menk.a 19.08.09, 12:02 Niczym słup ogłoszeniowy z serii włożę - wyjmę. :DD Że tak sobie jęknę z rozpaczy.:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mocz.piwosza Re: FT ogłoszeniami stoi?? 19.08.09, 12:06 zazdrość przez Ciebie przemawia...włożę-wyjmę-zostawię;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: FT ogłoszeniami stoi?? 19.08.09, 12:12 Tak. Zazdraszczam. Roznamiętni, sponiewiera i porzuci.:P Odpowiedz Link Zgłoś
reumatyczna Re: FT ogłoszeniami stoi?? 19.08.09, 12:12 menk.a napisała: > Niczym słup ogłoszeniowy z serii włożę - wyjmę. :DD > > Że tak sobie jęknę z rozpaczy.:P Jestem tu nowa, ale też odnoszę takie wrażenie. Nie tylko FT ale i wiele innych. Czyżby wszystko upadało ? Moim zdaniem to wina powszechnej komputeryzacji, każdy tylko chce załatwić szybko swoją sprawę i już go nie ma. Bardzo konsumpcyjnie nastawione mamy społeczeństwo. Oj ciężkie czasy, oj ciężkie... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: FT ogłoszeniami stoi?? 19.08.09, 12:14 Rozlazło sie towarzystwo potrafiące napisać więcej niż standardowe 'szukam kochanka/-i' i oto skutek. Integracja by się przydała.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: FT ogłoszeniami stoi?? 19.08.09, 12:16 menka. chce wycinać posty...ot, jakie ma zapędziory...a potem sama bedzie sobie wybierać, włoże, wyjme, wsadzę, ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: FT ogłoszeniami stoi?? 19.08.09, 12:18 Że co??? Gdzieś Ty to wyczytał?:DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: FT ogłoszeniami stoi?? 19.08.09, 12:21 oj, oj...czuć na kilometry nożyce cenzury.... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: FT ogłoszeniami stoi?? 19.08.09, 12:23 Na śledczego to Ty się nie nadajesz. Porzuć zawód.:P Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: FT ogłoszeniami stoi?? 19.08.09, 12:30 ;-) prorok...jam...a Ty nie wierzysz przeznaczeniu... menka.na admina;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: FT ogłoszeniami stoi?? 19.08.09, 12:40 Adminowanie, cenzura czy co tam Ci się jeszcze roi, ma się nijak do mojego wątku.:P Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: FT ogłoszeniami stoi?? 19.08.09, 12:48 to się nie oburzaj ogłoszeniami, tylko rób swoje..., jakie jest rozumienie przez Ciebie słowa TOWARZYSKIE? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: FT ogłoszeniami stoi?? 19.08.09, 13:09 Nie oburzam się. Ale i tłumaczyć się nie będę z celu założenia i sformułowania wątku.;)) Izi men. Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: FT ogłoszeniami stoi?? 19.08.09, 15:00 hmmm czuję, czegość Ci brakuje menka...!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: FT ogłoszeniami stoi?? 19.08.09, 15:14 Pewnie za mną sie steskniła hahah.Cześć meneczk.o ;-))))))) ps: śliczna foteczka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: FT ogłoszeniami stoi?? 20.08.09, 10:33 nezja napisała: > ps: śliczna foteczka:-) okropna foteczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: FT ogłoszeniami stoi?? 20.08.09, 17:21 schi_z_o_o 20.08.09, 10:33 Odpowiedz nezja napisała: > ps: śliczna foteczka:-) okropna foteczka :) Słusznie,powinnam napisać : "fajna foczka na tej fotce";-))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: FT ogłoszeniami stoi?? 19.08.09, 15:53 mocz.piwosza napisał: > hmmm czuję, czegość Ci brakuje menka...!;-)))) Rozumu, to wiem. Ameryki nie odkryłeś.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: FT ogłoszeniami stoi?? 19.08.09, 23:38 menk.a napisała: > Rozlazło sie towarzystwo potrafiące napisać więcej niż standardowe 'szukam > kochanka/-i' i oto skutek. Integracja by się przydała.;)) szukam kochanki i mysle, by sie z nia integrowac na wszelkie mozliwe sposoby :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: FT ogłoszeniami stoi?? 20.08.09, 08:54 Trex trzymam kciuki za powodzenie w Twoich poszukiwaniach.:P Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: FT ogłoszeniami stoi?? 21.08.09, 12:06 Szukaj, moze znajdziesz te, ktora sie znalezc da ? Powodzenia T-Rexio:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden co chcesz - wszystko sie zdemokratyzowalo :) 19.08.09, 15:37 magister przed wojna to byl ktos - tak jak 10 lat temu internauta a teraz ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: co chcesz - wszystko sie zdemokratyzowalo :) 19.08.09, 15:46 Aroden, chyba skads Cie znam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: co chcesz - wszystko sie zdemokratyzowalo :) 19.08.09, 15:54 Oj tak. Internet trafił pod strzechy, często w nieodpowiednie ręce. Nastąpiła dewaluacja.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: co chcesz - wszystko sie zdemokratyzowalo :) 20.08.09, 16:33 menk.a napisała: > Oj tak. Internet trafił pod strzechy, często w nieodpowiednie ręce. Jeszcze gorzej. Ja tam pisze tu lewa noga :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: FT ogłoszeniami stoi?? 20.08.09, 19:57 M...enko... swiat sie zmienia, juz nie bedzie nigdy naszego starego FT. Po prostu, forum zmienilo sioe za sprawa adminow w chlewnie, a wlasciwie w ogloszenia o checi inseminacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: FT ogłoszeniami stoi?? 20.08.09, 21:23 tak, nie będziecie przynudzać :) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: FT ogłoszeniami stoi?? 21.08.09, 07:30 menk.a napisała: > Ludziska się rozlazły.:-/ nie wytrzymali napięcia, Waszych myśli:) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: FT ogłoszeniami stoi?? 21.08.09, 09:43 kiedyś pisałam tu trochę.Teraz faktycznie tematyka mnie zniesmacza:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: FT ogłoszeniami stoi?? 21.08.09, 13:42 Najpierw tematyka musi byc.A tak-wchodzi sie tu wtedy,kiedy nie mozna zasnac.Dwa watki otwarte i juz sen morzy czlowieka na mur beton.Niezaleznie od pory dnia.Ide sie polozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: FT ogłoszeniami stoi?? 21.08.09, 14:49 No i gdzie leziesz, Leziu. Nad tematyką pracuj.:P Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlata11 Re: FT ogłoszeniami stoi?? 21.08.09, 10:34 zostali człekokształtni z napiętym instrumentem Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: FT ogłoszeniami stoi?? 21.08.09, 16:25 Trza zwołać ludziska i próbować odbudować:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: FT ogłoszeniami stoi?? 24.08.09, 10:08 Tak. Na nowo lepić i integrować.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nemezis.x Re: FT ogłoszeniami stoi?? 24.08.09, 12:53 Budowlańcy i hudraulicy w Paryżu dorabiają, reszta fachowców na zmywaku w Londynie, a ci co zostali, to w garniturach i z laptopami;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: FT ogłoszeniami stoi?? 25.08.09, 15:20 Ale chyba nie pracoholicy. Nie samą pracą człowiek żyje.:D Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: FT ogłoszeniami stoi?? 25.08.09, 15:31 menk.a napisała: > Ale chyba nie pracoholicy. Nie samą pracą człowiek żyje.:D ale słowem o pochodzi z ust jego:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: FT ogłoszeniami stoi?? 25.08.09, 20:47 chyba Cie Menka rozczaruje:PP wlozy-wyjmie bylo tu od zarania dziejow, dinozaurow i Jezusa, tylko wtedy to sie robilo pod koldra a inni udawali, ze nie widza. teraz.... zero poszanowania dla seksu w miejscu publicznym;)) ps. i faktycznie. fajna fotka:) Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: FT ogłoszeniami stoi?? 25.08.09, 21:56 saqqara napisała: > > ps. i faktycznie. fajna fotka:) ja pierdziu....kolejna ,która ma zachwiane poczucie fajności;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: FT ogłoszeniami stoi?? 26.08.09, 11:06 schi_z_o_o napisał: > saqqara napisała: > > > > > ps. i faktycznie. fajna fotka:) > > ja pierdziu....kolejna ,która ma zachwiane poczucie fajności;) A to już nie można mieć zachwianego poczucia fajności??;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: FT ogłoszeniami stoi?? 26.08.09, 21:46 no wlasnie. czlowiek sie od razu stresuje i bryndza. nie idzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: FT ogłoszeniami stoi?? 26.08.09, 15:23 menk.a napisała: > Niczym słup ogłoszeniowy z serii włożę - wyjmę. :DD > > Że tak sobie jęknę z rozpaczy.:P Jedyny schizoo wyróżnia sie z tłumu;)) Sił mu już brak na wkładanie i wyjmowanie:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: FT ogłoszeniami stoi?? 26.08.09, 15:39 Schizoostomowi już się wszystko w (_._)ie poprzewracało. :D Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: FT ogłoszeniami stoi?? 26.08.09, 15:44 ..bo w głowie to już nie ma co:PP Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: FT ogłoszeniami stoi?? 26.08.09, 17:47 Jak milo jakies dawno zachowane w pamieci pyszczki zobaczyc.Niektore nawet pod dawnymi linkami.Hienko,kiedy sie zobaczymy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
endriumed Re: FT ogłoszeniami stoi?? 27.08.09, 00:14 tak sobie tlumaczcie kobieta potrzebuje i mezczyzna , mowioc inaczej klamiesz. owszem kobieta potrzebuje bliskosci ale konczy wszystko sie na jednym. poprosstu daje sie oszukac ale to jej slabosc. klamstwem jest ze jest malo kobiet ktore sie umuwia , wynika to z roznych sytuacij np: gowniany maz(np. alkocholik) zaduzo kasy, fanaberie, chec poznania czegos innego itd. ogloszenia czesto daja ci mezczyzni ktorzy maja o sobie niskie zdanie, sa wstydliwi itd. kobiety zas zaniedbane. kazdy ma inne zdanie na tak zwane ogloszenia matrymonialne ale glownie tu decyduje opinia publiczna na wypowiedz. bo co by powiedzieli inni tyle lat sie mowilo i teraz co miec inne zdanie nie wypada bo rodzina znajomi itd , duzo wypowiedzi jest wmuwiona przez lata Pozdrawiam za bledy przepraszam mam dysgrafie Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: FT ogłoszeniami stoi?? 27.08.09, 00:24 Duzy wplyw na to jak sobie ukladamy pozniejsze zycie,jest nasze wychowanie-no i poglady rodzicow.Ale mamy tez wlasny rozum i tylko nim powinnismy sie kierowac. Odpowiedz Link Zgłoś
endriumed Re: FT ogłoszeniami stoi?? 27.08.09, 00:37 tak ale jak mowa nie daleko pada jablko od jabloni, najpierw wpajamy potem jest chwila wachania (tak zwanej glopoty) potem nie swiadomie mowi sie tak jak zostalo sie nauczonym i to jest fakt udowodniony. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: FT ogłoszeniami stoi?? 27.08.09, 13:41 Czyli nie ma nadziei na wyrwanie sie spod tatusinego stereotypu,tak? To juz wiem czemu zawsze tak nie lubilem komunistow :D Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: taka była geneza.., 27.08.09, 20:27 też, kiedyś, pierwszy raz zajrzałem tutaj, żeby cosik tutaj...:) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: taka była geneza.., 27.08.09, 21:18 men_ napisał: > też, kiedyś, pierwszy raz zajrzałem tutaj, żeby cosik tutaj...:) Na słup ogłoszeniowy przyczepić?;) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: można i tak 27.08.09, 21:42 To nazwać :) girl_32 napisała: > men_ napisał: > > > też, kiedyś, pierwszy raz zajrzałem tutaj, żeby cosik tutaj...:) > Na słup ogłoszeniowy przyczepić?;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: można i tak 27.08.09, 21:47 Co ty wiesz o......pisaniu - TU kiedyś :) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: nic a nic :) ntx 27.08.09, 21:55 No w sumie to pewności nie mam ,że jesteś stary /ra w nowej skórce:D Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: słodkich snów :)ntx 27.08.09, 22:51 No moze Men nie wie nic o pisaniu tutaj,w koncu bywa tu dopiero od 2001 roku....wczesniej nie bylo Gazety :D Odpowiedz Link Zgłoś