Dodaj do ulubionych

EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa

04.05.11, 17:09
"Podstawowe zasady higieny są takie, że jak się wchodzi, to się puka"

Fatalna i bezczelna obsługa
skutecznie zniechęca przed robieniem zakupów w sklepie mięsnym przy Kościuszki.
Przestrzegam także przed "zawyżonymi" rachunkami - Panie nazbyt łatwo i często się mylą w rachunkach.
Obserwuj wątek
    • audamox Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 06.05.11, 23:43
      Ja jakoś się z czymś takim w tym sklepie nie spotkałem, a robię tam zakupy już spory czas. Do tej pory, za każdym razem spotykałem się z sympatyczną obsługą ze strony Pań tam pracujących.

Co do rachunków się nie wypowiem. Nie sprawdzam czy dobrze kasa policzyła..
      • mamusiatomusia Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 07.05.11, 09:06
        Ja jestem niezadowolona z braku zachowania podstawowych zasad higieny. Ta sama osoba kroi mięso i wędliny, tym samym nozem, w tej samej rękawiczce. Nie kupuje tam wedlin bo nie mam ochoty mieć salmonelli czy toksoplazmozy. Zwracałam uwage paniom na to - spotkałam sie z oburzeniem. Prosiłam o umycie noża i deski oraz założenie czystej rękawiczki - obraza. Szkoda duża, bo maja duży wybór wędlin. Czasem kupuje tam mięso.
      • annalatte01 Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 11.01.12, 00:57
        Jedzmy mniej mięsa. Będzie zdrowiej dla ciała i portfela.
    • and.nad Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 09.05.11, 07:38
      Kupuję w tym sklepie do bardzo dawna i zdecydowanie wszystkim polecam.
      Wędliny bardzo dobre jakościowo, a co najważniesze taniej niz hipermarkecie.
      Dowodem powyższych słów są regularne kolejki...
      • obiektywnakrytyka Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 09.05.11, 09:23
        Owszem, kolejki są. Mnie też one kilka razy skusiły do zakupów, ale stojąc w tych długich kolejkach zdążyłam zaobserwować, jak "wygląda" obsługa w tym sklepie i jak świeżutkie są niektóre produkty.
        Poza tym, moim zdaniem, kolejki są tak długie, bo - póki co - w Markach nie ma innego sklepu mięsnego.

Ps. Sklep EJART na początku swojej działalności w Markach prezentował zdecydowanie wyższy standard. Ale skoro klienci już są, to po co się starać.
        • spongebobek Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 09.05.11, 17:43
          Może poleć gdzie Ty robisz zakupy, gdzie jest tak schludnie i czysto i zmienia sie rekawiczki do kazdego plasterka wędliny ;). Ja robię tam zakupy od dawna i zawsze spotykam sie z miłą obsługą, nigdy też nie zdarzyło mi się kupić tam mięsa nieświeżego, wręcz przeciwnie, wędziliśmy z mężem szynki tam zakupione i mięsko peklowało sie przez tydzień w czystej marynacie.
          • obiektywnakrytyka Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 09.05.11, 21:27
            Takim miernikiem dobrej lub złej obsługi może być właśnie prośba do sprzedawczyni o zmianę rękawiczek lub umycie rąk. W różnych sklepach spotkałam się z różnymi reakcjami, w Ejart jednak - obawiam się - za taką prośbę klient byłby wyproszony :)
            Niestety sklepów naprawdę godnych polecania jest niewiele, jednak w tym rzecz, że reakcje klientów na rozmaite "wypaczenia" mogą to zmienić.
            Co prawda teza "klient nasz pan" nie jest już może właściwa, ale sprzedawczynie nie powinny zapominać, że one także są klientami... :)
    • evans31 Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 09.05.11, 19:02
      Stałam w kolejce.Ekspedientce upadł nóż,nawet go nie wytarła,tylko podniesionym prosto z podłogi nożem odkroiła kawałek grubej kiełbasy.Smacznego
      • spongebobek Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 10.05.11, 10:02
        Słuchajcie, nie wiemy co jemy i to dotyczy wszystkiego. Kolega opowiadał mi jak wygląda praca w piekarniach, gdzie mąkę, która spada z mieszalnika na podłogę po prostu sie zamiata i wrzuca do zaczynu.A my jemy ten chleb nasz powszedni... Mozna by mnożyc przykłady i ten post nie miałby końca :) Nie wiemy też czego dotykamy, siadamy na siedzeniu w autobusie, gdzie przed chwilą siedział zasikany bezdomny itd itd. Tak naprawdę strach jesc cokolwiek, jesli sie nie wyhodowało z własnego ogródka i co z tym zrobiC? Ale oczywiscie nie zaprzeczam, że zachowanie ze spadającym i nie wytartym nożem nie powinno mieć miejsca :)
        Tyle ze dla mnie osobiscie jest to jedyny sklep w Markach gdzie kupuje swieża i w miare tanią wedlinę i mieso. pozdrawiam!
        • mamusiatomusia Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 11.05.11, 14:54
          Widzę spongebobek, że nie rozumiesz zagrożeń wynikających z brudu obsługi. Zamieciona maka i wrzucona nie stanowi zagrożenia bo się upiecze chleb i bakterie szlag trafi. Mięso możesz sobie umyć i poddasz obróbce cieplnej i też nic Ci się nie stanie. Zrozum, że toksoplazmozą można się zarazić od surowego mięsa zwłaszcza wołowego. Pani w Ejarcie ukroi trochę mięska a później ukroi wedlinkę którą zje np. ciężarna kobieta i tragedia gotowa. Wędliny przed jedzeniem nie myjesz chyba. To samo z np. kiełbasą która spada do kontenerów z kurczakami (w Ejarcie widziałam to kilka razy) i salmonelloza gotowa. Nigdy nie kupuję w sklepach gdzie sprzedawczyni gołymi rękami bierze pieniądze i później podaje gołymi rękami chleb czy wędlinę. Trzeba mieć świadomość czym i gdzie możesz się zarazić.
          • nomad997 Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 12.05.11, 18:48
            mamusiatomusia napisała:

> Trzeba mieć świadomość czym i gdzie możesz się zarazić.

Przyznam szczerze, że zaczyna mnie to śmieszyć.
            Tak samo jak śmieszy mnie ta cała propaganda paniki jaką sieją koncerny medyczne. Jeszcze kilka lat temu małe dzieci były szczepione na naprawdę podstawowe choroby. A teraz nawymyślano jakieś wirusy typu pneumokoki i inne cuda niewidy, straszy się w reklamach te młode wystraszone matki że jak nie wydadzą kilkuset złotych na taką szczepionkę to ich dzieci zapadną na dziwną chorobę i zaraz umrą. Nie bez winy są też lekarze, którzy pod wpływem prowizji od przedstawicieli medycznych wciskają takie dziwaczne szczepionki każdemu dziecku jako obowiązkowe. Ta machina propagandy jest więc nakręcana w najlepsze, a kasa wyciągana z kieszeni rodziców idzie w setki miliony złotych rocznie na rzecz koncernów medycznych. Kiedyś tych szczepionek nie było i co... dzieci masowo umierały? Nie. Te "zabójcze" wirusy pojawiły się teraz, spadając na ziemię nagle z kosmosu? Nie. Więc dlaczego teraz są niby takie groźne, a kiedyś nie były?
            Podsumowując: we wszystkim należy zachować umiar i rozsądek. Bo jak się przesadza, to wychodzą kuriozalne sytuacje.
            • mamusiatomusia Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 12.05.11, 21:12
              "A teraz nawymyślano jakieś wirusy typu pneumokoki i inne cuda niewidy"

Akurat pneumokoki to bakterie i były od zawsze, to po polsku m. in. dwoinka zapalenia płuc.
              Toksoplazmoza i salmonelloza jest realnym zagrożeniem w przypadku tak rażących zaniedbań jakie mają miejsce w tym sklepie. Uwierz mi, bo cos wiem na ten temat. Pasożyty też istnieją i wiem że dla 90% osób konieczność odrobaczania psów i kotów to jakas egzotyka, podobnie jak szczepienie p/wściekliźnie w tym mieście :(.
              • vampirewomen Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 22.05.11, 13:05
                Droga Pani weterynarz...(tak,tak w Internecie nie jest Pani anonimowa)...zastanawiam się czy ma Pani na tyle cywilnej odwagi by przyznać się jakie nieprawidłowości popełnia Pani w swojej praktyce.Nasuwa mi się jeszcze pytanie czy tez fakt, że tyle jadu pani z siebie wylewa na kobiety pracujące od rana do wieczora w chłodzie(żeby mięsko dla Pani się nie zepsuło) wynika z tego, ze jest Pani znudzona życiem i szuka dodatkowych wrażeń?To, że delikatnie mówiąc jest Pani beznadziejnym weterynarzem nie znaczy że inni tez wykonują swoja pracę źle.Nie należy oceniać innych według siebie.Zapraszam tez do odwiedzenia innych sklepów tej sieci- to da Pani dowód na to, ze kolejki w tych sklepach nie są wynikiem "braku innych sklepów" tylko miłej obsługi, dobrych hurtowych cen i dobrej jakości mięsa.Skoro uważa Pani, inaczej to kilkaset metrów dalej ma pani Centa Handlowe-tam na pewno znajdzie Pani satysfakcjonujące Panią produkty wędliniarskie i na pewno tańsze..(tak,tak pobrzmiewa tu nutka sarkazmu- nie żebym wątpiła w Pani inteligencję-ale na wszelki wypadek...:))P.S. Wędliny z tych sklepów jadam od ponad 10 lat więc wiem co piszę.
                Pozdrawiam i życzę więcej dystansu do siebie(wysokie mniemanie o sobie nie zawsze idzie w parze z rzeczywistością) i do świata.
                • keytea1 Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 22.05.11, 14:07
                  Jeżeli komuś nie odpowiada higiena w sklepie to może powiadomić odpowiednią instytucję Sanepid, Inspekcję Weterynaryjną.Miałam możliość kontrolowania sklepów i spożywczych i mięsnych więc wiem jak to wygląda w praktyce. Prawda jest taka ze jest bardzo duzo uchybień i dopóki nie zmieni się świadomość ludzka tak będzie.
                  • vampirewomen Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 22.05.11, 15:02
                    Droga Pani w tym sklepie taka kontrola miała miejsce po "interwencji" Pani weterynarz, która zamiast leczyć zwierzęta walczy o prawa mięsa i wędlin...i ku zapewne jej niezadowoleniu...nie wykryto żadnych nieprawidłowości...:)
                • obiektywnakrytyka Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 22.05.11, 16:54
                  Dzień dobry
                  Każdy ma własne standardy, każdy je co chce i jak chce. Wątek nie miał jednak służyć obrażaniu się. Miał zwrócić uwagę na brak szacunku wobec ludzi-klientów i kultury w sklepach - na przykładzie sklepu Ejart, bo tam właśnie kilkakrotnie spotkałam się z parszywym zachowaniem sprzedawczyń. To, że przy okazji ktoś zwrócił uwagę na spadające noże czy nie zmieniane rękawice, tym lepiej. Wszystko to ma służyć poprawie jakości - zarówno w sklepie mięsnym, jak i w każdym innym. Jeśli nie będziemy zwracać uwagi na wszelkie odstępstwa od norm i będziemy je świadomie ignorować, nie mamy co liczyć na traktowanie z szacunkiem siebie nawzajem - o szacunek, niestety, trzeba się obecnie na każdym kroku upominać.
                • mamusiatomusia Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 22.05.11, 23:08
                  Oczywiście wiem że nie jestem anonimowa, Ty tez nie i za tekst
                  "zastanawiam się czy ma Pani na tyle cywilnej odwagi by przyznać się jakie nieprawidłowości popełnia Pani w swojej praktyce." możemy spotkac się w sądzie. Bardzo proszę o konkrety.
                  Oczywiście interweniowałam w Sanepidzie i niestety jak to w naszym kraju bywa kontrola nie wykazała uchybień - nie spodziewalam się niczego innego.
                  "To, że delikatnie mówiąc jest Pani bezn
                  > adziejnym weterynarzem "
                  Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Może jednak spotkamy się w sądzie...
                  A znamy się wogóle?
                  "Pozdrawiam i życzę więcej dystansu do siebie(wysokie mniemanie o sobie nie zaws
                  > ze idzie w parze z rzeczywistością) i do świata. "
                  Kolejny zakompleksiony tubylec??? To jest śmieszne. Na tym forum jak komuś brakuje argumentów to zaczyna się obrażanko. Gorzej jak przedszkolaki.
                  • f.l.y Re: EJART sklep mięsny 12.10.11, 14:26
                    poznałam sklep pod koniec września

zachęcona opinią koleżanki i spróbowaniem u niej wyśmienitej szynki, kupiłam całą małą szynkę dla siebie

w domu okazało się, po przekrojeniu, że szynka nie jest świeża, ma co najmniej kilkanaście dni, na drugi dzień była ciemna i sucha, a nie jasna i wilgotna, krucha jak szynka, którą poczęstowała mnie koleżanka...

zostawiłam w sklepie 27 zł, mam nauczkę, że nie sprawdziłam co ekspedientka mi zapakowała

jeszcze pojadę tam na zakupy, ale będę ostrożniejsza w wyborze towaru

denerwujące są te karteczki, na podstawie których kasjerka 'wybija' paragon..

obsługa wydała mi się ok..
                    • gekon-3 Re: EJART sklep mięsny gdzie 12.10.11, 14:44
                      Nie kojarzę sklepu, gdzie go znajdę.
                      • p33m3k Re: EJART sklep mięsny gdzie 12.10.11, 23:08
                        Jadąc Sosnową na Lewandów, wjeżdżasz w Kościuszki, i za skrzyżowaniem, za takim sam'em po prawej stronie, pewnie gdzieś tam. Ja tam kojarzę hurtownię elektryczną :-)
    • aga.com.pl Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 12.01.12, 21:35
      Scenki jedne z wielu -
      1) stoję w kolejce, stanie na jakieś 20 min. Patrzę - kolega z podstawówki, którego nie widziałam jakieś 25 lat. Szczęśliwi rozmawiamy rzecz jasna nieco przyciszonym głosem ale nie szeptem. Pani podchodzi i mówi, że mamy natychmiast skończyć rozmawiać bo to jest sklep a nie kawiarnia
      2) Stoję w kolejce dzwoni szef - odchodzę na bok i krótko i rzeczowo rozmawiam - Pani pyta czy zamierzam tak długo rozmawiać bo ona tutaj pracuje
      3) Podchodzę i mówię, że chcę wędlinę - Pani odkraja tłustą "dupkę" - mówię, że chcę ze środka i nietłuste - Pani na to, żebym poszła do innego sklepu bo mi nie ukroi bo przecież tej "dupki" nie sprzeda
      za 4 razem nie wytrzymałam i nawsadzałam Pani za sam fakt, że jest i pyta się słucham? tak natarczywie jak do natręta, Od tej pory wpadam, żeby je wkurzyć zakupów nie robię. Ale już wiem - one są kosmitkami:-)
      • zakupowiczka Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 17.01.12, 16:24
        Od kilku lat jestem klientką tego sklepu, poleciłam go całej rodzinie (a mam liczną :)) ), wszyscy robimy tam zakupy i jak dotąd nigdy się nie zawiodłam, mięso i wędliny są świeże i co ważne smaczne. Moim zdaniem w Markach jest to najlepiej zaopatrzony sklep mięsny i z największym wyborem.

Co do obsługi, to z czystym sumieniem staję w jej obronie. W sklepie bywam raz czasami dwa razy w tygodniu i nigdy nie spotkałam się ze złą obsługą a wręcz odwrotnie, miło i uprzejmie, czasami bywałam świadkiem jak mamy z dziećmi są obsługiwane poza kolejką i to za sprawą inicjatywy Pań ekspedientek a nie nas klientów.
        A tak na marginesie, zabawa w sklep jest fajna jak ma się kilka lat, wszystkie dziewczynki chcą być sprzedawczyniami, w świecie dorosłych jest to bardzo ciężka praca i raczej wszystkie kobiety jej unikają.

Wracając do sklepu, polecam go bo uważam za najlepszy w okolicy i życzę smacznych zakupów :)
        • necia27 Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 19.01.12, 21:53
          Zaciekawiona po lekturze na forum zajrzałam do sklepu. Faktycznie paniusie są opryskliwe i brudne. Ja nie zrobię tam zakupów.
          ps. co do szczepień pneumo to takie szczepienia są w kalendarzu szczepień obowiązkowych w całej UE tylko nie w PL i co to moja wina że muszę za nie płacić.
          • nomad997 Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 20.01.12, 08:42
            necia27 napisała:

> ps. co do szczepień pneumo to takie szczepienia są w kalendarzu szczepień obowi
            > ązkowych w całej UE tylko nie w PL i co to moja wina że muszę za nie płacić.

A wiesz skąd one się tam wzięły? Bo zadbały o to koncerny medyczne.
            Dokładnie te same koncerny które wciskały krajom szczepionki na świńską grypę. Problem był tylko taki, że nie chciały brać odpowiedzialności za działanie tych szczepionek, a tym bardziej za skutki uboczne dla zdrowia. Do dzisiaj nikt nie wie jakie skutki w dłuższej perspektywie czasu wywoła ten lek, który nie przeszedł żadnych badań klinicznych.
            Te firmy robiąc w mediach atmosferę paniki zarobiły na państwach UE takie pieniądze których nawet nie potrafisz sobie wyobrazić.
            Teraz mieliśmy w Polsce podobną sytuację - z listy leków refundowanych wypadło bardzo wiele leków które były stare, albo oferowane nam w takich cenach że taniej było w Niemczech czy Francji przy 100% odpłatności niż u nas już po refundacji przez budżet Państwa. I co się stało? Zadbano aby media epatowały nagraniami zaniepokojonych pacjentów pod aptekami. Efekt jest taki, że sprzedaż leków refundowanych w grudniu pobiła u nas wszelkie rekordy. A kto na tym zarobił? Odpowiedź znasz.
            Wiem jedno: policja powinna zamykać lekarzy którzy przepisują leki określonych firmy w zamian za "punkty" które potem zamieniają na "szkolenia" w ciepłych krajach czy inne nagrody rzeczowe.
    • pit-111 Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 21.06.12, 20:43
      Uwaga! przestrzegam przed pomyłkami ze strony pań, które tam pracują .Dzisiaj zostałem oszukany na prawie osiem złotych! Dobrze, że mam wagę w domu, więc mogłem wszystko sprawdzić. Pani się zdenerwowała i nawet ściszonym głosem przeprosiła, lecz nie mogłem się doprosić telefonu do szefa lub kierownika sklepu. Panie twierdziły, że ze każdy może się pomylić i trzeba być człowiekiem a nie od razu skarżyć . Gdyby nie chamski sposób obsługi, który znoszę od czasu, kiedy tu kupuję, to może bam uwierzył...
      • elena161 Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 23.06.12, 09:59
        To nie prawda że obsługa jest fatalna w tym sklepie,jest wspanieła panie są bardzo miłe i uczynne,robię tam zakupy już parę lat i nigdy nie spotkałam się z nie grzecznoscią,jest zawsze czyściutko wszystko poukładane jak należy aż miło.na szczegulne uznanie zasługuje pani z czerwonymi włosami jest przemiła zawsze usmiechnieta.Nie słuchajcie tych co wypisuja te bzdury,ciekawe jak te mocherowe berety by sobie dawały rade jak by staneły na 11 godzin za ladę i te stare pryki co o 8 zł.wypisujate ochydne oszczerstwa. Zpowazaniem Elena.
        • pit-111 Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 24.06.12, 18:19
          Droga Pani Eleno.
          Reasumując. Z treści Pani wypocin, które miały na celu podważenie wiarygodności zarówno mojej jak i innych Klientów opinii na temat obsługi tego sklepu wnioskuję, iż jest Pani nazbyt subiektywna. Na tyle, aby zaryzykować stwierdzenie, ze jest Pani albo znajomą albo wręcz jedną z „oskarżonych” Pań, które tam jeszcze pracują.
          Apeluję też aby Pani podczas odpisywania mi zachowała podstawowe zasady pisowni polskiej i przynajmniej pamiętała, że zdanie zaczyna się z dużej literki. Ale może wymagam zbyt wiele…
          Z poważaniem,
          Bynajmniej całkiem nie stary pryk,;)

• elena161 Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 25.06.12, 21:14
            Szkoda mi pana panie pit-111. Elena
      • sas101 Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 24.06.12, 23:16
        "...lecz nie mogłem się doprosić telefonu do szefa lub kierownika sklepu."
        Ciekawe jest to o tyle że telefon do kierownictwa firmy wisi na scianie w widocznym miejscu.

Ja osobiscie jestem zadowolony z obsługi w tym sklepie i nie mam uwag. Zawsze jedna czy druga Pani z obsługi odpowie na moje dzien dobry czy tez dziekuję do widzenia.

• pit-111 Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 25.06.12, 19:38
          Drogi panie Sasie.
          Po odebraniu kwoty pieniędzy na którą zostałem oszukany ,nie chcąc robić większego zamieszania w sklepie, ponieważ było bardzo dużo klientów, poszedłem na tył sklepu w nadziei, że porozmawiam z kierownikiem sklepu. Zastałem tam panią, która poinformowała mnie, że nie ma kierownika a jeżeli chcę koniecznie porozmawiać to mogę z nią .. .;) Rozumie chyba pan, że po takiej odpowiedzi nie chciało mi się ponownie wracać do sklepu, aby szukać telefonu do kierownika, którego te panie wcale nie szanują.
          Znalazłem więc adres do głównej centrali sklepu : ejart@poczta.onet.pl ,gdzie złożyłem skargę .
          • kochanamama35 Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 01.06.15, 20:45
            Ja od kilku lat robię zakupy w sklepie EJART w Rembertowie i jestem bardzo zadowolona.
            Duży wybór wędlin i mięs. Bardzo miła obsługa. Choć jak obserwuję zachowanie innych klientów to trzeba mieć nerwy ze stali. Bardzo polecam ten sklep. Dużym plusem jest ze można płacić kartą. Trochę jestem zdziwiona niektórymi negatywnymi wpisami, sadzę że to konkurencja ma w tych przypadkach głos. W Rembertowie powstało kilka nowych sklepów mięsnych, więc każdy chce zarobić. Pracujące Panie w sklepie w Rembertowie zasługują na wyróżnienie. Będąc w tym sklepie widzę też, że wielu zadowolonych klientów.
            • tesia44 Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 17.12.15, 19:35
              Nie wiem, jak w Rembertowie, ale w Ząbkach sklep też jest OK, asortyment szeroki, świeżo, a i panie miłe, czasem nawet doradzą ;)
              • maaggdalena Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 05.01.17, 22:45
                Sklep w Zielonce przy ul.Kolejowej totalna porażka pod względem jakości obsługi. Prym wiedzie Pani z brązowymi prostymi włosami do brody i grzywką. Cham jakich mało. Dzisiaj nikogo nie było w sklepie, ale przy kasie czekałam aż pani łaskawie skończy pogaduchy o mieszkaniu z koleżanką i zeskanuje mój 1 artykuł.Rachunek Pani sobie zaokrągliła co prawda tylko o 3 grosze, ale myślałam że przy końcówce 2 zaokrągla się na korzyść klienta ,a nie swoją.Już któryś raz mnie obsługuje ta osoba, jednak dzisiaj stwierdziłam że po raz ostatni. Nieuprzejma, arogancka, sfrustrowana,jakby była tam za karę i tak za każdym razem.Więcej tam nie pójdę.Obsługa ma dla mnie też znaczenie.
      • trzezwopatrze Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 29.01.17, 17:13
        Sklep EJART!!! Sytuacja jaką chce opisac wydarzyła sie klika dni przed świętami Bożego Narodzenia , w sklepie Ejart przy ul. w Zielonce . Robiąc zakupy , obładowana siatami zostawiłam w sklepie blender firmy ,,BOTTI" zakupiony na prezent dla córki . Zorientowałam sie po zamknieciu sklepu wiec pojechałam kolejnego dnia z nadzieją że go odzyskam ( w sklepie są kamery ) . Zapytałam ekspedientkę czy może nie znalazly ? A Panie spojrzały na siebie wymownie jakby wiedziały o co chodzi odpowiedziały że nie . Nigdzie wiecej zostawic go nie mogłam bo po zakupie blendera byłam tylko w tym sklepie , a pozniej wsiadlam do auta. Generalnie trudno ok może sama jestem sobie winna szał zakupow , roztargnienie ale drugi powód dla ktorego nie polecam sklepu to jedna pani ekspedientka ( przy kości krótkie rude włosy) jest opryskliwa , chamska . Stosunek do klientow nie sprzyjający robieniu zakupów . Nie polecam!!!
        • beata0170 Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 29.01.17, 21:15
          Zgadzam się w 100 procentach z Pani opinią względem ekspedientki o rudych włosach chyba Pani Kierowniczki jest chamski nie dość że dla klientów to również dla koleżanek. Poza tym odnoszę wrażenie że ma problem alkoholowy. Na domiar złego wchodząc do tego sklepu zamiast zapachu wędliny czuć jest smród papierosów. Zaczęłam z tego powodu robić zakupy w Getmorze
    • ej.r Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 08.01.17, 20:35
      W sklepie EJART w Markach obsługa jest niegrzeczna a wręcz arogancka. Panie robią łaskę odpowiadając na pytanie. Rzeczywiśvie mięso i wędlinę kroi się tym samym nożem i w tech samych rękawiczkach. Staram się nie robić tam zakupów. najczęściej kupuję u Lenarcika na Piłsudskiego przy Kasztanowej. Panie miłe, towar świeży, ceny przystępne i zazwyczaj nie ma kolejek.
      • benekkkk Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 05.02.17, 17:57
        Witam, nie zgadzam się z opinią na temat Pani "przy kości krótkie rude włosy" "chyba kierowniczki" robię w tym sklepie zakupy od lat i nigdy nie zdarzyło mi się abym był źle obsłużony, wręcz odczuwałem wrażenie, że ta Pani podtrzymuje cały ten interes. Sądzę, że znajdzie się więcej osób, które uważają tak samo jak ja i nie mają zamiaru robić zakupów nigdzie indziej. Klient z Kolejowej pozdrawiam.
        • benekkkk Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa 05.02.17, 18:00
          I mam jeszcze jedno pytanie "obładowana siatami zostawiłam w sklepie blender " "wsiadłam do auta i odjechałam", dlaczego nie zostawiła Pani siatek w samochodzie :)?
    • Gość: Markowianka Re: EJART sklep mięsny - Uwaga! fatalna obsługa IP: *.146.33.91.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.01.21, 19:39
      Sklep w Markach ul. Kościuszki dobrze zaopatrzony, chociaż bywały wpadki kupienia miesa lub wędlin śmierdzących. Ale w dniu dzisiejszym panie pracujące w sklepie same siebie przerosły w obsłudze, lekceważąc zamówienie klienta. Kochane Panie klient nasz pan jeżeli lekceważycie potrzebę klienta, nie ma miejsca tam dla Was a na wasze miejsce znajdzie się kilka osób bardziej życzliwych i chętnych do obsługi klienta, a i podstawy budowy tusz też budzą wątpliwości Nie sprzedajemy" gówna" a podajemy towar świeży i wysokiej klasy stosownie do wymagań klienta i cen obowiązujących w sklepie (ceny mięsa i wędlin są wysokie)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka