. Sprawia, że to forum żyje i jest cieplutkie dzięki coraz to nowym wątkom. Po za tym żaden wątek założony przez kogoś nie pozostanie bez komentarza i dobrego słowa aariel :-))) Dzięki i buziaki M Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Do AAriel!!! 30.12.03, 22:09 Ariel oprocz tego, ze jest proszkiem do prania, to wlasnie jest tez duszkiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Do AAriel!!! 30.12.03, 22:13 Wiem :-)) Dlatego nick idealnie dopasowany. Jesli chodzi o Twoje przykre przeżycia, bardzo współczuję, wiem jak jest Ci ciężko i nie ma słów które mogą Cię w tej chwili pocieszyć. Po prostu musi minąć jakiś czas... i będzie lepiej. Trzymaj sie cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: Do AAriel!!! 30.12.03, 22:20 Aarielko trzymaj się :) przyszłym Rok będzie na pewno lepszy :) całuski Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Do AAriel!!! 30.12.03, 23:11 Ja równiez płakałam za swoim psiakiem...strasznie się do niego przywiązałam dlatego wiem co przeżywasz....:( trzymaj się będzie lepiej na pewno :) Z tego co sobie przypominam to jak sie pojawiłam na forum to właśnie z ariell zaczęłam rozmawiać co wpłynęło na zostanie na tym forum :) A Wujek Dobra Rada już wkrótce wróci... zrobił sobie labę :) Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Do AAriel!!! 31.12.03, 08:27 Ariel trzymaj się, wszelkie słowa pocieszenia niewiele mogą zmienić w takiej sytuacji, ale wiedz, że jesteśmy z Tobą. Co do szukania, to gdzie właściwie jest Kurczak1976 ? Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Do AAriel!!! 31.12.03, 10:30 Dziekuje Wam Kochani :) Wlasnie se wstalam i mam nadzieje, ze dzisiaj juz mi bedzie lepiej. A wlasnie wczoraj tez sie zastanawialam gdzie jest kurczak1976! Moze gdzies wyjechala? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Do AAriel!!! 31.12.03, 10:42 trzymaj się ciepło!!! Na pewno będzie lepiej!!! Mam w domu Kicię, tak że rozumiem Twój żal. Odpowiedz Link Zgłoś