edzioszka 31.12.03, 09:11 mogłabym się dowiedzieć kto jest współadminem? PS. dzięki Ceperze za zaufanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: Dostałam admina na tym forum 31.12.03, 10:34 gratulacje i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Dostałam admina na tym forum 31.12.03, 11:37 Jak na razie tylko Ty jesteś tutaj adminem. Ruch jest niewielki więc nie powinno być problemów. Wielkie dzięki za zgodę na objęcie tej funkcji. PS Myślę jeszcze o pewnej osobie, ale o szczegółach powiem po rozmowie z tąże. Pozdrawiam Wszystkiego najlepszego w 2004. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Dostałam admina na tym forum 31.12.03, 13:09 wzajemnie, 2004 roczku obfitującego w radosne zdarzenia! :))) tutaj tak cichuśko jest, iż nawet jak wpadnę od czasu do czasu - nie powinno byc problemów ze spamiarstwem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Dostałam admina na tym forum 31.12.03, 18:54 Edzioszka, mam osobiste pytanie, czy wierzysz w życie pozaforumowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Dostałam admina na tym forum 31.12.03, 19:57 hehe ale pytanie pozdrawiam w koncu roku mocno ceper_pepper'a Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Dostałam admina na tym forum 01.01.04, 14:28 wierzę, takoż od dziś znacznie forumowanie ograniczam! bo jak tak dalej pójdzie, to się znajomi przestaną ze mną zadawać - z racji, iż ich zaniedbuję na rzecz foruma ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Dostałam admina na tym forum 01.01.04, 14:47 Ale o forumowiczach tez pamiętaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Dostałam admina na tym forum 01.01.04, 15:07 to jedno pytanie zadam teraz Tobie: jesteś nią czy nim? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Dostałam admina na tym forum 01.01.04, 15:31 Mam wrażenie, że połowa wszystkich forów Wyborczej zastanawia się nad moją płcią:) Jestem TA wędrowiec! "Wędrowczyni" brzmi okropnie, a mój nick wynika z mojego charakteru:) Jestem kobieta, pani, dama, babol - wybrac właściwe, w zależności od odczuć czytających. Mam 100% płeć żeńską. Juz bardziej dobitnie nie mogę napisać:) ps. Na stronie www jednego z for jest moje zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Dostałam admina na tym forum 01.01.04, 15:47 Drogi Wędrowcze, czy - jako osoba, która wiele wniosła w rozwój tego forum, zgodziłabyś się zostać współadminem razem z Edzioszką?? Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam życząc wszelkiej pomyślności w trwającym od kilkunastu godzin Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Dostałam admina na tym forum 01.01.04, 16:36 Peppe - odbierz pocztę Odpowiedz Link Zgłoś