p.jaron 01.06.10, 20:23 Witam potrzebuje gdzieś w okolicach Marek tartak, gdzie będę mógł kupić materiał pod altankę ogrodową. Proszę o pomoc i ewentualne porady w spr. altanki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr-wstrzons Re: Tartak i altanka 02.06.10, 20:33 cześć, z tartakiem w pobliżu to może być problem; korzystałem z usług dwóch składów drewna w okolicy: al: Piłsudskiego po prawej stronie jadąc od Warszawy za przychodnią na sportowej(może kilometr, dwa) - duży wybór niskie ceny ul. Głębocka po lewej stronie jadąc od ul. lewandów do toruńskiej, mniej więcej w połowie - wybór może trochę mniejszy aczkolwiek mają trochę maszyn i sami co nieco robią; ceny też ciekawe swoją altanę zamawiałem w www.architekturaogrodowa.leg.pl/; niby daleko ale: - cena niezwykle atrakcyjna - przyjechali szybko, postawili solidnie - grube solidne bale nie żadne listewki Altana może służyć za wzór do zbudowania następnej, do obejrzenia u mnie drzeworyt@poczta.onet.pl pzdr bulba Odpowiedz Link Zgłoś
pusstelnik Re: Tartak i altanka 03.06.10, 21:24 dr-wstrzons napisał: > swoją altanę zamawiałem w www.architekturaogrodowa.leg.pl/; niby daleko ale: > - cena niezwykle atrakcyjna czy aby adres www jest poprawny? Mnie wyskakuje błąd... Odpowiedz Link Zgłoś
p.jaron Re: Tartak i altanka 04.06.10, 08:28 ten adres działa www.architekturaogrodowa.leg.pl Odpowiedz Link Zgłoś